Inglisõnumeid hakkad nägema siis, kui kellelgi Inglite maailmast, näiteks sinu isiklikul Kaitseinglil, on sulle midagi tähtsat öelda või siis, kui ta on tulnud sind abistama. Inglid tulevad välja kahel erineval põhjusel - sa kas oled suures hädaohus ja nende kohustus on sind aidata või sa teed midagi väga õigesti ning oled nende tähelepanu ja abi täielikult välja teeninud.

Olen eelnevalt väga palju rääkinud sellest, et Inglid üritavad meiega kontakteeruda ja mida tugevam side sul Inglimaailmaga on, mida spirituaalsem sa oled, mida rohkem Inglikristalle sinu elus on, seda enam hakkavad Inglid sinuga ühendust võtma. Inglid saadavad numbrite kombinatsioone sulle selleks, et sa loeksid nende salakeelest välja sõnumi, mida sul on täpselt sel hetkel teada vaja. Tuletan ikka ja jälle meelde, et Inglisõnumeid tuleb enda jaoks kohe tõlkida, et need tõlkes kaduma ei läheks. Neid hiljem mõista üritada on väga keeruline.

Kui sinu ette ilmub Inglisõnumina 9 ja 5 kombinatsioon, siis on sellel sulle midagi suurt ja olulist edastada. See Inglisõnumi tõlgendus kehtib kõikidele erinevatele 9 ja 5 kombinatsioonidele. Kombinatsioonideks võivad olla näiteks 95, 559, 9595 jne. Mida rohkem neid numbreid sinu Inglisõnumis on, seda intensiivsem on selle sõnumi tähendus. Mida rohkem on selles numbris 9 ja 5, seda rohkem soovib keegi Inglite maailmast, et sa teda kuulda võtaksid.

Üheksa viitab selles numbris millegi lõpule ja millegi algusele ehk uuendusele sinu elus. Lisaks sellele kutsub see sind ka tegudele, et see uuendus saaks juhtuda.

Viis viitab iseendale kindlaks jäämisele, positiivsele suhtumisele ja muutuste aktsepteerimisele, lisaks sellele kutsub see sind vooluga kaasa minema.

9 ja 5 kombinatsioon on tegelikult väga positiivse tähendusega Inglisõnum. See juhatab sinu tähelepanu sellele, et mingisugusele eluetapile või millelegi tuleb lõpp. See aga ei tähenda, et sa jääd tühjusesse, see lõpp on vajalik, et midagi saaks sinu elus muutuda. Kui üks uks sulgub, siis teine avaneb - see on just selle sõnumi mõte!

Sina ole muutuseks valmis, aktsepteeri seda, kuidas elu sätib asjad nii, et millegi uue sisenemiseks peab millestki vabanema. Võta vastu, liigu vooluga kaasa, ole optimistlik ja tuleviku osas lootusrikas. Ära karda tulevikku, vabasta hirm ja naudi põnevust ning teadmatuse närvikõdi!

Soovitan sul uue alguse ja hea õnne jaoks kanda Mookaite kristalli. Tegemist on number üks kristalliga, kui soovid enda ellu suuri ja häid muutusi tuua. Kui näed 9 ja 5 kombinatsioone, siis oled uuendusteks valmis. Mookaite aitab sul enda elus läbi viia vaid häid muudatusi.

Kõik minu kirjutatud Inglisõnumid ja nende tähendused leiad SIIT.