Kaalude esindaja on see, kes suudab kõiki üllatada. Pealtnäha on ta tundlik ja tagasihoidlik, kuid tegelikkuses on temas suurejooneliselt kangust ja tugevust, mis lööb välja just siis, kui on vaja enda, enda tõe või kellegi teise eest seista. Ära lase end sellest tagasihoidlikust energiast petta. Kaaludel on iseloomu ja küllaga!

Sellega seoses toongi välja viis teemat, mida ei peaks kindlasti Kaaludega arutama. Kõikidel päikesemärkidel on olemas need teemad, mis võivad nad stressi ajada, kui sa soovid enda Kaaludest kaaslase, pereliikme või sõbraga hästi läbi saada, siis pole mõtet neid viit teemat jutuks võtta.

Olete valmis lugema, millistel teemadel Kaaludega mitte vestelda? Väga hästi, siin need on...

1. MIKS SA NII AEGLANE OLED?

Kaalud ei ole aeglased, kaugeltki mitte, nad on ettearvamatud, vahel nii kiired, et sa ei suuda isegi järge pidada. Kaalude puhul võib tekkida vastupidine tunne, kuna nad teevad asju enda, mitte kellegi teise tempoga.

Kaalude jaoks on väga häiriv, kui nende käest tullakse uurima, miks ta seda või teist ei tee siis, kui seda temalt palutakse. Vastus on tegelikult lihtne, Kaalude esindaja soovib elada enda tempo järgi, ta peab olema emotsionaalselt valmis seda miskit tegema. Tema nurka surumine ja tegudele lükkamine siis, kui ta ise selleks valmis ei ole, toob kaasa kaose. Ta kas hakkab sulle vastu või tekib teie vahele pinge.

Soovitus: kui sa soovid, et Kaalud teeks midagi kiiremini, siis aita teda selles, vii ta selleni ümber nurga, ääri-veeri. Talle meeldib hellus, veel enam lähedaselt inimeselt.

2. RÄÄGI NÜÜD MULLE KELLESTKI MIDAGI HUVITAVAT!

Kaalud on üldiselt sotsiaalne päikesemärk, kelle jaoks ei ole probleem hoida suurt suhtlusringkonda. Kuid siiski, hoolimata sellest, et enamikel Kaaludel on ümber palju rahvast, ei soovi ta kellestki käsu peale rääkida. Ta soovib teha ise valiku, kellest ja mida ta räägib. Klatšile survestamine on tema jaoks õõvastav ning ajab sisemiselt marru.

Siinkohal soovin ma välja tuua selle, et igal päikesemärgil on oma tasakaalus ja tasakaalutu versioon (olen sellel teemal pikemalt kirjutanud enda raamatus "Tähtkujude salapära". Leiad minu raamatu tähtkujudest SIIT). Kaalude eesmärk on inimesi ühendada. Kaalude tasakaalus versioon on sotsiaalne ja seltsiv, tasakaalutu versioon eraklik. Viimane on see Kaalude esindaja, kelle elus on olnud palju stressi, mis on selle eraklikkuse põhjustanud.

Kaalude suurimaks õnnekristalliks on PRENIIT, mis aitab neil end tervendada, spirituaalselt arendada, tuua õnne ja tuua välja tema päikesemärgi kõige paremad küljed.

3. MIKS SA END MINULE EI PÜHENDA /EI AITA JUST MIND?

Kaalud aitavad hea meelega, lausa suurima hea meelega kedagi, keda nad armastavad, aga, siin on üks suur AGA. Nad armastavad mitmeid inimesi korraga, enda perekonda ja sõpru. Kaaludele on oluline see, et kõik, keda ta armastab, teaksid, et nad on tema jaoks kallid ja olulised. Seetõttu annab ta tükikese endast neile kõigile, mitte ei külva enda hoolitsusega üle vaid üht inimest.

Kaalude armastuse väljendamine on kohati tagasihoidlik, kuid pisikesed asjad loovad Kaalude puhul terviku. Anda natuke sinna, natuke teisele poole, märgata ja olla kohal - see on Kaalude viis oma armastust väljendada.

Tema jaoks on äärmiselt häiriv, kui keegi tema lähedastest soovib, et ta end ainult temale pühendaks. Kaaludele meeldib olla seotud, kuid mitte kunagi aheldatud.

4. MIKS SA SELLE KÕIGEGA NÜÜD KAASA EI TULE?

Seda just tülide ja vaenu osas. Kui keegi peaks Kaalude ees kedagi teist maha tegema, teda sopa ja kriitikaga üle pritsima, siis tema ei ole see, kes kohe esimesena pooli vahetab. Ta vajab asjade seedimist, analüüsimist ja eelkõige tunnetamist. Esiteks ei ole ta tülitsemisest ja tülide pidamisest huvitatud. Ta võib küll korra solvuda, endast välja minna ja hetkeks mõjutatud saada, kuid see kõik klaarib kiirelt ära. Ta eelistab rahu ja seda, et kõik inimesed omavahel läbi saaksid, eriti need, kes on tema südames ja kes üksteist tunnevad. Sul pole mõtet Kaalusid tülli kiskuda, las nad seisavad kõrval ja hindavad olukorda.

5. MIKS SA MULLE ENDA ARMASTUST VÄLJA EI NÄITA?

Kui Kaalud on sinu kõrval, sinuga pidevalt kontaktis, siis see tähendab seda, et ta armastab sind. Nii Kaalude meeste kui ka naiste puhul kehtib reegel, et nad ei soovi enda kaaslaselt survestamist. See pidurdab nende armastuse väljendamist, mitte ei inspireeri rohkemat pakkuma.

Kui sa soovid näha Kaaludelt suurejoonelisemat armastust, siis paku seda esmalt neile ise ja küll ta romantikaga kaasa tuleb. Anna aega, Kaalude jaoks ei ole alati kõige lihtsam enda tundeid sõnadesse ja tegudesse panna. Nad elavad suuresti enda sisemaailmas, füüsilise ja ekstravagantse armastuse väljendamist õpetab Kaaludele ilmselt partner.

Kaalude jaoks on armastusekristall Lepidoliit, mis aktiveerib tema elus armastuseõnne ning kutsub ligi romantilist ja positiivset suhteenergiat. Lepidoliidiga on võimalik Kaaludel enda suhteenergia teisele tasandile viia. Seda kristalli tasub kanda, kui Kaalude esindaja on vallaline ja otsib endale kaaslast. Lepidoliit suurendab ka abielu- ja suhteõnne. Lisaks sellele on see stressi maandav ja Kaitseingliga kontakti loov kristall. Seega on Kaaludel sellelt kristallilt väga palju saada.

Kokkuvõttes on Kaalud need, kes soovivad kõigi enda lähedastega hästi läbi saada. Nad annavad igaühele neist tükikese enda energiast, kuid oodata Kaaludelt täielikku üks ühele pühendumist on liiga ambitsioonikas. Nende jaoks on sotsiaalne tasakaal oluline, ära oma ega piira Kaalusid ja ta armastab sind igavesti!