Kui kaks vee-elemendi esindajat kokku saavad, siis võib sellest välja tulla lõputu armumine ja sügav emotsionaalne side, mis viib ühest taas-armumise hetkest kaoseni ja tagasi õnneenergiasse. Selle suhte sisu ei ole ei tavaline ega ka rahulik, kuid sellest võib saada sügavamõtteline ja ülimalt tähendusrikas liit. Seda eriti siis, kui oled Vähina leidnud enda kõrvale täpselt õige Kalade esindaja, kes köidab sinu tähelepanu ja puudutab sinu hinge, ja loomulikult ka vastupidi.

Suur küsimus on, kas Vähk ja Kalad sobivad romantilisel tasandil kokku? Vastus on väga lihtne ja positiivne - loomulikult!

Tähtede seis soosib Vähi ja Kalade romantilist sidet ja sellele järgnevat suhet. Need kaks on kokku loodud ja kui sa oled Vähi või Kaladena loonud endale selles elus just sellise suhteliidu, siis oled sa ära tabanud väga õige inimese.

Vähi ja Kalade suhtes, mis algab varajases täiskasvanueas või nooruses, on rohkem draamat ja üles-alla sõitmist kui hiljem, näiteks peale 20. - 30. eluaastaid loodud suhtes. Mida nooremana need kaks tähtkuju kokku saavad, seda rohkem on vaja suhtes kompromisse teha ja konflikte ületada. Seda eelkõige seetõttu, et mõlemad, nii Vähk kui ka Kalad, on väga originaalsed inimesed. Neil mõlemal on oma eluvaade ning eneserealiseerimise ja väljendamise vajadus. Mida hiljem need kaks kokku saavad, seda tolerantsemaks ja aktsepteerivamaks nad muutuvad. See kehtib nii Vähi kui Kalade kohta ka üleüldiselt. Mõlema tähtkuju esindajad küpsevad ja nende armastavamad küljed kujunevad aastatega algenergiast paremaks (algenergia on see energia, millega me sünnime).

Seega on Vähi ja Kalade suhteõnn hilisema kokkusaamise korral isegi suurem ja sellega kaasneb palju vähem draamat ja ühiseid üleelamisi. See on rõõmusõnum kõigile, kes soovivad armastust leida peale 30. eluaastaid.

Vähi ja Kalade side on eelkõige spirituaalne. Mõlemad tähtkuju esindajad kütkestuvad spirituaalsest kontaktist, vaimsest sidemest ning mõlema jaoks on oluline partnerit ümbritsev müstiline energia. Pole müstikat, pole igavesti kestvat atraktiivsust. Seetõttu sobivad need kaks suurepäraselt ka seksuaalselt kokku - mõlema seksuaalenergia võimendub, kui kaaslases on lisaks heale välimusele ka müstikat.

Kui Vähk ja Kalad on eraldi, koos teiste tähtkujudega, siis leiavad nad sealt tugevusi, mida hinnata ja mis loovad atraktiivsust. Koos suhtes olles saavad nad aga täpselt seda, mis aitab seksuaalenergial igavesti kesta.

Oma olemuselt on nad kohati väga sarnased - vajavad vabadust, iseseisvat otsustamisõigust, lähedust ja romantikat. Kui mõlemad suudavad aktsepteerida vajadust aeg-ajalt teineteisest eemal olla, et kirg ja üksteise väärtustamine pidevalt eksisteeriks, siis on kõik hästi. Mis võib juhtuda on see, et tekib armukadedus või nõudlikkus tähelepanu järele, seda loomulikult mõlemapoolselt. Vähk vajab teadmist, et ta on Kalade jaoks üks ja ainus ning seda pidevalt, Kalad see-eest vajab Vähilt tuge, aktsepteerimist, toetamist ja kaasa elamist. Kui mõlemad suudavad pakkuda teineteisele seda, mida üks teiselt vajab, siis see suhe toimib.

Suurem probleem saabub siis, kui need kaks omavahel tülli astuvad - mõlemad on üliemotsionaalsed. Mõlema tähtkuju naised ja mehed on emotsionaalsed ja kus on tüli ja emotsioonid, seal võivad tekkida ka väga suured sõjad. Samas laabuvad need sama kiirelt kui tekivad, sest kumbki ei suuda nendevahelisele tõmbele "ei" öelda. Kehakeemia parandab kõik.

Kas otsida Vähina teadlikult enda kõrvale Kalad ja Kaladena partneriks Vähk?

Kindlasti mitte. Kõik inimsuhted peaksid tekkima loomulikult. Mina selgitan tähtkujude vahelist sidet ja toon välja nende potentsiaali. Kui sa oled aga üks nendest õnnelikest, kes on leidnud endale sellise kaaslase, nagu mina siin räägin, siis soovin sulle õnne. Sa oled võitnud jackpoti!

Hingedevaheline kontakt peab tekkima loomulikult, nii lased sa enda ellu inimesi, kes peavad seal olema, kelle koht on sinu kõrval. Kõik peab juhtuma loomulikult. Kui tunned kellegagi sidet, siis ole julge, astu ligi ja tee ots lahti. Anna endale ja temale võimalus. Julge armastusega riskida!

Vähk on inspiratsiooniks Kaladele ja Kalad tema maagiliseks jumalaks või jumalannaks

Nende kahe tähtkuju juhtivad planeedid toovad välja selle, mida nad teineteises imetlevad. Kuu suunab Vähki nägema Kalades midagi jumalikku, olgu selleks meessoost Kalade puhul tema tugevus, kaitse ja hoolitsemine või naissoost Kalade puhul tema ilu ja sensuaalsus. Samas näeb Kalade esindaja Vähki kui suurimat inspiratsiooniallikat ja teenäitajat selle poole, kuhu ta peab liikuma. Mõlemad suudavad näha teineteise ilu ja võlu.

Vähi ja Kalade suhteõnnekristalliks on Tansaniit. Tegemist on kristalliga, mis ühendab neid kahte hoidma ja looma tugevat suhet. Tansaniit hoiab Vähi ja Kalade armastuseenergia tugevana, loob taasarmumise efekti ja aitab neil omavahelisi probleeme lahendada. Tansaniit loob nende kahe vahele seksuaalset tõmmet.

Kõik minu kirjutatud tähtkujude suhtesobivuse artiklid leiad SIIT.