Neitsi ja Ambur sobituvad romantilisel tasandil siis, kui mõlemad suudavad näha neid kohti, kus nad peavad pingutama. Tegemist on kahe tähtkujuga, kellel võib olla probleeme enda tunnetes selgusele jõudmisega, mis omakorda võib viia selleni, et see tekitab teises pooles pidevaid küsimärke. Ühel hetkel justkui tunned, et sinu kaaslane armastab, hindab ja austab sind, teisel hetkel kahtled selles. Sellest saab üks pidev võitlus, kui mõlemad ei õpi enda tundeid tõlgendama ja nendest pidevalt rääkima. Suhtlemine nende kahe tähtkuju vahel on ülimalt oluline. Kui on selge suhtlus ja emotsioone väljendatakse avatult, siis see suhe toimib, aga selleks, et see juhtuks, on Neitsil ja Amburil vaja koostööd teha, kas siis teadlikult või alateadlikult.

Neitsi ja Ambur on mõlemad väga otsekohesed ja tihtipeale ei vali kumbki neist enda väljendamisel sõnu. See saab olema kas väga aus või ausalt otsekohene suhe, mis võib südant kõrvetada. Selleks, et Neitsi ja Ambur saaksid olla harmoonilises suhtes, soovitan neil enda terav otsekohesus armastavaks otsekohesuseks kujundada. Sa võid öelda välja kõik, millest mõtled, aga tunnista, et te kumbki ei oota oma kaaslaselt kriitikanooli. Te mõlemad teate, et selge pildi nägemine on oluline, aga te mõlemad olete ka täpselt samast kohast haavatavad. Et te saaksite teineteise võlusid, kirge ja armastust nautida, olge oma sõnadega hellad ja head. Seda ikka selleks, et romantika teie vahelt ära ei kaoks.

Teil mõlemal, nii Neitsil kui ka Amburil, on vaja vaimset stimulatsiooni ning ühiseid tegevused hoiavad teie suhte värskena. Mõlemal on vaja pidevalt justkui orav rattas olla. Ühendage enda tegemised, käige koos meelelahutusüritustel, sõpradel külas, reisil ja külastage põnevaid avastamata kohti. Mida aktiivsem on teie suhe, seda paremini see toimib. Rutiin ja igavus toovad teie kahe vahel esile draamat ja mõttetut nokkimist. Armastuse värskena hoidmiseks olge mõlemad aktiivsetele tegevustele avatud. Juhtige seda suhet koos. Amburile meeldib iseseisev kaaslane, Neitsile täpselt samamoodi, teie sarnasused on võimalik harmooniaks siduda. Kui mõlemad panustavad ühes suunas, siis naudivad mõlemad seda suhet samal tasandil.

Amburi jaoks on oluline, et ta saaks enda kaaslaselt intellektuaalset inspiratsiooni ja vaimustust. Neitsi jaoks on oluline aga mõistmine ja kaasa mõtlemine ning analüüsimine. Kui Neitsi suudab pakkuda filosoofilisi ja sügavaid arutelusid ning Ambur analüüsib kaasa, siis võivad nende vahelised jutuajamised kesta tunde, isegi hommikuni välja.

Mõlemad vajavad materiaalset kindlustunnet ja kindlat plaani, mille järgi seda luua, mitte kumbki ei soovi heale õnnele lootma jääda. Kui majanduslik seis nende kahe vahel on korras, stabiilne ja selles ei ole ettearvamatusi, siis on ka kodune elu rahulikum. Seetõttu on mõistlik mõlemal partneril teha palju tööd ja perekonna majanduslikule poolele õlg alla panna. Kumbki neist ei soovi üksi panustada, siis võivad tekkida lahkhelid. Maine pool peab olema tasakaalus.

Neitsi on oma loomuselt üldiselt äkilisem kui Ambur. Ambur võib väga kaua praadida enne, kui enda auru välja laseb. Neitsi ei kannata probleemi alla surmist, see tuleb kohe likvideerida, et see tema mõistust hävitama ei hakkaks. Selle koha pealt on need tähtkujud erinevad ja suudavad siinkohal teineteist tasakaalustada. Ühel on rohkem kannatlikkust kui teisel.

Seksuaalses mõttes vajavad mõlemad vaimset stimulatsiooni ehk nende kahe vahel peab olema hea seis, et seksuaalenergiad saaksid olla head. Kirg vallandub siis, kui mõlemad on teineteisega rahul. Seetõttu on mõistlik näha selles suhtes palju vaeva teineteise tundma õppimisega, kompromisside tegemisega ja üksteise aitamisega. See mõjutab nende vahelist seksuaalelu.

Ambur on selles suhtes see, kes suudab ja soovib võtta rohkem riske ja tegutseda spontaanselt. Neitsis seda ei ole, pigem on ta etteprognoosija ja alateadvuses ta kardab uuendusi. Ambur on Neitsi kõrval selleks, et ta julgeks elus rohkem pea ees tulle hüpata, kogeda midagi, mida ta ei ole veel kogenud ning rikastada seeläbi enda elu uute kogemustega. Neitsi see-eest on Amburi elus selleks, et tuua talle rohkem tasakaalu, aidata tal näha ebavajalikke riske ning suurendada tema intuitsiooni. Kui mõlemad suudavad teineteise motivatsioonikõnet kuulda võtta ja seeläbi tegutsema asuda, siis see suhe toimib. Jäta meelde - me valime kellegi konkreetse enda ellu põhjusega, sest temas on midagi, mida meil just nüüd vaja on. Kõik on suhtes õpetajateks, ka Neitsil ja Amburil on teineteisele palju õpetada.

Tšaroiit on Neitsite ja Amburite armastuseõnnekristall. Seda seetõttu, et Tšaroiit aitab Neitsis välja tuua oskuse enda tundeid täielikult väljendada, Amburi puhul toob see esile sügavamad tunded Neitsi vastu. Tšaroiit edendab teineteisemõistmist ja kannatlikkust ning suurendab romantilist energiat nende kahe armastaja vahel. Tšaroiidi kristalli on kasulik hoida Neitsi ja Amburi ühises kodus, eriti hea oleks seda hoida ühises magamistoas või teiste armastuseõnnekristallide keskel.

Kõik minu teised artiklid suhtesobivuste kohta leiad SIIT.