Inglid on sinu lähedal, sinu elus ja kaitsevad sind, kui sa ise nendega kontakti lood või kui sul on nende abi vaja. Kui näed viimasel ajal korduvaid Inglinumbreid ehk sõnumeid või sinu teele on sattunud näiteks 8 ja 2, siis tea, et sellel kõigel on oma tähendus. 8 ja 2 kombinatsiooni nägemine, sõltumata sellest, kas neid numbreid on topelt või enam, tähendab ikka ühte ja sedasama. Mida rohkem sa 8 ja 2 näed, seda intensiivsem on sõnum ehk seda pakilisemalt on sul vaja tegutseda. Kas siis seetõttu, et aeg ei anna oodata või vajab midagi suurt kohe sinu tähelepanu.

8 ja 2 saadetakse Inglimaailmast sinu poole teele, kui sul on vaja keskenduda vaid kõige olulisemale ning suunata oma energia millegi loomisesse, mingisse projekti või ideesse, mis on sinu mõtetes.

Ei ole vahet, kas Inglisõnumi numbrid on 82, 882 või hoopis 2828, nende numbrite järjekord ei ole oluline, sõnum peitub nende numbrite kombinatsioonis, mitte järjestuses.

Kui sa näed nende kahe numbri kombinatsiooni, siis soovib keegi inglite maailmast, et sa valiksid, kuhu sa enda energia suunad. Mõtle selle peale, mis on tegelikult oluline, mis või kes hetkel tegelikult sinu tähelepanu vajavad.

Sa võid olla sellises seisus, kus sinu energia on laiali valgunud ja just seetõttu näed seda numbrit.

Kui asi ei ole selles, siis antakse sulle tõepoolest teada seda, et sinu idee või projekt, mis sul parasjagu käsil on, vajab nüüd, kohe ja praegu, sinu tähelepanu. Hakka tegutsema, loo ja anna endast maksimum, nii jõuad sa hea tulemuseni, millega sa ise rahul oled.

8 ja 2 puhul on tegemist väga motiveeriva numbriga ja mina tõlgendan seda kui motivatsioonikõne sinu isiklikult inglilt.

Kui sa soovid inglitega veelgi tugevamat telepaatilist kontakti saavutada ja nendelt veel rohkem sõnumeid saada, siis kanna mõnda inglikristalli. Need on kristallid, mis aitavad inglitel kanalduda ja sinuga kontakti luua. Suurepäraseks inglikristalliks on näiteks Küaniit. See ühendab sind sinu peaingli ehk Kaitseingliga.

Kõik minu tõlgendatud ja kirjutatud Inglisõnumid leiad SIIT.