Manifestatsioon on enda soovmõtete, taotluste ja unistuste edastamine universumile, mille käigus oodatakse universumilt loomulikult rohelist tuld või soovi realiseerumist tulevikus. Manifestatsioonide esitamine on imeline, seda võiks kasutada ja kui sa soovid seda teha, siis palun väga. Mina teen seda ka ja  soovitan kõigile, aga siin on üks suur aga, millest ma soovingi rääkida - kuidas teha seda nii, et see ka töötaks. Selgitan sulle ilusti ära ka selle, millal manifestatsioon ei tööta. See kõik põhineb sellel, kuidas mina soovunelmate esitamist näen ja kuidas universum selle koha pealt töötab.

Manifestatsioonis võid sa taotleda põhimõtteliselt ükskõik, mida, aga selleks, et see töötaks ja universum tooks selle miski sulle kätte, tuleb selle esitamise juures tähele panna, kuidas sa seda teed ja loomulikult ka seda, mis on selle soovi sisu. Kõigele ei reageerita ja kui aus olla, siis on see tegelikult väga hea, et universum kõikide inimeste manifestatsioonidele ei reageeri. Ma ei soovi siinkohal kedagi solvata, vastupidi, ma vaatan asja laiemalt ja näen, et soovidel peavad olema piirid, et need kedagi ei kahjustaks. Toon allpool näiteid ka selle kohta, milliseid südamesoove universum ei täida ja siis saad sa aru, miks ma selle üle õnnelik olen. Vihjeks - see on teie enda kasuks, mitte kahjuks!

Esmalt sellest, kuidas unistusi edastada. See on lihtne, väga lihtne. Ilmselt kõige lihtsam osa on taotlus endast välja saata, aga enne selle tegemist tuleks sul kõigepealt iseendaga maha istuda ja mõelda selle üle, kes sa oled, mida sa üldse elult soovid ja kus sa sooviksid end tulevikus näha. Igasugune selgustunne iseenda kohta aitab sul jõuda õigete südamesoovideni. Seda tuleks teha selleks, et sa ei taotleks universumilt midagi, mis tegelikult sinuga kokku ei lähe.

Üks asi on see, mida tahab sinu mõistus, teine asi on see, mida ihaldab sinu hing. Üldiselt on need kaks täiesti erinevat asja, kui sa just ei ole spirituaalsel tasandil nii kaugele jõudnud, et suudad mõistuse häält teadlikult alla suruda ehk pidada enda egoga kahekõnet nii, et ego saab aru, millal see võib magama minna.

Soovin ikka ja jälle rõhutada, et ego ei ole halb. See on kaitsemehhanism, mis ei kao nii või naa meie seest ära, ja see on ka loogiliselt mõtlev osa sinust. Seega on ego okei seni, kuni see ei domineeri olukordades, kus selle domineerimist või osalemist ei ole vaja. Seega oleks südamesoovide teele saatmisel hea, kui sa lülitaksid välja enda loogika, hirmud, vajadused ja ka kinnisideed. Meditatsioonis on seda hea teha, soovitan sul seda praktiseerida. Sea enda kõrvale õlilampidesse eeterlikud õlid, hoia enda kõrval kristallküünlaaluseid, milles põlevad küünlad, ja lase enda hingel rääkida. Esita endale meditatsiooni käigus küsimus: "Mida soovin ma tegelikult elus kogeda?" Lase teadmistel endani jõuda.

Loomulikult ei pea sa seda osa tegema, kui sa tead, mida sa elus soovid ja kuhu sa soovid jõuda. Ma tean, et enamus soovivad manifesteerida raha, luksust ja rikkust. See on täiesti okei, kui te seda soovite, aga rikkuseenergia taotlemisega pead sa arvestama sellega, et see ei pruugi sind õnnelikuks teha. Universum võib kinkida sulle töö, võimalused jne, aga omaette küsimus on see, kas see teeb sind ka õnnelikuks. Seega, kui soovid rikkust või küllust, siis lisa ka taotlus, mis viitaks sellele, et sa soovid läbi töö ka õnnelikuks saada. Universum kuuleb sind sõna-sõnalt ja kui sa ei viita korraga rahale ja emotsionaalsele rahulolule, siis sa võid selle raha saada, aga sa võid õnnetuks jääda. Mõtle selle peale!

Kuidas taotleda rikkust, küllust või raha? Soovi esitamine on lihtne, see on iseenda ja universumiga rääkimine. Sina ütled, kas oma peas või valjusti välja, mida sa universumilt taotled ja universum kuuleb sind. Kui on õige aeg, siis loob see võimaluse või tee või toob sinu ellu inimese, kelle kaudu unistuse täitumiseni jõuda. Millal see juhtub? See selgub tulevikus, küll sa ise näed. Sellel ei ole ajalimiiti, universum ei tööta kella pealt. Soovitan manifesteerida ka nii, et sa kirjutad enda soovid paberile välja ja sead need põlema ehk vabastad need endast ja saadad universumisse. Loomulikult aitab kaasa ka sinu soovi täitumisega seotud kristallide kandmine. Näiteks on rahaasjade puhul kasulik kanda rahaõnnekristalle, nagu Malahhiiti, Epidooti või Rohelist Aventuriini.

Manifestatsioonidega kehtib üks universumi poolt kehtestatud reegel. Selleks on võrdne andmine ja tagasi panustamine. Kordan uuesti - võrdne andmine ja panustamine!

Mida see tähendab? See tähendab seda, et kui sa soovid universumilt midagi taotleda, siis sa pead olema tegelikult valmis ka vabatahtlikult universumile tagasi panustama. See ei tähenda seda, et sa hakkad nüüd kohe nuputama, mida universumile kinkida vaid võiksid võtta terveks eluks suhtumise, et sa panustad universumi heaolusse. See ongi tagasi andmine. Me saame igaüks seda erimoodi teha - mõni inimene kingib teistele oma teadmisi, teine oma abikätt, kolmas päästab karusnahasektori käest loomi, neljas jagab armastust kõikidele, kes tema elus on ja viies leiutab tervele ühiskonnale uusi lahendusi. Kui sa hakkad manifesteerima, siis küsi esmalt enda käest: "Mis on minu panus universumisse?" Ja kui sa vähegi tunned, et sinu panus on liiga väike, siis hakka lisaks soovi esitamisele kinkima teistele inimestele endast midagi, mida neil ei ole, aga sinul on. Näiteks sinu naeratus - jaga seda, tee inimesi õnnelikuks! Alati on midagi, mida sa saaksid teha ja kui aus olla, kui sa jagad maailmale armastust ja tervendust, siis kasvab sellest lõpuks välja väga hea harjumus, mida universum vajab.

Tuleme selle juurde, miks sa pead enda hingega tugevama kontakti leidma ja mõistma, mida sa tõesti elult saada soovid. Põhjus on selles, et sa ei manifesteeriks nii-öelda tunnelvaatena. Mõtlen selle all seda, et sa ei sooviks enda ellu midagi ülispetsiifilist. Mida spetsiifilisem on soov, seda rohkem on ego see, kes ette dikteerib. Näiteks: "Ma tahan seda inimest, just täpselt sellist autot, ma tahan, ma tahan, ma tahan," - see on ego hääl. Kui kõnelejaks on hing, kes ütleb sulle ette need asjad, mida võiksid soovida, siis ütleks see sulle ilmselt: "Ma soovin tingimusteta armastust, head mugavat ja töökindlat autot, sooviksin leida võimalusi enda ande realiseerimiseks, leida kontakti inimestega, kes tõesti kuuluvad minu hingegruppi." Näed sa erinevust nende kahe mõttelaadi vahel? Üks on tunnelnägemine, mis piirab võimalusi ja sätib universumi tooma sinu ellu vaid seda ühte miskit, teine on laiema spektriga, kus universumil on vabadus ise otsustada, kes võiks sinuga sobituda.

Näiteks esitatakse tihtipeale soove, mis on seotud armastusega ja seda tehakse mõeldes samal ajal konkreetsele inimesele. Mõeldakse ühele inimesele, keda tuntakse ja kellega soovitakse suhet. Manifesteeritakse ja oodatakse, et universum tookski selle suhte kokku ja paneks selle õitsema. Mida teeb universum, kui sa sellist asja soovid? Ta vaatab sinu poole ja küsib tegelikult sinu käest otse: "Kas sa tahad tõesti siin maailmas kellegi teise vaba tahte ära võtta?" Sinu taotlus on igatahes seda sõnumit täis. Mida universum selle peale teeb on see, et ta kas ei anna seda unistust sulle kätte või ta viib tõesti teid kahte kokku, aga selle teise inimese sees ei ole päris tundeid, seal võib olla ainult korraks see miski, väike kontakt teie vahel, ja see ei saa kunagi hästi lõppeda. Kui sa soovid taotleda armastust, siis taotle seda laialt. Esita universumile palve, et sa leiaksid enda jaoks selle tõelise klapi, kellegi, kes sinuga kokku sobiks, kes oleks just sinu inimene. Nii ei piira sa universumit ja võid lõpuks jõuda veelgi imelisemasse suhtesse kui ette kujutasid. Taotle armastust laiemalt ja universum toob selle sulle. Ja mõtle ka selle peale, et sa ei sooviks ju ise ka olla kellegi teise manifestatsioonis, kellega sa koos olla ei taha. Ei soovi, eks ole? Seega ära manifesteeri kedagi konkreetset, unista alati laiemalt.

Tihtipeale on ka nii, et taotled manifestatsiooni käigus armastust ja universum toobki sinu soovi sinuni, aga sa ei pruugi selle kohalolu märgata. Seega on väga oluline hakata peale soovide esitamist avatud silmadega ringi liikuma, et sa ei oleks rumaluke ja ei magaks universumi saadetist maha. Soovitan sul kanda Mäekristalli või Peridooti, mõlemad kristallid aitavad sul märgata enda elus õigeid inimesi, neid, keda sa võiksid enda ellu lasta. Peridooti soovitan kanda ka külluslikel põhjustel, see on hea õnne kristall.

Universum kuuleb sind tegelikult kogu aeg ja minimanifestatsioone teed sa sadu või lausa tuhandeid kordi päevas. Ja sa ei saa mulle siinkohal öelda, et sa ei tee seda. Seni, kuni sa mõtled, seni sa manifesteerid. Need taotlused on lihtsalt väiksemad, aga need loovad sulle pidevalt teed tulevikku.

Mõtlen siin seda, et sinu välja öeldud mõtted, sõnad ja sinu peas kõlavad hirmud ja head mõtted on kõik manifestatsioonid. Toon näite: sul on väga kehv olla ja mida sa siis teed? Näed kõike loomulikult halvas valguses, võib-olla isegi virised veidi ja vingud enda või teiste kallal. Need on kõik manifestatsioonid. Universum kuulab seda pealt ja vaatab: "Ahah, kullake, sina seal, sa soovid, et sul läheks veel kehvemini? Aga okei siis, ma tekitan sulle paar tüli enda lähedasega või lööd end hoopis ära või hakkab sul millestki veel halvem!" Õudne, eks, ole? Aga kui sa hakkad nüüd sellistele situatsioonidele, kus sinu tuju oli ikka nii ära kui vähegi olla sai, tagantjärele mõtlema, siis näed, et kõik langes kuidagi veelgi suuremasse auku. Universum on siin, sa oled osa sellest, sa osaled kogu aeg enda ja universumi koostöös. Palun ära alahinda enda mõtete jõudu. Kui sa soovid, et sinu elu läheks edasi ilusti, sujuvalt, positiivselt, siis võta end kokku. Saada välja signaale, mida soovid vastu võtta. Keskendu positiivsele, räägi ennast negatiivsusest välja. Kui sa kannatad depressiooni või kroonilise stressi käes, siis aita ennast - kasuta Meelerahu kompleksi, rodioolat, korditsepsi või b-vitamiinide kompleksi. Need kõik aitavad stressitasemel kiirelt langeda.

Leia südamesoovidega kontakt, loo positiivne suhtumine, optimistlik maailmavaade ja see toobki sinu ellu aina uusi ja uusi võimalusi. Sinu suhtumine loob sulle raja tulevikku. Kui universum näeb kõrvalt, et ahah, sina seal, sa oled alati nii õnnelik, sa oled õnnele avatud, siis annab ta sulle õnne juurde. Seetõttu võib õnnest kasvada veelgi suurem õnn ja õnnetusest veelgi suurem õnnetus. See on sinu igapäevane valik, kuhu poole sa universumit suunad.

Tihtipeale teevad inimesed seda, et kui midagi hakkab ilusti ülesmäge minema, siis esitatakse endale küsimus: "Kas tõesti on kõik hästi, midagi pole enam halvasti läinud, äkki juhtub nüüd midagi ja minu õnn ei olegi igavene?" Ja järjekordselt vaatab universum sulle kulmu kergitades otsa ja ütleb: "Ma vaatan, et sa ei taha enam õnne. Okei, siin on sulle midagi ekstra vastikut, tegele sellega!" Saad sa aru, mida ma siinkohal mõtlen? Mõtlen seda, et universum kuuleb alati pealt seda, mis on sinu sees ja ta annab sulle täpselt seda, mida sa taotled. Nii lihtne manifestatsioonide esitamine ja nende kätte saamine ongi. Sa võid ühel ilusal päeval taotleda täie tõsidusega tingimusteta armastust ja universum võtab seda kuulda, kuid järgmisel päeval võid sa ise kogemata selle tühistada mõttega: "Keegi ei armasta mind, ma ei ole piisav, ma ei ole ilus jne." Siis vaatab universum sulle uuesti otsa ja ütleb: "Mida sa teed? Ma just hakkasin sulle seda tõelist hingesugulast organiseerima  ja sa just tühistasid selle? Okei, ma annan selle sideme sellele teisele inimesele, kes seda samal ajal taotles ja on hetkel enda elus õnnelik, sest ta väärtustab iseennast." Ja sa oled seal, enda kodus, nukrutsed ja küsid universumilt: "Miks sa mulle tingimusteta armastust ei saada? Kas manifestatsioonid ei töötagi?"

Universum räägib vaid tegudega ja kogemuste pakkumistega, ta ei saa saata sulle e-maili ja öelda, et kullake, sa ju ise tühistasid selle, hakkame selle soovi esitamisega aga otsast peale. Seega ole ettevaatlik, mida sa endast igapäevaselt välja saadad. Vaata, kas need resoneeruvad sellega, mida oled taotlenud ja kuhu sa soovid jõuda. Manifesteerida tuleb suurelt ja väikselt korraga. Saadad taotluse ja seejärel hoiad oma mõtted samuti positiivsena, et unistus saaks täiel määral täituda ja universum saaks leida võimaluse toimetada see sinuni nii, et sa ise seda ei takistaks.

Selleks, et manifestatsioonid täielikult täituksid, saad sa universumile tagasi kinkida (põhinedes võrdsele andmise ja saamise printsiibile), sa saad hakata iseennast üles ehitama selliseks inimeseks, kellena sa soovid end tulevikus näha.

Kui sa saavutad endaga täieliku kontakti, hakkad iseendaga tegelema ja kui kõik sinu unistused on seotud selle tulevikuversiooniga sinust, siis sa jõuad selle kõigeni. Universum näeb seda pealt ja vaatab: "Okei, sina seal, sa teed nii palju, et selle millenigi jõuda. Kuna sa oled nii tubli, siis ma teen kõik uksed sinu ees ise lahti, et sul oleks lihtsam sinna jõuda." Vot nii universum töötabki!

Mida rohkem sa elu usaldad ja võtad vastu, mida elu ehk universum sulle annab, seda vabamalt loob universum sulle võimalusi.

Universum näeb siis, et sa ei loo ise takistusi, sa ei karda ja sa võtad kõik vastu. Sa oled avatud, seega võib sulle ka rohkem anda. See kehtib kõige osas. Universum võib tuua sulle ka negatiivseid situatsioone, millest sa saad õppida ja areneda ning mis aitavad sul tegelikult selle ilusa lõpptulemuseni jõuda. Vahel on vaja sind sinu südamesoovi realiseerumiseks kasvatada. Seega ära karda ka valu, mida universum sulle annab, pigem esita alati situatsiooni kohta küsimus: "Mida head tuli see mulle õpetama, minus kasvatama või vabastama?" Ja samal hetkel, kui sa seda teed, avanevad sinu silmad nägema võimalusi, mitte piiranguid. See meenutab mulle kohe seda, et me oleme liikumas 3D-maailmast 5D-maailma ja 5D-maailma liikudes või ühel hetkel sinna jõudes näedki rohkem võimalusi ja vähem piiranguid. Loe kindlasti see artikkel ka läbi, seda on 100% kõigile vaja, eriti nüüd, kus me uuele tasandile liigume. Leiad selle artikli SIIT.

Universum vastab sellele, mis on sinu sees, sellele, mida sina sisaldad. Seega tuleb sul südamesoovide kätte saamiseks enda sisemine keskkond sellele vastavaks kujundada. See on tükk tööd, mõne jaoks rohkem, mõne jaoks vähem, kuid seda tööd tuleks teha pidevalt. Edu saladus peitub sinu suhtumises, selles, kuidas ja mida sa mõtled, mida sa endast välja annad, kuidas väljendad. Nii lihtne ongi, elu ongi lihtne. Inimesed teevad kuidagi ise selle enda jaoks ekstra keeruliseks või täpsemalt teeb seda nende ego-pool, see, kes arvab, nõuab ja vajab. Laske vabaks, tootke head, looge positiivsust, kandke endas vaid optimistlikke energiaid ja universum on teie parim sõber!

Kui sa loed minu mõtteid manifestatsiooni kohta, siis ilmselt on sul vaja hetkel siin olla ja seda lugeda. Järelikult on sul vaja veel viimast tõuget või inspiratsiooni ja ma olen rohkem kui õnnelik, et ma sain seda sulle kinkida. See on minu panus universumisse, kasuta minu teadmisi enda heaolu loomiseks ära ja kohtume juba teistes artiklites või kus iganes meie teed ristuvad! 

 Tene