Hapukapsas, kellele see ei maitseks? Rikkalik, ülimalt toitev, veelgi enam, kui see on hästi tehtud ja kodune. Kui keegi küsiks minu käest, mis ma arvan, mis on eestlase rahvustoit, siis ilmselgelt ütleksin, et hapukapsas ja kartul. Aga mida tähendab see, kui hapukapsas ilmub sinu unenäkku? Tead mis, mul on sulle häid uudiseid - see tähendab rikkust ja positiivseid uudiseid! Seega tähendab hapukapsa unes nägemine vaid head. Seda loomulikult siis, kui ülejäänud unenäo sisu oli samuti positiivne ja helge.

Hapukapsas sümboliseerib edu, armastust, rikkust, küllust, suhteid, romantikat, raha ja võimalusi. Kui kõik ülejäänu sinu unenäos oli positiivne ja seal oli veel sümboleid, mis neid tähendusi toetavad, siis oled peagi õnnega koos. Igasugune negatiivne emotsioon, kogemus, sisu või sümbol vähendab alati teise sümboli positiivset tähendust. Unenägusid tõlgendades tuleb alati kokku panna tervikpilt, mitte ainult üksikuid sümboleid tõlgendada. See on sinu kodune töö - lahendada kogu unenäo tähendus. Mina tulen sulle poolele teele vastu ja panen sulle kirja sümbolite tähendused, sina lahendad ülesande ise lõpuni ära. Ma tean, et sa suudad seda teha, vastasel juhul ei oleks sa siin minu lehel. Sa juba arened spirituaalselt! Edu sulle!

Hapukapsa unes nägemine viitab üldiselt millelegi, mis saabub sinu ellu ootamatult. Võib-olla on see miskit head, mida sa ei osanud ettegi kujutada või millest unistada? Sinu tulevik näitab sulle, mis sind jalust nõrgaks lööb. Loodetavasti on see midagi rohkem kui suurepärast!

Hapukapsas sümboliseerib ka sinu enda isiklikku jõudu, usku iseendasse, enesekindlust ja töökust.


Hapukapsa söömine viitab headele ideedele ja inspiratsiooni kasvule. Sa võid jõuda millenigi, mida on võimalik õitsema seada. Mõtle hästi järgi, mis ideed on sinu peast läbi käinud ja mille peale oled sa viimasel ajal mõelnud. Seal on vihjed selle kohta, mis võiks olla sinu järgmine samm. Ilmselgelt tuleb need ideed realiseerida, et sinu elu saaks õitsema hakata.

Unenägu, kus sa ostsid hapukapsast tähendab seda, et võtad peagi vastu hea pakkumise, rahalise kasumi või armastuse, mille oled välja teeninud. Ostmine viitab välja teenimisele ehk ükskõik, mis hea asi sinu ellu saabub, sa oled selle ära teeninud, kas läbi isiklike pingutuste või Karma. Võib-olla oled sa kunagi selles elus või oma eelmises elus midagi väga hästi teinud ja saad nüüd Karmateenistuse välja võtta. Karmateenisus tähendab seda, et oled kunagi iseendale head õnne külvanud ja saad nüüd selle vilju nautida.

Hapukapsas, mis on poti või purgi sees ehk mis on veel avamata ning söömata, viitab kellegi või millegi uue ellu saabumisele. Kinnine või isegi veel moorimata hapukapsas sümboliseerib midagi täiesti uut, mis tuleb peagi sinu ellu. Kui näed hapukapsast sellises versioonis, siis on see prohvetliku tähendusega unenägu.

Selline unenägu võib tuua sinu ellu uue armastuse (kui sa oled vallaline), uue äripartneri (kui sa oled ettevõtja) või töövõimaluse, mille kaudu sa saad väga õnnelikuks. Kuna hapukapsas sümboliseerib edu, armastust ja rikkust, siis on sinu ellu igatahes midagi head tulemas.

Ma tean, et sa soovid aina enam ja enam prohvetlikke unenägusid näha, et enda tulevikku paremini mõista. Seetõttu soovitan sul hoida magamistoas Skolessiidi kristalli ja kohe mitut. Skolessiit aktiveerib unenägudekanali, aidates sul unenägusid, mida öösel nägid, mäletada, et neid enda jaoks ära tõlkida!

Kõik minu teised unenägude seletajad leiad SIIT.