Unenägude maailm on niivõrd põnev, et sinna võibki seiklema jääda. Ma armastan unenägusid, see on nii põnev ja ilus osa meie igapäevast. Unenäod räägivad täpselt seda, millises emotsionaalses seisus sa oled või mis sind ees ootab. Prohvetlikud või mitte, unenäod on põnevad. Unes võib näha absoluutselt kõike, mida inimene suudab ette kujutada või millega ta on elus kokku puutunud. Kõikidel sümbolitel on oma tähendused.

Mitte miski sinu unenäos ei ole juhuslik! Ma aitan sul suurima hea meelega enda unenägusid tõlgendada. Valgustöötajana on minu missioon aidata sind ja kõiki teisi, kes minu missiooniga sideme leiavad. Saadan sulle palju armastust, täpselt nagu toovad seda sinu unenäos idud! JAH - idude nägemine on seotud armastusega!

Idusid unes nähes võid sa suure tõenäosusega rõõmustada, loomulikult siis, kui ka ülejäänud unenäo sisu oli positiivne. Emotsioonid on unenägude tõlgendamisel üliolulised, need viitavad kohe sellele, kas sümbolid on negatiivse või positiivse tähendusega. Kui nägid unes idusid ja kõik ülejäänu oli unes helge ning emotsionaalselt kerge, siis oota aga - sinu ellu saabub ARMASTUS!

Kui sa oled vallaline, siis võib sinu ellu saabuda potentsiaalne kaaslane, keegi, kes sinusse armub või kellesse sina armud. Loodetavasti on see ikka vastastikune, et armastus oleks mõlema poole jaoks nauditav. Kuidas aru saada, kas see on vastastikune? Kui idud olid sinu unenäos värsked, kasvasid jõudsalt ja need olid üliterve väljanägemisega, siis viitab see unenägu vastastikustele tunnetele. Sind on ootab ees armastuseõnn.

Kui sa ei ole vallaline ja nägid unes idusid, siis võib see tuua vihje selle kohta, et sinu ja partneri tunded on taas süttimas. Te avastate teineteist taas, teil võib tekkida uuesti armumise efekt ja teid ootab ees romantiline periood.

Lisaks armastusele sümboliseerib idu ka rikkust ja küllust. Kui idud olid sinu unenäos värsked ja tervisliku väljanägemisega, siis võib see olla vihje sellest, et sinu materiaalne seis hakkab paremaks muutuma.

Kuidas saada aru, kas idud sümboliseerisid unes armastust või rikkust? Seda aitab lahti seletada kõik ülejäänu unes toimunu ja seal nähtu. Võimalik, et seal oli teisigi sümboleid, millel on armastuse, suhete või rikkusega seotud tähendusi. Nii saadki teada, kas sind ootab ees suhteõnn või rahaline õnn.

Väga harva tähendab idude unes nägemine rasedaks jäämist või rasedusest kuulmist. Seda pigem sellisel juhul, kui sa ootad enda kohta raseduseuudist ehk plaanid rasedaks jäämist.

Unenägu, kus seemned ei suutnud idanema hakata või idud olid kuivanud, viitab ebaõnnele nendel samadel teemadel, kas siis ebaõnn armastuses või rahateemadel.

Kui sa nägid sellist und, siis soovitan hakata kiiresti kandma Malahhiidi kristalli. Tegemist on tohutult tugeva küllusekristalliga, milles on ka armastuseõnne-energiad. Malahhiit kaitseb laostumise ja ebaõnne eest, see on uurepärane energeetiline tugi, mis kaitseb sind ebaõnne eest! Loomulikult võid Malahhiiti kanda ka selleks, et kutsuda enda ellu nii armastus kui rikkust või hoia seda hoopis enda kodus.