Vaip sümboliseerib mugavust, luksust, hubasust, küllust, rikkust, soojust ja head enesetunnet. Vaiba unes nägemine toob esile just selle energia, loomulikult sõltub kõik ka sellest, millises kontekstis sa unes vaipa nägid. Vaiba tähendus võib olla nii heaendeline kui ka vastupidine. Meenuta täpselt, kuidas ja millises seisus vaipa sa enda unenäos nägid, et sa leiaksid siit, minu unenägude tõlgendusest, täpse vastuse. Annan endast maksimumi, et sinu unenägu saaks tõlgitud. Head unenäo seletamist!

Esmalt meenuta seda, milline vaip või vaibad sinu unenäos välja nägid. Välimus on väga oluline, selles on osa sõnumist, mida sinu alateadvus või näiteks kaitseingel sulle välja tõi. Kui tegemist oli väga luksusliku vaibaga, siis seda positiivsem on selle tähendus. Mida koledam ja mustem on vaip, seda negatiivsem on tähendus ehk vastupidine sellele, mida vaip sümboliseerib. Tõin selle sümboli tähenduse kohe esimeses lauses välja, vaata ettepoole, see on seal kirjas.

Mida rohkem vaipu oli unes, seda suurem on selle sümboli tähendus. Seega, kui nägid ühe vaiba asemel mitut vaipa, siis sümboliseerib see sinu puhul suuremaid võimalusi või mitmeid allikaid, mille kaudu siis näiteks õnne enda ellu saada. Aga sama võib tähendada ka ühe suure vaiba nägemine. Negatiivse une puhul on vaipade rohkus väga halvaendeline. Halbu unenägusid ei tasu karta, kui sa neid näed, siis järelikult on sul võimalik midagi ära hoida. Vaata elu positiivsete silmadega ja usu mind, sinu probleemid leiavad kiiremini lahenduse. Ole koos minuga optimistlik!

Vaiba unes nägemine võib lisaks külluslikkusele sümboliseerida ka seda, et sul on abikäsi, sinu ümber on häid inimesi, sõpru või koostööpartnereid, kes on sulle abiks ja toetavad sind ning seega oled sa hoitud.

Vaiba unes nägemine on üldiselt seotud tuleviku ettekuulutamisega, kas lähituleviku või kaugema tuleviku!

Rullis vaip viitab sellele, et sul on heaks õnneks või rikkuseks palju potentsiaali, aga sa ei kasuta seda. See unenägu on pigem üleskutse, et märkaksid iseenda võimekust ja tegutseksid rohkem, et rohkem saavutada.

Ilusasti avatud vaip sümboliseerib õnneenergiate vabalt voolamist ja liikumist. Kui nägid vaipa lihtsalt põrandal või seinal, siis on hea õnn hetkel sinu elus. Tegutse, panusta ja riski, sind saadab hetkel edu!

Vaiba soetamine sümboliseerib investeerimist millessegi, mis toob sulle tulevikus palju kasu (see ei pea olema ilmtingimata raha vaid võib olla ka aja investeerimine). Vaiba müümine sümboliseerib kasuliku tehingu tegemist või informatsiooni vahetamist, millest sul on tulevikus palju kasu.

Vaipade korrastamine/üksteise peale ladumine viitab sellele, et sul on palju erinevaid allikaid, mille kaudu rikastuda ja õnne leida. Sul on elus valikuid ja see unenägu on üks külluslikemaid, mida vaiba puhul näha. Kui ladusid need ilusti virna, siis tead täpselt, kuidas enda elu külluslikuks elada.

Heleroheline vaip sümboliseerib rahu, tasakaalu, lootust ja uusi võimalusi. Helelilla vaip sümboliseerib tervenemist, isiklikku arengut, mõttemustrite paremaks muutumist ja elukorralduse muutumist paremuse poole. Valge või elevandiluuvärvi vaip sümboliseerib uut eluetappi, uut perioodi ja head uut algust. Mida tumedam on vaip, seda keerulisem on teema, millest välja tullakse.

Vaiba puhastamine viitab sellele, et enne harmoonia, külluse ja heaolu saavutamist on sul vaja selle nimel tööd teha ja vaeva näha. Seega, ükskõik, millesse sa hetkel panustad, panusta aga veel. See toob sulle lõpuks soovitud tulemuse!

Ümar vaip sümboliseerib terviklikkust, täiuslikkust ja külluse eksisteerimist. Kandiline vaip sümboliseerib probleemide lahendamise vajadust või töö tegemist enne külluse saabumist.

Loodan südamest, et minu unenägude tõlgendamine aitas sul enda unenäole seletuse leida. Ole nii armas ja hoia enda magamistoas Ametüst geoode või Ametüsti kristallikesi - need aitavad prohvetlikke unenägusid esile kutsuda.