Aastate jooksul olen teemaks võtnud erinevaid hingedevahelisi kokkuleppeid, olen rääkinud näiteks hingesugulastest, saatusekaaslastest, emalikest hingedest, tervendajahingedest, elukaaslashingedest ja paljudest teistestki. Hingedevahelisi kokkuleppeid on tegelikult väga palju erinevaid ja täna tutvustan ma sulle isiklikku suunanäitajat.

Isiklikku suunanäitajat peetakse tihtipeale saatusekaaslaseks ja neid kahte aetakse omavahel segamini. Tegelikult on need täiesti erinevad hingedevahelised kokkulepped. Lühidalt öeldes on saatusekaaslane see, kes on mõeldud sind minimaalselt kasvatama, arendama ja edasi tõukama. Saatusekaaslasel on sinuga üks konkreetne ülesanne, aga Isiklik suunanäitaja on see, kes juhatab sind kõige võimsamasse suhtesse, milleks on kaksikleegi suhe.

Lühidalt kokku võttes on kaksikleek sinu hinge teine pool, ta on hingesugulasest võimsam kaaslane. Enamik inimestest ei kohtu enda elus kaksikleegiga ja paljudel teda ei olegi. Kaksikleek ei ole keegi, kes on meie saatuses kindlasti olemas. Kindlasti mitte. Hingesugulased on need, keda esineb kõigil, kas selles või järgnevates eludes.

Enne kaksikleegi üles leidmist võib sinu ellu saabuda isiklik suunanäitaja, kes teeb sinuga energeetiliselt nii-öelda puhta töö, aidates sul end ette valmistada kõige võimsamaks armastuseks, mida võid siin planeedil kogeda.

Kaksikleegi suhe on see, milles koged ülimat tingimusteta armastamist. Selle sideme kirjeldamiseks ei ole paremat viisi, kuna selle suhte eesmärki ongi armastada teineteist nii ehtsalt kui vähegi võimalik.

Isiklikku suunanäitajat võidakse tihtipeale kaksikleegiga segamini ajada, kuna nendel on algselt sarnased omadused. Universum mängib sinuga, et sa üldse läheksid isikliku suunanäitajaga kaasa. Kui see suhe ei tunduks esialgu ilus ja ehe, siis tabaksid sa ära, et sul on vaja isikliku suunanäitajaga läbi käia üks korralik kadalipp, milles on valu, pettumust, transformatsiooni, obsessiivsust ja palju muudki. Kui sa suudaksid seda ette näha, siis sa ei läheks sellele rajale. Aga tead, mis? Kui universumil on plaanis sind ja sinu kaksikleeki kokku viia, siis on sul vaja sellele rajale minna.

Selleks, et te kaks kokku saaksite, on sul vaja end vanadest ahelatest, mustritest ja minevikust vabaks päästa. Selleks saadetaksegi sinu teele isiklik suunanäitaja. Ta on keegi sinu eelmistest eludest, keegi, kellega oled olnud romantilises suhtes ja teie eesmärk on leida järgnevates eludes tee puhta hingesugulaseni. Selleks on aga vaja elust ellu üksteisega koostööd teha ja kui te olete selles elus kaaslased, siis murrate te mõlemad teineteises lahti midagi, mis takistab teil selles elus täit suhteõnne tunda.

Seega ei tohiks seda suhet karta ja seda inimest, kes on või oli sinu elus isiklik suunanäitaja või alles tuleb sinu ellu, ei tohiks negatiivselt vastu võtta, eriti siis, kui lõpuks avastad, milline side teil on. Isikliku suunanäitaja suhtes võivad tekkida viha, vimm ja põlastus, aga ma soovitan mitte lasta sellistel madalatel energiatel end kimbutama tulla. Iga madal energia kaotab sinu enda tasakaalu ja harmooniat ning hävitab sinu Südametšakra energiat. Seega, kui avastad, et näe, tema ongi minu isiklik suunanäitaja, siis õpi sellest sidemest ja liigu eluga edasi. Seetõttu ma siia seda kõike kirjutangi, et aidata sind täpselt siis, kui sa oled sellises suhtes või oled sellises suhtes olnud ja sa ei saa aru, mis teie vahel täpsemalt toimus.

Isiklik suunanäitaja on keegi, kellesse sa armud silmapilkselt, sa näed temas seda kõige õigemat. Tekib tunne, et oled sellest suurest universumist justkui enda kodu ja teise poole üles leidnud.

Teie kahe vahel tekib tohutu vaimne ja füüsiline side. Isikliku suunanäitajaga on alati olemas seksuaalne tõmme ja side, seega ei saa ta olla keegi, kes pakub platoonilist armastust. Rõhutan seda, et sa ei näeks isikliku suunanäitajana enda elus kogemata kedagi teist, kes seda ei ole.

Peale intensiivse sideme, mis teie kahe vahel tekib, tekib ka võimalus kokku saamiseks ja suhtlemiseks, tekib peaaegu suhe või astutegi suhtesse. Side temaga areneb väga kiiresti ja see võib areneda lausa nii kiiresti, et see tundub utoopiline. Võid tunda, kuidas oled selles suhtes justkui nõiutud.

Isikliku suunanäitaja eesmärk on tuua sinus esile kõik, mis vajab tervendamist, vabastamist ja uuendamist (see ei ole teadlik, see on täiesti tahtmatu käitumine, mis on universumi poolt sinu ja tema vahele seatud). 

Nii lihtsalt saabki seda sõnastada, mul ei ole vaja seda sinu jaoks keeruliseks muuta. Tema toob päevavalgele minevikuvarjud ja need kohad sinu iseloomus, mis vajavad tegelikult hädasti muutmist. See kõik tuleb temaga suhtlemise käigus iseenesest välja.

Isiklik suunanäitaja aktiveerib sind alateadlikult mõtlema kõige selle peale, mis sind elus takistab ja kinni hoiab, olgu see sinu suhtumine, harjumused või mis iganes.

Tema on see, kes toob pimeduse pinnale, et tegeleksid elu jooksul kogutud jamaga. Võib öelda, et isiklik suunanäitaja on sinu jaoks üks korralik spirituaalne detoxi-tegija. Kui moringa, korditseps, tšaaga ja paljud teised taimed on meie keha füüsilised puhastajad, siis tema on sinu elus üks parimaid detox-inimesi, kes suudab lühikese ajaga viia sinu hinges läbi tohutu puhastuskuuri.

Seda kõike teades suudad sa ilmselt kaasa mõelda, et see ei saa olema lihtne suhe, eks ole? Muidugi ei saa, sest alati, kui sinus tuleb esile mingi seisnud energia, on see valus, sest sa pead silmitsi seisma enda pimedate ja varjatud külgedega ning mugavustsoonist välja tulema, et neid muuta.

See artikkel ei ole ilmselgelt kõigi jaoks, see on nende jaoks, kes tunnevad selle teemaga sidet ja kes on sellist suhet kogenud või kogevad. Kui oled sellisel teekonnal, siis leiad siit kindlasti palju äratundmist ja ma võin sulle kinnitada, et sa ei ole hulluks minemas. Absoluutselt mitte, sa oled hoopis tervenemas!

Isiklikku suunanäitajasse armutakse ja temast on hinges pea võimatu vabaneda, kui sa ei ole enda elus ära teinud seda puhastustööd, milleks universum ta sinu ellu sättis.

See kaaslane võib sinus esile kutsuda obsessiivset käitumist ja seda isegi siis, kui sa pole kunagi sellist käitumist praktiseerinud. Miks see nii on? Universum on kodeerinud sind tema peale mõtlema, temaga kontakti ja sidet hoidma, et sa saavutaksid selle, mida see side sulle õpetama tuli. Ta ei kao sinu mõistusest enne, kui sa ei ole õppinud ja seeläbi tervenenud. Seega ei ole mõtet oodata seda momenti, kui saad enda hinges temast vabaks. Ta lahkub sealt ise, kui missioon on täidetud. Aga sa saad alati seda missiooni kiirendada ja seetõttu olen ma selle artikli sulle siia kirjutanud.

Kuidas kiirendada? Selleks mediteeri, sea enda kõrvale suitsema viirukipuu ja arruda viirukid. Need mõlemad aitavad sind suurepäraselt eneseanalüüsi tegemise protsessis. Need aitavad aru saada, mis sinu ja selle teise poolega toimub. Mediteeri kindlasti nende viirukitega ja lase neil avada endas selgusemomentide teke.

Kui oled meditatsioonis, siis küsi iseenda käest: "Mida ma peaksin vabastama? Milline käitumine või harjumus takistab mul isiklikult edasi areneda?" või midagi muud, mis vajab valgustamist. Lase meditatsiooni käigus visioonidel tulla ja teadmistel sinuni jõuda. Kui mediteerid nii, et viid enda hingamisrütmi paika ja kasutad selleks neid kahte viirukit, siis võid suure tõenäosusega ise õigete järeldusteni jõuda. Tee seda kindlasti, sul on sellest rohkem võita kui kaotada!

Isiklik suunanäitaja võib olla see, kes murrab sind vanast suhtest lahti, et sa leiaksid tee enda kaksikleegini, kes jõuab sinu ellu peale isikliku suunanäitaja füüsilisel tasandil lahkumist.

Rõhutan füüsilisel, kuna vaimsel tasandil jääb ta alati sinu hinge, sest side teie vahel on seletamatult tugev ja intensiivne ning selles oli intensiivne kirg. Pea meeles - ära hakka teda lihtsalt põlgama, lõppude lõpuks ei teinud ta sulle mitte midagi tahtlikult. Ta on universumi saadetis, kes pidi tulema sinu ellu korrektuure ja puhastustööd tegema, et sa saaksid suhtealaselt järgmise sammu astuda. Kõige suurema sammu, milleks on kaksikleegi leidmine.

Alati ei koge inimene, kes leiab kaksikleegi, suhet isikliku suunanäitajaga. Seda kogevad need, kelle hinges on vaja teha suurpuhastust, sest vanad mustrid takistavad kaksikleegiga kohtumist. Seega ei pea ta 100% kindlalt enne kaksikleegi tulekut sinu elus olema. Aga ta võib olla! See on väga individuaalne.

Isikliku suunanäitajaga suhtes olles kaob ära sinu intuitsioon, sarnaselt 3D-maailmast 5D peale üle minekul. Loe see artikkel kindlasti läbi, räägin seal hetke ühest kõige aktuaalsemast teemast - ühelt spirituaalselt dimensioonilt teisele üleminekust.

Paljud kaksikleegid, kes on 5D peale minemas, saavad kokku ja seetõttu tulevad aina rohkem esile suhted isiklikud suunanäitajad. See on ka põhjus, miks ma alles nüüd sellel teemal kirjutan - nüüd ongi õige aeg. Kõik inimesed, kes liiguvad üle 5D-maailma, võivad kogeda kaksikleegi suhet, kui neil on kunagi selline side loodud. Seetõttu tulevad ka isiklikud suunanäitajad esile ja tihtipeale jäävad  nad sellesse perioodi, kus liigutakse täielikult 5D-le üle. See suhe juhtub enne seda, et vanu 3D-mustreid vabastada. Leiad nende mustrite kohta lugemist minu kirjutatud artiklist SIIT.

Kui sul on tekkinud tema vastu negatiivsed emotsioonid ja tunded, siis soovitan sul talle andestada. Pigem täna teda, et ta leidis tee sinuni, kuna tema on see, kes avab sulle ukse, mille taga on sinu suurim armastuse kingitus. Ta on justkui uksehoidja, kes vajab sinu käest õiget koodi, et ta saaks ukse lahti teha. Kui see on avatud, siis ütlete te teineteisele head aega!

Kuna isikliku suunanäitajaga suhtes olles võid sa iseennast ära kaotada, end unarusse jätta, langeda stressi või ükskõik, milliste negatiivsete energiate küüsi, siis on ülioluline, et teeksid sellest suhtest väljudes endale aurapuhastuse.

Soovitan aurapuhastust teha rituaalitõrvikutega, kasuta selleks rosmariini või kaneeli oma. Mõlemad tervendavad Südametšakrat ja aitavad sul ära puhastada stressi ja valu, mida isikliku suunanäitaja suhtes kogesid. Kasuta kohe peale aurapuhastust aurapuhastusspreisid ja puhasta nendega enda kodu energia. Seejärel alusta mõne Südametšakrakristalli, näiteks Fuksiidi, Rubiini või Rubiin-Tsoisiidi kandmist. Kõik kolm on suurepärased energiatervenduskristallid, mis aitavad sul kaksikleegi leidmiseni jõuda.

Isiklik suunanäitaja on keegi, kes näitab sulle ennast kui sinu kaksikleeki, kuid tegelikult ta seda ei ole. Alguses kõik klapib, ta olekski justkui sinu hinge teine pool, aga see on universumi trikk.

Kuidas teha vahet, kas sa oled suhtes isikliku suunanäitaja või kaksikleegiga? See on lihtne. Isiklik suunanäitaja lämmatab sind, ei lase sul vaimselt hingata, sa tunned, et ta ei ole sinuga aus või koged temaga pidevalt pettumust, kuid leiate, et olete tohutult sarnased, teil on sarnased huvid ja maailmapilt, seksuaalne tõmme, kirg ja magnetism. Teie vahel on ka telepaatia nagu kaksikleekide vahel. Kuigi kaksikleegi suhtes on erinevad faasid, milles on samuti valu, siis ei ole see valu kunagi nii suur kui see, mida suudab põhjustada isiklik suunanäitaja . Tema on see, kes lagundab sinu vana mina, kaksikleek on see, kes tõstab sind õhku ja paneb sind õitsema!

Isikliku suunanäitajaga jõuad sa kahjuks alati toksilisse suhtesse  - see on ülim märk, et ta ei ole sinu kaksikleek!

Ta saadetakse sinu ellu, kui vana karma ei lase sul tingimusteta armastuse tasandile edasi liikuda. Tema on see, kes söödab sulle ette kõike, mis takistab sul tingimusteta armastada, et sa tegeleksid nende osadega iseendas. Seega on ta hea, mõjudes nagu tarokaartide torni kaart. Jäta meelde - torn suurest arkaanist on alati sinu kasuks, mitte kahjuks!

Kui oled isikliku suunanäitajaga suhtes või temaga suhtes olnud, siis on see suurepärane märk universumilt, et sind on ees ootamas kaksikleek, kellega kohtud selles elus!