Kirjutan teile veebruari energeetilise teadaande kõrvale kokkuvõtva lisa, millised kuupäevad on veebruaris meile kõigile olulised. Aitan sul astroloogiat tõlkides mõista, mis meid veebruaris veel ees ootab, see annab sulle võimaluse olla ettevalmistatud. Kui sul on soov enda elu edukamalt elada, siis astroloogia aitab sind. Kosmilised seisud mõjutavad meid kõiki kollektiivselt ja mul on suurim rõõm jagada seda infot, mida suudan planeetide seisusid arvestades teile jagada.

16. VEEBRUARI TÄISKUU AKTIVEERIB POSITIIVSE ENERGIA

Esimene kõige olulisem kuupäev sinu jaoks on 16. veebruar. Sellel päeval on Täiskuu Lõvis ja liigub kohe peale seda Neitsisse. Kuna Täiskuu on Lõvis, siis see erineb tavapärasest Täiskuust. Kui üldiselt tekitab Täiskuu äreva energia, aktiveerib agressiivsuse ning ei mõju hästi ülitundlikele inimestele ehk empaatidele, võttes ära nende une ja vaimse tasakaalu, siis seekordne Täiskuu on helgem ja meie kõigiga palju leebem. 16. veebruari Täiskuu aktiveerib hoopis positiivse, optimistliku ja tervendava energia, millest on meil kõigil võimalik palju kasu saada.

Veebruari Täiskuu on esimene Täiskuu uuel astroloogilisel aastal ehk see on Veetiigri aasta esimene Täiskuu. See aktiveerib uude astroloogilisse aastasse midagi just sinu jaoks ja sa saad ise selle suunda kujundada. Astroloogia juures ongi kõige toredam see, et me saame seda võtta teejuhina, meil jääb alles meie vaba tahe (5D-maailma efekt) ning kui soovime, siis saame sellega enda heaolule kaasa aidata. Just seda ma soovingi inspireerida - võta astroloogiast need head vihjed ja tööta see kõik enda kasuks (mis omakorda on 5D-maailma efekt - sina omad enda võimu, teades, et kõik meie ümber on energia ja sa oled osa energiast).

Mida ma soovitan sul 16.02 teha? Hoia üleval väga head tuju, muuda enda energiad teadlikult kõrgemaks. Kuidas seda teha? Optimistlikkuse, positiivsuse ja rõõmsameelsusega, nii sa saad end vaimselt kaasa aidata. Lisaks saad hoida enda kõrval optimismi edastavaid kristalle, nagu näiteks Oranži Kaltsiiti, Tiigrisilma, Päikesekivi, Karneooli või Tsitriini. Neid kristalle, mis edendavad optimismi, on veel teisigi. Miks need kristallid on sellel ajal head? Kõik kristallid sisaldavad energiaid ja sina ise oled energia. See, milliste energiatega sa end kokku viid, need mõjutavad sinu olemust, enesetunnet ja võimekust. Seega ongi alati kasulik hoida enda kõrval sind aitavaid energiaid.

Sellel Täiskuul on sul võimalik aktiveerida midagi, mis saabub sinu ellu 2022. aastal, sest seekordne Täiskuu on seotud juuni- ja juulikuuga. Ehk otsus, mille langetad või soov, mida enda ellu manifesteerid, võib saabuda alates juunist või juulist. Aga selles on ka oma konks.

Kuna veebruaris on Jupiter Kalades ja Neptuun Kalades, siis need eeldavad seda, et sa vabastad enne 16. veebruari enda elust midagi, et teha ruumi millelegi uuele, mis võiks alates juunist või juulist sinu ellu tulla
. Sellel ajal on ka Saturn juba retrograadis ja see toob sinu ellu karma. See karma saab olla midagi head, kui su manifestatsioon tuleb südamest ja on puhta ning kõrge energiaga. 

Seega annan sulle kuni 16. veebruarini aega mõelda, mida sa soovid 2022. aastalt ja mis ei mahu enam sinu ellu. Kui on käes Täiskuu, siis ütle head aega sellele, mis sind kinni hoiab ja tirib madalasse energiasse ning saada enda seest välja konkreetsed sõnumid, mida sa tulevikult ootad.  See on tohutu potentsiaaliga Täiskuu, mida ei tasu mitte kellelgi maha magada. Olen sulle äärmiselt tänulik, kui sa jagad seda artiklit kõikide enda kallite inimestega, sest see informatsioon on kõigi jaoks, kes resoneeruvad minu energiaga! Tingimusteta armastus on osa spirituaalsest kasvamisest, jagades head teisega, kasvad eelkõige ise. Seega olen tänulik, kui jagad minu teadmisi, mis on teie kõigi jaoks!

18. VEEBRUAR ON ARMASTUSEENERGIAT TÄIS PÄEV

Järgmine oluline kuupäev on 18.02.
 Sellel päeval on Kuu opositsioonis Neptuuniga ja samal ajal loob Veenus suhetesse harmooniat, tasakaalu ning tervendust. See on ideaalne päev suhete tervendamiseks, romantikaks, armastuseenergia suurendamiseks, uute tutvuste loomiseks, potentsiaalse kaaslase leidmiseks ja armastusesoovide teelesaatmiseks.

Sellel reedesel päeval tuleks põhirõhk panna suhetesse. Kuidas planeetide seisu enda jaoks kasulikuks pöörata? Panusta suhetesse, ole koos enda lähedastega, rõõmusta neid, väljenda enda tundeid ja ole teiste jaoks olemas! Kui sa ise praktiseerid sama energiat, mida planeedid loovad, siis sa aktiveerid enda elus veelgi võimsa tervenduse, aidates sellega parandada enda saatust ja enda teekonda. See on suurepärane päev, kus sul on võimalik tervendada ka vanu suhteprobleeme.

Kui sa soovid armastuseenergiat tõsta, siis on see võimalik erinevate viirukitega. Roos, Jasmiin, Kaneel, Arruda või erinevad armastuse seguviirukid - põleta neid, lase taimesuitsul luua oma kodus ja enda ümber armastava atmosfääri. Taimi on alati hea kasutada, need parandavad teisi energiaid ja muudavad sinu enda energia kõrgemaks. Lisaks viirukitele saad kanda armastusekristalle, et lasta Veenusel luua harmooniat ka enda Südametšakrasse. Armastusekristallideks on näiteks Tšaroiit, Sugiliit, Larimar, Serafiniit, Fuksiit, Smaragd, Rubiin-Tsoisiit, Rubiin-Fuksiit, Rubiin. Kõik need kristallid on sügavale juurdunud mustrite muutjad, aidates uuendada sinu Südametšakra energiaid. Näiteks vabastada kinniseid energiaid, mis ei lase sul usaldada ja eluga edasi liikuda. Need on head energiavärskendajad. Ja arvestades, mida suudab luua Kuu opositsioon Neptuuniga, siis on ülimalt hea päev teha just nüüd enda Südametšakrale üks suuremat sorti restart. Enne uute kristallide kandmist soovitan teha enda kodus ja enda ümber Salveid sisaldava tõrvikuga energiapuhastus. Miks? Vastus on lihtne - kes siis sätib uut armastuseenergiat vana armastuseenergia ümber. Kui end uuendada, siis ikka korralikult.

19.-21. VEEBRUARIL VAATA ÜLE ENDA TERVIS JA TARBIMISRUTIINID

Peale seda saabuvad kolm järjestikust päeva, 19.-21. veebruar, kus on kõige olulisemaks meie tervis, ka kollektiivne tervis ja ka maailma tervis. Nendel päevadel on vaja pöörata tähelepanu enda tarbimisvalikutesse
. Võta need kolm päeva selleks, et selekteerida oma elust välja kõik toksiinid. Ma ei räägi ainult toidust vaid ka teistest toksilistest tarbimisharjumustest. Nüüd on soodne aeg teha restart enda vaimsele ja füüsilisele tervisele. Kui 18.02 on heaks restardiks meie Südametšakratele, siis need kolm päeva on head me üleüldisele tervisele.

Nendel päevadel ühenda end lahti rutiinsetest tegevustest, mis sind ei toeta, vaid takistavad sinu isiklikku arengut.
Kindlasti on sinu elus miskit, mis tegelikult ei peaks seal enam olema. Olgu selleks suitsetamine, pidev sotsiaalmeedia vaatamine, sage negatiivsete uudiste lugemine vms. Sa ise tead seda kõige paremini, milles sa rutiinselt kinni oled.

22.-24. VEEBRUARIL ON SOODNE AEG UUENDUSTE TEGEMISEKS

22.-24. veebruaril on Uraanil meie kõigi üle suur mõju. Mida see planeet sümboliseerib? Muutust ja vajadust muutusteks. Need päevad on soodsad uuenduste elluviimiseks ükskõik millisel tasandil. Kui vaja, lase muutusel juhtuda. Uraan võib endaga kaasa tuua ka sellist muutust, mida sina vältida ei saa, millega sa pead lihtsalt leppima. Kui sa aga soovid ise midagi suuremat muuta, siis selleks on just nüüd õige aeg.

25. VEEBRUAR ON SELLE KUU KÕIGE OHTLIKUM PÄEV!

Kõige ohtlikumaks kuupäevaks terves veebruarikuus on 25. veebruar. See on reedene päev, kus Pluuto toob kogu universumis välja kollektiivsed varjuküljed - kõik salapärase, haigekstegeva ja nõrgendava energia, sinu isiklikud hirmud ning loob illusioone. Mul on teile kõigile selleks päevaks suur-suur palve (ka eelnevaks õhtuks, kuna võid tunda selle mõjutust juba varem). Kaitske end sellel päeval kuulujuttude, uudiste ja ka iseenda fantaasiate, illusioonide, mõtete eest. See on päev, kus istu lihtsalt kodus, naudi meelelahutust ja tee võimalikult kergeid tegevusi, mis ei vaja sinupoolseid jah- või ei-vastuseid, sest sa ei pruugi oma otsustes olla adekvaatne. Pluuto tõttu on esile kerkimas illusioonid ja hirmud. Kuna Skorpion on Pluutot korralikult juhtimas, siis see toob välja sinu tervendamata küljed. See päev on aga väga hea selleks, et Pluuto teeb sinu sees suurpuhastuse, kui sa lased sellel tegutsed ja ei reageeri sellele. Piltlikult öeldes on tegemist päevaga, kus sinu seest kisutakse välja vana jama, et teha Juurtšakrale korralik restart. Me oleme siiski liikumas 3D-maailmast 5D-maailma ja seetõttu on toimumas selline sügavpuhastus spirituaalsel tasandil - lase sellel toimida, ära lihtsalt reageeri, muud midagi!

Kui sa soovid end Pluuto illusioonide ja ohtude eest (oht seisneb selles, et sa võid tegutseda illusioonide tasandil ja teha kogemata valesid samme või lõhkuda kogemata midagi, näiteks suhteid) energeetiliselt kaitsta siis hoia enda lähedal kaitsekristalle. Kaitsekristallid ei lase sul pead kaotada, kuna need ühendavad sind intuitsiooniga. Kõik musta värvi või tumeda varjundiga kristallid on kaitsekristallid, vali enda kaitsja intuitiivselt välja. Veel spetsiifilisemaks minnes resoneeruvad Pluuto energiaga kõige paremini Kiastoliit, Lemuuria Jaad, Nuumite, Astrofülliit ja Antofülliit. Need kristallid kaitsevad illusioonide eest, blokeerivad valeinformatsiooni ja takistavad sul minna eksiteele või suunavad sind õigele teele tagasi. Nende kristallide energia aitab sul näha situatsioone selgelt, isegi kui välised jõud mõjutavad sind illusioonidega.

Pluuto energia võib ilmselt kanduda ka laupäeva ehk 26. veebruari, seega on mõistlik olla ka sellel päeval pigem ettevaatlik. Ära aktsepteeri kohe kõike, mis sinuni jõuab (kogu informatsioon, näiteks ka uudised). Võta aega, et see läbi seedida, kõige parem on, kui sa lükkad otsuste langetamise ja arvamuse avaldamise 27. veebruarile. Siis on lõppenud Pluuto aeg tõsta esile me hirmud ja mõjutada meid illusioonidega.

Pluuto mõjutegevus toob välja selle, mis meie ühiskonnas "käärib" ja aitab näha selgelt, kus on toksilus. Seda selleks, et hakata seda tervendama, selle vastu heal eesmärgil töötama! 

Universum on 2022. aastal liikunud täiesti uude ajastusse, kus uuendused on toimumas. Aga, et uuendused saaksid toimuda, tuleb eelnevalt midagi lagundada. Mis iganes laguneb, see tuleb üles ehitada armastaval tasandil või sellest kosmilisest energiate liikumisest ei ole kasu. Nagu Taro kaartidest sümboliseerib "torn" millegi hävitamist, et uuendus saaks loodud. Torni kaart on alati sinu kasuks, mitte kahjuks, kui sa reageerid kaosele nii, et see on võimalus täiesti uueks ajastuks kas isiklikul või kollektiivsel tasandil. Hoidke energiad kõrgena, ainult kõrges energias saab tervenemine ja kaose likvideermine toimuda.


MÄRTSIKUU TOOB VÄRSKED TUULED

Edasi liigume juba märtsikuuse ja 2.-3. märtsil on Noorkuu Kalades. Mõlemad kuupäevad on seotud Noorkuu energiaga ja need on loomulikult heaks stardiks millelegi uuele, nii nagu on alati Noorkuu võime anda meile võimalus teha me elus väiksemaid või suuremaid restarte.

Soovin sulle suurepärast veebruarikuu jätku, hoia enda energia kõrgel ja hoia alati võim enda käes! Ole teadlik, mis energiad meie ümber liiguvad ja loo kaunis harmoonia iseenda ning kogu universumi vahel!

Armastusega

Tene Laul