Tegemist on Pluuto ajastuga, mis toob päevavalgele ülisuure tumeda energia, mille tagajärjeks on suured muudatused ja uuendused. Ka isiklikul tasandil. Aga ütlen teile, et Pluuto ei tööta mitte kunagi meie kahjuks, vaid alati meie kasuks.

Astroloogia on saatnud mind terve elu, olen selle huviga sündinud ja ilmselgelt on see mulle eelmistest eludest kaasa tulnud. Viimastel aastatel olen ma üha enam osutanud rõhku astroloogia tõlkimisele ja ettekuulutuste otsimisele. Hakkasin juba varem, enne pandeemiat, tulevikku vaatama, seda alateadlikult ette veelgi pikemalt ning avalikumalt kirjutama ja iseenda jaoks selgitama - ja seda just planeetide seisusid arvestades. Loomulikult olen seda teinud ka varasematel aastatel ja nii ongi sündinud minu horoskoobid, koostöös minu visioonide, nägemuste, selgeltteadmise ning automaatkirjutamise ja -rääkimisega.

Kuna maailmapilt muutub aina segasemaks ning inimesed hapramaks ning tundlikumaks, on usaldus elu vastu kuidagi vähenenud. Valgustustöötajana tunnen üha enam ja enam, et mul on vaja enda teadmisi avalikult jagada. Mul on vaja hüüda välja kõik, mida näen tulemas, et suudaksite mõista, miks asjad maailmas hetkel nii liiguvad. Ja mida kõike saaksid sina enda elus ära teha, et elada sel ajajärgul paremat elu.

Jagan teiega järk-järgult enda visioone ja teadmisi. Tunnen, et pean rääkima sellest, et me oleme Pluuto ajastul. Mida see tähendab? See tähendab seda, et Pluuto mõjutab intensiivselt Maa peal toimuvat ja sellega seoses on esile kerkimas teatud sorti energiad. See planeet hakkas võimust võtma veebruaris ja juba veebruari alguses kirjutasin ma sellest ka oma energeetilises teadaandes, mille leiad SIIT. Jätan kõik energeetilised teadaanded oma kodulehele alles, et sa saaksid neid ka tagantjärele lugeda. Seal on tuleviku kohta palju informatsiooni. Võid need üles otsida ja läbi lugeda, sest sealne info kandub ka pikemasse perioodi.

PLUUTO AKTIVEERUS VEEBRUARI LÕPUS JA 22. VEEBRUARIST SAABUSIDKI TUGEVAD ENERGIAD

Kirjutasin teile, et alates 22. veebruarist energiad muutuvad ja toovad selliseid suuri muudatusi, mida ei saa ära hoida. Samuti, et 25. veebruar ja selle ümber olevad päevad on kõige ohtlikumad. Kuulutasin seda valjusti enne nende kuupäevade saabumist, et hoiatada just siis aktiveerunud Pluuto mõju eest. Sellel perioodil algaski sõda ja suur globaalne paanika selle ümber. Seda oli ette näha, aga seda ei saanud ära hoida. Miks? Pluuto toob esile varjatud küljed ja ka need, mis on tegelikult juba pikemat aega olnud kuskil suletud seinte vahel.

Ma ei kirjuta seda artiklit selleks, et teid hirmutada. Minu eesmärk ei ole kunagi mitte kedagi hirmutada, vaid teadvustada, selgitada ja anda nõu, kuidas edasi toimida. Astroloogiat tõlkides ja enda nägemusi edasi andes saan ma olla sõnumitooja, aga ma ei saa alati sekkuda sellesse, mis meie planeedil toimub. Sekkuda saame me enda ellu või nende eludesse, kes soovivad meie abi, muuta saame me iseenda suhtumist. Ma kirjutan selle artikli, et anda teile emotsionaalset ja vaimset tuge!

Pluuto aktiveerus veebruari lõpus ja selle mõjuvõim ulatub periooditi intensiivselt ja vähem intensiivselt järgmisesse kolme aastasse. See võib kanduda ka 2025. aasta algusesse. Nendel aastatel tuleb välja väga palju varjatud tegevusi, mis peavad päevavalgust nägema.

Varjukülgi toob Pluuto välja nii globaalsel, kohalikul ja ka väga isiklikul tasandil. Pluuto vägi on tohutult intensiivne ning see põhjustab närvilisust, segadust, hirmu, paanikat ja kaost aga - nüüd palun kuula mind - Pluuto töötab alati universumi kasuks, mitte kahjuks. Siinkohal võib sul loomulikult tekkida küsimus, et kuidas selline jõud saab toimida meie kasuks, arvestades, mida halba see on juba esile toonud ja mida kõike see võib veel esile tuua?

PEALE KAOST SAABUB ALATI VALGUS

Luba mul seda sulle näitlikustada. Kujuta ette, et Pluuto on äädikas. Ja nüüd kujuta ette, et meie planeedi mustadesse sööbinud kihtidesse, mis on kinni olnud pikki aastaid, asetatakse soodat. Ja selle sooda peale tuleb äädikas ehk me näites siis Pluuto. Mis juhtub? See kõik hakkab mullitama, lagunema ja voolab vahutavat soodavett täis. Seejärel sooda ja äädikas enam ei reageeri, kõik rahuneb maha ning mõne aja möödudes on lagunenud ka need kihid, mis asuvad pealispinna ja on väga raskesti kättesaadavad. Nüüd puhastatakse sooda ja äädikas ära ning mis jääb alles? Puhtus ja selgus, nagu kõik oleks uus.

Kas sa mõistad mind? Pluuto kõrvaldab tohutult intensiivselt kõik, mis on vana ja iganenud. Selle vägi toob esile kogu raskekujulise, halva ja seisva energia ning paneb selle plahvatama, luues kaose, et see kõik saaks ära puhastatud. Pluuto on planeet, mis töötab universumi kasuks, mitte kahjuks. Selle vägi suudab kinni püüda kõik toksilise, mis toimub me ühiskonnas ja universumis, Pluuto sekkub sellesse ning annab võimaluse kõigest vabaneda. Muidugi kaasnevad kaosega ka kannatajad. Mida suurem on mürk, mille näiteks inimesed on loonud, seda suurema kaose Pluuto loob ja kahjuks on selles ka kannatajaid. Elu on duaalne ja selleks, et midagi suurelt muuta, võib tekkida ka kannatusemoment. Pluuto vaatab suurt pilti, mitte väikest - mida saab maailmas muuta, mida on vaja muuta. Selle planeedi energia sekkub mürgistesse situatsioonidesse, süsteemidesse, projektidesse ja plaanidesse, millega on võimalik ühiskonnale väga suurt kahju teha. See toob need päevavalgele - aga mitte siis, kui hakatakse kahju tegema, vaid siis, kui kahju on juba tehtud, et peatada edasine halb.

Pluuto on justkui suurem vend, kes laseb meil kukkuda oma õppetunde saada, aga ta jälgib meid, sest ta teab, et tarkused  tulevad läbi kogemuste. Seetõttu ei hoia ta meid pehme padja peal ja roosas mullis, vaid laseb elu kogeda. Aga siis, kui suurem vend ehk Pluuto näeb pealt, et me läheme üle igasuguse piiri, et me sisse on saabumas mingi tume hääl, nimetame seda kurjuseks, ahnuseks, nartsissismiks, egoisimiks või milleks iganes, ja me oleme juba teinud midagi kohtutavat, manipuleerinud, šantažeerinud või praktiseerinud muud madalat energiat, siis jookseb ta selle kõige vahele. Ta tuleb ja reaalselt raputab meid ning paneb meid paika, ning seda vahel väga jõhkralt, nii jõhkralt, et lausa valus on. Pluuto on inimhinge kasvataja läbi valusate kogemuste. See planeet sümboliseerib kõige ilusamaid teadmisi, mis tekivad rasketest ning valusatest kogemustest. Ütlen veelkord - Pluuto ei tööta mitte kunagi meie kahjuks, alati meie kasuks.

Pluuto ajastul ehk kuni 2025. aastani tulevad ühiskonnas päevavalgele paljud valed, inimestega manipuleerimised, saladused, kahjulikud teod, õelused, kurjus jne - kõik see, mida on loonud organisatsioonid, süsteemid ja teinud võimul olevad inimesed meie seljataga. Pluuto toob ühel või teisel viisil selle kõik inimeste nina alla. Šokeerivaid uudiseid on nendel aastatel palju. Aga ära lase end hirmutada, kui midagi kerkib esile. Proovime hoopis Pluutot tänada, et see teeb sooda ja äädikaga meie maailmas puhastust. Pluuto puhastab, et saaksid tekkida uued süsteemid, tervem ühiskond, armastavam ja empaatilisem maailm.

ARMASTUS PÄÄSTAB MAAILMA - JAH, JUST NII ONGI! GLOBAALNE ARMASTUS ON SEE, MIS PÄÄSTAB MAAILMA.

Aasta alguses rääkisin palju sellest, mida toob 2022. aasta ja ütlesin selge kõlava häälega välja, et tegemist on Südametšakra aastaga! Tegemist on armastuse-aastaga! Tegemist on spirituaalselt hüppeliselt kasvava aastaga! Tegemist on 3D-maailmast 5D-maailma ülemineku aastaga! Tegemist on inimese hinge tugevamaks kasvatamise aastaga!

Ja kui sa nüüd mõtled, mis kõik on juba juhtunud ja mis on olnud selle kõige tagajärg? Valu õpetab inimesele empaatiat, avades Südametšakra, ja nii paljud inimesed tunnevad meie planeedile ja inimestele kaasa. Kust on see energia pärit? Ikka Südametšakrast! Nende inimeste Südametšakra, kes tunnevad südames tohutut valu teiste või iseenda pärast, kistakse lahti, et see tšakra kasvaks tugevaks. Nemad, kes suudavad mõelda kainelt ja tegutseda kaastundes ning armastuseenergias, on juba eelnevalt oma Südametšakrat tervendanud. See kõik jätkub kuni 2025. aastani. 2022. aasta on esimene ja kõige intensiivsem armastuseenergia kasvatamise aasta.

Armastus ei võrdu alati sellega, et sa leiad endale kaaslase. Armastus on nii lai mõiste, see sümboliseerib tingimusteta armastust. Ning see on ka globaalne armastus. Vaata, mis meie ümber toimub! Kas see ei ole mitte see, millest ma rääkisin? On! Sa saad nüüd suuremat pilti vaadates aru, millest ma olen rääkinud.

Inimesed ärkavad, Südametšakrad avanevad, et inimesed saaksid tunda suuremat armastust - globaalset armastust. Kaastunne, teiste aitamine, ühendatud jõud ja vägi - need muudavad sind üha rohkem armastavamaks inimeseks. Siin tekib kindlasti paljudel küsimus: "Miks on vaja valu, et õppida armastama?" Minu vastus on, et inimene õpib kõige väärtuslikumaid omadusi ainult läbi suure valu. Mitte kunagi teistpidi. Universum töötab nii. Vaata kasvõi iseenda eraellu ja oma mineviku kõige traumeerivamasse ja raskemasse hetke. Ja nüüd mõtle, kelleks sa oled tänu sellele hetkele saanud. Loomulikult ainult siis, kui sa oled sellest tervenenud. Sa oled saanud tugevaks, võib-olla julgeks, võib-olla armastavaks. Midagi head on sinu sisse kinnitunud ja seda väga tugevalt. Universum lihtsalt töötab niiviisi. Mina olen lihtsalt elutõlk, ma vaatan elule otsa ja otsin selgitust miks, kuidas ja mida. Panen need kõigile kirja või räägin valju häälega, et teil oleks lihtsam elada. Mida rohkem sa mõistad, seda kergemini sa elad.

SUURPUHASTUSE SAAB KA SINU ERAELU

Pluuto ajastu toob varjuküljed välja ka sinu eraelus, mitte ainult globaalselt. Pluuto vägi toob alates 2022. kuni 2025. aastani välja need kohad, kus sa ise oled toksiline, kus sa ise ennast saboteerid või kus sa teed teistele halba, kas kogemata või teadlikult
. Usun, et minu lugeja ei tee midagi sellist teadlikult, see on pigem mittespirituaalsete inimeste teema. Aga ma pean selle ära mainima, kuna see on osa Pluuto energiast. Positiivne külg selle kõige juures on see, et päevavalgele tulevad kõik varjatud kiusamised, salakavalused, õelad "sõprused", mis tegelikult pole sõprused. Sul on lõpuks väga lihtne selekteerida, kellele sa annad võimaluse enda ellu tulla ja kellele mitte, kuna halbade kavatsustega inimesed tulevad väga selgelt esile. Sinu intuitsioon aitab sul seda mõista või juhtub midagi, mis toob teiste teod päevavalgele. Pluuto on väga asjalik korrastaja, laseme tal seda tööd teha.

PLUUTO ON MEID KA VAREM RAPUTANUD JA LOONUD UUSI STRUKTUURE

Väga paljud küsivad minu käest: "Tene, ütle mulle, kes vastutab selle pandeemia eest? Kas keegi kunagi üldse hakkab selle laastava olukorra eest vastustust kandma?" Ma ütlen nüüd teile - Pluuto ilmselgelt pressib välja ka selle teema varjuküljed ehk selle, kes, kus ja mida on valesti teinud. Jah, Pluuto laseb kaosel tekkida, kahju teha ja kui see on üle piiri läinud, siis tuleb, toob kõik esile ning lõpetab selle ära. See kehtib kõige osas, mitte ainult pandeemia osas, vaid üleüldse kõige osas.

Kui vaadata tagantjärgi, millal oli veel Pluuto ajastu, siis näiteks siis, kui USA-s rünnati kaksiktorne. Peale seda tehti lennunduses suuri seadusemuudatusi. Ja seadused ei karmistunud inimeste kahjuks, vaid nende kasuks. See on ehtne näide, kuidas Pluuto toob välja probleeme, loob kaost ja loob seejärel uue parema struktuuri.

2022. kuni 2025. aastal tulevad seadusemuudatused, mis parandavad meie turvalisust ühel või teisel tasandil, aga teatud problemaatiliste situatsioonide tõttu. Seega elu muutub, ja nagu ma 2022. aasta alguses rääkisin, elu ei muutu enam tagasi selliseks, nagu me oleme harjunud. Sul tasuks leppida sellega, et elu on pidevas muutuses.

Muutused toimuvad nüüd palju kiiremini kui enne 2022. aastat.
 Eriti nende jaoks, kes liiguvad 3D- või 4D-maailmapildist 5D peale (mõttemaailma muutus). Kui sul on viimased kuud möödunud ülikiirelt, siis sa liigudki 5D-maailmapildi peale.

SUL ON LIHTSAM, KUI SA LÄHED MUUDATUSTEGA KAASA

Pluuto ajastul on paljud inimesed kinni oma spirituaalses arengus ja ei soovi muudatustega kaasa minna, eriti need inimesed, kes on tugevalt seotud 3D-maailmapildiga. Heietatakse aegadest enne 2020. aastat ning sa võid enda tutvusringkonnas näha neid, kes on justkui mingisse aega kinni jäänud. Sa võid tunda, kuidas sa ei soovi enam nendega suhelda. Seda mitte halva pärast, vaid seetõttu, kuna sa tunned, et sa ise ei taha kinni jääda, vaid sa soovid edasi liikuda ja areneda. See on täiesti okei. Proovime neid inimesi mõista, kõik liiguvad erineval kiirusel ning õpivad samuti erinevalt. Elu on duaalne ja erineval tasandil olemine on elu osa. Aga kui sina soovid edasi liikuda, siis liigu.

Pluuto ajastul soovitan enda ümber hoida kaitsekristalle, Juurtšakra-kristalle, et kiirendada Pluuto tekitatud õppetundidest õppimist. Oonüks, Must Obsidiaan, Mahagon-Obsidiaan ja Hüpersteen on parimad kristallid Pluuto energias toimetamiseks. Kanna ühte neist kristallidest endaga või too neid enda koduseinte vahele, need aitavad sul mõista, kuidas teatud keerulistes situatsioonides toimida, maandavad hirmuenergiat ja paanikat, aitavad kainelt mõelda ja tegutseda. Lisaks toetavad need kristallid sinu Südametšakrat katki minemise eest, hoides sind kahe jalaga maa peal, kui sinu eraelus toimub midagi, mis ei ole esmapilgul kõige meeldivam, aga mida Pluuto soovib sinu kasuks pöörata. Need kristallid toetavad sind ka globaalse hirmu maandamisel, aitavad sul uudistega toime tulla ja toetavad sinu vaimset keha. 

VALGUSEENERGIA PAISTAB

Soovin teile kõigile öelda seda, et meie universumis liiguvad asjad tegelikult paremuse poole, kuigi esmapilgul ei pruugi seda näha olla.
Ma vaatan suurt pilti. Kui vaatan nägemusi ja tõlgin need teie jaoks ära, siis tegelikult me liigume valguseenergia poole. Paljud inimesed ärkavad, muutuvad spirituaalselt tugevaks, avavad enda südamed, julgevad elada Südametšakra energias, juurde tuleb rohkem ehedust ja siirust. Pluuto on justkui see arst, kes ütleb, et ühiskonnal on vähkkasvaja ja hakkame nüüd kohe kiirelt sellele vastu. Kui kaos on lõppenud, siis toimub tervenemine ja kõige efektiivsem tervenemine saab tekkida alternatiivsel kujul. Seega, ükskõik, mis tuleb sinu isiklikus elus või meie ühiskonnas välja, selle lõplik tervenemine võiks olla spirituaalne ja alternatiivne. 

Mida ma sellega mõtlen? Näiteks kui sa koged sel ajal suhtes reetmist (Pluuto toob välja ka salasuhted, kuna see toimub selja taga) - sina armastad tingimusteta, usaldad enda kaaslast ja järsku tuleb välja tohutu reetmine - mis juhtub? Sinu hing justkui puruneb, sest Pluuto toob välja kõik kohe ja valusalt, et puhastada ja luua uus etapp, sa tegeled alguses valuga, pettumusega, aga peale seda hakkad tervenema. Kuidas alternatiivselt ja spirituaalselt terveneda? Sa otsid üles selle õppetunni sõnumi (spirituaalne), õpid sellest, liigud edasi ja toetad samal ajal end rahustavate taimede alternatiivse väega, jalutad looduses, mediteerid jne. Pluuto ootab lõpptervenemisel spirituaalset ja alternatiivset lähenemist, kuna see planeet on üks spirituaalsemaid planeete. 

Võtan veelkord kokku - kõik see, mis meie ühiskonnas, globaaselt ehk ülemaailmselt ja eraeludes hakkab toimuma, tekitab esmalt šoki, seejärel paanika, kaose ja alles siis algab tervenemine.
Meil tuleb minevikus olnud vigadest õppida ja toetada enda ning süsteemi taastamist ja ülesehitamist, kuid seda väga spirituaalsel ja alternatiivsel tasandil. Vaid nii tuleb hea lõpptulemus ja see ongi see, mida Pluuto tahab - uut, tervemat ühiskonda, tervemat sind! 

Olen teiega, me jagame seda planeeti ühiselt, see on meie kõigi ühine kodu! 

Armastusega

Tene Laul