Red Reishi ehk Ganoderma lucidium on seen, mis pärineb Aasiast. Tegemist on rahvameditsiinis teadaolevalt juba aastasadu kasutusel oleva ravimseenega, mis on alles hiljaaegu meie sekka jõudnud. See on väga hea alternatiivne abiline kahele kõige keerulisemale haigusele - depressioonile ja vähile. Pahatihti soovivad need kaks ka koos eksisteerida, seega saab Red Reishiga tervendust pakkuda juba kahele probleemile.

Toetab seedesüsteemi

Red Reishi on kuivatatud kujul Ecoshi tootevalikus olemas, leiad selle La Tene poelettidelt ja e-poest SIIT. Red Reishit on kapsli kujul lihtne kasutada ja see sobib hästi ka neile, kellel on seedeprobleemid, toidutalumatus jne. Kuna see ei ärrita soolestikku, siis on seda julgem kasutada ka neil, kes on hädas seedeprobleemidega. Juhul, kui sul on ülitundlik soolestik, siis soovitan igapäevaselt kasutada libejalaka puukoort ja teha aeg-ajalt kuure psülliumi ehk India teelehega. Need toetavad seedesüsteemi ja võivad aidata lahti saada kõhuvaludest, iiveldustest ning toiduallergiatest. Seda kõike toetab ka Red Reishi kasutamine. Kui otsid energeetilist tuge kristallidelt, siis sellisel juhul sobib kõige enam Apatiidi kandmine. Apatiit tuleb inglise keelsest sõnast appetite, mis tähendab isu ja see vabastab auraväljast energiad, mis ei lase soolestikul, seedesüsteemil ja ainevahetusel terveneda.

Tugevdab immuunsüsteemi ja aitab haigustega võidelda

Red reishi aitab eelkõige takistada keharakkudel jõudmast destruktiivsesse seisu, millest võivad välja areneda vähirakud. Red Reishi tugevdab sinu immuunsüsteemi, mis omakorda aitab võidelda haigustekitajate vastu. See aitab kaitsta keha sinu enda eest, ka vaimsel tasandil. Näiteks, kui oled stressis, sinu alateadvuses on palju negatiivsust, mis on siiani kinni, siis see kõik loob sinu auravälja negatiivset energiat. Selle kõige juures on kehal tegelikult raske füüsiliselt tervena püsida. Red Reishi toetab närvisüsteemi, vaimset keha ja aitab sul end emotsionaalselt hästi tunda, mis omakorda aitab alateadvust tervendada ning vabastada järk-järgult stressi, mis on sinus kinni.

Red Reishi toetab sinu keha ka vähi olemasolul, aidates vähirakkude vastu võidelda, need nii-öelda välja lülitada, et need edasi ei areneks. Lisaks toidab Red Reishi sinu keha toitainetega, millest rakud saavad taastumiseks jõudu, et keha saaks ise rakke taastada ja end uuesti tervislikus suunas üles ehitada.

Uuringute tulemused näitavad, et Red reishi mõjub väga kasulikult hormoonidele, aidates neid tasakaalustada ja hoida tasakaalus eelkõige testosterooni taset. Testosteroon on meessuguhormoon, mis peab kõikidel inimestel tasakaalus olema, et tunneksime end terve ja elujõulisena.

Red reishit on uuritud ja uuringute tulemusel on avastatud, et see aitab vähirakkude suurust kahandada ning kasvaja nii-öelda kehast välja süüa. Nii tohutult suure potentsiaalse väega seen, et lausa kahju, et nii vähesed allikad seda informatsiooni jagavad. Mida aeg edasi, seda enam näen, et mul tuleb enda missioonil võimalikult valju häälega rääkida kõigest lihtsast ja kättesaadavast, mis on meie ümber ja millega on võimalik tervendada ennast, toetada enda pereliiget vähi või depressiooni korral ja millega saaks selliste haiguste teket ennetada.

Kui soovid anda vähile ja depressioonile ekstra suure vastulöögi, siis kasuta Red Reishit koos ženšennide ja rodioolaga. Kõik need toetavad rakkude taastumist ning aitavad vaimsest pingest lahti saada. Alati tuleb kasuks lisaks ka CBD kasutamine, kuna see võimendab absoluutselt kõikide teiste toitainete efektiivsust ning imendumist.

Lisaks kõigele sellele aitab Red Reishi lahti saada väsimusest ja jõuetusest. See on eriti kasulik neile, kes on vähihaigena kurnatud. Red Reishi suurendab elujõudu, tegemist on Sakraaltšakra ja Juurtšakra tervendajaga. Ja kui rääkida vähist energeetilisel tasandil, siis just nende tšakrate väsimusest, ülekoormusest ja ebatervest olekust võibki vähk kehas vallanduda. Sa võid kasutada Red Reishit ka ennetavalt, et Sakraaltšakra tervena hoida. Lisaks toetab see ajutegevust ja on kasulik abiline pingelise õppimise ajal toetades mälu, ajutööd ja närvisüsteemi. See aitab kaasa ka keha mürkainetest puhastumisel, on valuvaigistava ja põletikuvastase toimega, võib aidata alandada vererõhku ja pidurdada luuhõrenemist. See seen on kasulik ka unetuse puhul, sest rahustab vaimu ja leevendab närvilisust ning loob vaimset tasakaalu. Red Reishi aitab parandada kõikide organismi süsteemide normaalset funktsioneerimist. 

Saadan teile palju tervist, leidke enda abivahendid loodusest, kuna looduses on kõik tervendajad olemas!

Armastusega

Tene Laul


Artiklis välja toodud nõuannete, soovituste ja teabe kasutamine on omal vastutusel. Esitatud teave ei ole tervishoiualane nõuanne, vaid Tene Laulu enda kogemused, teadmised, isiklik arvamus ja soovitused. Toidulisandite kasutamine toimub iga inimese enda vastutusel. Vajadusel konsulteeri enne tarvitamist arstiga.