Olen elu jooksul mõistnud, et meie suurim ühine teema on armastus - selle mõistmine, leidmine, selle tundmine, jagamine ja eelkõige selles rahu leidmine. Kui vaatan tagasi kõikidele sessioonidele, mis mul on teiega olnud, siis on seal ilmselgelt suur vihje selle kohta, kui oluline on armastus ja suhted üleüldiselt. Millega minu juurde kõige enam tullakse? Ikka suhteküsimustega ja sellega, mis toimub teie ja ka teiste südametes, kellega olete seotud ja kes on teie eluteele jalutanud. Seega jah, kõigele tagasi vaadates võin öelda, et armastus on siin maailmas meie jaoks põhiteema.

Selle juures on aga suur küsimus see, kuidas tunda ära see õige armastus

Aitan enda teadmiste ja kogemuste abil sul selle selgelt ära tunda. Nii, et sa ei peaks pidevalt iseenda käest küsima: "Kas tema on see õige?" või "Kas ma armastan teda?"

Kui armastus on õige, kui see tunne on õige, siis sa lihtsalt tead seda. Esiteks ei pea sa selles kahtlema, kuna sinu intuitsioon ütleb sulle seda, loomulikult siis, kui oled iseendaga kontaktis. Mitte ükski inimene ei leia sellele küsimusele vastust, kui ta ei lase intuitsioonil seda vastust enda eest öelda.

Intuitsioon on sinu sees olev rahulik hääl, mis ütleb sulle: "Usalda, see on sulle hea." Intuitsioon ei tekita sinus mitte kunagi küsimuse järgi küsimust. Kui sa pidevalt analüüsid-analüüsid ja veelkord analüüsid, siis kaotad sa intuitsiooni hääle ära. Intuitsioon saab sinuga rääkida ainult siis, kui sa lased ülemõtlemise vabaks. Siinkohal võid sa tunda, et ah, Tene, sul on mulle lihtne öelda, et lase ülemõtlemine vabaks, sa oled ju selgeltnägija, see on sinu jaoks lihtne. Aga mõtle pigem nii, et on hea, et ma olen selgeltnägija, sest see sama tugevus aitab mul iseennast, sind ja kõiki teisi kordades paremini mõista. Ja enda nägemuste, teadmiste ja kogemuste abil saangi ma sind ja kõiki teisi inimesi aidata. Seega luba mul ennast ka seekord aidata.

Intuitsiooni hääl saab välja tulla ja esile kerkida, kui sa lubad endal tunnete peale mitte mõelda

Selleks, et lasta mõistusehääl vabaks, et südamehääl ja intuitsioon saaksid sulle ise loo jutustada, allu enda intuitsioonile. Kuidas seda teha? Sa saad seda teha nii, et kui sa muudkui küsid ja küsid enda käest kellegi osas vastust, siis ütle selle asemel iseendale, et kallike, nüüd ma lasen selle vabaks. Lasen vabaks need küsimused enda sees, et vastused saaksid ise minuni tulla. Siinkohal saan tuua paralleeli wu wei'ga - et midagi saada, tuleb sul küsimus õhku visata ja sellest seejärel eemale jalutada, tagasi vaatamata, et universum saaks ise kõik korda sättida ja sinu intuitsiooni sellel teemal paika loksutada (loe see artikkel kindlasti läbi, olen selle kirjutanud sinu jaoks).

Selleks, et enda intuitsiooni toetada, et see sinu peas rohkem sõnaõigust saaks, saad kanda intuitsiooni tugevdavaid kristalle. Näiteks armastusekristallid, mis aitavad sinu ellu armastust tuua ja luua, on roosakat tooni kristallid, nagu Roosa Kaltsedon, Thuliit, Rodoniit, Rodokrosiit jne, aga nende kõrval tasub alati kanda intuitsioonikristalle, et sul oleks võimalik armastuseenergiat ka ise intuitiivselt lugeda, tunnetada ja mõista. Selles aitab sind näiteks Larimar ja veelgi parem on siduda Larimari kristall ühe roosat tooni kristalliga, et nii südamehääl kui ka intuitsioon saaksid sinuga suhelda. Lisaks sellele on Larimar hingesuguluskristall, mis aitab sul temaga kohtuda ja kui te olete koos, siis teie vahelist teekonda veelgi paremini mõista.

Aga, kui sinu intuitsioon töötab ja see annab sulle vastuseid, siis kuidas saada aru, et just tema on sinu jaoks see õige ja teie vahel on armastus või et teie vahele võib armastus kasvada?

Sa lihtsalt tead seda - see tunne on kodune, ilus ja rahustav. Eelkõige on oluline see, kuidas te kohtusite. Õige armastus saabub sinu ellu nii-öelda "out of nowhere" ehk nagu välk selgest taevast, te kohtute justkui tühjast kohast. See ei ole mitte kuidagi ette planeeritud ega ettekavatsetud - te kohtute väga-väga juhuslikult. Ta võib ise sinu ellu jalutada, astuda sulle isegi kogemata ligi. Võib-olla planeerisid just kuskile minna, aga otsustasid ümber, et EI, lähed hoopis teist teed, ja seda intuitiivselt, ning selle sama otsuse tõttu te "kogemata" kohtusite. Juhuseid ei ole küll olemas, aga õige armastus astub sinu ellu ootamatult, nii-öelda juhuslikult. Sa ei otsi teda ja tema ei otsi sind, universum lihtsalt sätib teid ise ühte ja samasse kohta - ajastus on kuidagi universumi poolt valmis sätitud.

Seega, kui see kõik on õige, siis ei organiseeri ei sina ega tema teie kokkusaamist. Üks asi viib teiseni ja teine kolmandani ning oletegi ühes ja samas kohas. Aga kuidas sealt edasi tunnetada, et see on just tema?

Kui te kohtute, siis sa tunned temaga justkui mingisugust tohutut tõmmet ja sidet, ta haarab sinu pilgu nii, nagu see oleks maagia - see on justkui maagiakeeris, millesse sind haaratakse. Ta jääb sulle silma ja mitte välimuse tõttu, vaid tema energia on see, mis sind kõnetab. Tema silmades on justkui see miski, mis sind kõnetab, tema naeratuses või olekus on olemas see seletamatu energia, mille poole sa graviteerid ja kui see on õige, siis tunneb seda ka tema. Aga spirituaalsem pool tunneb seda sidet intensiivsemalt, oleneb kumb teist on sellel hetkel spirituaalsem, kumb teist on iseenda hingega rohkem tööd teinud.

See hetk, mil kokku saate, ei pruugi olla midagi üliromantilist, see võib juhtuda poes, tänava peal või kus iganes. See hetk võibki olla vaid hetk, mil te kohtute ja energiad vahetuvad. Sellest ei pea kohe sellel samal hetkel sündima midagi suuremat, kui vaid see, et universum tõi teid kokku, et te saaksite energiaid vahetada. Ja kui selline situatsioon on toimunud, siis mis edasi? Sa lähed oma teed, tema oma teed ja mida te eraldi, üksteisest eemal olles tunnete? Tekib selline tunne, et JAH, see on tema, temas on see miski! Teie mõlema seest käib läbi see teadmine, et te kõnetasite üksteist. Kui sa oled emotsionaalne, väga tundeline inimene, siis võisid hetkega ära armuda, sinu tšakrad said justkui ühekorraga ühe suure energiasüsti. Sinu energia tõuseb, tuju paraneb, võib tekkida lausa eufooria. Ta jääb sellise helge tundega, ilusa emotsiooni ja energiana sinu mõistusesse.

Kui kõik on õige, tegemist on universumi poolt kokku loodud armastusega, siis ühel või teisel hetkel te ikkagi kohtute, kas universum paneb teid siis uuesti samal ajal samasse kohta või võtab emb-kumb teisega ühendust. Telepaatia eksisteerib teie vahel kohe alguses. Hiljem, kui suhtlema hakkate, siis võite selles osas iseennast avada ja jõuda selleni, et te mõlemad märkasite üksteist samal hetkel ning mõlemad tundsite seda seletamatut miskit. Seda loomulikult siis, kui sa oled temaga nii kaugele jõudnud.

Kui sa aga ei ole veel seda õiget armastust siin maailmas üles leidnud, siis sa saad lähtuda minu selgituses sellest, kuidas universum teid kokku paneb ja millised tunded sinus kohe alguses tekivad.

Jäta meelde, et õiget armastust ei ole võimalik leida otsides!

Seni, kuni sa otsid, otsid ja veelkord otsid, sa teda ei leia - ma võin sulle selle kohta garantii anda. Kohe, kui sa lased otsimisest vabaks, saab universum sinu kasuks tööle asuda. Universum hakkab tööle alles siis, kui sa lased vabaks nõudmise, tühjuse tunde enda sees, kui sa viskad enda otsiva pilgu meestelt-naistelt, keda üritad alateadlikult analüüsides enda ellu sobitada.

Võin sulle piltlikult selgeks teha, kuidas armastuseenergia universumis töötab. Sina otsid, otsid ja vaatad ning igaühte, kes sulle välimuselt enam-vähem sobib, hakkad sa analüüsima, et huvitav kas see on tema. Kas ta on vallaline, kas tal on lapsi, mis tööd ta teeb? Huvitav, kas ta on siin üksi või on tal kaaslane? Iga kord, kui sa nii mõtled, võin sulle karjuda: "Kallike, vale tee, vale-vale-vale! Mhm!" Kui sa nii teed, siis vaatavad universumi energiad sulle otsa ning raputavad pead ja ütlevad: "Mkmm, see pole see ja kuna sa otsid, siis ma hoian teie kohtumist nii kaua kinni. Sul ei ole teda vaja, kuna sa otsid armastust valest kohast. Armastust nimelt ei saa otsida, see jalutab ise sinu ellu!"

Jah - armastus jalutab sinu ellu ja sina, olles kellegi teise armastus, jalutad tema ellu. Ja jalutad nii, et sa ei tee seda teadlikult. Sinu pilk on sul endal, millelgi muul, kõigel muul kui armastuse otsimisel ja siis, alateadlikult, jalutavad sinu jalad õigesse kohta, õigel ajal, õigel hetkel!

Seega vabasta igasugune otsimine! Kuidas seda teha? Usalda elu, palun usalda kordki elu, kui soovid kellegi kaudu armastust kogeda. Kui sa lähed teadlikult ööklubidesse, baaridesse, lounge'idesse, meelelahutusüritustele või seltskondadesse sellise mõttega, et sa lähed annad armastusele võimaluse, siis sa põrud taas. Jälle tuled koju tagasi tühja südamega. Oled seda kogenud? Kui jah, siis sa tead täpselt, millest räägin. Enda teadlikult letti seadmine, et ÄKKI sa kohtud enda eluarmastusega, ei toimi. Ka see on otsimine.

Selleks, et leida üles teekond sinu ja tema vahel, ela lihtsalt enda elu, ilma, et keskenduksid armastusele. Kui armastad trenni teha, siis mine tee trenni, aga ära käi jõusaalis selleks, et ennast presenteerida, ennast tegelikult müüa. Käi seal iseenda pärast, keskendu enda harjutustele, kuula muusikat, naudi enda eksistentsi. Nii lased sa vabaks ja oled samas inimeste keskel olemas ning kui on õige aeg, siis ta leiab sinu juurde tee.

Sul ei ole vaja end universumile presenteerida. Universum juba teab, et sa eksisteerid, ta ise saatis sind siia. Loogiline, eks ole? Ja, kuna ta ise sind siia sättis, siis järelikult on tal sinuga omad plaanid. Sul ei ole vaja hingedevahelisse liikumisse sekkuda, see kõik on meie eest ära organiseeritud. Kui sa soovid ohjasid enda kätte haarata, siis tee seda töös, kodukoristamisel, treeningkavas, toitumisplaanis ja kõiges muus, mis ei ole seotud hingedevaheliste kokkulepetega.

Mul on tegelikult nii hea meel, et universum on ise hingedevahelised sidemed määranud, et me ise ei saaks seal niivõrd palju otsustada. Tead, miks? See hoiab ära selle, et sinu saab endale keegi teine, kes sind ei taha. Mõtle, kui hea on see, et universumil on armastuses omad seadused. See reguleerib ise, kes hakkab keda vastastikku armastama. Vaata, kui hea see on - see hoiab ära selle, et keegi vaigistab sind, kui sina seda absoluutselt ei soovi.

Ja kui see õige armastus on sinu elus, siis sa tunned end temaga mugavalt, turvaliselt, sa saad olla sina ise, sa soovid ennast temaga jagada ja tema sinuga, sa soovid olla tema energias kogu enda keha ja hingega ning ka tema soovib seda. See on nii loomulik sünergia, et selles ei ole võimalik kahelda.

Kui teie teed on ristunud vaid korra, siis ei tasu nii väga initsiatiivi võtta, pigem hoia end tagasi - usalda universumit. Kui te olete teineteise jaoks mõeldud, siis sätib universum teid uuesti ja uuesti kokku nii, et teil on keeruline üksteist enam mitte tähele panna ja teineteisele ka vastu panna.

Seni, kuni sa ei ole teda veel üles leidnud, vii kõik energia iseendasse, teemadesse, mida sa armastad ja jumaldad. Kõige atraktiivsem on armastusele see inimene, kes on suhtes iseenda eluga, enda keha ja hingega, kes töötab ennast üles, kes naudib iseenda eksistentsi väga tervislikul tasandil.

Lase universumil teid kokku viia! Usalda kordki elu, lase sellel juhtuda iseenesest, vabasta otsimine, keskendu iseendale ja kui on õige aeg, siis see juhtub!

Armastusega

Tene Laul