Olen teile selle aasta jooksul rääkinud pidevalt sellest, kuidas meie maailm hakkab muutuma ning saabunud on spirituaalsuse tipptaseme ajastu. Kosmos loob energialaineid ja on seda teinud tegelikult alates 2020. aastast. Kui te võtate hetke iseenda jaoks, siis te mõistate täpselt, millest ma olen teile kahe aasta jooksul rääkinud ja kirjutanud. See, milline spirituaalne ajastu on käes, on lausa imeline! Kõigest, mida kosmos on meile need viimased aastad loonud ning meie planeedile kiiranud, ei saa me puutumata jääda, kuna oleme selle kõige keskel.

Olen kirjutanud teile eelmise aasta lõpust saati 5D-energeetikast ja saates "Tene Laul. Elamise kunst" viisin teid samuti selle teemaga kurssi. Minu uues raamatus "Ajarännak 2023" on kirjas absoluutselt kõik, mis on sulle teejuhiks tervel sellel ajastul, millesse me liigume nüüd ja praegu. Hetkel on meie jaoks ülimalt oluline, kuidas me oleme hingeliselt häälestatud.

Oluline on jälgida, kuidas sa suhtud teistesse, aga eelkõige iseendasse. See on kõige tähtsam küsimus, mille sa võiksid endale esitada, kui soovid 5D-energeetikasse liikuda. See on lihtsalt nii imeline koht, kus eksisteerida, ja see, mida kõike see suudab sinu hingele pakkuda, on lihtsalt imeline.

Selle aasta alguses jaanuaris kirjutasin artikli Veenuse retrograadi kohta, mis rääkis sellest, mis toimus siis, kui Veenus aktiveeris Saturni ja seetõttu kiirgasid Maa peale ühekorraga nii majanduskriisi energia kui ka majandustõusu energia. Tegin ka selleteemalisi Instagram-live'e, et valgustada kõiki selles osas, kuidas sellel hetkel rahasse suhtuda. See moment, kui need kaks planeeti koostööd tegid, oli imeline, kuna see mitte ainult ei mõjutanud rahaenergiat ehk füüsilist küllust ning rikkust siin planeedil, vaid see aktiveeris samal ajal ka armastuseenergia. Seega pidi see kõigi jaoks olema väga keeruline hetk, eriti sinu intiimelus, suhetes ja eelkõige sinu hinges. Hing on siin maailmas kõige olulisem, sest see on sinu sees. See on midagi imelist, kuna see on midagi, mis ühendab sind sinu endaga.

Sellel ajal oli sul võimalik seada enda elus energeetiliselt korda absoluutselt kõik, seetõttu andsin teile sellest ka teada. Nägin juba juulis ette, et aktiveerub midagi suurt, visioonid viisid mind erinevatesse suundadesse nii majanduses, krüptos, pokkeris, rahanduses, majanduses, poliitikas ehk igale poole, kuhu Saturn liikus tähtedega sellel hetkel, kui Veenus aktiveeris meie maailmas armastuseenergia. Sain tohutult visioone kõikidelt, kellega sel ajal Veenusest mõjutatud suhete teemal kohtusin. Need visioonid aktiveeris Veenus ja sealt on pärit ka minu nägemused Kaksikleekide kohta ning seetõttu võin käsi südamel öelda, et armastus, mis nüüd käivitub, on tohutult võimas. See on midagi sellist, mida sa ei oska võib-olla ette kujutadagi. Sealt tuleb ka minu tohutu soov teid kõiki aidata, et saaksite seda kõike kogeda. 5D-energia avab tingimusteta armastuse ja see on tee paradiisi. Kõige ilusamasse kohta selles maailmas.


Kui soovid 5D-energiasse liikuda, siis tingimusteta armastus on see, mida praktiseerida. Kõike saab lahendada headusega, absoluutselt kõike saab võtta sellisena, nagu need on. Aktsepteerida vigu, mõista impulsiivsust - andke iseendale ja teistele rohkem võimalus olla nemad ise. Avage enda hing kõigele, see on ilus. Andke elule rohkem võimalusi, aktsepteerige, andke aega, tehke silmad lahti, tundke tundeid ja tehke seda tugevalt. Lihtsalt avage end ja aktsepteerige ka enda vigu. See on ilus, kui sa mõistad, mida oled valesti teinud. See oli kõik põhjusega, mitte ühelgi teisel põhjusel.

Sul on aega end avada 31. detsembrini, kui soovid, et 5D-energiasse liikuda oleks lihtsam, kergem, sujuvam ja hingeliselt valutum. Seega, kui sa soovid minna 5D-energiasse energeetilisi tõrkeid tekitamata, siis lihtsalt ava end. Langeta enda ümber olev kaitsemüür, tunne elust lihtsalt rõõmu. Naudi nende inimeste seltskonda, kes sind armastavad, lasevad sul olla sina ise, kellega sul meeldib rääkida ja kelle kohalolek loob sinus hingerahu. See ongi kõige olulisem - see hingerahu, mida sa tunned ja vajad. See avab sinu Südametšakra, sinu tingimusteta armastuse kanali.

Kui sa tunned selle sõnumiga sidet, siis see on sinule! See on kirjutatud just sinule!

Armastusega

Tene Laul