Soovin sulle alati kõike kõige paremat ja seetõttu ma jagan sulle enda spirituaalset juhatust. Valguse poole, sinna poole, kuhu me kõik liigume. Kõik erineval tasandil, vastavalt sellele, kus me hetkel eksisteerime. Sina lase minu valgustatusel endasse tulla, haara see endaga kaasa ja liigu meie uues spirituaalses ajastus sujuvalt olles kõige suuremas armastuseenergias.

2022. aasta tuli õpetama meile tingimusteta armastust. Kui sa suutsid selle ära õppida, siis on sul 5D-energias imeline liikuda. Kui sa ei jõudnud seda ära õppida, siis ära muretse, olen sulle toeks, et saaksid seda õppida. Räägin oma uues raamatus "Ajarännak 2023" tingimusteta armastuse põhitõdetest, mis aitavad sul üles leida selle valguse, milleks on kõige imelisem tunne - armastus! Ja edaspidi ka LA TENE podcastis, mille pühendan armastusele ja astroloogiale! Kui sa ei suutnud tingimusteta armastust 2022. aastal ära õppida, siis saab see olema veidi keerulisem, aga sellest ei ole midagi, kuna see kõik on lahendatav, õpitav, enda sees avatav. Sinu Südametšakrat saab alati tervendada, aktiveerida ja võimsaks muuta. Sellest olen kirjutanud enda uues raamatus ja sellest ma jään ka rääkima.

2022. aasta alguses kirjutasin teile Pluutost ja selle väest, mis mõjutab meid kõiki 2025. aastani, keda rohkem, keda vähem. Võid selle artikli uuesti läbi lugeda, leiad selle siit. Et mõista mind paremini sellel teekonnal, kuhu ma juhatan sind ja kõiki teisi spirituaalsusega kontaktis olevaid inimesi.

Lisaks olen kirjutanud mitmeid artikleid Kaksikleekidest, kuna me astume nüüd imelisse armastuse voogu, see on osa meie suurest muutusest siin planeedil Maa. Kosmos on tegutsenud, planeedid ja tähed suunanud meie planeedile midagi nii maagilist, midagi nii ilusat, seega tuleb sellega kiirelt kaasa minna, end sinna suunates ja avades. 5D-energia!

Jaanuaris on kõige olulisem võtta vastu Täiskuu täielik vägi. Selleks tuleb esmalt puhastada enda kodu Sidrunheina eeterliku õliga, tilgutades seda õlilambi anumas olevasse vette. Võiksid seda teha igas toas. Samuti soovitan pesta oma kodu põrandad ära Lavendli eeterliku õliga, nii aktiveerid sa enda kodus spirituaalsuse suurenemise. Ülima väega! Sellise väega, et kodu energeetika saaks ühendust liikvel olevate heade energiatega, mida Kosmos on meile siia kiiranud. Universum loob kosmilist head energiat ja kes soovib sellega kaasa minna, see saab nii anda energeetilisele puhastusele jõudu juurde. Taimed teevad imesid ja nendega on võimalik aktiveerida endas kõige puhtam energia. Absoluutselt kõik taimed on meie planeedil kasulikud, need ei ole mitte kunagi kahjulikud, kõiks oleneb vaid sellest, kuidas inimene neid kasutab. Seega ärge alahinnake kunagi taimede väge, juhatage enda tähelepanu rohkem nende poole. Ma armastan alkeemiat, taimedega tervendamist, nendega katsetamist, kanaldan nende spirituaalset energiat, seega võin kõikidest taimedest, millega olen isiklikult kokku puutunud, rääkida kõike, mis need inimestega teevad ja miks need on meie planeedil. Minu elu üks eesmärkidest on tuua teile siia taimetarkust.

6. JAANUAR - KOSMILISELT KÕIGE OLULISEM HETK TINGIMUSTETA ARMASTUSE 5D-ENERGIA AKTIVEERIMISEKS! NÜÜD JA KOHE!

Täiskuu, mis avab 2023. aasta väe! Kõige olulisema väe, mida see aasta tuli meile tooma!


Täiskuu vägi on sellel aastal imeline armastuseenergia kanaldaja. See, mida see suudab aktiveerida, on imeline. Selleks, et saada sellest maksimumi, ava enda Südametšakra. Ela armastuses, romantilises energias, kus on palju tänulikkust, hoolitsust, üksteise hindamist, õnneenergiat ja tervist.

Selleks, et end Täiskuu ajal aktiveerida, keskendu vaid heale - nendele inimestele, keda sa kogu hingest armastad. Selleks, et seda teha, ava enda hing tervenemisele, mine kaasa elu vooluga, ava enda hing kõigele uuele. Joo kristallieliksiire, mida endale ise kodus valmistada, kasutades valmistamiseks poleeritud kristalle, kristallieliksiiripudeleid ja kristallivardaid ehk sauasid. Kristallid vali välja selle sellised, millega tunned kõige enam sidet või mille puhul tunned, et pead seda kasutama enda tervendamiseks või enda soovide täitmiseks. Näiteks saad armastuseõnne aktiveerimiseks kasutada 2022. aasta tingimusteta armastuseõnne kristalle, milleks olid Roosa Kvarts ja Serpentiin Jaad. Kristallivee tegemiseks saad kasutada ka neid kristalle, mille tõid enda ellu 2022. aastal, kui neist sulle rääkisin!

Täiskuu ajal põleta Jasmiini-, Kaneeli- või Sandlipuuviirukeid, et aktiveerida Südametšakra armastuseenergia salvestamiseks, kui Täiskuu kiirgab seda väge, mis aitab sul endas tingimusteta armastuse energiat aktiveerida. Seda ei ole kunagi küllalt, seega on see miski, mille nimel tasub palju tööd teha - end aktiveerides, luues iseendas muutusi selles suunas, kus vaja. Sind juhatab sinu intuitsioon, sinu sisemine hääl, kuula seda. Mina saan seda kinnitada ja anda sulle juhatust.

Tingimusteta armastuse aktiveerimine Kaksikleekidele ja Hingesugulastele 6. jaanuaril


* Keskendu enda kaaslasele, teie armastusele, sidemele, telepaatiale, ilusatele hetkedele, kaunitele koosveedetud aegadele, momentidele, mis on teid ühendanud. Unusta sellel päeval kõik, mis ei too su näole naeratust.

* Keskendu vaid heale!

* Puhasta enda energeetika Roosi iluõliga, masseerides seda näole, kandes tervele kehale! Nii aktiveerid enda hinges oleva armastuse hääle, ühendad end oma armastuse-missioonikaaslasega.

* Külva enda ümber headust, naerata inimestele enda kõige ilusama ja siirama naeratusega ja ühenda end nendega, kes on sinu südames!

* Joo 5D-energiateed, milles on kibuvitsatee, segades see kokku musta teega. Söö selle kõrvale apelsini või vaarikaid, need on sulle selleks Täiskuuks ülimalt head, aktiveerides sinu kireenergia kanali, sinu Sakraaltšakra.

* Joo 5D-energiakohvi, mille oled valmistanud kaerapiimast ja raputa kohvi peale ohtralt kaneeli. Kaneel on Sakraaltšakra aktiveerija, mis annab sulle võimaluse liikuda ülimasse positiivsusesse, elurõõmu ning energiasse. Lisaks on see veel nii hea maitsega, et sinu maitsemeeled saavad sellest erilise tunde!

* Kanna sellel päeval endaga Thuliidi, Vikerkaare Kuukivi, Krüsopraasi, Variskiidi, Natroliidi, Roosa Opaali või Kuntsiidi kristalle.

* Aseta uusi armastusekristalle enda kodu Lõuna-, Edela- või Lääne-ilmaakaarde. Võiksid kindlasti tuua juurde neid armastusekristalle, mille väge sa soovid kõige enam enda ellu, milliseid armastuseenergiaid sa soovid enda elus aktiveerida!

Mida aeg edasi, seda rohkem ma saan Universumilt kinnitust, et tingimusteta armastus on igavesti kasvav tunne, sellel on nii palju erinevaid kihte, erinevaid tasandeid. Kõige selle osas valgustan ma sind ja kõiki teisi, kes soovivad selle imelise energiaga ühendust saada. Elada armastuses. Räägin sellest lähemalt juba tulevikus!

Kui oled Täiskuuga aktiveerinud enda Südametšakra, avanud selle tingimusteta armastuse jaoks, liigu sujuvalt kõikidesse energiatesse, mida meie uus ajastu toob. Selle kohta on sul võimalik lugeda minu "Ajarännak 2023" raamatust, energeetilistest teadaannetest ja podcastist!

Terve Jaanuarikuu aktiveeri endas tingimusteta armastust, keskendu hingelisele heaolule, enda Südametšakra aktiveerimisele, tervendamisele ja selle energiate võimsaks muutmisele. Vabasta enda Karma, toetudes minu uues raamatus olevatele karmaatilistele õpetussõnadele, soovitustele ja rituaalidele!

Olen oma uude raamatusse kirjutanud, kuidas vabastada end minevikuahelates, energiatest, mis sind enam hästi ei teeni. Et sa leiaksid energeetilise vabaduse, saaksid uuendada enda saatuseteed, liikuda uude ajastusse ilusa ja puhta väega. Karma teab, mis on sulle õige, selle energiat ei tasu alahinnata.

Karmapuhastus toimub nii või naa nende inimeste puhul, kes on nii-öelda kogemata teinud teiste arvates vigu, ilma kellelegi liiga tegemata. Kui sinu südametunnistus on puhas, siis Kosmos aktiveerib energiaid armastusse liikumiseks.

Karmapuhastust võib teha endale ikkagi, energeetilise profülaktika emõttes, andes endale võimaluse pääseda vabaks energiatest, mida sa ei tea, mida sa endaga kaasas kannad, aga mis takistavad 5D-energia kinnitumist või täielikku aktiveerimist.

Kui sul ei ole "Ajarännak 2023" raamatut ehk põhjalikku Karmaenergia puhastuse õpetussõnu, siis saad ikkagi endale puhastust teha. Olen aastaid kirjutanud erinevatest puhastusrituaalidest, leiad need artiklitest, rituaalitõrvikute juurest ning paljude kristallide tekstidest. Olen energiatervendusest kirjutanud varsti juba 9 aastat järjest. 

NOORKUU 21. jaanuaril! Ja 22. jaanuar, mil algab VEEJÄNESE AASTA! Imeline hingedevaheliste liitude periood, mis kinnitab tingimusteta armastuse!

Noorkuu vallandab uude ajajärku uut energiat. See on tugevalt seotud astroloogilise aasta vahetusega, mis tähendab seda, et Noorkuu väestab seda aastat korralikult enda energiaga, suunates kogu Marsi energeetika sellesse hetke.

See annab sulle võimaluse luua enda uude astroloogilisse aastasse armastuseenergiat. Kui vaatad ja kuulad mind Kanal2 saates "Mida toob jäneseaasta?", kus räägin sulle uuest aastast, siis mõistad, kuhu see kõik sind viib. Keskendu nendel päevadel sellele, mida räägin sinu astroloogilise aasta kohta. Kirjuta märksõnad enda jaoks üles, aktiveeri 21. ja 22. jaanuaril see energia enda sees, mida soovitan sul astroloogilise aasta järgi aktiveerida. Ava enda hing armastusele enda isiklikus võtmes!

Nendel päevadel on ülimalt kasulik tuua enda ellu Malahhiiti, Rohelist Aventuriini, Tiigrisilma, Krüsopraasi, Serafiniiti, Uvaroviiti, Roosat Kvarsti ja Serpentiin Jaadi, kuna need kristallid suunavad sind tingimusteta armastusse. Lisaks ka külluseenergiatesse, mille jaoks on 2023. aasta enda energiad avanud. Tegemist on siiski aastaga, mil Tiigriaasta motivatsioon, inspiratsioon ning jõud ühenduvad Jäneseaastaga, aktiveerides nii armastuse kui ka tööõnne energia, ühendades sind tööga, suunates sind seda armastama. Millest ma olen põhjalikult kirjutanud ka enda uues raamatus. Samuti 2022. aasta energeetilistes teadaannetes ehk horosokoopides, mida soovitan lugeda tagantjärgi, alates juuli külluslikust perioodist, eriti just oktoobrist saati. Olen teile kirjutanud ette terve teekonna, kuidas leiate enda õnne!

Armastan teie naeratust, teie hinge rõõmu. Kinkige endale rõõmu, te särate selles energias kõige ilusamalt ja säravamalt!

Kõigest pikemalt ja põhjalikumalt ning kõige olulisema informatsiooni 2023. aasta kohta leiad minu uuest raamatust "AJARÄNNAK 2023".

Jaanuaris 
on eripakkumises kõik AUGUGA KRISTALLID tavahinnast -10% soodsama hinnaga! Kanna neid enda kaelas hõbe- või kuldketi või paelaga, riputa enda autosse või koju näiteks unenäopüüdjate külge.


Käimas on ka loos kõigi vahel, kes teevad ostu LA TENE poodidest või e-poest kuni 19. jaanuarini! Loosin välja 6 LA TENE kinkekomplekti "ÜLIM KÜLLUSE ja ÕNNETUNDE AKTIVEERIJA". See komplekt toob sinu ellu positiivsust, õnnetunnet ja aktiveerib külluslikud energiad. Kokku on 6 võitjat! Head loosiõnne!

Tervitan kõiki ja olen ülimalt õnnelik selle üle, milliseid emotsioone, tundeid ja positiivsust te tõite mulle nendel ilusatel 2022. aasta viimastel päevadel!

Kohtumiseni tulevikus, soovin meile kõigile parimaid hetki!

Armastusega ja alati telepaatiliselt teiega

Tene Laul