2023. aasta on kõigi jaoks äärmiselt oluline. Arvestades, mis energia liigub hetkel siia maailma kõikide planeetide ja tähtede seisude järgi. Seda pööret, mis toimub, tunnevad absoluutselt kõik inimesed, hoolimata sellest, millisel spirituaalsel tasandil ollakse. Mida spirituaalsem sa oled, seda rohkem sa seda kõike tunned. Seetõttu ma annangu sulle ja kõikidele teistele teada, mis on sinu sees toimumas ja miks see nii on.

Kõik on sinu mõttemaailmas, sinu hinges, sinu südames muutumas. See seletamatult suur muutus, mis on väga lootustandev, rikastav, sinu hinge sügavamaks muutev, see ongi see 5D-energia, millest olen teile juba üle aasta rääkinud ja kirjutanud. See ongi 5D-energiasse liikumine. See tunnetus, mis sinus suureneb ja hingeline kontakt kõigega, mis muudkui võimendub, ongi 5D-energia.

Kui sa juba tunned seda kõike, siis sa oled selle sees. Kui oled, siis hoia sellest kinni, ära lase sellel minna. Kui sa oled juba sinna energiavoogu saanud koos enda tunnetusega, see on see suurepärane märk. Seetõttu ma sellest kirjutangi. Et anda sulle mõista, et see on hea, see on imeline, olen sinu üle õnnelik.

Ma tean, et see on paljude jaoks hirmuäratav, kuna kõik, mida sa veel ei tea, võibki hirmu põhjustada. Aga see on vaid sein, mis seisab ilusama reaalsuse ees ja ma soovin selle seina sinu eest maha võtta. Näidata sulle, et sa ei pea kartma midagi, mis on sinu hingele hea, eriti kui see annab sulle võimaluse olla hingeliselt vaba. Eluga suurema kontakti tundmine - see ongi vabadus. Kui sa tunnetad elu paremini, mõistad seda, suudad näha maailma kordades suurema Südametšakra energiaga kui varem - siis see on imeline.

Kui see ajab sind kuidagi ärevusse, muudab sind närviliseks ja sa tunned, et stressitase on kõrge, siis oled sa veel kuskil kinni ja see võib olla Karma, mis tuleb lahti harutada. Selle teema olen ma lahti seletanud "Ajarännak 2023" raamatus, kus selgitan sulle põhjalikult, miks tuleb Karmat puhastada ja kuidas seda teha. Sinu ülesandeks jääb siis lasta enda ellu vaid rõõmu.

Seega on hetkel kõige olulisem sul küsida enda käest täiesti ausalt: "Kui hästi ma end tunnen?" Kas uuendused, mis leiavad hetkel su elus aset, ja eelkõige sinu sees, kas need muudavad sind õnnelikuks või hoopis ärevaks? Kas õnneliku energia taga on hirmuäratav stress või ootusärevus? Kui seal on ootusärevus, mitte hirm, siis sa liigud suurepäraselt 5D-energias. Kui seal on stressi, mis sind lõhub kasvõi natukene, siis on sul kindlasti vaja teha endale Karmapuhastus.

Soovitan seda teha juba seetõttu, et sa laseksid lahti vanadest ahelatest, et sinu unistused saaksid täituda. Et nendel ei oleks takistusi. Et sa looksid ise suurepärase edasiviiva energiavoolu. 3D-energia on takistus, 5D-energia on roheline tuli Universumist.

Kui sa tunned ükskõik millises aspektis enda elus, et sul on midagi kuskil justkui kinni, siis see on sinu isiklik 3D-energia ja sellest tuleb end vabaks päästa. Kui sa saad selleks ise midagi teha, siis tee seda. Ja tee endale ka Karmaatilist ehk energeetilist puhastust, et energeetiline side saaks vabastatud.

Karmat aitab vaimselt puhastada see, kui sa ise pingutad, et muutuda, andestada, leppida ja suurendada enda armastuseenergiat. Sa puhastad enda Auravälja, koduenergiat ning suhtud ellu armastusega! Seda sa saad teha ja see on hea selleks, et sa saaksid ise spirituaalset võimekamaks muutuda, areneda, õppida ja seeläbi nautida elu rohkem.

Me oleme hetkel siiski ajastus, kus energiad muutuvad ja maailmas on loomas uus ajajärk, mida võimendas 2022. aasta 12. aprilli kosmiliselt oluline hetk ja 16. mail avanenud hingedevaheline portaal. Soovitan neid mõlemaid artikleid uuesti lugeda, kuna seal on juttu sellest, kuidas maailm on muutunud ja muutub ka edaspidi.

Karmapuhastust on sul võimalik teha ka Salveid sisaldavate rituaalitõrvikutega, sest Salvei on ülim energiate puhastaja, samuti kõige universaalsem Aurapuhastaja. Salveiga lased sa vabaks stressi, hirmud, mured ja nii vabastab Kurgutšakra minevikuahelad. Need võivad sulle enda ilmutada mediteerimise käigus, kui keskendud sellele, et soovid minevikust vabaks lasta. Salvei kasutamine meditatsioonis aktiveerib mineviku tervendamise.

Kui sa soovid kiirelt ja lihtsalt meditatsiooni liikuda, siis olen su jaoks kirja pannud, kuidas mediteerida ka siis, kui see on sinu jaoks keeruline, leiad selle artikli siit. Need on kõik imelihtsad viisid, aitan teha mediteerimise sinu jaoks lihtsaks, et see oleks sulle meeldiv ning tähendusrikas.

Meditatsioon on väga oluline, kuna see annab sulle selguse. Mina nimetan seda hingeliseks restardiks. Seda on vaja teha, et mõtted saaksid ilusa väärtuse, mitte ei muutuks ülemõtlemiseks, mis tekib kergelt, kui Kolmanda Silma Tšakra ei saa vabaneda energiast, mis ei tohiks sinna kuuluda. Kolmandal Silmal on vaja lasta aktiveeruda ning see toimub meditatsiooniga.

Mida rohkem sa mediteerid ja muudad selle enda jaoks meeldivaks, seda tugevamaks muutub sinu intuitsioon ning seda selgemaid vastuseid oled sa võimeline Universumist vastu võtma. Seega ütle mulle üks põhjus, miks mitte mediteerida? Ma leian alati mediteerimiseks põhjuse, kuna see on igati kasulik. Seega mediteeri ja naudi seda täiel väel!

5D-energia avab inimesi hingeliselt kasvama ja see ongi kogu selle energiavoo eesmärk. Ülimalt ilus eesmärk. Igaühel on spirituaalsuses enda eesmärk, igaühel enda tervendamata küljed, õppimata omadused ja lahendamata ülesanded. Kõik need tõstetakse nüüd esile ning kõigil on nüüd vaja enda missioonile minna, eelkõige hingeliselt, kasvades seal, kus sinu saatuserajal on eesmärk seatud. Nii saavutad sa selle, milleks sa üldse siia ilma sündisid. Kosmiline energia suunab kõiki sissepoole vaatama, enda tähendust otsima ning leidma. See on suurepärane ajastu, kuhu me oleme sisenenud!

Puhastage enda Karma, laske see vabaks, nautige elu, tervenege, nautige uut ajastut! Tegutsege kõige olulise ning väärtusliku nimel! Hoidke armastust südames, elage elu, millel on sügavam väärtus! See on 5D-energia!

Kogu armastusest alati teile kirjutades! Telepaatiliselt teiega!

Tene Laul