2022. aasta esimesel kuul, kui Veenus oli retrograadis ja Saturni retrograadi ajal aktiveerus armastuseenergia, tingimusteta armastus oli kogu eelmise aasta teemaks ja see kandus ka 2023. aastasse ning kandub edasi järgmistesse aastatesse. Mis tähendab seda, et armastus on paljudel teemaks. Kas siis armastus konkreetse inimese vastu, töö, eriala, valikute, iseenda või ükskõik mille või kelle vastu. Kõik on seotud armastusega, sellega, kas sa oled iseenda valikutega rahul või mitte. Seega ära imesta, kui sa muutud veidi valivamaks. See ei tähenda pirtsakamaks, vaid sa oled spirituaalselt avatud tegema enda jaoks parimaid valikuid. Sest sa suudad ennast aina rohkem väärtustada. Mis tähendab seda, et sinu tingimusteta armastus iseenda vastu vaid suureneb. See on 5D-energia. Spirituaalsuses elades suudad sa end selgemalt näha.


Kui sa tunned, et sa oled muutunud tundlikumaks ja soovid näha rohkem ilu ning võlu, nautida seda kõike, mis siin maailmas on, aga sa ei suuda toime tulla sellega, et sa oled muutunud emotsionaalseks, siis soovitan sul kanda kaasas või ehtena Valget Hauliiti või Lemuuria Jaadi. Valge Hauliit aitab sul maandada kaasnevat pinget. Ma mõistan sind, kui sul on raske enda emotsioonide ja tunnetega toime tulla, kuna spirituaalsusesse avamine ei tähenda ainult seda, et sa kasvad tugevmaks ja intuitiivsemaks, svaid sa muutud ka tundlikuks. Sa võid tunda, et sa oled nõrk, aga tegelikult sa seda ei ole.


Kui sa soovid uue spirituaalse ajastuga sammu pidada, siis on oluline, et sa lased kogu pinge enda kehast ja hingest vabaks. Seda on võimalik teha taimselt toitudes, hoolitsedes enda keha ja hinge eest, muutes enda kodu iseenda templiks, luues sellest kõige ilusama energiaga koha selles maailmas. Nii suurendad sa enda heaolutunnet, võimekust ja potentsiaali.

Igasugune spirituaalne praktika, mediteerimine, kristallide kandmine, Tšakrate tervendamine annab sulle võimaluse olla tervem, õnnelikum, positiivsem, rõõmsam, tunda selles elus armastust. Olen aastaid kirjutanud artikleid, et sul oleks võimalik enda spirituaalselt tervendada ja hoida end ülimalt heas energias. Enese tervendamine on lihtne, spirituaalsus ja elu on imelised, ma aitan sul kõike tõlgendada ja mõista. Et sul oleks võimalik selles uues spirituaalses ajastus olla võimalikult suures 5D-energias.

Kui soovid, et sinu spirituaalne energia suureneks nii, et sa ei peaks tundma, et oled emotsionaalselt kurnatud, siis soovitan sul tarbida mandariine, need on sinu Sakraaltšakra jaoks väga kasulikud. Samuti soovitan kasutada õlilambis Mandariini eeterlikku õli või põletada Mandariiniküünalt. Mandariin aitab sinus aktiveerida positiivsuse, rõõmsameelsuse ja kerguse, mis kiirendab sinu spirituaalset kasvu, aidates vähendada seda pinget, mis emotsionaalsusega kaasa tuleb. Samuti on kasulik kanda erinevaid kaitsekristalle, kuna need aitavad sinu Auravälja tugevdada, kui keegi või miski soovid sinu energiat tõmmata 3D-energiasse, kuhu sa ei tohi lasta sellel kukkuda. Suurepärased Auravälja kaitsjad on Must Turmaliin, Hematiit, Turmaliinsuletistega Kvarts või hoopis Must Ahhaat. Soovitan kanda neid ehtena, et need oleksid sinu Auraväljas. Kui need on sinu kodus, siis need kaitsevad sinu kodu. Ka see on kasulik, kuna sinu isiklik tempel võiks olla kaitstud.


Tegele enda hinge teraapiaga igapäevaselt, kui tunned, et miski sinus vajab veel tervendamist. See miski on ilmselgelt 3D sinu enda energias. Kui sa leiad selle üles ja soovid seda tervendada, siis kindlasti leia selle kohta artikkel, olen kirjutanud väga paljudel erinevatel teemadel tänaseks üheksa aastat järjest. Kui sa ei leia sulle huvipakkuval teemal artiklit, siis kindlasti oota ära, ma võin sellel teemal veel kirjutada. Või kui me kohtume, siis ma saan sulle sind huvitavatel teemadel rääkida, aidates sul veel kiiremini spirituaalsusesse jõuda.

Spirituaalsus on kõiki ühendav vägi, kuna spirituaalsus tähendab olla kontaktis iseenda hinge ja kogu maailmaga. Sa oled osa sellest maailmast, sa väljendad end, lood, kanaldad, teed koostööd, koged, avastad maailma, õpid, jätad siia enda jälje, lood siia midagi imelist. Sa aktsepteerid seda, et meil kõigil on õigus siin maailmas eksisteerida ja täita enda missiooni, enda ülesannet, andes endale ja teistele võimaluse olla ta ise. Oluline on sinu õnnetunne, autentselt ja 3D-energiata ning tingimusteta armastus, olles enda kõige parem versioon ning nautides kõike särades koos teistega!

Alati sulle kogu armastusega kirjutades, telepaatiliselt sinuga

Tene Laul