Kas sa oled unes näinud hambaid, neid enda unenäos pesnud või nende suhtes muret tundnud? Kas sinu hambad on unes ära lagunenud või isegi välja kukkunud? Kui jah, siis seleta enda unenägu kindlasti minu unenägude seletaja abil lahti. Räägin sulle sellest, mida tulevad sellised nägemused sulle ütlema ja mille suhtes ka hoiatama. Üleüldiselt on hammaste unes nägemine siiski negatiivse alatooniga ja sellist unenägu, mis tuleb sulle midagi ette hoiatama, tuleb kindlasti ka kuulda võtta.

Hambad sümboliseerivad inimese ilu, enesekindlust, enesetunnet, väljanägemist ja üleüldist muljet, mida me teistele inimestele loome. Hammaste unes nägemine viitab suure tõenäosusega ühele neist teemadest või see võib ka ette hoiatada eespool seisvast kaotusest ja muredest. Head unenägude seletamist!

Ilusad valged, puhtad ja terved hambad on unenäos hea tähendusega siis, kui teised sümbolid, tegevused ja emotsioonid unenäos ei viita mõnele negatiivsele märgile. Ilusad hambad võivad sulle läbi une teada anda, et raske, stressirohke, pingeid tekitav ja muret põhjustav aeg hakkab läbi saama. Ilusate hammaste unes nägemine on nagu lootuskiir, mis sulle antakse, see tähendab seda, et asjad hakkavad nüüdsest ülesmäge liikuma.

Uute hammaste kasvamine on hea endega. Kui näed unes, et hambad on hakanud tagasi kasvama, siis see ennustab ette head perioodi. Võib-olla on sul olnud probleeme, millele oled hakanud lahendusi leidma? See võib viidata ka majanduslike probleemide lahenemisele ja hea materiaalse perioodi algusele.

Koledad ja mustad hambad sümboliseerivad probleeme, muremõtteid, stressi, närvilisust, paanikat, probleemide esile kerkimist ja võimalikke halbu uudiseid. Koledad hambad saavad head tuua vaid siis, kui need muutuvad unenäo lõppedes kauniks. Siis on see märk halva seest välja tulemisest. Kui nii aga ei juhtu, siis on need õnnetusetoojad.

Ühest hambast ilma jäämine tähendab seda, et sa jäädki peagi millestki ilma. On midagi, mis kaob sinu elust ära, või võimalus, mis ei ole enam sinu jaoks avatud. Igatahes tähendab see seda, et on midagi, millel ei ole enam sinu elus kohta.

Hammaste väljakukkumine toob sulle kaks erinevat teadet ja seda, milline käib sinu kohta, pead sa suutma ise lahti analüüsida või lihtsalt nägema, mis lähipäevil sinuga toimuma hakkab.

Üheks põhjuseks, miks sul hambad unes välja kukuvad, on see, et sa tunned suurt mure selle pärast, milline sa välja näed, kuidas teised sinusse suhtuvad ja mida teised sinust arvavad. See on unenägu, mis on seotud hirmuga ja enesekindluse probleemiga. Mõtle selle peale, kas sa muretsed enda sotsiaalse staatuse pärast või mitte? See unenägu võib viidata sellele, et sa soovid teiste silmis parem välja näha ja sa muretsed enda maine pärast.

Teine põhjus, miks sul unes hambad välja kukuvad, on see, et sinu elus hakkavad toimuma suured muudatused. Hammaste väljakukkumine sümboliseerib vana ära kadumist ja uut algust. Seda, kas see uus algus on hea või mitte, seletab sulle ülejäänud unenägu. Kui sa arvad, et see unenägu toob sulle uut algust, siis kindlasti seleta enda jaoks väga detailselt lahti kõik teised selles samas unenäos olevad sümbolid, tegevused ja emotsioonid. Selle kõige käigus võid sa mõista, kas ees on tulemas närvesööv periood ja algus või hoopis ilus ning rõõmu pakkuv.

Ükskõik, millele hammaste väljakukkumine viitab, on seal ka närvilisust, stressi ja paanikat. Kui see unenägu viitab uuele algusele, siis seesama uus algus võib sinus selle alguses tekitada selliseid emotsioone, kuid hiljem ei pruugi see nii jätkuda. Kui see unenägu viitab sinu välimusele ja sotsiaalsele staatusele, siis ka sellega käib koos hirm.

Hammaste väljakukkumine võib lisaks nendele kahele tähendusele tuua sulle ka teavituse selle kohta, et sinu tervis on nõrk ja sellele tuleks tähelepanu pöörata. Igatahes soovitan ma sul enda menüü üle vaadata ja end kiiremas korras vitamiinirohkete toitudega kostitama asuda, seda sellepärast, et võib-olla viitas see unenägu just sinu väga kehvale tervisele.

Hamba väljatõmbamine läbi suure vaeva, valu ja probleemide viitab sellele, et peagi pead sa olema silmitsi probleemiga, mida sul on väga keeruline lahendada. Hamba väljatõmbamine ilma igasuguse probleemita, valuta ja negatiivse emotsioonita on hea tähendusega. Selline unenägu viitab sellele, et sa saad midagi korda tehtud ilma suuremate probleemide ilmnemiseta, sa võid edukas olla millegi pealtnäha keerulise valmis saamisega.

Hamba pragunemine ja murdumine viitab sinu emotsionaalsele kokkuvarisemisele. Sa kas sa oled juba praegu sellises emotsionaalses seisus, et sa oled kokku varisenud või siis peagi miski põhjustab selle. Selline unenägu viitab ka sellele, et sul kaob ära isiklik jõud, enesekindlus, motivatsioon ja see on väga hoiatava tähendusega.

Katkine hammas toob sulle teate, et sa peaksid millelegi olulisele kindlasti rohkem tähelepanu pöörama, et asjad ei hakkaks allamäge minema. Katkine hammas sümboliseerib probleemi tekkimist või juba eksisteerivat probleemi. See unenägu tuleb sinu juurde, et sa hakkaksid seda probleemi lahendama.

Kui katkine hammas tekitas sulle füüsilist valu, siis on see märk selle kohta, et keegi teeb sulle peagi haiget või tekitab kellegi elust äraminek sulle hingevalu. Hamba katki minemine, mis põhjustab sulle unenäos valu, võib ette ennustada ka lahkuminekut või suhteprobleeme.

Võltshambad sümboliseerivat valetamist või valeinformatsiooni kätte saamist. Võltshambad võivad sinu unes viidata sellele, et keegi valetab sulle või sa ise oled see, kes valetab. Teine võimalus on see, et võltshambad viitavad sellele, et sa oled saanud või sa saad millestki väga valesti aru. Kui näha unes võltshambaid, siis kindlasti toob sinu unenägu esile midagi, mis on seotud valega.

Hammaste pesemine viitab sellele, et sa soovid hakata, sa hakkad või sul on vaja hakata midagi enda elus parandama. Ülejäänud unenägu aitab sul mõista seda, mis vajab parandamist ja sinu tervendavat hoolitsemist. Unenägu tuli sinu juurde selleks, et anda sulle mõista, et millegi korda tegemine on hetkel väga oluline.

Igemete või hambajuurte põletik sümboliseerib väga suurt probleemi, õnnetust, haigust või väga halva uudise saamist. Kui sa näed, et sinu hammaste juures on põletik või midagi isegi mädaneb, siis see kuulutab ette suure õnnetuse ilmsiks tulemist. Kui sellist unenägu näha, tuleb olla väga ettevaatlik ja emotsionaalselt ettevalmistunud. Soovitan sul siis hakata kandma Hüpersteeni, sest see on kristall, mis aitab õnnetusi ära hoida.

Kui nägid unes ka hambapastat, siis selle tähendusest saad lugeda SIIT.

Hoiatavate unenägude paremaks mõistmiseks hoia enda unenägude kristallide keskel
Hüpersteeni või hoia seda voodi kõrval. Hüpersteen aitab sul mõista, mida hoiatused võivad täpsemalt tähendada.