Kas sa oled kunagi mõelnud selle peale, et miks sinu tähtkuju on sulle antud? Sellel on tegelikult väga palju erinevaid põhjuseid. Sa sünnid enda tähtkujuna sellepärast, kuna see aitab sul saavutada elus seda, miks sa siia ellu sündinud oled. Kuid kõikidel kaheteistkümnel tähtkujul on olemas veel eraldi elueesmärk üleüldises mõttes, mis sünnist kaasa antakse kohe maailma jaoks. Sellest ma just sulle rääkima hakkangi. 

Kui sa oled sündinud Sõnnina, siis see mitte ainult ei vormi sinu iseloomu ja ei anna sulle teatud positiivseid ning negatiivseid külgi. Sõnnina sünnid sa ka kogu maailma pärast, igal tähtkujul on midagi meile kõigile anda. Tähtkujud tasakaalustavad kogu inimkonda ja sellepärast on neid kaksteist erinevat, lisaks veel omakorda kaksteist sodiaagi üleminekut.

Sõnnina sündides, hoolimata sellest, kas sa oled puhas Sõnn, Jäär-Sõnn või hoopis Sõnn-Kaksikud, kannad sa Sõnni elueesmärki maailma suhtes endaga kaasas. Kui sa oled üks ülemineku sodiaakidest, siis suure tõenäosusega sa kannad enda peamise tähtkuju elueesmärki endaga kaasa ja lisaks ka ülemineku sodiaagi teise poole ülesandeid. Näiteks, kui sa oled Jäär-Sõnn, siis sinu kohustuseks on ära täita Jäära ja Sõnni mõlemad ülesanded. 

Sõnni elueesmärk maailma suhtes on luua tasakaalu igas suhtes, kus Sõnn on ja igas teemas, millega ta seotud on. Sõnni sees on seletamatu vägi, mis lihtsalt alateadlikult viib alati Sõnni soovini igas elemendis harmooniat tunda. Tasakaalu puudumatus on Sõnni jaoks üks suur vaenlane, mis ei lase tal puhata enne, kuniks tasakaal on loodud. Sõnn otsib pidevat tasakaalu materiaalse ja spirituaalse maailma vahel ning see ongi üheks tema elu ülesandeks. 

Sõnni eesmärk on õppida ära see, kuidas olla materiaalne ilma ahnust tundmata ja spirituaalne ilma pead kaotamata. Sõnni eesmärk on enda ellu luua materiaalne kindlustunne ja samal ajal olla ka spirituaalselt teadlik ning ühenduses enda intuitsiooniga. Üheks suurimaks võitluseks Sõnni sees on see, et kui ta tegeleb liialt palju töö tegemisega, siis võib ta ise end spirituaalselt lukku panna või üldse sellest maailmast välja lõigata. See omakorda tekitab probleemi intuitsiooni mitte usaldamise ja mitte tunnetamisega. Sõnn peab iseenda jaoks olema ühe jalaga maa peal ja teise jalaga nähtamatus maailmas, et Sõnn saaks tunda enda elus tasakaalu. 

Sõnni elueesmärgiks maailma suhtes on see, et Sõnn on see, kes loob inimsuhete vahele tasakaalu. Sõnni üheks peamiseks elueesmärgiks on kõikide inimestega, kellega ta seotud on, hoida tervislikku suhet. Sõnn on see, kes oskab suhtes olla neutraalne, lasta teisel inimesel olla see, kes ta on ja Sõnni eesmärgiks on ära õppida see, et ta peab laskma teistel olla need, kes nad on. Sõnn on sotsiaalne neutraliseerija, kelle eesmärgiks on anda teistele inimestele võimaluse tunda, et tema on see, kelle juurde võib tasakaalu otsima tulla. 

Sõnn võib tunda seda, kuidas väga paljud inimesed otsivad temalt rahututel aegadel rahu või julgustamist. Sõnni energias kumab teadlikkus, oskus olla stabiilne ja kõikumatu. See on see, mida teised tulevad Sõnnis otsima ja Sõnn on see, kes peab maandama rahutustunnet nendes, kes teda rahutul ajal üles otsivad. Sõnni eesmärk on teisi inimesi stabiilsemaks muuta ja elueesmärki ei tohiks Sõnn eirata. Sõnn ei tohiks abivajajaid ja lähedasi hukka mõista, vaid hoopis lihtsalt mõista ja julgustada elu paremaks loomise poole pürgima. 

Sõnni elueesmärk on luua igale poole tasakaalu, see on see mida Sõnn ei tohiks ära unustada. Ükskõik, kus on tasakaalu probleem, see on Sõnni probleemiks ära lahendada. Olgu tema kaaslane tasakaalust väljas, Sõnn on see, kes teda peab tasakaalustama. Olgu tööjuures asjad tasakaalust väljas, Sõnn on see, kes peab leidma lahenduse probleemidele ja tasakaalu rahutusse aega tooma. Tasakaalu loomine on üks raske õppetund Sõnni jaoks, mis veab enamus Sõnne terve elu endaga kaasas. Kui Sõnn loob elus tasakaalu, siis ta täidab ära enda selle elu ühe eluülesande. 

Sõnn, kes pidevalt teeb tööd selle nimel, et enda tähtkuju eluülesannet täita, see Sõnn saab elu poolt kingituse, milleks on armastus. Sõnni üheks suurimaks vajaduseks on tunda end armastatuna ja kui Sõnn loob igale poole tasakaalu, siis teised inimesed on need, kes hakkavad Sõnnile armastust välja näitama, teda hindama ning tema Südametšakra vajadust ära täitma. 

Seleniit on Sõnni üks tähtkuju tervendavatest kristallidest. Seleniit on see kristall, mis aitab Sõnnil enda ellu tasakaalu tuua ja õppida igas valdkonnas tasakaalu ka looma. Seleniit aitab Sõnnil mõista seda, mis on tema elu eesmärk ja kuidas seda täita. Seleniit aitab Sõnnil hetkes aru saada seda, mida ta nüüd peaks edasi tegema või erinevates situatsioonides seda, kuidas nendes käituda. Seleniit aitab Sõnnil teiste inimestega hästi läbi saada, neid paremini mõista ja toeks olla. Seleniit toetab Sõnni ühte elueesmärki, mis on antud Sõnnile tema tähtkuju järgi. 

Seleniit on kristall, mis sobib kindlasti Sõnni sünnikristallide laekasse.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära." 

Õpetus Sõnnile - Sa oled tasakaalustaja, kindlustunde looja ja motivaator. Kui elu toob sulle ebastabiilsust või rahutu hingega inimesi sinu teele, siis ebastabiilsusest loo stabiilsus ja rahutust hingest rahulik edasiliikuja.