Hingedevahelised sidemed on kokku lepitud juba enne meie sündi. Me sõlmime need siis, kui oleme hingede maailmas ehk peale surma. Need kokkulepped teeme me eelmiste elude kogemuste ja sündmuste põhjal. Elust ellu liikudes koguneb erinevaid sidemeid, kui me ise neid loome ja nende nimel vaeva näeme. Juhuseid ei ole olemas ja nii ei ole neid ka suhete tasandil. See, kas keegi kohtab selles elus kedagi, kellega tekib vastastikune armastus, on seotud eelmistes eludes loodud suhetega. Mitte keegi ei koge armastust juhuslikult, need on elust ellu rajatud suhted, mis selles elus taaselustuvad. Seda loomulikult siis, kui need suhted on eelnevalt loodud.

Mida rohkem näed sa selles elus vaeva suhete hoidmisega, nende sügavamaks muutmisega ja tingimusteta armastuse praktiseerimisega, seda tugevamaks muutuvad hingelised sidemed. Need sidemed kanduvad kõik järgmistesse eludesse. Samamoodi kanduvad edasi ka problemaatilised suhted, kui probleeme ei tervendata ja suhtekurssi ei muudeta. Kõik, mida sa teed, jäädvustub - see on sinu suhetealane Karma. Seega ole ettevaatlik, kellega sa riiu lahendamata jätad, keda ära kasutad jne, sest see kõik jälitab sind järgmistes eludes. Samamoodi järgneb sulle ka kõik see, mille oled loonud heaga, kuhu kannad armastust ning kus muudad suhteid tugevamaks.

Need mõtted võtavad väga lühidalt kokku selle, kuidas me tegelikult suhteid loome, ja kas me leiame selles elus enda kõrvale kellegi, kellega tekib vastastikune tingimusteta ning siiras armastus. Kui oled see õnnelik, kes on sellise kaaslase enda kõrvale leidnud, siis võid iseennast ja teda tänada - te tegite eelmistes eludes suurepärast koostööd!

Küsimus on aga selles, kuidas teha vahet hingesugulasel, saatusekaaslasel ja elukaaslashingel. Need on kõik tugevad hingedevahelised kokkulepped, kuid neil on erinev eesmärk. Jagan sinuga väga lihtsaid märksõnu, mille järgi saad tuvastada, kes on sinu elus olnud või on sinu elus praegu.

Kõik need kolm hingedevahelist kokkulepet on eelmiste elude suhtejätkud. Keegi neist ei ole saabunud sinu ellu esimest korda, mõni neist on olnud sinu saatuserajal mitu korda, mõni veelgi rohkem.

Kõigi kolme ühine joon on see, et nad on sinuga seotud romantilisel ja seksuaalsel tasandil. Suhted on seotud nii Sakraal-, Südame- kui ka Kroontšakra energiaga. Seetõttu on väga paljudel raske eristada kes on kes ning milline on suhte eesmärk. Nende suhete erinevus seisneb selles, et kõik kolm hingedevahelist kokkulepet omavad erineva Tšakra energiat.

- Hingesugulase puhul on Tšakrate energeetiline ühenduvus Kroontšakra kaudu kõige tugevam, Südame- ja Sakraaltšakra energeetiline kontakt on tasakaalus.

- Saatusekaaslase puhul on tugevaim ja domineerivaim Tšakraühendus Sakraaltšakra kaudu, Südame- ja Kroontšakraga on side väga nõrk.

- Elukaaslashinge puhul on tugevaim Tšakraühendus Südametšakraga, teise kahe Tšakraga (Kroon- ja Sakraaltšakraga) on väga nõrk side.

Kindlasti huvitab sind see, miks ma toon välja Tšakrate energeetilise ühenduse ning mida sa nendest välja peaksid lugema. Minu eesmärk on spirituaalselt tõlgendada igat tasandit. Selleks, et aidata sul päriselt ning sügavuti mõista, kuidas elu toimib, pean sulle lahti seletama nüansid, mis teatud sidet põhjustavad. Meie Tšakrasüsteem vastutab selle eest, kuidas me midagi tunneme, kuidas me millessegi või kellessegi suhtume jne. Hingedevahelised Tšakraühendused paljastavad tegelikult selle, mis liiki suhe see on, mis selles suhtes domineerib, kus on puudujääke ja aitab tegelikult paremini suurt pilti näha. Minu elutöö on tõlgendada kõike, mis meie ümber toimub, ja soovin seda suurima armastusega ka sinuga jagada, et sa mõistaksid enda lähisuhteid paremini. See aitab ka minevikusuhetesse selgust tuua.

- Hingesugulane - tänu tugevale Kroontšakraühendusele on selles suhtes meeletu vajadus teineteist aidata, õpetada, arendada, tervendada, suunata, täita lünki enda tugevustega, teiselt poolelt õppida, tema kaudu areneda, terveneda ning abi saada. See on suhe, mis on täis meeletut intellektuaalset ning spirituaalset tõmmet ja kus kõige enam köidab kaaslase hing, tema loomus, tema natuur. Südametšakra ja Sakraaltšakra tasakaal toob sellesse suhtesse romantikat koos kirega. Need kaks on ühendatud. Ei ole domineerivat Sakraaltšakrat, mis toob robustse seksuaalenergia vaid selle asemel tasakaalustab seda Südametšakra ning seksuaalsus on kahepoolne, seotud teineteise vajaduste täitmistega. See ei ole agressiivne ja seksuaalsus on tasakaalus. Kui suhtes on seksuaalne tõmme, siis mõlemalt poolt, kui on kiirem eluperiood, siis on seksuaalenergia mõlemal tagaplaanil. Seksuaalenergia on sünkroonis ning Südametšakra muudab seksuaalse poole pigem romantiliseks ning õrnaks kui agressiivseks ja robustseks.

Veelgi tugevama hingesugulassideme saavutamiseks soovitan hoida selles suhtes Rodokrosiidi kristalli. Tegemist on hingesugulaste ühendajaga, veelgi suurema kire ning armastuseõnne aktiveerijaga.

Hingesugulaste vahel juhtub väga harva, et üks pooltest teist petab. Suhteprobleemide ajal pigem fantaseeritakse seksuaalsidemest mõne teise inimesega. Rodokrosiit aitab sellist probleemi vältida, andes suhte hoidmiseks energeetilist tuge.

Hingesugulusside on kõige tasakaalukam, selles on kõike ja seetõttu on see täiuslikum suhe kui teised kaks. Hingesugulaste vahel tekib side, mis kestab elu lõpuni. Isegi, kui suhe mingil põhjusel valede sammudega rikutakse, ei ole võimalik teist inimest südamest välja lõigata. Tekib eluaegne telepaatia, teineteise peale mõeldakse pidevalt ja seda kõike juhtiva Kroontšakra tõttu. Hingesugulase eesmärgist sinu elus saad pikemalt lugeda SIIT.

- Saatusekaaslane - selles suhtes domineerib Sakraaltšakra, mis tähendab seda, et see suhe on täis kirge ja seksuaalset energiat. Domineerival kohal on füüsiline tõmme, kehakeemia ja füüsiline kokkusobivus, teise kahe Tšakra energiad on vähemuses. See loob romantika, üksteise austamise, usaldusväärsuse ja tingimusteta armastuse vahele ebakõla. Südametšakrast ei vallandu piisavalt palju energiat, et saatusekaaslased suudaksid teineteist ilma egota ehk tingimusteta armastada. Seetõttu pole saatusekaaslasel probleemi valetada, varjata, petta või manipuleerida, tavaliselt tulevad need energiad välja peale armumisfaasi. Kuna saatusekaaslastel on Kroontšakrad nõrga ühendusega, siis elavad mõlemad pigem iseendale ja kõnnivad selles suhtes paralleelselt, mitte intellektuaalselt, spirituaalselt ja vaimselt seotuna.

Tingimusteta armastuse kristalliks on Thuliit, mida soovitan saatusekaaslastel elus hoida. See aitab õppida sul rohkem tingimusteta armastama ja see vähendab omakorda lahkhelisid, mis selles suhtes tekivad.

Saatusekaaslaste vahel võib olla nii ühepoolset kui ka kahepoolset petmist, isegi juba suhte alguses. Seda seetõttu, et suhet ei võeta üldiselt tõsiselt.

Saatusekaaslasega on võimalik luua eluaegne side, kuid enamik suhteid kestavad sinu elus teatud perioodi. Pikaajaline suhe jõuab siiski nõiaringi, kus mustrid pidevalt korduvad ja vaimsel tasandil suhe kuidagi edasi ei liigu. Selle suhte trumbiks on füüsiline tõmme, kuid selles puudub tugev intellektuaalne, vaimne ja emotsionaalne side. Saatusekaaslase eesmärgist sinu elus saad pikemalt lugeda SIIT.

- Elukaaslashing - selles suhtes on tugevaim Südametšakra. Kroontšakra ei ole täisvõimsusel ühendatud ja samas on Sakraaltšakra energia peaaegu olematu. Seetõttu on esialgne kontakt elukaaslashingede vahel armumise faasis kirglik, kuid peale seda, kuni suhte lõpuni, on side pea olematu. Elukaaslashingedega suudetake aastaid koos elada, kuid taastada seksuaalset kirge selliseks, nagu see oli armumise faasis, on väga-väga keeruline ja mõnel puhul isegi võimatu. Domineeriv Südametšakraühendus aitab näha elukaaslashinge positiivseid ja tugevaid külgi. Kuna Südame- ja Sakraaltšakra ei ole üheväärsed, siis kaotab see suhe aja möödudes romantilise tähenduse. See muutub pigem õe ja venna või pereliikmete vaheliseks armastuseks. Selles on hoolimist ja üksteise aitamist, kuid seda kõike justkui väga kalli sõbra tasandil.

Kireenergia aktiveerija on Granaat. Soovitan elukaaslashingedel kire suurendamiseks just seda kristalli oma elus hoida. Kui soovitakse suurendada aga individuaalset seksuaalenergiat, siis soovitan ellu tuua ka Karneooli. See toetab seksuaalenergia kasvamist ja hoidmist.

Elukaaslashingede vahel võib tekkida olukord, kus üks pool teist petab, seda eriti siis, kui suhe on kestnud juba aastaid. Üldiselt juhtub see seksuaalenergia puudumise tõttu. Tihti on naispool see, kes suhtest loobub, kuid mõlemad pooled võivad probleemide tõttu petmisele avatud olla.

Elukaaslashinged tulevad, et jääda sinu ellu väga kauaks, tihti elu lõpuni välja. Selles suhtes on väga palju plusse ning üldiselt kutsutakse selline suhe esile siis, kui otsitakse turvatunnet, kui see on eelnevalt puudu olnud. Sellel suhtel on väga suur miinus - seksuaalsuse ja romantika puudumine. Elukaaslashinge eesmärgist sinu elus saad pikemalt lugeda SIIT.

Hingesugulusside tekib elust ellu siis, kui me õpime üksteist erinevatel tasanditel armastama. Saatusekaaslased on suhtelised värsked eelmiste elude sidemed, need algavad suurte õpetustega ning on väga poolikud. Elukaaslashinged on vanad suhted ja sidemed, kus on juba eelnevalt omavahel kokku lepitud, et sellest ei arene romantilist hingesugulust. Seetõttu pole selles suhtes seksuaalsust, mis oleks loomulik ja tekiks ise.

Hingedevahelised sidemed on põnev teema, olen seda aeg-ajalt oma artiklites puudutanud. Teen seda ka edaspidi, et aidata suhteid paremini mõista. Enda eraseanssidel puudutan ma neid teemasid pidevalt, aidates igaühel individuaalselt mõista seda, kellega nad suhtes on, ja kuidas suhet kõige edukamalt hoida ning sellesse panustada.