Ei ole juhus, et sa sünnid teatud päikesemärgi esindajaks, kõik on saatusesse ette planeeritud ja kavatsetud. Seega, kui sa oled sündinud Neitsina, siis ka põhjusega. Oluline on teada seda, mis on sinu selle elu ülesanne teiste sodiaakide keskel. Iga päikesemärk esindab teatud aspekte, mida tal on vaja selles elus ära õppida või milliseid omadusi ning tugevusi teistele edasi kinkida. Kui sa oled Neitsi päikesemärgi esindaja, siis on sul kindlasti vaja enda juures tähele panna seda, et sa edastaksid enda elutarkusi teistele avatult, tingimusteta armastuses ja vaba tahet silmas pidades, olles nii teistele inspiratsiooniks.

Juhul kui sa tunned, et Neitsi päikesemärgi esindajana sa ei suuda neid kvaliteetseid omadusi elutarkusena edasi anda, olles teistele toeks, siis ma kutsun sind seda endas muutma. Mine enda autentsesse versiooni tagasi ja leia üles need kvaliteetsed omadused, mille on tähtede seis kinnitanud sinu sünnihetkel sinu saatusesse ja hinge. Praktiseeri neid, ole kõige suuremaks eeskujuks ning hoia Neitsi päikesemärgi olemust kõrgel tasemel.

See artikkel on ka sulle, kes sa ei ole selle päikesemärgi esindaja, aga jagad enda elu ühel või teisel viisil kellegagi, kes on sündinud Neitsi päikesemärgi all. Aitan sul mõista seda, mida sul on temalt õppida.

1. Loogiline mõtlemine on alustala iseseisvaks hakkamasaamiseks!

Jah, loogiline mõtlemine on justnimelt see, mille Neitsi päikesemärgis olevad tähed on kanaldanud selle sodiaagi ehk tähtkuju esindaja hinge. Loogika on see, millega tuleb teisi inspireerida, et nad seda kasutaks. Kui teised inspireerivad Neitsit intuitiivselt tunnetama, siis tema on see, kes võiks teisi inspireerida loogilist mõtlemist kasutama.

Kui kellelgi on mingisugune probleem või mingi asi vajab lahendamist, siis oled sina, Neitsi, universumis see, kes on kohustatud loogikat kasutama ja õpetama teisi seda tegema.

2. Tagasihoidlikkus on võtmesõna

Tasakaalus Neitsi päikesemärgi esindaja on imeilus õpetaja teistele sellega, et iseenda saavutuste ning omaduste üle tuleb olla tagasihoidlik. Tasakaalus Neitsi ei hoople ega sea ennast ettepoole. Vastupidi, ta teab, kes ta on, ja inspireerib sellega ka teisi. Loomulikult on enda tugevuste ja parimate omaduste nägemine hea omadus, kuid Neitsi ei tohiks nendega kiidelda. See on see, mida ka teised võiksid Neitsilt õppida - ole sa kui tahes tark ja andekas, teised võivad seda samuti olla ja see on okei. Mida rohkem on meie maailmas andekust, seda ilusamaid ja paremaid asju me saame koos luua ning seeläbi üksteisele toeks olla.

3. Töökus ja distsiplineeritus

Neitsid on maaelemendi esindajad ja see annab selle päikesemärgi esindajale väga suurt töövõimekust juurde. Kui oled Neitsi, siis sinu spirituaalne kohustus ja ülesanne on motiveerida teisi inimesi tööle. Olgu siis töökeskkonnas või koduseinte vahel või hoopis sõprade seas. Aita teistel enda tööalane rada üles leida ja motiveeri neid töökust ning distsiplineeritust nautima. Hea tulemus saab tulla vaid tööle pühendumisel ning töösse positiivselt suhtudes.

Neitsile, kes on kaotanud enda töövõimekuse või distsipliini ning soovib seda taastada, tal soovitan ma kanda ja tuua töökeskkonda Preniidi kristalli. Preniit ühendab kosmilised energiad Neitsi enda Auraväljaga, aidates Saturni, Jupiteri ja Merkuuri kaudu kanaldada töö osas distsiplineeritust ning sihikindlust. Ideaalne kristall töövõimekuse parandamiseks ning töö läbi külluse aktiveerimiseks. Tegemist ei ole küll klassikalise Neitsi tähemärgi kristalliga, kuid Preniit ja Neitsi päikesemärk loovad suurepärase koostöö teiste planeetidega, et saavutada hea tulemus tööraja üles leidmise osas. See on hea kristall Neitsile kinkimiseks!

4. Vastutustundlik käitumine

Kui Neitsi päikesemärgi esindaja on tasakaalus, siis vastutustundlikkus on Neitsi elementaarne omadus. Ta kiirgab ja õhkab seda välja ning teiste ülesandeks tema kõrval elu jagades on võtta inspiratsiooni ja olla samuti selline - vastutada enda sõnade, tegude ja kõige eest. Lisaks ka vastutada nende inimeste eest, kes on talle kallid ja armsad. Mida rohkem me elus vastutust võtame, seda paremini meil läheb ja seda edukamaks me saame.

5. Oskus elu vaadelda ja tunnetada

Päikesemärgi jõud ja Neitsi tähtkujust kiirgav energia on andnud Neitsile suurepärase oskuse panna detaile tähele. See ei ole halb asi, kui Neitsi ise suudab sellega vaherahu teha ning mõista, et tähelepanek, oskus elu vaadelda ja tunnetada on osa tema suurepärasest loomusest. Sellega õpib Neitsi palju elust enesest ning kiirelt. Ja see on ka tarkus, mida teistel päikesemärgi esindajatel on vaja temalt õppida - õppida vaadeldavat positsiooni nautima, õppida elu paremini tunnetama ja teha seda kõike iseseisvalt ning endamisi. Nagu oleks meditatsioonis, kuna sellises seisundis on elutarkuste omandamine eriti lihtne.

Kui sa oled tasakaalust väljas Neitsi ja veel ei oska hetke nautida, siis kindlasti soovitan sul Valge Ahhaat kasutusele võtta. Kui kannad seda kristalli, siis see ühendab sind Kuu-energiaga. Kuu sümboliseerib emotsionaalset tasakaalu ja oskust elus sügavamale vaadata. Kui Neitsi kannab Valgest Ahhaadist ehet, siis see kanaldab Kuust kiirgavat energiat, mis omakorda õpetab Neitsit elu paremini tunnetama. Olla nii-öelda vaatleja ja õppija rollis. Teised võtku Neitsist inspiratsiooni, ta juba oskab seda iseseisvalt teha. Ja see on okei, kui sa Neitsina ei oska seda veel teha. Kõik on õpitav, kui soov on olemas!

6. Kannatlikkus

Kärsitus = tasakaalutu Neitsi. Kuna tegelikult on nii, et selle päikesemärgi all sündinu võiks ja peaks olema võimalikult kannatlik. See on ülimalt hea iseloomuomadus, mida teistel tuleb Neitsite käest õppida - oskust olla kannatlik, anda aega iseendale ja teistele, mitte tagant kiirustada ega pead kaotada, kui keegi ei ole nii kiire õppija ja muutuja. Kannatlikkus on voorus ja kui Neitsis on see olemas, siis ta võiks seda helgel ja armastaval viisil teistele õpetada.

Kannatlikkust aitab õppida ning seda enda loomulikuks iseloomujooneks kujundada, mitte ainult Neitsitel, vaid meil kõigil, Amasoniidi kristall. Amasoniit on suurepärane harmoniseerija, mille on võime anda inimesele seda ilusa energia laengut - õppida olema kannatlik. Kui sa tunned, et sa oled kärsitu, siis on see ilmselge märk sellest, et sul on Amasoniiti vaja.

7. Lojaalsus on oluline kõige toimiva loomiseks ja hoidmiseks!

Tasakaalus ja vaimselt terve Neitsi päikesemärgi esindaja on lojaalne - täiesti autentselt, loomulikult ja ilma pingutusteta. See on suurepärane ja, võib öelda, kõrgekvaliteediline iseloomuomadus, mida võtta igalt Neitsi esindajalt inspiratsiooniks. See on elutarkus, mida Neitsid võiksid hoida kõrges väärtuses, praktiseerida ja teistele õpetada. Lojaalsus on suhete alustala ja annab võimaluse luua ning hoida midagi väärtuslikku elusana.

8. Teiste aitamine on oluline, sünergia ja koostöö on vajalik!

Neitsi loomulik omadus on olla teistele toeks, abiks, kuulavaks kõrvaks, toetavaks õlaks ja tegutsevaks partneriks. See on elutarkus, mida kõik võiksid Neitsitelt inspiratsooniks võtta ning enda ellu lülitada. Neitsid, kutsun teid enda missioonile - olge nii armsad ning õpetage iseenda hea käitumisega teistele seda, et elus toimimiseks on meil vaja teha koostööd. See on sünergia, mis loob ilusaid mälestusi! Väestame teisi ja hoiame ühtset energiat kõrgel!

Loe kõiki artikleid, mida olen Neitsist kirjutatud, SIIT.

Neitsi heaoluks vajalikke energiaid loovad kõige paremini Preniit ja Amasoniit, leiad nendest kristallidest koosneva uue LA TENE kristallikomplekti NEITSI "HEAOLU" SIIT.

Kogu valiku Neitsile loodud kristallikomplektidest leiad SIIT.

Tervitan selle artikliga kõiki Neitsi päikesemärgi esindajaid! Soovin, et kõik Neitsi kaaslased, pereliikmed ja sõbrad võtaksid Neitsitelt inspiratsiooni. Need on elutarkused, mida tasakaalus ehk enda kõige ilusamas ning parimas versioonis Neitsi esindaja teistele kiirgab. Oleme valgus üksteisele, see on oluline!

Armastusega

Tene Laul