Mul on nii tugev missioonitunne, mis ikka ja jälle ütleb mulle: "Tene - kirjuta, räägi ja inspireeri! Neid on nii palju, kes seda vajavad!" Lisaks sellele on mul tohutult suur soov tuua enda artiklite, loomingu ja missiooniga kõikide nägudele naeratust. Kõik on olemas, olen teile kõik valmis kirjutanud, teie ülesandeks jääb neid kasutada ja minu õpetused praktikasse viia. Kõik peavad enda eest ise hoolitsema, mina annan vaid juhtnöörid, aga teil tuleb tegutseda! Iseseisvalt! Minust inspireerituna! See ongi ilus ja hea ning just seda ma teilt ootan. Seega alaku positiivsuse ja õnnetunde aktiveerimine - imelist lugemist ja serotoniini tõstmist!

Hormonaalne tasakaal on ülimalt oluline. Sellel teemal räägitakse kindlasti liiga vähe, aga sinna tuleks tuua rohkem valgust, kuna hormonaalne tasakaal annab sulle eluenergiat ja hoiab sind igatpidi tervena. Vahet ei ole, kas emotsionaalselt, vaimselt, spirituaalselt või füüsiliselt. Jah, ka spirituaalselt! Kui sinu meeleolu on all hormonaalsete probleemide pärast, siis küsi iseenda käest, kuidas sa saad olla iseenda parim versioon? Täpselt - ei saagi. Seega on oluline hormoone tasakaalus hoida. Seetõttu ma selle teema ka tõstatan, et aidata sind ja igaüht, kes on minu jälgija.

Mis on serotoniin ja miks see on nii oluline?

Serotoniin on oluline hormoon, mis aitab sulle tagada hea tervise. Selle kehas alternatiivselt esile toomine on suurepärane, kuna see annab sulle juurde nii palju head. Näiteks aitab see sul paremini keskenduda, õppida, turgutada sinu mälu, suurendada õnne- ja heaolutunnet, parandada sinu mentaalset seisundit, vähendada stressi ja lõõgastuda ning end välja puhata. See aitab sul õhtuti uinuda ja hommikuti värskena ärgata. Seega on serotoniini olemasolu kehas vajalik ja tähtis ning sellele tuleks tähelepanu osutada, kui sa tunned end ühel või teisel viisil kehvasti. Jagan sulle alternatiivseid viise, kuidas serotoniini tasakaalus hoida ja tervislikult esile kutsuda nii, et sa ei peaks selleks ravimeid kasutama. Minu eesmärk on alati inspireerida kõiki enda jälgijaid end alternatiivselt aitama ja tervendama. Me sündisime siia looduse keskele ja ma arvan, et selle mainimisest piisab, et mõista, miks on alternatiivne tervendamine meie kõigi jaoks kõige loomulikum.

Üks põhjus, miks tasuks serotoniini taset tõsta, on see, et sa ei langeks depressiooni, paanikasse, sind ei kimbutaks unehäired ja meeleolukõikumised. Kui sa koged üles-alla emotsioone ja soovid terveks saada, siis kindlasti järgi kõike, mida ma olen siia artiklisse sinu jaoks kirja pannud. Tee kõik samm-sammult ära ja tee seda järjepidevalt ning distsiplineeritult. Vastasel juhul sa ei saavuta tasakaalu. Eesmärk on eluga edasi liikuda ning nautida sinu imelist eksistentsi. Kui ma saan sulle kuidagi toeks olla, siis ma olen, aga ma saan seda teha nii, et jagan sinuga enda teadmisi, haaran sind kaasa enda missioonile muuta maailm paremaks ja tervemaks kohaks. Kui me muutume ise tervemaks, siis muutub ka maailm. Absoluutselt iga inimese tervenemine on kasulik meile kõigile, kogu universumile. Ja ma ei ole lihtsalt suurim optimist, see on täiesti realistlik suhtumine. Mõtle ise - kui sina oled õnnelik, saab teine inimene õnnelikuks, naabrinaine on õnnelik, poemüüja on õnnelik - see on nakkav ja see on imeline!

Serotoniin toob naeratuse näole, see paneb inimese särama ja õitsema. Seega miks mitte seda endas aktiveerida? Ma ei näe mitte ühtegi põhjust, miks sa ei peaks seda tegema. Teeme seda koos, mina juhendan, sina minust inspireeritult tegutsed. Ja naeratamegi koos elule!

Serotoniini puhul on tegemist hormooniga, mis on nagu sõnumitooja närvirakkude, aju ja kogu keha vahel. Serotoniin annab justkui teada, kuidas keha võiks ja peaks ennast tundma. Kui selle tase kehas on madal, siis sa tunned end kahjuks väga depressiivsena, laisana ja sul on halb meeleolu. Seega küsi iseenda käest, kas su serotoniinitase võib olla madal? Kui jah, siis hakka kohe tegutsema selle tõstmise nimel.

Kuidas sul on võimalik serotoniinitaset enda kehas tõsta?

Serotoniini ehk hea enesetunde ja heaolu hormooni saad sa suurendada, kui tarbid bromelaani ehk ananassist saadud ensüümi. Bromelaani saamisele aitab kaasa, kui sa sööd ananassi, tomatit või tofut. Ananassi tuleks süüa värskena ja mida küpsemad on tomatid, seda suurema koguse serotoniini suudab sinu keha nendest toota. Seega on sul võimalus suurendada toidu abil serotoniinitaset enda kehas, aga sa saad alati ka toidulisanditega aidata serotoniinitaseme tõusule kaasa. Mida ma ka soovitan, kui sa tunned end kehvasti ja soovid iseennast kiiremas korras aidata.

Serotoniinitaseme tõusule aitab kaasa magneesiumi tarbimine. Jälgi seda, et tarbid magneesiumit toidu kõrvale igal hommikul või õhtul või väikese ampsu kõrvale. Võtad näiteks natukene pähkleid ja magneesiumit ning lased kehal serotoniini toota. See on suurepärane viis.

Lisaks tuleks jälgida, et sa jood päeva jooksul piisavas koguses vett, et serotoniin saaks vallanduda. Kui keha on vedelikupuuduses, siis kahjuks ei suuda serotoniin kehas vallanduda. Seega pane enda kristallivee eliksiiripudelisse vett ja tarbi seda igal pool, kuhu lähed. Nii ühendad kristalliteraapia veejoomise ja serotoniinitaseme tõstmisega. Ideaalne tervendav kolmik, eks ole!

Kuna serotoniin tagab hea une, aitab unerütmi parandada ning magamist tervislikuks muuta, siis magneesiumi tarbimine vahetult enne magamaminekut aitab sellele ekstra palju kaasa. Magneesiumit leiad LA TENE poodidest ja e-poest SIIT.

Suurenda enda kehas serotoniinitaset eeterlike õlidega!

Serotoniinitaset saab kehas kiirelt tõsta ja suurendada, kui sa kasutad üheskoos Lavendli, Apelsini ja Rosmariini eeterlikke õlisid. Need kolm eeterlikku õli tuleb tilgutada õlilambi peal olevasse veega täidetud kausikesse. Kindlasti kasuta kvaliteetseid eeterlikke õlisid. Kasutan ise LA TENE brändi eeterlikke õlisid, kuna tean, kust kohast on tooraine pärit ja kui tervislikult neid õlisid valmistatakse, kuna tegemist on minu enda eeterlike õlide sarjaga. Soovitan neid kolme eeterlikku õli kindlasti igapäevaselt aurutada, kuni oled saavutanud hea enesetunde ja pääsenud vabaks unehäiretest, stressist, depressioonist ja ka meeleolu kõikumistest. Need õlid aitavad sinu taastumisele kaasa ja kui sa võtad lisaks veel magneesiumit ning sööd ananassi, siis tervenemine saabub kergelt.

Päike, jalutuskäigud, hea seltskond ja enese eest hoolitsemine

Serotoniinitaset tõstavad ka väga lihtsad ja imelised asjad. Näiteks päevitamine või õues päikesevalguse käes töötamine, jalutamine. Oled kindlasti tundnud, kuidas õues päikese käes olles on sinu tuju ja enesetunne muutunud paremaks ning helgemaks? Novot, seetõttu ongi sul olnud hea tunne, kuna serotoniinitase kehas on tõusnud. Aitavad ka hea seltskond, kus sa saad end vabalt tunda, naerda, jutustada ja nautida. Mida tervislikumad ja rõõmsameelsemad inimesed sind ümbritsevad, seda kõrgem on serotiniinitase sinu kehas. Lisaks enese eest hoolitsemine, enda poputamine ja hellitamine. Sellega tuleb endaga tegeleda ning anda endale võimalus tunda end hästi ning suurepäraselt. Et sa suudaksid positiivseks inimeseks saada või jääda, siis tee häid ning tervislikke valikuid. Ühenda end lahti inimestest, kes tõmbavad sind alla, vii end kontakti ainult nendega, kes muudavad sind rõõmsamaks. See on seesama 5D-energia ja suhtumine, millest olen juba pikalt rääkinud ning inspireerin teid kõiki spirituaalsetesse kõrgustesse jõudma. Seega ole nii armas ja hoolitse enda eest ning naudi neid, kes on nautimist väärt ehk kes ei tõmba sind madalasse, vaid inspireerivad ja motiveerivad sind.

Serotoniini aitab toota D-vitamiin ja selle tarbimine kas toidulisandina või päikese kaudu aitab tagada serotoniinitaseme tõusu. Seetõttu on kasulik näiteks aastaringselt D-vitamiini tarbida ja mõista ka seda, et ilma selleta on kehal keeruline end vaimselt ja füüsiliselt tugevana hoida. Eriti hästi mõjub see, kui tarbid D-vitamiini koos oomega-3-ga, kuna see annab võimaluse kehal D-vitamiini salvestada, sest selleks on vaja kasulikke rasvhappeid.

Näiteks viib oomega-3 kehast välja põletik, stress, kehvad toitumisharjumised, suitsetamine, alkoholitarbimine ja magamatus. Seega on oluline jälgida, et saad toidust või toidulisandite kaudu rikkalikult oomega-3 rasvhapet. Soovitan Cytoplani Oomega-3 ja lisaks tarbida erinevaid seemneid ja pähkleid, et tagada enda kehas tervislikud rasvhapped. Väga kasulik on ka kurgirohuõli, kui võitled stressi ja depressiooni või unehäiretega. 


Õnnetunde aktiveerija rituaal kiireks taastumiseks

Serotoniini on võimalik aktiveerida toidu ja eeterlike õlidega või ka tegevustega, mis muudavad sind rõõmsamaks. Aga kõik algab siiski energiast. Ja kui sa ei ole enda Auraväljas täidetud hea energiaga, siis on midagi siiski puudu. Seetõttu soovitan läbi viia Õnnetunde aktiveerimise rituaali, mis aitab su kehas serotoniinitaset tõsta ning olla õnnelik. See rituaal aitab kaasa õnnetunde säilitamisele ja seetõttu on seda kasulik teha.

Õnnetunde aktiveerimiseks võta kasutusele Merevaik koos Tsitriiniga. Need kaks kristalli on suurepärased hea tuju tõstjad, positiivsuse süstijad ja negatiivsete mõtete ning suhtumise eemale peletajad. Need on tõeliselt head kristallid ja aitavad iga kell sinu ellu päikest tuua. Hoia neid enda lähedal, kanna kaasas ja lase end tervendada. Energeetiliselt mõjuvad need suurepäraselt, aktiveerides sinu hinges serotoniini kasvu, aidates igasugustel tegevustel mõjuda veelgi tervislikumalt, kui sa tegeled enese tervendamisega.

Õnnetunde aktiveerimise rituaali tegemiseks aseta poleeritud Merevaik ja Tsitriin riidest koti sisse ning tilguta nende kristallide peale Lavendli, Rosmariini ja Apelsini eeterlikke õlisid. Samal ajal keskendu kõigele heale, nii seadistad sa need kristallid enda kasuks tööle. Lausu endamisi, et soovid olla rõõmsameelne, optimistlik ja positiivne. Seejärel seo kott kinni ning aseta üheks ööks enda padja alla. Peale ärkamist hakka seda rituaalikotti kaasas kandma või hoia seda enda koduseinte vahel.

Rituaal muutub veelgi edukamaks, kui sa kirjutad paberile enda soovi. Võid sinna kirja panna näiteks selle, et soovid õnne tunda ja olla positiivne. Seejärel rulli paber kokku, seo selle ümber kollane või kuldne niit või pael ning pane riidest kotti kristallide juurde.

Sellise energiarituaali tegemine on alati kasulik ja suurendab igal hetkel sinu eluenergiat, elujanu ning positiivsust! See on kindel asi, mis sind aitab, eriti siis, kui sa oled spirituaalne inimene. Sellest on sul palju kasu ja see loob sulle head enesetunnet.

Rituaalis kasuta kindlasti just neid kristalle ja eeterlikke õlisid. Et rituaali veelgi võimendada, siis auruta neid kolme eeterlikku õli ka õlilambis. Võid rituaalikotti seal kõrval hoida, et kristallide väge suurendada.

Leiad LA TENE valikus oleva "Õnnetunde aktiveerija" kristallikomplekti SIIT.

Soovin teile kogu südamest positiivsust, rõõmsameelsust ja head õnne! Olge rõõmsameelsed ja tehke igapäevaselt midagi, mis muudab teid õnnelikuks! Te väärite naeratust enda näol ja mina naudin iga kell teie naeratavaid nägusid! Kohtumiseni ja alati teile kogu armastusega kirjutades

Tene Laul