Selle aasta Päikesevarjutus, mis on 25. oktoobril, on erakordselt võimsa väega, mis saadab Maale tugevaid energiaid, mille me saame enda jaoks kasulikuks teha. Ma annan sulle kogu vajaliku info edasi. Kes soovib enda ellu kutsuda head energiat ning saada Päikesevarjutuse väest osa rohkem, kui see niisama pakub, siis olen just sinu jaoks loonud külluserituaali. See rituaal on eriti kasulik siis, kui sa soovid 2023. aastasse tööedu ja küllust aktiveerida. Mis on minu arvates imeline mõte. Arvestades seda, et teatud organisatsioonid ja inimesed meie majandust mõjutavatel ametipositsioonidel on teinud 2021. aastal 19. detsembrist 2022. jaanuari lõpuni otsuseid, mis on tavainimese rahakoti jaoks väga ebastabiilsed. Siis kulub selline rituaal väga ära, et saada praeguse majandusliku olukorraga hakkama. Kindlasti mõistate, kuhu ma enda jutuga sihin. Ennustasin seda majandusprobleemi juba eelmise aasta lõpus, et Veenuse retrograadi ajal, eriti siis, kui see on Kaljukitses, ei tohiks majanduslike valikutega mängida. Nüüd ongi olukord selline ja sellest tuleb välja saada nii isiklikul kui ka ülemaailmsel tasandil. Ja sellest väljatulemiseks on vaja teha teadlikumaid valikuid.

Mida sina saad teha? Sa saad muuta enda isiklikku majanduslikku seisu stabiilsemaks ja külluslikumaks. Olen sellest kõigest kirjutanud sulle oktoobri alguses ilmunud horoskoobis. Seal olen põhjalikult välja toonud, kuidas muuta 2023. aasta isiklikult enda jaoks külluslikumaks. Loe seda kindlasti uuesti, selle leiad siit. Võta need teadmised ning too enda ellu ja sa võid sellest kasu saada, millega kosmos planeetide ja tähtedega meie ümber toimetab. Seisud ei ole üldse nii kehvad, sul on võimalik enda rahaline Karma muuta külluslikuks.

Ja sul on imeline võimalus nautida 25. oktoobril toimuvat Päikesevarjutust, sest siis annab universum sulle küllusliku energia aktiveerimiseks rohelise tule.

Selleks pane need külluslikud energiad spirituaalses mõttes enda kasuks tööle. Rituaale tehakse kindlatel aegadel just sellepärast, et kinnitada Maa peale tulev energiavoog ning säilitada see mitte ainult üheks päevaks, vaid pikemaks ajaks. Kui teha seda rituaali 25. oktoobril, siis sa kodeerid Päikesevarjutuse õnneenergia enda järgmisesse aastasse.

10. oktoobril avalikustasin Päikesevarjutuse kohta artikli, mille leiad siit. Seal defineerisin Päikesevarjutuse armastuseenergiaks, kuna enamjaolt on see selle energiaga seotud. Aga arvestades seda, millised kosmilised seisud on kohe peale Päikesevarjutust, siis on võimalik ka külluseenergia enda kasuks tööle panna. Vahetult peale Päikesevarjutust on Merkuur ja Marss väga heades positsioonides 26. ja 27. oktoobril, seega on sul alates Päikesevarjutuse päevast 25. kuni 27. oktoobrini võimalik seadistada enda isiklik rahavool ja küllus tööle. Tee seda kindlasti ja 2023. aasta lõpuks saad täpselt aru, miks ma soovitasin sul seda teha. Ma lausa motiveerin sind seda tegema, et sa jääksid enda eluga rohkem rahule.

Kas spirituaalselt endaga kontaktis oleval inimesel on Karmaatiliselt õigus enda ellu rahavoolu ja küllust on manifesteerida? Loomulikult on. Meie ühiskond baseerub rahaenergial ja ilma selleta ei ole meil võimalik hakkama saada. Seega miks ei peaks see Karmaatiliselt õige olema? See on õige, kui teed seda 5D-energias ehk kõrges, positiivses, lootusrikkas, õnnelikus ja positiivses energias, kasutades selleks iseenda väge ja looduse energiaid. Kõik on hästi, sest selles on vaid hea Karma.

Kas sa teadsid seda, et kristallidega ei ole võimalik negatiivset energiat kodeerida? Need on täis meie Maa, kosmose ja kogu galaktika energiat. Seega kasuta neid imelisi kosmilisi väeesemeid, lisa sinna juurde õige energiaga taimed ja ole seda tehes ka ise täielikult kohal. Ideaalne kombinatsioon rituaali tegemiseks ja külluse aktiveerimiseks.

Seda rituaali saab teha 3 järjestikulisel päeval ehk 25. kuni 27. oktoobril. Seega vali endale sobilikum kuupäev ja aktiveeri enda 2023. aasta rahavoolu energia.


KÜLLUSERITUAALI TEGEMISEKS LÄHEB SUL VAJA:

Nunderiit 1 tk

Roheline Aventuriin 1 tk

Kalkopüriit 1 tk

Tiigrisilm 1 tk

Püriit 1 tk

Patšuliviiruk

Patšuli eeterlik õli. Kui Patšulit ei ole, siis kasuta Vetiveri eeterlikku õli või Tüümiani eeterlikku õli, need on järgmine parim valik selle rituaali jaoks.

Õlilamp ja teeküünal

Viirukihoidja

* Roheline riidest kott

* Tikud


Kindlasti on vajalikud poleeritud kristallid, kuna need püüavad külluseenergiad kinni ja hoiavad neid. Õlilampi ja teeküünalt läheb vaja eeterliku õli aurutamiseks, viirukialusele saad asetada imelise aroomiga Patšuliviiruki, mis on kõige võimsam külluse aktiveerija kõikide taimede seast. Patšuli on otseselt rahavoolu aktiveerimisega seotud, seega on see selle rituaali jaoks ideaalne.

Nüüd, kus sul on kõik rituaaliesemed olemas, siis naudi rituaali tegemist. Ütlen veelkord, et rituaali saab teha 3 järjestikulisel päeval ehk 25. kuni 27. oktoobril, vali endale sobivaim kuupäev.


RITUAALIRETSEPT:

* Kõigepealt pane õlilambi kausikesse veidi vett. Õlilambi jaoks vajalikku teeküünalt süüdates ja õlilambi sisse pannes keskendu sellele, et sinu majanduslik olukord muutuks positiivsemaks. Samu mõtteid mõtle ka siis, kui tilgutad sinna vette täpselt 22 tilka Patšuli eeterlikku õli (või Vetiveri või Tüümiani).

* Nüüd võta viiruk ja süüta see teeküünla leegist. Samal ajal keskendu sellele, kuidas küllus saabub 2023. aastal sinu ellu. Raputa põlev viiruk kustu, et see hakkaks suitsema ning aseta viirukihoidjale.

* Seejärel võta kätte kõik küllusekristallid, mida läheb selles rituaalis vaja. Sule silmad ja hoia neid enda käte vahel. Keskendu uuesti sellele, et küllus ja rahavool aktiveeruksid 2023. aastal sinu elus. Keskendu seni, kuni tunned, et oled sõnumi kristallidesse edastanud. Nüüd aseta need kristallid õlilambi ümber. Ja jäta kõik rituaaliesemed oma kohtadele.

* Lase viirukil lõpuni suitseda. Seejärel korja kokku kõik rituaalis kasutatud kristallid ja aseta need rohelise riidest koti sisse. Võta uuesti Patšuli eeterliku õli (või Vetiveri või Tüümiani) ja tilguta koti sisse kristallide peale täpselt 23 tilka eeterlikku õli. Samal ajal keskendu külluslikele mõtetele ja manifesteeri enda 2023. aastasse head õnne!

* Nüüd seo kott tänutundega kinni, hoia seda enda käte vahel ning viimast korda keskendu sellele kõigele, mida soovid külluse ja rahavoolu osas saavutada.

* Kui see on tehtud, siis aseta kristallikott õlilambi kõrvale ning põleta selles järgmistele päevadel Patšuli eeterlikku õli (või Vetiveri või Tüümiani). Hoia seda kotti seal vähemalt 30. oktoobrini. Seejärel, kui 31. oktoober on saabunud (Halloween, aga keltide traditsioonide järgi oluliselt kaunima nimetusega Samhain), siis võta õhtul kristallid kotist välja ja aseta need Ahvileivapuu (Feng Shui küllusetaim) mullale või poti sisse peitu. Kui sul ei ole kodus Ahvileivapuud, siis võta samuti kristallid kotist välja ja vii 31. oktoobri õhtul loodusesse, kusagile enda lemmikpaika, nii annad need tänutundega loodusele tagasi.

Samhain ehk Halloween on nõiduslik aeg, mil hingede energiad on ekstra aktiivsed. Tegelikult on siis kõik energiad võimendatud ja sul avaneb võimalus see rituaal täiuslikult lõpuni viia.

Peale selle rituaali tegemist naudi külluse ja rahavoolu saabumist ning ole äärmiselt tänulik kosmilistele seisudele, mis on lõpuks meie kasuks pöördumas. Kindlasti kuula ka LA TENE podcasti, kus ma räägin kõigest kosmilisest veel lisaks. Sealt saad lisainfot, mis on sulle ekstra kasulik!

Kohtumiseni, kirjutamiseni ja telepaatilise ühenduseni!

Alati teile armastusega kirjutades ja seekord küllust soovides

Tene Laul