Käes on Skorpioni hooaeg. Vaadates astroloogilist pilti, milline on hetkel Skorpioni tähtkuju asetus teiste planeetidega, siis see energia, mis kiirgab meie Maa peale, on kordades teistsugune. Arvestades seda, milline on see olnud viimased kolm aastat, siis hakkavad energiad totaalselt pöörduma ning uuendused tulema. Andsin teile ka oktoobri horoskoopides teada, et teil tuleb enda peamine energia suunata töösse, et tuua enda 2023. aastasse head tööalast õnne. Kui see on sinu jaoks oluline ja soovid enda rahalist energiat parandada, siis kindlasti loe neid horoskoope tagantjärgi, kuna informatsioon, mille sealt leiad, kehtib ka novembri kohta, see on seotud ka 2023. aastale üleminekuga. Kindlasti võta endale selleks aeg.

Kui tulla tagasi Skorpioni asetuse juurde taevas, siis mida see annab sulle ja kõikidele teistele?

Räägin sulle sellest lähemalt. Tegemist on perioodiga, mis kestab novembri lõpuni, mil Skorpion annab enda väe võimsalt Amburile. See energeetiline teadaanne kehtib terve novembrikuu kohta, kuna energiad muutuvad kosmilisel tasandil sujuvalt, eriti kui defineerida seda kõike tähtkujude vaatenurgast, mitte Kuufaaside tasandil.

Mida sa peaksid teadma on see, et sinu sisemaailma on muutumas. Saabumas on selgusmomendid teatud inimeste kohta sinu elus, kellega sul on enda sees küsimärgid. Seega võta korra hetk ning küsi enda käest, kes tekitab sinus segadustunnet? Kindlasti on sinu mõtetes keegi, kelle suhtes sooviksid selgustunnet. Hea uudis sulle on see, et kosmiline energia, mis Maa peale kiirgab, loob iseenesest selgust. Aga mitte kõikide inimeste kohta, vaid nende kohta, kus on antud vaba tahe.

Mida ma selle all mõtlen?

Vaba tahe selles mõttes, et sina ei piira teda ja tema ei piira sind. Kui miski on teie vahel õhku jäänud, kuidagi ripakil ning pooleli, siis saabub nendesse teemadesse selgeltteadmine. Sa võid saada nii-öelda satori ehk järsu valgustuse selle kohta, mis teie vahel toimub. Kindlasti ei tasu seda enda seest nii-öelda välja pressida, muidu on see kindlasti ettekujutuste vili ja fantaasia. Kui soovid ka päriselt selgust saada, siis lase vabaks see teadmine, mida siit loed ning lase kõigel ise juhtuda. Loe seda horoskoopi siin novembrikuu jooksul uuesti ja uuesti ning saadki aru, millest sulle räägin.

Kui sa oled seisus, kus sa tõesti tunned, et vajad selgustunnet, siis loomulikult saad sa sellele kaasa aidata, tehes meditatiivset rituaali, mis on sulle sellises olukorras toetavaks energiaks.

Selleks kasuta kindlasti Sandlipuuviirukit. Leia enda kodus või õues mediteerimiseks sobilik koht. Kui sinu jaoks on hea teha seda looduses, saad sa seda meditatsiooni nautida õues.

Mediteerimiseks aseta viirukialusele Sandlipuuviiruk, võid kasutada ka Sandlipuu eeterlikku õli (eriti, kui oled viirukitele tundlik ja eelistad eeterlikke õlisid), mida kasuta õlilambis või difuuseris. Aga kindlasti peab see olema Sandlipuu, kuna see on ideaalne taim sellel korral selguse loomiseks ja saavutamiseks. Sandlipuu vabastab sinu seest segadust, aidates kõike selgemalt näha.

Meditatsioonis esita endale küsimus. Visualiseeri seda inimest väga heas energias. Ükskõik, mis olukord teie vahel on, keskendu meditatsioonis sellele inimesele alati heas energias, ainult nii saad universumi ja kosmilise energiaga kontakti. Halvas energias on valenägemused kerged tulema, Sandlipuu õnneks aitab selle eest kaitsta, ka seetõttu on Sandlipuu siin oluline.

Meditatsiooni ajal lase selgusel ise tulla. Kui sa seda ei saavuta, siis vähemalt oled nii enda soovi teele saatnud, et oled temaga loonud visuaalse kontakti. Lase kosmilisel energial ülejäänu teha ning toimetada informatsiooni sulle ise kohale. Aga heas, mitte halvas, palun jäte see endale meelde.

Karmapuhastus aktiveerub!

Arvestades seda, millistel positsioonidel on Pluuto ja Skorpion hetkel taevas, siis Karmapuhastus aktiveerub kohtades, mis on sinu elus eksisteerinud vähemalt 8 aastat või tulnud sinu ellu 8 aastat tagasi. Seega võivad minevikuteemad üles tulla. Aga ma ei näe seda mitte kuidagi halvas valguses. Karmapuhastus on sellel korral väga ilus ja kaunis, lahenduse saavad asjad või suhted, mis ongi lõpuni viidud, et luua 2023. aasta jaoks uut algust. Seda kõike teades saad sa ise panustada Karmapuhastusele nii, et see ei muuda sind mitte kuidagi ärevaks. Mineviku peale ei ole alati lihtne mõelda ja seetõttu võid ennast juba ette kaitsta.


Soovitan sul hoida novembris enda lähedal Nuumite, Lemuuria Jaadi, Musta AhhaadiGalaksiidi või Hüpersteeni kristalle. Väga kasulik on neid kanda igapäevaselt ehtena või tuua enda koju. Kodus aseta kristallid komplektina enda välisukse lähedusse, et kaitsta end selle eest, et sinu ellu ei jääks miski, mis ei tohi sinna enam jääda. Soovitan need kristallid enne kasutamist aktiveerida Sandlipuuviirukiga ning lasta kosmilistel energiatel kanaldada Karmapuhastust nii, et vabastatud saaks kõik vana, mis sisenes sinu ellu 8 aastat tagasi või on senimaani sinu elus eksisteerinud.


Kuna me liigume 5D-energia tasandile, siis on ülimalt oluline teha endale energeetilist detoxit. Seda soosivad planeetide ja tähtede seisud ning alati, kui need soosivad midagi sellist ilusat, tuleks ja võiks sellele kõigele kaasa aidata. Mida rohkem sa ise kaasa aitad ja panustad enda heaolusse, seda kiiremini saabub sinu jaoks kõik hea. Seega küsi iseenda käest, kas sa soovid maksimaalselt head tulemust või minimaalset? Kui sa ise kaasa ei aita, siis energiad kujunevad ikka, aga need ei kujune alati kõige kõrgemas võtmes. Seetõttu olen teile kõik need aastad horoskoope kirjutanud, et aidata teil parimat saavutada. Sul on see võimalus olemas, kasuta seda.

16. novembri KUU VIIMANE VEERAND - vabasta hirm, see on sinu ettekujutuste vili!

Mul on tohutult hea meel sulle teada anda, mida loob seekordne Kuu viimane veerand - see aktiveerib hirmude vabastamise energia. Seega, kui sinu sees on miski, mis loob hirmu või paranoiat, siis sa saad sellest vabaks, kui see ei ole seotud ohuintuitsiooniga. Selleks puhasta 16. novembril enda Auraväli Seedripuu eeterliku õliga. Tilguta 5-10 tilka Seedripuu eeterlikku õli 3 spl baasõli sisse, sobivaimad on Jojoba, Makadaamia, Avokaado, Magusmandli või Viinamarjaseemneõli. Õlisid kokku segades tuleb sul samal ajal keskenduda ühele konkreetsele mantrale, mis aktiveerib Seedripuu sinu Auraväljast hirme vabastama. See mantra on: “Jätan hüvasti hirmude ja paranoiadega. Avan end lootusele ja hingerahule!”

Seda mantrat tuleb lausuda siis, kui segad õlisid omavahel kokku ning samuti siis, kuni õlid on omavahel segunenud. Seejärel tuleb sul seda segu määrida tervele kehale, eelkõige Südametšakrale, kuklale ja jalgadele, kuna need on energiakanalid hirmude vastuvõtmiseks ja vabastamiseks. Kui on võimalik, siis lase seda segu kanda enda lähedasel ka enda seljale. Samal ajal, kui sa seda teed või sind abistab keegi, tuleb seda mantrat lausuda kas mõtetes või valjusti.

Kui vaja, siis korda protsessi, näiteks kui keha katmiseks jäi sellest kogusest väheks. Soovitan juba ennetavalt teha enda jaoks suurem kogus rituaaliõlide segu. Kindlasti vältida silmadesse ja limaskestadele sattumist. Eeterlikud õlid võivad olla ainult nahal. Kui eeterlik õli on mingil põhjusel sinu jaoks liiga intensiivne (seda võib juhtuda väga harva), siis suurenda baasõli kogust ehk pane Seedripuud vähem ning teisi baasõlisid rohkem.


Seedripuu on spirituaalsel tasandil eeterlik õli, mis suudab Auraväljast eemaldada hirme, paranoiat ning paanikat. See jätab alles ohuintuitsiooni. Kui kasutada Seedripuud regulaarselt, siis saavutad enda hinges väga stabiilse oleku, kuna ainukene hirm, mis siis tuleb, on seotud ohuintuitsiooniga, mitte fantaasiaga. Seega oled sa nii pidevalt kaitstud ja hoitud. Soovitan kindlasti lugeda läbi minu varasem artikkel, kuidas teha vahet ohuintuitsioonil ja hirmul, leiad selle artikli siit.

22. november - tänulikkuse praktiseerimise aeg!

Kosmiliselt on 22. novembril universumist tulemas suurem valgustatus, mis tähendab seda, et võta sellest päevaks maksimum. Kõike, mida sa sellel päeval välja ütled, ütle tänulikkuse ja tingimusteta armastusega, saada endast välja eluenergiat ja armastust. See on päev, mil on sul võimalik end viia 5D-energia vibratsiooni. Mis tähendab seda, et kui sa hoiad terve 22. novembri päeva üleval ülioptimistlikku suhtumist, oled lahke iseenda ja teiste vastu, kannad endaga armastuseenergiat, siis aktiveerid enda kõrgema Südametšakra ehk Tüümusetšakra 5D-energiat kinnitama.

See tähendab seda, et sa avad teadlikult enda Südametšakra universumi valgustamisele. Kuidas sellele kaasa aidata? Otsi välja kõik enda kodus asuvad armastusekristallid, puhasta need ära, kasutades selleks ainult Roosipuu eeterlikku õli. Aseta kõik kristallid õlilambi juurde, milles aurab koos veega Roosipuu eeterlik õli. Sinna tilguta natukene juurde Viirukipuu eeterlikku õli ja ka Kaneeli eeterlikku õli. Kõige suuremas koguses peab kindlasti olema Roosipuud, et see seoks Viirukipuu ja Kaneeli omavahel ära, seega tilguta neid kahte õli õlilampi võrdses koguses ja Roosipuud kaks korda rohkem.

Seejärel võta kõik enda armastuseehted ning põleta nende kõrval viirukihoidjal Sandlipuu- või Roosiviirukit. Seejärel võta valge rätik, tee natuke niiskeks ning tilguta selle peale Sidruni Teepuu eeterlikku õli. Selle rätikuga puhasta enda armastuseehteid nii, et tõmbad need õrnalt rätikuga üle, nii kinnitub nendele kaitsekiht. Seejärel hakka neid ehteid kandma. Võid selle protsessi teha läbi juba 22. novembrile eelneval päeval, et olla valmis selles suureks valgustatuseks: Südametšakra avaneb, sina kinnitad koos kristallidega endasse 5D-energia. Millise energia? Kõrgema taseme tingimusteta armastuse energia, mille tulemusel saad aktiveerida rahutunde saabumise sinu suhetesse.


Kui sa oled vallaline, siis sa aktiveerid selle rituaaliga enda 2023. aastasse tingimusteta armastuse energia, luues kontakti enda hingesugulase või kaksikleegiga. Kui oled suhtes, siis see aitab kaitsta sinu ja tema vahelist sidet. Seega vii see rituaal kindlasti läbi, kas 22. novembril või päev enne seda, nii annad endast maksimumi, et kanaldada endasse selle valgustuse energiat.

Kui soovid endasse veelgi enam valgustatust kanaldada, siis alusta täiesti uue tingimusteta armastuse talismani kandmist ning kanna seda vähemalt kuni 31. detsembrini 2022. Soovitan valida ühe nendest kristallidest: Serafiniit, Natroliit või Larimar, meestel spetsiaalselt Granaat või Tiigriraud.

Tiigriraud on meeste jaoks oluline armastusekristall, aidates kaitsta vale valiku tegemise eest, andes intuitsioonile parema võimaluse tunnetada, kes on see õige, luua universumis loomulik kontakt hingesugulase või kaksikleegiga. Energiad tegelikult ei soosi alates 2022. aastast spirituaalsetele inimestele teisi hingetüüpe, mis tähendab, et sa kas oled üksi, ja see on väga okei, või lähed hoopis jackpoti peale välja. Soovitan lasta universumil luua kontakt ikka selle kõige õigemaga. Tiigriraua kandmine aitab kaitsta mehe südant kõikide teiste hingedevaheliste sidemete eest ning luua telepaatiline kontakt ainult parimaga. Enne Tiigriraua kandma asumist aktiveeri see kindlasti Kaneeliviiruki suitsu sees, hoides Tiigrirauda viirukisuitsu kohal ning keskendudes sellele, et see kaitseks eksiteele minemise eest ning suunaks intuitsiooni ning südant vaid õige inimese juurde.

24. novembri NOORKUU - aktiveerub füüsilisel tasandil 5D-energiale üleminek!

Kui sa oled lugenud minu 2022. aasta artikleid, siis tead täpselt, mida olen 5D-energiast rääkinud ja kui oluline on sellega kaasa minna. Eriti kui sa oled spirituaalne inimene ja soovid enda seda energiat veelgi kõrgemalt seadistada ehk areneda hingeliselt veelgi suuremaks ning elada teadlikumat ning tähendusrikkamat elu.

Seekordne Noorkuu aktiveerib 5D-energia liikumise füüsilise tasandile. Mis tähendab seda, et sinu keha saab kontakti Auravälja kogunenud tarkustega, mida oled sellel aastal spirituaalsel tasandil omandanud.


Mida sa Noorkuu ajal koged?


Sinu keha reageerib Noorkuu energiale ja annab sulle teada seda, mis seisus sa parasjagu oled. Mida rohkem puhtust on sinu hinges, mida rohkem õppetunde sa oled ära õppinud, seda kergem ja helgem on sul 24. novembril olla, kui on Noorkuu. Seega jälgi sel päeval enda füüsilist enesetunnet, see annab sulle selge vastuse, kui palju sul tuleb veel endaga vaimsel ja spirituaalsel tasandil enne 2023. aasta saabumist tegeleda, mil 5D-energiad lähevad paariks aastaks paika. Mida rohkem sa iseendasse panustad, seda lihtsam on sul vaimselt järgmisi aastaid vastu võtta.


Enne Noorkuu saabumist soovitan absoluutselt kõikidel teha enda füüsilise kehale detoxit. Kuidas seda teha? Lihtne. Kasuta selleks õigeid taimi. Tarbi Moringat, 9 superfoodsi, tsinki, joo rohelist ja musta teed, tee endale kristallieliksiire. Kõige parem on neid teha spetsiaalsetesse eliksiiripudelitesse, mille leiad siit. Need pudelid on disainitud energiatervenduseks. Soovitan sul vee sisse lisada ka himaalaja soola, olen sellest artikli kirjutanud ning põhjendanud ära, miks on oluline seda vett juua, selle artikli leiad siit.

Aurale tuleb samuti detoxit teha. Seda saad teha kodus Kadakamarja, Teepuu, Seedripuu, Nelgi, Viirukipuu või Tüümiani eeterlike õlidega. Võid kasutada ka kõiki erinevaid. Kindlasti auruta neid õlilambis enda kodus vahetult enne Noorkuu saabumist, soovitavalt vähemalt 7 päeva järjest. See on detox nii endale kui ka sinu kodule.

Puhasta Noorkuu ajal ära ka kõik enda Inglikristallid ja need kristallid, mis on sinu magamistoas, mis aitavad sul unenägusid kanaldada, visioone saada ning tajuda selgelt end ümbritsevat. Puhasta need kristallid voolava vee all, välja arvatud Seleniit, mis ei tohi veega kokku puutuda. Seleniiti puhasta nii, et tõmbad kergelt niiske lapiga üle kristalli või lased sellel puhastuda eeterlike õlide aurude abil. Selleks hoia õlilampi koos eeterlike õlidega samas toas, kus on Seleniidid.

Seleniit on hingerahu, tasakaalu, spirituaalsuse, 5D-energia kanaldamise kristall, mis aitab sul 5D-energeetikat salvestada. Seetõttu on seda kasulik tuua enda koju ja hoida just magamistoas.


Noorkuu ajal jälgi enda füüsilise keha reaktsioone. Kui tunned end ühel või teisel põhjusel kehvasti, siis alusta koheselt detoxit ja jätka seda vähemalt järgmise Täiskuuni, mis toimub 2 nädalat peale Noorkuud ehk 8. detsembril.

Ole 24. novembril füüsiliselt väga aktiivne, et sinu spirituaalne DNA saaks 5D-energiat salvestada. Igasugune füüsiline aktiivsus, positiivne suhtumine ning heaolutunde loomine on oluline. Joo sel päeval kindlasti vett, et kuna Kuu on alati seotud vee juhtimise ning sinna energia kanaldamisega. Kristallieliksiiride joomine aitab aktiveerida energiavahetuse sinu sees ning Kuuenergia aitab salvestada sinusse 5D-energiat. Nii lihtne viis, eks ole, seetõttu on see ekstra hea!


Kristallieliksiiripudeleid on ülimalt lihtne kasutada, hoia neid endaga aastaringselt.

26. - 30. november - ava enda hing suhtlemisele, sügavamõttelistele vestlustele, spirituaalsele kontaktile teise inimesega!

Merkuuri, Marsi ja Saturni koostöö kosmoses on nendel päevadel ekstra intensiivne, seal toimub justkui vestlus nende kolme planeedi ning Maa vahel. Selle tulemusena aktiveerub sotsiaalselt väga aktiivne periood. Kõik inimesed, kaasaarvatud sina ise, olete avatud vestlema, jagama, kogema ning teist osapoolt nautima ilusas, autentses ja tingimusteta armastuse võtmes.

Need päevad saavad olema maagilised, ilusad ja erilised. Eriti siis, kui sa nendel päevadel peitu ei poe ja oled avatud suhtlema ning välja minema. Kasuta seda imeilusat kosmilist perioodi selleks, et rikastada enda hinge ilusate vestluste ja kontaktidega. Selle inimesega koos loote te uue reaalsuse, mõlema osapoole maailmavaade on laienemas, hingedevaheline kontakt on suurenemas, kõik sujub ja on ilus ning hea. See on suurepärane periood saada kokku kellegagi, keda sa armastad, kellele oled enda südame kinkinud ning kellest huvitud väga ilusal ja heal viisil. Anna iseendale ja teisele osapoolele võimalus, Südametšakrad on avanemas ja intiimsus samuti. Need on väga romantilised päevad, mil on võimalik lähedasemaseks saada ning suhtele jõudu juurde anda.

Ava nendel päevadel enda Kurgutšakra, ole kohal, hetkes, anna vestlusteks võimalust, ole kuulaja rollis ning siis uuesti rääkija positsioonis. Kuula hoolega ja kogu armastusega, mida sulle öeldakse. Süvene, anna tagasisidet ja seda kõike tingimusteta armastuse tasandil. See, mida Merkuur, Mars ja Saturn Maale kingivad, see on lihtsalt imeline. Olgu jututeemad ükskõik millised, lase nendel ise kujuneda. Lase voolata nendel vestlustel, kanalduda ise ühest kohast teise, ole ise loomulik, vaba ja autentne.

Kui sul on seda mingil põhjusel raske teha, siis aitan sind, sest seda perioodi ei tohi kindlasti maha magada. Selleks joo kristallieliksiiri pudelist, milles on spetsiaalsed ülipuhta energiaga kristallid, kuna need on kapseldatud klaasi sisse, millele ei saa negatiivne energia ligi. Parim viis Kurgutšakrat tervendada ongi kristallieliksiiridega ja spetsiaalsetest pudelitest, mis on disainitud energiatervenduseks, et negatiivne energia ei kanalduks kristallidesse.


Kristallieliksiiripudelites, mille põhjas on chipskristallid, on võimalik chipskristalle vahetada, vastavalt energia kanaldamise soovile. Nii annad endale võimaluse saada vee-eliksiiri kaudu erinevaid energiaid. Soovitan nendes pudelites kasutada just selliseid chipskristalle, mis sulle sobivad, kas siis vastavalt perioodile, milles oled, või intuitiivsele häälele, mis ütleb, millise kristalli väge sa soovid saada. Hoiusta oma kristallieliksiiripudelite chipskristalle näiteks sametkottide sees, pannes need veel omakorda näiteks karbi sisse. Kui soovid pudelis olevaid kristalle vahetada, võta kristallid sametkotist välja välja ning pane pudelisse. Vaja läheb umbes kahte pakki chipskristalle, saad need lisada pudeli põhja, kus on keeratava korgiga hoiukoht. Nautige vee-eliksiiride joomist ekstra spirituaalsel tasandil! 


Milliseid kristalle kasutada? Neid, mis sind kõige enam kõnetavad. Vesi aktiveerib Kurgutšakrat, kristallid annavad sellele kordades suurema väe. Eriti hea on hoida kristallieliksiiripudelit päikese käes või õues, kas aknalaual, terrassil või rõdul, et nendesse liiguks kosmiline energia ja salvestuks kristallidesse. Seega on see ka hea spirituaalne nipp, kuidas kristallidest ja veest üleüldse maksimumi saada.

Nendel kuupäevadel jaga enda armastust, avalda tundeid, räägi nendest inimesele, kellest sa tõeliselt hoolid. See jõuab kordades kiiremini tema Südametšakrasse, kui see suudaks tavaliselt minna. Tegemist on siiski päevadega, mis on 5D-energia vibratsiooniga ja seda tuleks sul kindlasti maksimaalselt kasutada!

Novembrikuus on kõik chipskristallid tavahinnast -10% soodsama hinnaga! Kasuta neid küünalde ümber ja küünlaalustel, puista toalillede mullale, nii saad osa nende kristallide tervendavast energiast!

UUS LOOS! Kõigi vahel, kes teevad ostu LA TENE poodidest või e-poest ajavahemikul 18. november - 18. detsember, loosime välja 6 Tene Laulu poolt loodud kristallikomplekti "Äri ja tööedu". See komplekt toob Sulle materiaalset äri- ning tööõnne, pannes külluseenergiad liikuma. Kokku on 6 võitjat! Head loosiõnne!

Ära unusta kuulamast ka LA TENE podcasti, kus räägin erinevatel teemadel palju pikemalt ja põhjalikumalt. 
Jälgi ka minu postitusi sotsiaalmeedias Instagramis @Latenee ja @LateneshopFacebookis ja liitu minu uudiskirjaga SIIN.

Soovin kõigile suurepärast novembrikuud! Aktiveerige tööalane hea energia ja küllus 2023. aastaks. Puhastage Auraväljad, nautige 5D-energiaid ja avage enda hing tingimusteta armastusele! Laske end armastada, lubage endale heaolu ning looge tasakaalu. Saatke teiste poole ilusaid ja häid mõtteid, olge tänulikud ning armastage elu! Planeedid, tähed ja Kuu on sinuga aktiivselt koostööd tegemas!

Kogu armastusega

Tene Laul