Linaseemneõli on sulle, kui sa soovid langetada kaalu, kiirendada ainevahetust, võidelda stressi vastu, olla vaimselt tugev ja terve, hoida enda südame tervis tugevana ja immuunsus raudkindlana!

Vali orgaanilne!

Linaseemneõli soetades jälgi, et see oleks orgaaniline. Selline õli on pärit linaseemnetest, mis on kasvatatud ilma pestitsiitide ja herbitsiitideta. Orgaanilised taimed pakuvad sulle täielikku loodusravi, nendes ei ole ühtegi ebavajalikku ainet või hormooni, mis võiks sinu tervisele kahjulikult mõjuda. Taimi tuleb targalt valida! Alternatiivmeditsiin saab sind täiuslikult aidata vaid siis, kui sa valid enda ja perekonna tervendamiseks kvaliteetsed taimed.

Ütle lisakilodele "Head aega!" ja paranda ainevahetust!

Linaseemneõli regulaarne tarbimine aitab kiirendada seedeprotsessi. See aitab väga palju ja kiiresti neid, kellel on raskusi seedimisega või probleeme regulaarselt WC-külastamisega ning keda kimbutavad seedimisest tingitud kõhuvalud või ebamugavustunne. Kui soovid sellisele probleemile lahendust, siis võiks kaebuste leevendamiseks linaseemneõli kindlasti esimene valik olla.

Lisaks sellele, et see parandab igakülgselt sinu seedetegevust, on see üleüldiselt suurepärane ainevahetuse kiirendaja. See aitab rasvu kiiremini lagundada, olles seega kasulik ka kehakaalu alandamisel. Kui soovid kaalust alla võtta, siis tarbi linaseemneõli regulaarselt, iga päev. Soovitan lisada orgaanilist linaseemneõli salatitele või tarbida seda puhtalt, lusikale valatuna.

Linaseemneõli on väga ohutu, seda võivad tarbida ka lapsed, kellel on seederaskused. Kui linaseemneõli ei maitse ei salatis ega lusikaga võetuna, siis lisa seda smuutidesse. See õli on tegelikult peaaegu maitsetu, kui sa aga soovid õlist tekstuuri vähendada, siis blenderda see oma lemmiksmuuti koostisosadega kokku.

Kui sul on väga kehv seedetegevus või vaevled pidevalt kõhukinnisuse käes, siis tarbi linaseemneõli mitu korda päevas. See on üks ohutumaid viise ainevahetust aktiveerida.

Imeilus nahk ja nooruslik jume

cytoplan linaseemneõliLinaseemneõli sisaldab väga kasulikke rasvhappeid, mida sinu nahk vajab taastumiseks, elastsuse loomiseks ja kauni jume tagamiseks. Seega, tarbides linaseemneõli mõnel tervisest tuleneval põhjusel, saad pealekauba ka imeilusa naha. Nahk paraneb linaseemneõli kasutades väga kiiresti.

Kui ma olen kuidagi enda nahka vigastanud, lõiganud näiteks söögi tegemisel noaga näppu või kriimustada saanud, siis hakkan linaseemneõli tarbima. See kiirendab haavade paranemist ja ei lase armidel tekkida. See on suurepärane armide ärahoidja ja ka näiteks aknearmide vähendaja. Kui sa soovid kehal olevaid vanu arme vähendada, siis aitab regulaarne linaseemneõli tarbimine sellele suuresti kaasa.

Stressist vabaks, depressiooni vastu ja ärevustunde maandaja!

Linaseemneõlis on hulgaliselt kasulikke rasvhappeid, mida sinu aju normaalseks funktsioneerimiseks vajab. See aitab rahustada närvisüsteemi, parandada keskendumisvõimet ja suurendada heaolutunnet. See õli võiks kindlasti olla üks taimsetest tervendusallikatest neile, kes soovivad enda elus vähendada stressi ja võidelda depressiooniga.

Sinu süda tänab sind, kui tarbid regulaarselt linaseemneõli

Südame tervis on just nooremas eas ja keskeas kuidagi väga tagaplaanile jäetud. Tegelikult on aga nii, et südame tervis määrab suuresti selle, kui kaua sa suudad enda keha elujõulisena hoida. Seda tuleks turgutada pidevalt, terve elu vältel, eriti siis, kui soovid kaua elada.

Linaseemneõlis olevad rasvhapped aitavad pikendada südame eluiga, aidates sellel normaalselt funktsioneerida. See aitab vähendada kehasisest põletikku üleüldiselt, andes kogu kehale võimaluse tervem olla, turgutab immuunsüsteemi ja aitab võidelda vähirakkude tekke vastu.

Linaseemneõli aitab tagada normaalse vererõhu, aidates alandada kõrget vererõhku. Kui vererõhk on normaalne, siis ei pea ka süda liigselt tööd tegema - juba see aitab südame eluiga pikendada.

Linaseemneõlis on väga palju oomega-3 rasvhappeid, mis aitavad vähendada kehasisest põletikku. Kahjuks on aga nii, et Euroopa inimeste toidulaual on liialt palju oomega-6 rasvhapet, mis viib oomega-3 rasvhappe tasakaalust välja. See omakorda põhjustab põletikku. Põletik = vähirakkude kasvu soodustav keskkond. Kui tarbida regulaarselt näiteks linaseemneõli, siis suudad sa oomega rasvhapped enda kehas tasakaalu viia. Sellega aitad sa kehasisest põletikku taandada ja potentsiaalselt ka enda eluiga pikendada.

Linaseemneõli aitab muuta veresooned elastsemaks, aidates suurendada ka kogu keha paindlikkust. Kui soovid ka vanemas eas end elujõulise, aktiivse ja paindlikuna tunda, siis asu kindlasti regulaarselt linaseemneõli kasutama!

Ole terve!

Artiklis välja toodud nõuannete, soovituste ja teabe kasutamine on omal vastutusel. Esitatud teave ei ole tervishoiualane nõuanne, vaid Tene Laulu enda kogemused, teadmised, isiklik arvamus ja soovitused. Linaseemneõli kasutamine toimub iga inimese enda vastutusel. Vajadusel konsulteeri enne tarvitamist arstiga.