Sidrun on võimas taim ja see on puhas rõõm, et Eesti inimestele on sidrun lihtsasti kättesaadav. Algselt on sidrun pärit Aasiast ja see on ühe imeilusa taime vili. Sidrunipuid saab tuua ka koduseinte vahele, tavaliselt tehakse seda dekoratiivsel eesmärgil, tegelikult toob sidrunipuu majja ka palju head, hoolimata sellest, et see ei pruugi vilja kandma hakata. Sidrunipuu kaitseb oma energiaga kodu või keskkonda, seda nii peresuhete kui tervise osas, seepärast tasubki sidrunipuu oma koju tuua. Sidrun on vili, mis peab mul alati kodus laual olema, kuna see aitab 100 erineva probleemi vastu ja on minu üks lemmikuim külmetusravim.

SIDRUNI SPIRITUAALSED OMADUSED

Majapidamises suurendab sidrun kaitset negatiivse energia eest.

Viilutage sidrun ja hoidke neid viile külmkapis, et sidrun tõmbaks enda sisse kõik kahjulikud bakterid, mis võivad haigusi tuua. Hoidke viilutatud sidrunit ka haige lapse või enda magamistoas, et suruendada tervendavaid energiaid. Sidrun tõmbab enda sisse kahjulikke baktereid ja aitab niiviisi kiiremini terveks saada. Samuti võib asetada sidruniviile oma majapidamissse, kui keegi on kodus külmetunud, et teised pereliikmed ei haigestuks. Hiljem visake need sidruniviilud ära, kuna need on täis kahjulikke haigusetekitajaid.

Sidrunimahla pigistatakse nende küünalde peale, mida kasutatakse kodupuhastamiseks või kristallide aktiveerimiseks. Sidrun võimendab puhastusprotsessi.

Sidrun erinevate toitude sees aitab tuua järgmist: tugevdab sööja Aurat, kaitseb õnnetuste eest, puhastab Südametšakrat ja muudab inimest romantilisemaks.

Kui naine kasutab köögis sidrunit, siis see suurendab tema naiselikkust, kuna sidrun kannab endas naiselikku energeetikat.

Sidrunivett hoitakse magamistoas aknalaual, kui eelmisel öösel on nähtud õudusunenägusid või deemoneid. Sidrunivesi aitab kinni panna portaali, mille kaudu need on sisse pääsenud. Järgmisel hommikul visatakse see sidrunivesi majast välja, põletatakse sama aknalaual valget küünalt.

Sidrunivilja kasutatakse päris mitmetes rituaalides, enamik neist on seotud kaitsega, puhastusega ja tervisega. Panen mõned rituaalid ka siia kirja.

SIDRUNIVEEGA EEMALDATAKSE KODUST HALBA ENERGIAT

Veest ja sidrunimahlast tehakse pesuvesi, millega puhastatakse põrandad, uksed, aknad, lauad jne. Sinna vee sisse ei lisata peale sidruni midagi. Sellel veel on järgmised tugevad spirituaalsed omadused:

Pestes sidruniveega kodu välisust ja esikut viib see majast välja koju toodud halvad uudised, halva Aura ja negatiivsuse. Peale pesemist visatakse vesi õue, mitte ei kallata oma kodus ära.

Sidruniveega pestakse aknaid, kui soovitakse suurendada materiaalseid energiaid. Aknad on teada-tuntud küllusekanalid, mis omavad igas kodus suurt tähtsust, aga kui aknad on mustad, viib mustus majast jõukuse eemale, puhtus aga tõmbab seda ligi.

Sidruniveega pestakse kogu majapidamine, et takistada kahjulike bakterite levikut. Haigusetekitajad toovad majja palju halba energiat ning panevad Feng Shui positiivse energia kinni.

Sidruniveega puhastatakse kristallialused, karbid või lauad, mille peal on kristallid. See on vajalik, kuna peale puhastamist on ka kristallide energiad puhastunud ja need saavad oma koha peal tõhusamalt tööd teha.
 
Sidrun tugevdab kodu Aurat ja ei lase halbadel inimestel saata sinna mürgiseid mõtteid.

SIDRUNI EETERLIKU ÕLI, -VIIRUKITE JA -KÜÜNALDE TERVENDAVAD OMADUSED

Sidruniessents on puhastava toimega ning kui põletada kodus Sidruni eeterlikku õli, Sidruniviirukit või või küünlaid, mis on sidruniessentsist valmistatud, siis need aitavad kodust eemaldada halba Aurat. Need puhastavad kodu energeetikat, eemaldades blokaade, mis ei lase ühel või teisel energial liikuda. Samuti kasutatakse neid kristallide puhastamiseks.

Hinge kosutamiseks

 

Sidruni eeterliku õli aurutamine või sidruniviirukite põletamine kodus on sinu hingele väga kosutavaks teraapiaks. Sidruni eeterlik õli aitab sinu sisemisi konflikte vaigistada, aidates nendele konfliktidele lahendusi ja selgitusi leida. Kui sa tunned, et sinus on mäss või segadustunne, siis on mõistlik lasta Sidruni eeterlikul õlil end tervendada. Ole selles ruumis, kus sa põletad seda õli või kasuta õli enda kehahoolduses. Lase Sidrunil suurendada rahuenergiaid ja enda sees valitseval segadusel ära kaduda.

Aitab keskenduda

Kui sul on vaja tööd teha, midagi õppida või endale selgeks teha ning sa vajad parasjagu tugevat keskendumisoskust, siis võta õlilamp  enda kõrvale ning sea Sidruni eeterlik õli sinna sisse aurama. Kui sinu laps parasjagu õpib, siis on ka tema õppelaual kasulik Sidruni eeterlikku õli põletada. Sidruni eeterlik õli aitab luua õppimisele soodsaid energiaid j sul süveneda sellesse, mida sa parasjagu teed. See parandab töö- ja õppimise kvaliteeti.

Immuunsuse tugevdaja

Sidruni eeterlik õli pakatab vitamiinidest ja on äärmiselt kasulik sinu kehale. Kasutades Sidruni eeterlikku õli enda kehahoolduses, toidad sa sellega ka enda keha vitamiinidega. Kõige olulisem on selles C-vitamiin, mis on ka tugeva immuunsuse alustalaks.

Peletab putukaid eemale

Sidruni eeterlik õli on üks nendest õlidest, mis aitab putukatest lahti saada. Eriti kasulik on see ajal, mil putukad on aktiivselt liikvel nagu näiteks suvel. Kui sa soovid sipelgaid enda kodust eemale juhatada või terassil olevaid sääski eemale peletada, siis kasuta selleks eeterlikke õlisid. Esiteks on need looduslikud ja need ei kahjusta sinu hingamissüsteemi. Põleta õlilambi  sees Sidruni eeterlikku õli ajal, mil soovid õhus liikuvatest putukatest vabaks saada. Kui soovid lahti saada maa peal liikuvatest putukatest, siis tilguta eeterlikku õli põrandale (kivi- või keraamilisele põrandal). Eriti kasulik on sidrun kokku segada Patšuliga, mis on samasuguse toimega. Seda selleks, et kindlapeale putukatest vabaks saada, kui need sind häirivad.

Külmetusest vabaks

Kui oled külmetunud, eriti kurguhaigusesse, siis tee endale lõõgastavat vanni. Lisa vannivette baasõli koos Sidruni eeterliku õliga. See aitab külmetusest kiiresti lahti saada. Tee seda eriti siis, kui sul ei ole aega haige olla või haigus on sind tabanud kõige kiiremal perioodil.

Aitab paremini hingata

Kui sa tunned, et sul ei käi nii-öelda õhk läbi ja sa soovid parandada enda hingamiskvaliteeti, siis nuusuta Sidruni eeterlikku õli. Tõmba paar sõõmu enda hingamissüsteemi, et avada õhu liikumine. Teine variant on Sidruni eeterlikku õli õlilambis põletada. Väga kasulikuks osutab siinkohal ka Eukalüpti eeterlik õli, mida võib Sidruni eeterliku õliga kokku segada.

Isude vähendaja

Sidruni eeterlikku õli on hea kasutada isude vähendamiseks ja eriti kasulik on see siis, kui sul on probleeme ülesöömisega. Kui sa tunned, et soovid piirata enda söömist ja kui sa oled öine sööja, siis Sidruni eeterlik õli on sulle eriti kasulik. See aitab öiseid või õhtuseid isusid eriti hästi pidurdada. Kui sa tunned, et sul isutab ja sa ei suuda seda kontrollida, siis sea koheselt õlilampi Sidruni eeterlik õli aurama. Tilguta õli enda pluusi peale või kanna baasõliga nahale. Sa võid ka Sidruni eeterliku õli pudeli seest seda aroomi nuusutada. Kui sul on väga tõsine probleem liigsöömisega, siis on mõistlik kasutada Sidruniõli koos Piparmündi eeterlikku õliga. Need mõlemad teevad selle nimel tööd, et sinu isusid vähendada.

Päikesepõimiku tervendaja

 

Sidruni eeterlik õli on Päikesepõimiku tervendaja ehk sinu kolmanda Tšakra tervendaja. Kanna koos baasõliga Sidruni eeterlikku õli enda kõhu peale, et Päikesepõimikut tervendada. Sega kokku üks teelusikatäis baasõli 3 tilga eeterliku õliga. Tee seda siis, kui sa tunned, et sinu rõõmutunne, hea enesetunne, positiivsus ja optimism on ära kadunud. Päikesepõimik vastutab nende emotsioonide eest.

SIDRUNIMAHLA JUUAKSE RAHAENERGIA LIGIKUTSUMISEKS

Joo sellel päeval, mil sul on endaga kaasa vaja erilist materiaalset õnne, sidrunimahla või sellest valmistatud vett, näiteks kui oled kinnisvara ostmas, sõlmid äritehingut, sul on tööintervjuu, soovid lotoõnne, jne. Sidrun aitab su Auras avada küllusemagneti ja annab sulle juurde lisaväge, et sul läheks võimalikult hästi.

SIDRUN JA MESI SUURENDAVAD ABIELUÕNNEENERGIAT

Nii nagu kombineeritakse kristalle, et saada neist konkreetseid vägesid ja omadusi, kombineeritakse ka taimi. Sidrunit saab kasutada armastuserituaalides ja kui see panna kokku meega, siis mesi annab Sidrunile väe suurendada abieluõnneenergiat. See on ka üks põhjuseid, miks paljudes kultuurides kasutatakse sidrunit ja mett pulmapidudel erinevates mängudes või laua dekoreermisel.

Mina soovitan valmistada sidrunmelissist, sidrunist ja meest nö abielueliksiiri, kui majas esineb riidusid või omavaheline kirg on kaduma hakanud. Selleks kasuta kindlasti värsket sidrunmelissi ja nopi selle lehed teekannu. Teekannu lisa sidruniviile, hiljem lisa ka mett. Kolmest komponendist koosnevat abielueliksiiri tuleb mõlemal osapoolel juua ühel ajal, see aitab suurendada kireenergiat, aitab üksteist rohkem märgata ja tugevdab sidet. Abielueliksiiri juuakse ka pulma-aastapäeval, et tuua järgmisesse aastasse edasiviivat jõudu ja armastust.

SIDRUN ON TUGEV TERVENDAJA

Sidrunimahl võitleb ükskõik millise külmetusega, see on ka üks põhjuseid, miks lisatakse tee sisse sidruniviile. Kindlasti soovitan haige kurgu puhul kasutada kõigepealt sidrunit, alles seejärel hakata seda meditsiiniga ravima. Sidrunimahl on hea immuunsusele ja selle pidev kasutamine aitab hoiduda erinevatest külmetushaigustest.

AINEVAHETUSELE


Väga paljudel inimestel on nahaprobleeme ehk nad on hädas aknega, samuti metabolismiga ehk ainevahetusega või kehas olevate mürkainetega. Soovitan nende probleemide puhul lisaks kristalliteraapiale alati ka taimi, millega end tervendada. Sidrun aitab nende probleemide puhul väga hästi ja võib anda kiireid tulemusi, kui see enda menüüsse võtta. Selleks tuleb sidrunist pigistada mahl välja ja segada segada see veega. Kui kanget sidrunivett keegi soovib, on igaühe enda maitse, mina eelistan suhet 1:3. Sellest saad sidrunivee, mida võid igapäevaselt juua.

ARMASTUSERITUAAL SIDRUNIGA, MIS VABASTAB HALVAST ARMASTUSEÕNNEST

Sidrunit kasutatakse väga paljudes armastuserituaalides, aga on üks konkreetne rituaal, mida tehakse vaid konkreetsel ajal - on tähtis, et see rituaal valmiks Kuu viimasel veerandil. Kuu viimasel veerandil tehakse rituaale, mis on seotud kinnijäänud energiate ja probleemidega, millele ei leita lahendusi. Leiad kuufaaside kalendri SIIT.

Rituaaliretsept:

* 3 valget küünalt

 * 1 värske sidrun. Soovituslikult otsida kõige mahlasem ja ilusama koorega sidrun ning võimalikult suur.

 * 1 poleeritud Angeliit, 1 poleeritud Granaat ja 1 poleeritud Skolessiit.

 * meresool

 * valge ümbrik

 * endast 2 pilti - vana ja uus.

Nagu nimetasin, tehakse seda rituaali vaid ühel konkreetsel päeval - Kuu viimase veerandi loomise päeva õhtul (kuufaaside kalender on SIIN).

Rituaali tegemiseks asetatakse 3 valget küünalt oma magamistoalaua või -kapi peal üksteise kõrvale. Kui selle kapi või laua peal on ka peegel, siis on see ainult hea, kuna peegel aitab seda rituaali võimendada. Küünalde ümber raputatakse meresoola nii, et küünaldel oleks justkui ring ümber.

Pane oma 2 pilti valge ümbriku sisse, lisa sinna ka 3 kristalli ja sule ümbrik. Suletud ümbriku peale kirjuta "VABASTUS" ja pane ümbrik küünalde ette. Seejärel süüta 3 küünalt.

Nüüd võta kasutusele sidrun. Sidrun lõika sealsamas pooleks ja hoia ühes käes ühte poolt ja teises käes teist poolt. Seejärel pigista mõlemast sidrunipoolest sidrunimahla küünalde vahele ja meresoolale. Jäta sidrunipooled küünalde juurde terveks ööks. Järgmisel päeval vii sidrunipooled ja meresool metsa.

Esimesel õhtul põleta küünlaid vähemalt südaööni. Küünlaid võib põletada kuni Noore Kuu loomiseni, mis saabub tavaliselt peale Kuu viimase veerandi loomist, vähem kui kümne päeva pärast. Kui küünlad on põletatud, võta ümbrik ning peida see oma voodi alla ja hoia seal seni, kuni armastus on su ellu saabunud.

Angeliit aitab sinu Kaitseinglil sinu probleemile lahendust saada, Granaat aitab vabastada armastusega seotud probleemidest ja Skolessiit aitab sinu ellu tuua sündmusi, mille käigus sa vabastad enda karmaatlise ebaõnne. Sidrun on selles maagias kõige tähtsam komponent, kuna see vabastab sind probleemidest.

Sidrun on väga võimas tervendaja ja rituaalitaim ning seda saab kasutada väga paljudes erinevates maagiates. Panen aeg-ajalt kirja erinevaid rituaale, milles on sidrun ja seda seepärast, et sidrunil on oskus kiirendada rituaali teelesaatmist või Ingliteni jõudmist.