Šungiit on üks parimaid tervenduskristalle terves maailmas. Selle kristalli koostisest on avastatud fullereeni molekule, mis teadaolevalt on ühed võimsad antioksüdandid. Fullereenid puhastavad meie joogivett ja sellepärast kasutatakse Šungiiti vee puhastamiseks või tervendava vee-eliksiiri valmistamiseks. Šungiidist on vee-eliksiiri valmistatud juba väga kaugest minevikust, kuna usutakse, et see tõmbab enda sisse kõik selle, mis ei peaks vee sees olema ehk eemaldab mürgid, et need ei jõuaks vett juues sinu kehasse. Samamoodi tõmbab püramiidikujuliseks lihvitud Šungiit endasse elektromagnetvõnkeid ja -kiirguse ning ei lase sellel inimeseni jõuda.

Šungiidis vee-eliksiiri on lihtne valmistada ja minu soovitus on, et tee seda püramiidikujuliste Šungiitidega. Püramiidiga sellepärast, et püramiidikuju annab juba ise selle kristalli eeterkehale toimivat energiat edasi. Püramiidile lisaks sobivad ka poleeritud Šungiidid, aga kindlasti mitte lihvimata kristallid. Selgitan sulle allpool, kuidas sa saad lihvimata Šungiite kasutada.

Vee-eliksiiri tegemiseks pane Šungiidist püramiid veega täidetud klaasi või kannu sisse, hoia seda seal vähemalt pool tundi. Seejärel on vesi Šungiidi energiaga väestatud ja joomiseks valmis.

ŠUNGIIDIST VALMISTATUD VEE-ELIKSIIRI JOOMINE

- Takistab tõsisemate haiguste teket sinu kehas. Šungiit nii-öelda tunneb sinu kehas ära need kahjulikud osakesed, mis võivad haigusi luua, Šungiidist tehtud vesi hakkab selle kõige vastu võitlema, aidates kehal puhastuda ja mürkainetel väljuda.

- Toetab erinevaid ravisid, takistab haiguse kiiremat kulgu ja ravimites olevate kahjulike osakeste kehasse kinnijäämist.

- Puhastab vee sees olevaid kahjulike aineid ja muudab vee nahale sobivaks.

- Loob sinu ümber tugevda kaitse elektromagnetkiirguse eest, mis tuleb meieni arvutitest, telefonidest ja teistest seadmetest ning mis võib tekitada mitmeid terviserikkeid.

- Tervendab külmetushaigustest, aitab viirushaigustel kehast kiiremini väljuda, aitab võidelda stressi ja depressiooniga.

- Kiirendab tervenemist ükskõik millisest haigusest.

Võin enda kogemuse põhjal öelda, et Šungiidist vett on kehal hea juua kaks nädalat järjest, seejärel soovib sellest nädala-kaks puhkust ning siis võib teha uue Šungiidivee kuuri. Šungiidist püramiidi või poleeritud kristalle, mille oled endale võtnud vee-eliksiiri valmistamiseks, saad kasutada hiljem järgmiste eliksiiride valmistamiseks. Eliksiirikristalle ei kasutata teisel eesmärgil, need ongi sul ainult vee väestamiseks. Loe minu põhjalikku artiklit kristallidest vee-eliksiiride valmistamise kohta SIIT.

LIHVIMATA ŠUNGIIDIST TEHTUD VEE-ELIKSIIRI POSITIIVNE TOIME SINU KODUS

Lihvimata Šungiidist tee vee-eliksiiri enda kodu jaoks. Selleks hoia lihvimata Šungiite mitu tundi vee sees ja kasuta järgmiselt:

- Kasta sellega oma kodus toataimi, olgu siis nendeks õitsevad taimed, ravimtaimed, vilja kandvad taimed või tavalised ilutaimed. Šungiidist vee-eliksiir aitab kaitsta taimi kahjurite ja haiguste eest., tervendab neid ja aitab luua vilju, milles on palju rohkem jõudu, kui tavalise veega kastetud taimes. Šungiidist vee-eliksiir on eriti kasulik nendele taimetele, mis asuvad sinu kodus mõne seadme kõrval - teleri, arvuti, külmkapi, pesumasina jne - aidates sind kaitsta sealt tuleva elektromagnetkiirguse eest.

- Šungiidist veega võib pesta end, et tervendada enda nahka ja leevendada naha- ja terviseprobleeme.

ŠUNGIIDI KASUTAMINE SINU KODUS:

Hoia Šungiidi kristalle, püramiide, kujusid, plaate mõnel alusel ja aseta need pesuruumidesse või valamu lähedale, et see takistaks kahjulikul vee-energial majja pääseda. Feng Shui järgi toob vee-energia üleküllus majja palju stressi ja ärevust.

- Hoia Šungiidist püramiidi enda kodus teleri või arvuti ees, millega teed tööd, et see ei jagaks sulle kahjulike elektromagnetvõnkeid.

- Hoida Šungiiti erinevates tubades, et see neelaks endasse kodu halba aurat ja vabastada seda negatiivsusest.

- Lisa Šungiidi tükke enda kodus potitaimede mullale, et need kaitseksid sinu perekonna tervist elektromagnetvõngete eest. Eriti kasulik on neid hoida Tõlvlehiku või Sulgvõhki mullal, mis toodavad sinu kodus hapnikku.

Püramiide ja kujusid puhasta voolava vee all ja lae neid Päikese ja Kuuvalguse käes. Lihvimata ja lihvitud kristalle puhasta rituaalitaimetega.

Šungiidist ja sellest vee-eliksiiri valmistamisest on palju kirjutatud, aga mul on oma seisukoht enda kogemuse põhjal - kui paljud räägivad, et Šungiidivesi on liiga võimas, et seda kasutada, siis minu arvamus läheb siinkohal teiste omast lahku. Šungiit ei mõju kohe kindlasti ärritavalt, vaid vastupidiselt, ülimalt positiivselt, aga selle sa saad kohe alguses teada, kuidas sul Šungiidiga nii-öelda suhe on. Kui sa hakkad Šungiiti kandma, kasutama või sellest tervendavat vee-eliksiiri valmistama, siis esimestel päevadel saad sa aru, kas see sobib sulle või mitte. Kui enesetunne on hea, siis see on sinu kristall.