Kas sa sooviksid enda kaaslasega paremini läbi saada? Vähem tülitseda? Hoida enda lapsega head kontakti ja tema sõpradega samuti? Kindlasti sa soovid seda, me kõik soovime. Vaata kui ilusad oleksid suhted, kui me kõik oskaksime vältida konflikte, millel ei ole produktiivset sisu. Loomulikult ei saa me neid täielikult vältida, kui konflikti eesmärgiks on luua muutusi, aga siiski on enamus konflikte sellised, mida on tegelikult võimalik ära hoida. Jagan sinuga häid viise, kuidas sa saad hoida enda suhteid tervemana ja positiivse energiaga, eemaldades teie vahel oleva konfliktse energia.

Täna, kus elutempo on kiire, inimeste eludes on stressi väga palju, ei suudeta konflikte kahjuks vältida, vaid endast saadetakse impulsiivselt välja sõnu, emotsioone ja ka näoilmeid/kehakeelt, mis tegelikult teevad teistele haiget. Aga tea, et sa võid muutuda nüüd ja kohe. Muuta enda suhtumist paremaks, olles heaks eeskujuks kõigile, eelkõige enda lähedastele. Õppides olema suurem inimene situatsioonides, kus konflikt on tekkimas, õpid ja arened sa ise spirituaalselt. Miks? Kuna see õpetab tingimusteta armastama. Tingimusteta armastamine on üks suurimaid ning võimsamaid iseloomujooni, mida selles maailmas ära õppida. See on meie kõigi ühine eesmärk. Seega, tehes samme konfliktide vältimiseks, õppides sellistes olukordades rohkem kasutama Südametšakra energiat, viib sind tingimusteta armastamise õppimiseni.

Et konflikte vältida, võta enda jaoks rohkem aega reageerimiseks. Tihtipeale tulevad esile täiesti mõttetud arusaamatused, kuna ei osata enam omavahel suhelda. Võta aega, enne kui sa soovid käratada välja selle, mis kõik on tegemata jäetud, kuidas keegi on käitunud jne. Võta aega, et seda situatsiooni silmas pidades küsida: "Huvitav, miks see nii juhtus, miks ta hiljaks jäi? Kas tal on mõni mure, mis paneb teda unustama?" Esitades kõigepealt endale küsimusi, selle asemel, et need vihahoos välja käratada, võid sa tegelikult leida väga hea selgituse, miks teine pool niimoodi käitus.

Ma siiralt loodan ja usun seda, et sinu lähedane ei soovi sulle teadlikult liiga teha. Mis tähendab seda, et kui miski on tegemata või läinud kuidagi teisiti, siis see ei pruugi suure tõenäosusega olla suunatud otseselt sinule. Lahuta end situatsioonist, astu korraks kõrvale ja sa võid põhjustest tegelikult palju selgema pildi saada.

Kui sa nii teed, siis sa suudad väga suure osa tülidest ära hoida. Kui sa mõtled situatsioonile korra pikemalt, siis tegelikult suudad sa olukorda selgemalt hinnata ja näha. See viib omakorda pigem rahuliku küsimuseni teisele osapoolele: "Kallis, miks sa nii käitusid, kas sellel on olemas mingisugune põhjus?". Niiviisi annad sa teisele võimaluse end sulle selgitada. Rünnakuga peale minnes saad sa ka rünnaku vastu, pea seda meeles!

Kui sa oled kellegagi pidevas konfliktis, siis on teine pool ja ka sina ise pidevalt kaitsepositsioonidel. Teie egod hakkavad teid mõlemat kaitsma. Ego tuleb alati välja siis, kui on rünnak või sa oled harjunud teatud kohast rünnakut saama.

Sul on võimalik ego positsiooni vähendada, selgitades endale, et teine pool ei soovi sulle liiga teha. Te mõlemad olete lihtsalt kunagi üle piiri läinud ja selline pidev tülitsemine on pannud teid kaitsepositsioonidele. Seda endale selgitades suudad sa lõpuks mustri purustada. Veelgi ideaalsem oleks see, kui te mõlemad, kes te olete harjunud üksteisega tülitsema, hakkaksite koos kõike rahulikumalt võtma, selgitades mõlemad iseendale, et teil pole vaja end üksteise eest kaitsta. Nii on võimalik päästa suhteid, kus on pidevad tülid ja kadunud on üksteise austamine.

Lisaks sa saad end energeetiliselt alati kristallidega toetada. Tülienergiat aitab vähendada Rubiin-Tsoisiit, Rubiin ja Tsoisiit, ehk need kaks kristalli pluss nende kahe kombinatsioon. Nendel kristallidel on olemas energia, mis aitab lagundada selliseid tülimustreid, millest on keeruline välja astuda. Kristallid kiirgavad energiad ja toetavad sinu arengut ning muutusi, seega on alati hea ja kasulik kristallid endale appi võtta. Selleks on Maa need valmistanud. Kõik on siin Maa peal ja Maa sees põhjusega. Et hoida energeetilist tasakaalu!

Kui sa soovid konflikte vältida nendega, kes ei ole sinu pereliikmed, siis korruta iseendale, et kõik ei ole isiklik. Mida vähem isiklikult sa teiste inimeste emotsioone ja väljaütlemisi võtad, seda tervem sa ise oled. Näiteks on ka mul endal olnud elus palju selliseid situatsioone, kus ma lähenen naeratusega ja loon kontakti heast tahtest, näiteks mõne teenusega vms, ja sellele vastatakse ebaviisakalt või nähvatakse. Kindlasti on ka sul selliseid olukordi olnud, meil kõigil on. Aga kuidas siis sellises olukorras käituda? Olen otsustanud, et ma ei lase ennast energeetiliselt mitte kellelgi maha tõmmata, seega ma hoian sellises hetkes enda suhtumist ikka positiivsena. Mis juhtub, on see, et mõne hetke pärast saab teine pool tegelikult aru, et ta ütles impulsiivselt midagi täiesti ebavajalikku. Ning tihtipeale muudab teine inimene enda suhtumist. Mina annan talle selleks aega ja võimaluse ning tema teeb sellest enda järelduse. See on hea viis konflikti vältimiseks, andes teisele natuke rohkem aega mõistmaks, et ta näitas oma negatiivseid emotsioone valele inimesele. Kui sa oled ise täpselt samamoodi käitunud, hoidnud sellises olukorras head suhtumist, hoolimata sellest, kuidas sinu suhtes reageeriti, siis tihtipeale teine pool muudabki end.

Ja isegi kui ei muuda, siis mis vahet sellel on - sa ei pea alluma teise inimese stressienergiale. Sa ei pea olema nagu kameeleon ning võtma seda endasse. Sa võid alati enda suhtumist muuta, hoida seda positiivse ja optimistlikuna. Kui sa oled aga stressis, kannatad depressiooni, paanika või ükskõik, millise vaimse koorma all, siis ma saan aru, et sul on siis raske positiivselt läheneda. Loomulikult! Aga sellisel juhul ole nii hea ja aita iseennast. Tee kõik selleks, et end terveneda. Alusta nüüd kohe ja praegu, et tulemus saaks kiiremini kohale jõuda. Mida sul on alustamiseks vaja? Esiteks usku ja lootust. Kui ma suudan need sulle sisse süstida, siis ülejäänu tuleb ülikiirelt.

Enda stressi maandamiseks ja positiivse energia tõstmiseks kasuta alternatiivseid tervendajaid. Tarbi rodioolat ja ashwagandhat korraga. Kasuta neid pidevalt seni, kuni sa tunned, et sa oled enda rõõmu tagasi saanud. Loomulikult toetavad sind ka igasugused toitained. Näiteks võib närvilisust ja pessimismi põhjustada ka tsingi- või magneesiumipuudus kehas, päikesepuudus ja kehv koduenergia. Sa saad tervenemist alustada iga nurga pealt, see omakorda toob sulle kindlasti kiirema tulemuse. Kristallidega on sul samuti positiivsust üleval hoida, kõik kollast tooni kristallid aitavad energeetiliselt saada lahti stressist, depressioonist, ärevusest ja paanikast, näiteks Tsitriin, Kollane Kvarts, Kollane Fluoriit, Mesikaltsiit, Merevaik jm. Need kristallid kasvatavad positiivsust ja optimismi. Neid enda kõrval, kodus või keha peal kandes aitavad need sinu energiaid tervendada.

Kuna alates 2022. aastast väga paljud spirituaalsed inimesed sisenevad ja hakkavad sisenema 5D-maailma, siis üks viis, kuidas kiirendada sinna liikumist on väljendada tingimusteta armastust. Olukordades, kus inimesed on ärevad, külva sina ikka armastust. Olukordades, kus on tekkinud konfliktid, kasvõi sinu kõrval olevate inimeste seas, külva sina ikka armastust. Sa näita teistele, et ei ole vaja halvaga asju lahendada. Ka kõige keerulisemaid situatsioone on võimalik lahendada mõistlikult, armastavalt ja heaga. Kõik sõltub sellest, kas sa soovid lahendust või soovid sa võidelda.

Kui sa soovid kiiremini 5D-maailma liikuda, siis vali alati võitluse asemel lahenduste leidmine. Mida rohkem sa kasutad teistega suhtlemisel Südametšakra energiat, seda tervemaks sa ise muutud ja seda rohkem saad sa universumilt rohelist tuld. Eriti siis, kui sa soovid enda unistusi täide viia. 5D-maailmas elades täituvad unistused kiiremini, kuna sinu energia suudab võimalusi kiiremini ligi tõmmata.

Kui sa veel ei tea, mis tähendab 5D-maailm, siis loe kindlasti läbi minu artikkel, kus ma olen kirjutanud üleminekust 3D-maailmast 5D-maailma, leiad selle SIIT. Et segadust vältida, siis selgituseks lisan, et 4D on lihtsalt nende kahe maailma vahepealne etapp.

Soovin, et sinu elus oleks palju armastust, harmooniat ja tasakaalu! Et sinu suhted oleksid terved ja täis armastust!