Mind tabas justkui suur välk - sõnum teie kõigi poolt, kes te mind energeetiliselt toetate, olete minuga ja hindate seda kõike, mida ma teen! Mind tabas justkui suur energiavoog, mis ütles mulle: "Tene, räägi välja kõik see, mida sa tunned ja praeguse aja kohta tead!" Ja siin ma olen, kirjutan teile kõigile seda sõnumit. Kui sa tunned, et see kõnetab sind ja sa soovid seda edasi lugeda, siis see on kirjutatud sinu jaoks. Jah, sinu jaoks! Kõik minu artiklid on kingitud kellelegi, kes just nendega sidet tunneb. Sina või keegi teine - need on kingitused minult teile.

Me elame ühel väga erilisel ajal, kus värve on rohkem kui eales varem. Võin öelda, et vähemalt selle elu jooksul ei ole olnud muutlikumat, tempokamat ja kirjumat aega. Kuna me oleme kõik üks, siis tunneme me tegelikult kõike sedasama, aga erineval tasandil, sest meie elud on erinevad. Energia, mis meid ümbritseb, on aga sama. See, kuidas me energiatele reageerime, on samuti erinev - me reageerime vastavalt sellele tasandile, kus me parasjagu oleme.

Jalutan teie keskel, tajun teie energiad, suheldes või mitte suheldes - te kiirgate seda. Kollektiivne energia on väga madal, stressi täis, inimesed on väsinud, kurnatud, tahavad puurist pääseda nagu linnud. Istuksite justkui puuri ääre peal ja ei julge nii segasel ja ähmasel ajal lendu minna, aga miski teie sees ütleb, et nüüd, kohe ja praegu tuleks lendu minna. Ja ma ütlen teile - ongi õige aeg lendu tõusta. Usaldage iseennast, enda sisemist rahulikku häält! Unustage ära see mäslev osa teie sees - hirm ja segadus loovad illusioone. Sul on alati vaba tahe alluda ühele või teisele energiale enda sees - kas kuuletud hirmule või lased intuitsioonil end kaasa haarata. Intuitsioon on justkui entusiastlik laps sinu sees, kes ütleb sulle: "Tule-tule, lähme proovime-katsetame!" See osa sinus ei karda, see osa ei näe piiranguid, ta on 5D-maailmas, kus on võimalused, mitte takistused.

Universumis toimub meeletult suur energiate muutus

Kui vaadata kasvõi planeetide seise, siis toimub tohutu muutus. Sellel aastal on niivõrd palju planeetide seise, mida me pole varem kogenud või mis on viimati olnud sadu aastaid tagasi. Tegelikult on see nii ilus aeg, kus me elame! Nii potentsiaalne, nii võimekas! Ja kui seda kõike ongi palju, siis pole ime, et ühel pool on kaos, destruktiivsed käitumised, teisel pool lootused ja suured unistused. Meie universumis toimub igal tasandil ekstravagantsuse taseme tõus ja sina seal, kullakene, saad valida, millisele teele sa lähed.

Kujuta ette, et oled käinud maha pika tee ja oled nüüd teeristmikul - sa saad valida ainult ühe tee, tagasi minna ei saa. Sa lähed ühes suunas või teises suunas, sest tagasiteed ei ole, elu läheb ju ainult edasi. Ja sul on vaba tahe otsustada, kas lähed iseendaga sõtta või sa astud sellest välja. Sõda sinu sees sümboliseerib hirmu, paanikat, võimekuse puudust ja takistusi. Teine tee on aga täis potentsiaali.

Ühe tee ees on värav, mille võti on sul olemas, aga see on sinu sees kinni. Teine tee on avatud, sinna pääsevad kõik ja imelihtsalt, aga see teekond on täis paanikat ja hirmu. Selle tee võtmeks, mille ees on värav, on sinu julgus võtta iseenda üle võim. See värav ja tee avanevad sinu jaoks siis, kui sa ületad enda sees oleva hirmu, vaid nii saad sa sellele teele liikuda ja sinna jääda. Ütle iseendale: "Ei, aitab küll paanikast, hirmust, kahtlustest ja kõhklustest, mina saan hakkama! Ma saan hakkama, ma tean, et ma saan hakkama!" Ja kui sa ütled seda enda sees võimalikult valjusti, võimalikult palju, iga päev ja kui tekib tõesti usk, et sa saadki hakkama, siis see värav avaneb. Sa lähed sealt läbi ja jääd sellele teele. See on uus maailm, kus kõik on võimalik. See ei tähenda seda, et 3D-maailm kaoks ära, ei, kõik objektid jäävad samaks, füüsiliselt ei muutu miski, aga sinu hing muutub ja see ongi 5D-maailm. Sa pääsed sellele teele, kui sa aktiveerid enda energia iseseisvalt, keegi ei saa seda sinu eest teha. Mina saan olla sulle vaid inspiratsiooniks, ma usun sinusse, kuna sa oled juba siin ja loed seda artiklit. Sa oled siin, mis tähendab seda, et sul on potentsiaali sellele rajale minna. Tule minuga sinna teisele poole väravat, ma ootan teid kõiki järgi. Olen seal värava taga ja ei liigu sealt edasi seni, kuni te kõik olete ükshaaval sinna kaasa tulnud. Sealt liigume me edasi täiesti uude maailma, milleks 2022. aasta meid ette valmistab.

Soovin teile öelda, et kõik on võimalik, kui te lubate endal kogeda õnne ja lubate endal elada. Seni, kuni te hingate ja eksisteerite on kõik võimalik, sest kui sa hingad ja eksisteerid, siis suudad sa muutuda. Sa suudad alati muutuda, sa pead lihtsalt tahtma seda teha.

Kuidas nii segasel perioodil positiivsusesse jõuda?

Lihtsalt vaata enda ümber, kui palju ilu tegelikult eksisteerib, kui palju head on siin maailmas, seda head lihtsalt ei kuulutata. Uudised ei räägi sellest, kui kellelgi läheb hästi, need ei viita looduse ilule - sa pead selle headuse ikka ise üles otsima. Vaata kasvõi õue, kui ilus on päike. Kui hea tunne on see, kui päikesekiired puudutavad sinu nahka, kui soojaks teeb see sinu naha ja kui positiivseks muudab see sinu meele. See on lihtsalt nii ilus! Vaata kasvõi seda, kui armsad on lapsed meie ümber - kui palju energiat, kui palju lihtsust. Lihtsuses peitubki võlu! Mõtle nendele headele toidumaitsetele, mida sa koged, keskendu korrakski veidi kauem sellele, kui hea on süüa. Sa leiad õnneenergia väikestest detailidest ja mida rohkem sa suunad enda pilku kõigele lihtsale, seda võimsamaks sa enda energiad - kundalini energia - muudad. Ja mis juhtub seejärel? Sa tõused energeetiliselt õhku, sa muutud tugevaks, julgeks, enesekindlaks, energiliseks ja kõik hea saabki alguse. Sinu õnn sõltub sellest, kuhu sa vaatad ja millise pilguga sa vaatad. Meie maailmad on täpselt sellised nagu me laseme neil olla. Sul on alati sinu vaba tahe, kasuta seda alati targalt ära, see on sinu võim ja seda ei saa mitte keegi sinu käest ära võtta. Kasuta enda vaba tahet seda enam, mida ebaselgemad on ajad, nagu praegu. Ütle iseendale: "JAH, ma saan hakkama! Jah, ma tahan elada! Jah, ma olen õnnelik! Jah, ma olen terve!" Ütle rohkem jah ja vähem ei. 5D-d sümboliseerib sõna "JAH" ja 3D-d sõna "EI", 4D-d sümboliseerib aga "võib-olla". Ütle lihtsalt: "JAH! JAH! JAH!" Ütle seda minuga koos, ma hüüan sulle seda seal teisepool väravat: "Jah, kullake, tule nüüd siia!"

Tõuse püsti ja lihtsalt tantsi, mine liigu, mine õue, mine naudi loodust, häid inimesi, häid teoseid, head meelelahutust. See ei muuda sind ignorantseks, see muudab sind elavaks. Kui sinu võimuses ei ole muuta siin maailmas suuri asju, siis on sul alati võimalus muuta väikesed asju. Sinu naeratav nägu võib olla kellegi teise päästerõngas. Sinu tantsimine läbi elu võib olla parimaks inspiratsiooniks sinu lapsele, kes soovib oma ema või isa rõõmsana näha. Ütlen ausalt ja vägagi ausalt - lapse jaoks on parim teraapia tema vanemate naeratavad näod! Kui lapsel on ainult üks vanem, ema või isa, siis naerata seda enam, kahe eest, ja tõepoolest ka mõtle seda. Selleks, et sa jõuaksid sellisesse seisu, tuleb sul lihtsalt püsti tõusta ja tegutsema hakata - suuna enda energia kõigele heale. Ütle ei kõigele, mis sajab sinu sisse kui negatiivsuse hoop. Ütle ilusti: "Ei, aitäh, aga vot seda ma ei soovi vastu võtta!" Lükka see tagasi. See on ainukene koht, kus 5D-mõttemaailmas "ei" öelda - ainult sellele, mis ei tõsta sind energeetiliselt õhku.

Ma olen teiega, olen seda alati! Me saame selle perioodiga väga ilusti hakkama, tantsime sellest väravast läbi ja läheme vastu võimalusterohkele ning potentsiaalirikkale perioodile. 2022. aasta valmistab meid ette energeetilises mõttes uueks maailmaks. Maailmaks, kus autentsus on see, mida me hindame ja kus me oleme vabad, meie ise! Terve selle aasta jooksul ollakse väsinud võltsidest maskidest. Aga tirime need maskid maha ja julgeme olla meie ise! Oleme nii veidrad, naljakad, huvitavad, armsad ja värvilised nagu soovime - meie autentsus rikastabki maailma, kellel neid maske vaja on!

Armastusega, armastusega ja veelkord armastusega! Ja nüüd, tantsima!

Tene Laul