Mida aastad edasi liiguvad, seda põnevamaks läheb minu meelest elu. Või vähemalt avan ma ise elu suhtes silmi üha rohkem ja rohkem ja otsin universumist vastuseid. Mida enam aeg edasi liigub, seda rohkem näen, kuidas meid mõjutab kollektiivselt üks ja sama energia. See, tuleb planeetide seisudest, numeroloogiast, mis meid kõiki ühiselt mõjutavad, ja loomulikult ajastust, milles me elame. Põnev on lahti harutada seda, mis ümberringi toimub ja leida vihjeid selle kohta, millist sõnumit meile kollektiivselt edastatakse. Veelgi põnevam on seda sinu ja kõikide teiste minuga ühendust tundvate inimestega jagada.

2022. aasta on seni üks põnevamaid aastaid, mida defineerida. See põnevus algas küll juba eelmisel aastal, mis oli sellele aastale ilmselge eelkäija, näidates vihje-vihje kaupa seda, mis meid kõiki 2022. aastal ootab. Näiteks tõsteti eelmisel aastal eriti kõrgele suhete teema, aga seda enamjaolt suletud uste taga. Kui mõelda tagasi 2021. aastale, siis põhiteema, millega minu juures käidi, olid suhted ja mitte ainult see, kuidas leida endale kaaslane, millal ta tuleb või kuidas enda suhet tervendada. Teemad, millega minu juurde tuldi, olid enamasti seotud sellega, et üks suhe hakkas purunema ja teine suhe hakkas paralleelselt sisse jooksma. Paljud olid justkui kahe tule vahel ning suur küsimus seisnes selles, mida edasi teha, kellega edasi minna. Inimeste sees oli tohutu paanika ja hirm, mis olid seotud suhetes sammude tegemisega. Selle kõige keskel nägin ma eelmisel aastal visioone, et 2021 ei olnud otseselt täielikult suhte lõpetamise aasta, see aasta oli pigem vihje, kelle side on hakanud lõppema ja kelle oma mitte.

2021. aasta oli suhtes olevatele inimestele ilmselge tuluke selles osas, kas suhtes on veel sisu või mitte

Igal suhtel on oma eluiga ja tegelikult on suhted meie elus suuresti ette määratud. See, kuidas me need välja mängime, on meil selles elus lahtine. Seda, kas sa õpid suhtest, tervendad seda või kuidas juhtub ühel päeval ka lahkuminek, saad sa ise otsustada. See omakorda määrab selle, kuidas sina ja tema tulevikus (suure tõenäosusega mõnes järgmises elus) taas kohtute. Olen elu jooksul läbi visioonide ja sessioonide õppinud, et teatud inimesed, kellega oleme eelmises elus midagi pooleli jätnud või, vastupidi, hoopis alustanud, on meie ellu ette määratud. Ja siis nad tulevadki universumi poolt seatud õigel hetkel meie ellu ja me jätkame sealt, kus me tegelikult pooleli jäime. See on ette määratud. Aga, see, kuidas sina ja tema nüüd sellest baasenergiast edasi liigute, on üks suur kunstiteos. Sa otsustad jooksvalt, kas panustad suhtesse armastust või ükskõik, millist energiat. Seega lood sa edaspidist käiku suurel määral ise ja selle suhte sisu on teie kahe valmistada.

2021. andis kõigile suhtes olijatele märku, kas sellel suhtel/sidemel, milles ollakse, on veel tulevikku ehk kas teil on veel üksteisele midagi õpetada või mitte, kas side on lõpusirgele jõudnud või mitte. Paljud väsisid 2021. aastal suhtes ära ja paljude inimeste hinges oli küsimus: "Kas ma ikka soovin temaga enam koos olla?" Paljud elukaaslashinged hakkasid näiteks üksteist vabastama ja sellel, miks 2021. aasta suhetesse sellist energiat tõi, on suurem põhjus.

2022 on suhete aasta

Kui tõlkida 2022. aasta numeroloogilist tähendust, siis me saame 2+0+2+2=6 ja number 6 sümboliseerib suhteid, tasakaalu, harmooniat, kodu, romantikat ja elupartnerit. Me elame hetkel aastas, mis on suhete aasta. Kui ma tõlgin 2021. aastat, siis on vastuseks 5 ja number 5 sümboliseerib uuendust, vabadust, vabastamist, enda tõelise loomuse avastamist ning edasi liikumist. Seega ei ole ime, et eelmisel aastal olid suhete valdkonnas esil sellised situatsioonid ja nüüd, sellel aastal, tuleb lõpuks tulemus.

Kui vaatame tagasi eelmisesse aastasse, siis oli suhete vabastamiseks kõige soodsam aeg 2021. aasta sügis ning kes sellest rongist maha jäi, teeb seda 2022. aastal. Miks just sügis? Astroloogiat ehk planeetide seisu vaadates oli seda sellel ajal kõige soodsam teha ilma, et tekiks suurem draamat ja probleemid.

2022. aasta ei ole suhete aasta mitte ainult neile, kes vabastavad enda suhteid või vabastasid eelmisel aastal, see on soodne aasta kõigi jaoks, kes on valmis end inimesena muutma. Numeroloogias sümboliseerib 2022 ülimat armastust, tingimusteta armastust, kollektiivset suhtlemist, autentsust ja väga head energiat. See, kes soovib tõepoolest leida teekonda armastuseni, peab eelkõige ise Südametšakra tasandil ära tervenema - laskma vabaks ego domineerimisest, laskma võltsimagol minna ja olema lihtsalt tema ise. Nii lihtne see ongi.

Kõigil, kelle kõrval on tühjus ja kes soovivad enda elu kellegagi jagada, soovitan esmalt vaadata iseenda sisse. Küsida enda käest: "Kas ma olen iseendaga rahul? Kas see inimene, kes ma täna olen, oleks kellelegi teisele hea kaaslane? Kas ma olen autentne? Kas ma mängin kedagi teist, kes ma ei ole? Kas ma julgen olla haavatav? Kas ma olen mineviku probleemide pärast sulgenud Südametšakra? Kas ma usaldan elu?" Selliseid küsimusi tasub enda käest küsida ja kui sa näed kohta, kus sa ei ole tegelikult veel terve, siis asu end tervendama. 2022. aasta on tohutult potentsiaalirohke suhete loomiseks ning hingesugulaste ja kaksikleekide kokku viimiseks. Sa magad selle rongi maha, kui sa iseendaga tööd ei tee! Sellele, kes töötab end üles, tervendab end ära, kingitakse universumi poolt hingedevaheline kokkulepe, mis on üdini võimekas. Küsin sinu käest otse ja ausalt: "Kas sa soovid seda kogeda?" Ja kui sa vastad mulle jah, siis hakka tegutsema. Leia endas üles need kohad, mida sul on vaja veel lihvida, tervendada, ära toita ja tule tagasi enda keskmesse. Armasta enda keha, hinge, jaga universumile armastust, naerata maailmale ja ole siiras, ole lihtsalt väga-väga siiras ning heatahtlik. Praktiseeri seda, jõua selleni, tule välja ego kaitsemehhanismist, kus sul on vaja kogu maailmaga võidelda. Lase vabaks enda sildistamine ja loomulikult ka teiste inimeste sildistamine. Ole lihtsalt sina ise, väga lihtne ja armas!

Need soovitused siin ei ole ainult vallalistele, vaid ka kõikidele teistele, kes on suhtes, kelle suhted on tugevad ja võimekad ning kelle suhetes on edasiviivat jõudu. Ka teie võiksite tegeleda iseenda autentse energia kasvatamisega, et teie suhe saaks kõrgemale tasandile edasi liikuda.

2022 õpetab meile kõigile, mitte ainult sinule ega minule, vaid kogu kollektiivile seda, et armastuse kogemiseks peame me eelkõige ise armastust sümboliseerima

Sa pead olema armastus suure algustähega. Ja kuidas seda teha? Ära karda olla haavatav, ära karda teistele head teha, ära karda välja näidata enda soovi olla kontaktis. Naerata, tee head, tõsta teisi inimesi üles, nii kasvab sinu enda armastuseenergia. Kui sa ise oled armastuse sümbol, siis toob universum sulle armastust.

Universumis peitub nii armas ja lihtne tõde, mille järgi elades saavutad sa suuresti kõik, mida sa soovid, kui see soov tuleb sinu seest kõrgest energiast, mitte madalast (ahnusest, kadedusest jne), kui sa oled see, mida sa soovid kogeda. Ehk kui sa soovid kogeda armastust, siis pead sa saavutama armastuseenergia eelkõige enda sees. Tühjus tõmbab ligi tühjust, küllus küllust. Ole enda sees külluslik, näita välja igal pool, kuhu sa lähed, et sa oled huvitatud kõigi ja kõige heaolust, mitte vastupidi. Sellist kollektiivset armastuseenergiat pakkudes oled sa lausa armastuse supermagnet. Universum vaatab sinu kõrval: "Ahah, vot tema väärib armastust, kuna ta on armastus!" Ja nii sa seda saadki. 2022 on üks potentsiaalirikkamaid aastaid armastuse kogemiseks, miks siis mitte sellest maksimumi võtta? Aga selleks, et saaksid seda teha, tuleb sul esmalt ise armastus olla.

Selleks, et kiirendada kogu protsessi - sinu enda arengut ja Südametšakra tervenemist - võid sa  võtta toetavaks energiaks enda kõrvale kristallid, mis tervendavad Südametšakrat. Neid on tegelikult väga palju, sul tuleb ise intuitiivselt enda Südametšakra tervendajad välja valida. Nagu ma aasta alguses ütlesin, siis soovitan sellel aastal vajadusel enda kristalle vahetada, kuna planeetide seisude järgi jalutasime me 2022. aastal täiesti uuele energiatasandile. Seega võivad sinu vanemad kristallid olla kaetud vana energiaga ja väsinud, need oleks hea loodusele tagasi kinkida ja ka enda kristallide seas detox-kuur teha. Uued kristallid ja uued energiad saavad sind nii uuel ajastul täiendada ja aidata. Südametšakra kristallideks on näiteks Thuliit, Rodoniit, Roosa Kvarts, Roosa Opaal, Granaat, Fuksiit ja paljud teised. Soovitan sul ise intuitiivselt kristallid välja valida, sest nii arened sa spirituaalses mõttes kiiremini ja tõhusamalt. Mulle meeldib, kui sa oled iseseisev otsustaja, ma võin sind inspireerida, aga ma soovin, et sa teeksid minuga koostööd, seda kõike iseenda pärast. Kui sa tegutsed ise, õpid end kuulama, siis sa saavutad selle, millest unistad - oskuse olla enda intuitsiooniga kontaktis. Seega, minu poodides ringi jalutades või siin kodulehel kristalle sirvides tunneta, mis sind tõmbab ja köidab, mis ütleb sulle: "Meil on side!" Sinu hing tunneb selle õige kristalli ära, kui sa lubad sellel ise otsustada.

2021. aasta murdis paljude inimeste jaoks lahti 3D suhtetasandid ja 2022. aasta soovib meid kangesti 5D-tasandile viia. 3D suhted on keerulised, problemaatilised, seisvad, materialistlikud, seotud kindlustunde pakkumisega ja 5D suhted on palju kergema energiaga, lihtsamini voolavad, loomulikumad.

Kokkuvõtvalt soovin ma sulle öelda seda, et 2022. aasta on eelkõige Südametšakra tervendamise ja armastuseenergia aktiveerimise aasta. Kui sa soovid kogeda armastust kõrgemal tasandil, siis tuleb sul eelkõige iseennast kõrgele tasandile viia. Võta seda aastat kui võimalust, mis aitab sul lõpuks jõuda tunnetes sinna, kuhu oled unistanud. Ja kui sa vaatad seda aastat nii, siis sa hakkad tegutsema ja kui sinu sammud on hästi valitud ning sa oled järjepidevas muutuste protsessis, siis küll elu naeratab sulle. Ma tean seda!

Sa suudad end muuta, ma usun sinusse. Ja, kui mina usun sinusse, siis miks ei võiks sa seda ise teha?

Armastusega

Tene