Suhted on number üks teema terves meie maailmas ja seda võivad kinnitada ilmselgelt kõik - nii sina kui kõik teised. Suhted, inimestevahelised sidemed, on olulised ja kohati ka keerulised mõista. Miks? Kuna suhetesse ei saa liikuda puhtalt analüüsides, nendesse tuleb sukelduda intuitiivselt ja usaldada rohkem tunnetust, nii jõuad sa kiiremini selgusele.

Kindlasti oled sa mõelnud, kas mõni inimene võiks sinu elus olla või mitte, mõelnud sellele, kellele enda aega kinkida ja kellele mitte. Kas see keegi on väärt sinu energiat, sinu panust, sidet ja kohta sinu elus? Kindlasti oled. Ma teen selle sulle lihtsamaks, et sa mõistaksid, kas see vastus on JAH või on sul pigem mõistlik see inimene enda eluteelt vabaks lasta.

Suhted ja inimsidemed on paljuski ette määratud

Palju on selles elus meie enda kujundada, seda justnimelt tuleviku puhul, aga on aspektid, mille toob meie ette universum, näiteks suhted, kuna me kõik peame tegema koostööd nendega, kes universumi poolt meie eluteele tuuakse. See, kas ja kuidas me peaksime koostööd tegema, on kõik seotud hingedevaheliste kokkulepetega. Aitan neid näiteks enda erasessioonidel lahti mõtestada, selgitada ja visioonide abil lahti kodeerida. Ma annan sulle ka vihjeid, kuidas ise mõista, kas minna või jääda kellegi konkreetse ellu, kas see side on mõeldud veel eksisteerima või on tõesti õige aeg öelda head aega ning jätkata ilma temata.

Selles artiklis ei käsitle ma vaid romantilisi sidemeid, selgitan sulle seda kõike igal tasandil, nii platoonilisel kui ka mitteplatoonilisel, olgu selleks sidemeks sõprus, lihtne uus tutvus, millele ei ole veel sisu loodud, või ka romantiline side.

Selleks, et minu teadmistest ja selgitusest maksimumi saada, võta korra hetk ja keskendu nendele inimestele, kelle suhtes on sul õhus küsimärk, kas minna või mitte. Loe edasi alles siis, kui oled need inimesed enda jaoks mõttes ritta seadnud. Nii tuleb vastus sulle kergemini kätte.

Niimoodi talle või ka teistele mõeldes küsi iseenda käest küsimus:

Kas sa tunned end temaga hästi? Kas vestlused sinu ja tema vahel sujuvad mõnusalt, rahustavalt, positiivsust tõstvalt, kas sa ise tunned end peale temaga kohtumist või mõtete jagamist hästi? Kas sinu hinge tekib rahutunne, kui sa oled temaga midagi jaganud ja tema sinuga? Või tunned hoopis ärevust, kardad vastust saada, kardad eemale tõukamist, ignoreerimist? Millised emotsioonid ja tunded sind valdavad, kui sa oled selle inimesega kontaktis?

Nüüd võta hetk ja seedi seda kõike. Tuleta meelde, kuidas ta sind tundma paneb, meenuta seda, milliste emotsioonidega sa vestlusest või temaga kohtumiselt lahkud. Kas sa oled õnnelik või on sinu enesetunne kuidagi kergem?

Kui vastuseks on JAH, sa tunned end ühel või teisel viisil hästi, siis ongi vastus JAH - see inimene on antud eluperioodil sinu ellu vajalik, teil on side ja missioon käib, see on pooleli. See on ju tegelikult suurepärane. Isegi, kui te kohtute harva või suhtlete vaid telefonitsi, läbi messengeri või ükskõik millise modernse sidevahendi abil, siis on see õige. Samuti on õige see, kui te kohtute ja jagate ühiseid tegevusi ning see kõik tõstab sinu energiaid õhku, kõrgustesse. Luba sellel sidemel eksisteerida, lase sellel inimesel end enda elus ilmutada ja kui tunned, et soovid temaga ka kohtuda või mõtteid jagada, siis tee seda. See on universumipoolne märk, et kõik on hästi!

Aga, kui sa tunned mingil põhjusel ärevust, see inimene paneb sind endas kahtlema-kõhklema, võtab ära sinu isikliku väe ja võimu, viib sind sinu tsentrist kaugele, mis tähendab seda, et sa kaotad selle inimesega iseennast ära, ta paneb sind ennast liialt analüüsima, siis kullake, see on vale. See on väga-väga vale side. Universum ja sinu intuitsioon annavad sulle koostöös teada, et on aeg minna, on aeg jätta ja on aeg edasi liikuda. Ära ahista end, ära säti end situatsiooni, mis viib sind endast kaugemale. On väga oluline, et sa säilitaksid iseenda, enda harmoonia. Suhtes saab tasakaal olla vaid siis, kui side on mõeldud täna eksisteerima.

See võis olla ka nii, et kunagi oli sul temaga väga suurepärane side, sa tundsid ennast hästi ja ta mõjus sulle rohkem kui suurepäraselt, aga nüüd see asi kuidagi ei toimi. Siis ongi see side läbi - kõikidel suhetel on oma eluiga, vastavalt sellele, kui suur on ühine missioon, mis on saatuseraamatus kirjas. (Saatuseraamatut saab lugeda selgeltnägemise kanaldamise teel. Teen seda enda erasessioonidel, vaadates seda, mis on suhtes veel pooleli, miks te olete üldse kokku saanud ja palju muudki.) Kui side on katkemas, sest see on oma õpetuse ära kinkinud ja missiooni täitnud, siis on mõistlik edasi liikuda, öelda head aega, et keegi teine pääseks sinu energiavälja uudsust pakkuma ja seadma sind ennast edasi liigutama.

Igal inimesel on oma energiaväli - suur või väike, lai, avar või kitsas

Kõik oleneb sellest, millises dimensioonis sinu energiaväli eksisteerib, kas 3D-, 4D- või 5D-tasandil. Mida kõrgem on dimensiooni number, seda suuremalt suudad sa kõike ette võtta, seda rohkem sisu on sinu elus, seda rohkem saab ühekorraga eksisteerida ka erineval tasandil suhteid. Just seetõttu olen ma alates 2022. aastast teid kõiki üles äratanud ja push'inud teid liikuma 5D-sse, et teie võimekus inimestena kasvaks.

2022. aasta on esimene aasta, mil hakatakse sisenema 5D-maailma ja sinna jõuavad kõik inimesed eri kiirusel. Sul on aega terve elu, et liikuda edasi 5D-sse, seega ära karda, kui sa täna veel seal ei ole. Pole vaja üldse hirmu tunda, ma olen sinuga ja aitan sind. Selgitan sulle igal võimalikul hetkel seda, kuidas sa saaksid elada ilusamalt ja kõrgemalt. See on minu missioon - sind aidata, sinu missioon on tulla sellega kaasa, kui sa tunned minuga sidet.

Saad tunnetada kasvõi sinu ja minu vahelist sidet - kas see tõstab sind kõrgustesse ja kas see on sulle hea. Kui sa tunned end kõrgemas energias, kui näiteks loed minu artikleid ja raamatut, kosmilisi teadaandeid, vaatad minu saadet või kui sa minuga kohtud, siis on see kõik õige. Jätkame siis koos!

Kui sul on aga side kellegagi, kes tõmbab sind madalasse energiasse, 3D-tasandile, siis lase vabaks

Lase vabaks, õpi see õppetund ära. Küsi iseenda käest, mida see inimene sulle õpetama tuli. Leia see vastus üles, kuna sa ei suuda teda nii või naa enda mõistusest ja energiaväljast enne välja juhatada. Õppimine võrdub vabastamine. Ta ei kao mitte kuidagi sinu meeltest ära, kui sa ei õpi seda sisu ära. Seega võta endale eesmärgiks vaadelda tagantjärgi, milline on olnud teie side. Kas sa oled selle käigus ise inimesena muutunud? Mida sa oled tema abil enda kohta avastanud? Ja siis saabki tulla lahendus.

Kui sul on seda raske teha, sa ei suuda kuidagi leida üles seda miskit, mis teid sidus ja sa ei suuda teda enda hingest vabaks lasta ning enda energiast välja juhatada, siis saad alati tuge kristallidelt. Kõik kristallid, absoluutselt kõik, sisaldavad tervendavat energiat. Seetõttu meeldib mulle endale kristalle kanda, kuna need aitavad nii paljudel erinevatel tasanditel. Sellel puhul saaksid sina kasutada näiteks Ookeani Jaspise kristalli.

Lisaks sellele, et Ookeani Jaspis on ilus ja müstiline, on see ka väga kauni energiaga kristall. Absoluutselt kõik Ookeani Jaspise kristallid on oma nägu, ei leidu kahte identset. Selles on palju erinevaid varjundeid ja see on erinevate Ahhaatide nii-öelda segukristall. See teebki selle kristalli energia eriliseks, kuna see suudab vabastada erinevaid energiablokaade. Tegemist on Südametšakra kristalliga, mis aitab sul inimsidemeid paremini mõista ja iseseisvalt aru saada, miks keegi sinu elus on, mida on sul vaja sellest sidemest õppida ning vajadusel see inimene ka vabastada, kui side on lõppenud või see on sinu jaoks ühel või teisel viisil toksiliseks muutunud. Lase Ookeani Jaspisel end aidata, abistada ja tervendada.

Kristallide puhul on kaunis see, et need on justkui salajased tervendajad. Sina kannad neid ja nemad teevad sinuga pidevalt tööd, ka siis, kui sa nendele ei keskendu. Need on isiklikeks kaitsjateks, spirituaalseteks arendajateks ja absoluutselt kõik kristallid aitavad sul enda mõttemaailmas 5D-tasandile liikuda. Seega ei saa teha valet valikut - teadlikult või intuitiivselt kristallide poole liikudes saad teha vaid parimaid valikuid.

Jäta meelde, et sinu aeg on väärtuslik, elu liigub muudkui edasi, see on pidevas arengus. Hoides end kinni kellegi energiast, kes ei lase sul tegelikult edasi liikuda, raiskad sa vaid enda väärtuslikku aega ja ilmselgelt tegelikult ka tema oma. Hoia end suhtes inimestega, kelle jaoks on sinu energia väärtuslik ja ka vastupidi.

Soovin sulle kogu südamest hingerahu, hoolitse enda eest, hoia end armastuseenergias, kõrges energias!

Kui soovid vaadata kosmilisi teadaandeid, astroloogilisi sõnumeid ja minu juhendust videopildis, siis leiad päevakohased teemad minu Instagrami story'dest. Leiad mind SIIT.

Armastusega

Tene Laul