Kristalliteraapiat on sul võimalik iseseisvalt teha. Ma olen aastaid sellel teemal artikleid kirjutanud ja lisaks kanaldanud läbi selgeltnägemise ja automaatkirjutamise kristallide energiat siia LA TENE kodulehele. Kõik kristalliartiklid on minu kirjutatud ja seda kõike selgeltnägemise kaudu. Kuidas ma seda teen? Kannan ise kristalle ja lasen nende energiatel toimida, tunnetan ja panen kirja kogu nägemuse selle kohta, mida üks või teine kristall inimesele või koduenergiale annab.

Kui sa soovid 3D-maailmast kiiresti 5D-maailma liikuda, siis kristallid aitavad sul seda tegelikult kõige kiiremini teha. Miks?

Kristallid on Maajumalanna looming, need on loodud siia universumi enda poolt ja kõik, mille universum on ise loonud, on iidset energiat täis - need on laetud 5D-energiaga.

Universum on täis igavesti kestvat energiat ja kuna kristallid on miljardeid aastaid vanad, siis tähendab see seda, et need on laetud planeetide ja tähtede energiaga. Need on saanud kosmilist kiirgust ja saavad seda ka praegu, on alati saanud, ehk need on laetud iidse tervendava ja igavesti kestva energiaga.

Kui sa kannad, kasutad ja hoiad neid kristalle enda elus, siis aitavad need sinus lahti lagundada 3D kihte. Kristalle valides ei ole sul võimalik valet valikut teha - sul on võimalik teha vaid parim valik.

Kuidas kristalle valida?

Kui sa soovid tuua enda ellu konkreetset energiat, siis otsi kristall üles minu kirjeldatud nägemuse abil - loe, mida need annavad ja tee valik nii.

Teine võimalus on intuitiivselt tunnetada. Selleks tule mulle LA TENE-sse külla Tallinnas (Tartu mnt 50A), kristallimaailm asub kesklinnas, bussijaama ja Stockmanni vahel, või kui sa oled saarlane või meie kauni kodusaare külaline, siis ootan sind AURIGA keskuses, mis on täht keset saart. Tule ja tunneta!

Olen sulle loonud ka isikliku abilise, kohe poe ukse kõrvale. Tule poodi sisse ja leiad sealt kausikese, millest võta endale vasaku käega sedelike - see aitab sul LA TENE kristallide keskel intuitiivselt ringi orienteeruda.

Ekstra hea on veel see, et olen seadistanud LA TENE Tallinna poodi juba ka 5D-muusika, mis aktiveerib sinu alateadvuse intuitiivselt valikuid tegema. Minu kaunid kristallihaldjad, kes sind LA TENE-s abistavad, kui mind ennast seal parasjagu ei ole, aitavad sind samuti. Nad teavad, mis kristall millegi puhul sobib, aidates sul nii parimaid isiklikke valikuid teha. Julge nende juurde minna, nad ongi seal sinu jaoks, et sind sinu spirituaalsel teekonnal aidata. Nad on kullatükid, kes tunnevad kristallide energiat ja teevad enda missioonitööd hinge ning armastusega!

Kristallides peitub iidne energia, seda ei tasu alahinnata ja ei ole olemas sellist asja nagu liiga palju kristalle!

Mõtle kasvõi ise - kui sa oled juba kristallide maailma sukeldunud, siis sa saad enda elu põhjal väga hästi aru, kui hästi need töötavad. Kuidas sellest aru saada? Vaata ajas tagasi ja mõtle, kui palju on sinu elu muutunud sellest hetkest, kui sa kristallidesse süvenesid ja lubasid nad armastusega enda ellu.

Kristallid on täis 5D-energiat, mis tähendab seda, et neid tuleb kogu südame ja hingega austada, nii aktiveeruvad nende energiad alati maksimumi peal.

LA TENE kristalle ei ole vaja eelnevalt puhastada, aga soovitan selleks ikkagi mõne aja tagant erinevaid viirukeid ja rituaalitõrvikuid kasutada. Need vabastavad kristallidest negatiivse energia. Seega hoiad sa puhastamisega lihtsalt energiad alati tervena ja saad kristalle lõpmatuseni kasutada.

Kuidas alustada kristallide kandmist ja endale valimist?

Alati võta sammud kristallide sekka ette järk-järgult. Küsi iseenda käest, millise energia defitsiit on sul praegu kõige suurem. Kui sa saad sellele küsimusele vastuse, siis see ongi energia, mis sul on puudu. Kui näiteks tunned, et vajad kaitset, siis liigu kohe Musta Turmaliini, Šungiidi, Oonüksi, Musta Obsidiaani, Mahagon-Obsidiaani, Lemuuria Jaadi, Nuumite, Kiastoliidi ja Hüpersteeni poole. Kui vajad teisi energiaid, siis leiad need märksõnade abil üles. Alati saad nõu küsida siit, lehe kaudu, ja kui oled LA TENE-s koha peal, siis küsi abi minu kaunite ja kallite kristallihaldjate käest.

Olen kogu armastuse ja universumi väega sulle 5D-maailma liikumisel toeks!

Ole hoitud, kaitstud ja armastatud!

LA TENE