Kindlasti sa oled end tabanud momendilt, kus sa oled vikerkaart näinud ja tundnud, et sinu süda muutub soojemaks ning näole tuleb iseenesest naeratus. Kui on nii, siis sa oskad ideaalselt nautida meie maailma ilu ja võlu. See tegelikult näitab ka seda, et sa oled spirituaalne. Spirituaalne inimene on iseendaga kontaktis olev inimene ning ta suudab naeratada elule, tunda naudingut lihtsatest, kuid tegelikult ülimalt maagilistest asjadest - nagu seda on vikerkaare nägemine. Loodusjõud on imelised ja vikerkaarevärvide mäng taevas on nii kaunis.

Kui sa vaatad vikerkaart ja sul tekivad küsimused: "Mida see võib tähendada? Mida universum soovib mulle öelda? Kas sellel on üldse mingisugune sügavam sisu?", siis on mul sulle rõõmusõnum. Sa oled õigel ajal õiges kohas, sest ma aitan sul mõista vikerkaare spirituaalset tähendust. Loomulikult ka absoluutselt kõikide teiste elumaagiate tähendust. See on suurepärane tunne, olla siin sinuga koos ja nautida seda spirituaalset teekonda.

Vikerkaar sümboliseerib ülimat rahu, tasakaalu ja eelkõige armastuseenergiat! Vikerkaarevärvide kombinatsioon ja selle energiavoog meie kohal, ees ning ümber - sellel on oma energia. Kas see pole mitte imeline, mida universum suudab teha ja kuidas see kõiki meid aitab! Eriti neid, kes märkavad vikerkaart ja tunnevad südames helget ning rõõmustavat tunnet. See on märk selle kohta, et sa saad selle energiavooga ühenduse.

Iga kord, kui sa märkad vikerkaart ja sinu näole ilmub naeratus, siis tea, et sellel hetkel oled sa universumiga kontaktis, sinu energiad tervenevad, Tšakrad saavad laetud ning sa kanaldad universumist rahu, tasakaalu ja armastusetunnet.

Vikerkaare poole vaadates on sul võimalik teele saata soov, mis on seotud nende kolme energiaga sinu elus. Aga vali üks, et kanaldada sellel momendil kõige olulisem energia.

Näiteks kui sa tunned puudust sinu südames valitsevast rahust, kuna sa oled olnud eluperioodis, kus kõik on pea peal, segamini, dramaatiline või traagiline, või sa tunned ükskõik millist madalat-segavat-häirivat energiat, siis kindlasti taotle vikerkaare poole vaadates südamesse rahutunnet.

Kui oled olnud eluperioodis, kus oled tasakaalust väljas, end ära kaotanud, olnud spirituaalses transformatsioonis, siis kindlasti soovi enda ellu tasakaalu. Saada enda soov vikerkaare poole ka siis, kui oled kehva tervisega, sest vikerkaar on tervendav, peegeldab sinu soovi füüsiliselt tagasi, andes sulle sinu heaolu tagasi. 

Kui oled olnud erinevates suhetes, mis on olnud sinu jaoks stressirohked, sa oled kogenud lahkuminekut, oled sellest haavatud või sind on tabanud isiklik südametrauma ehk emotsioonid on olnud pea peal ning sa ei ole suutnud armastust nautida, siis nüüd, vikerkaart nähes, on täpselt õige aeg soovida armastuseenergia taastumist ning selle salvestamist sinu Auravälja. Selleks vaata vikerkaare poole ning saada teele enda soov: tunda armastust kõrgel tasandil ja lahkuda minevikuenergiast, et sellest terveneda!

Vikerkaar on imeline loodusnähtus, kaunis energiavoog, millel on tohutult teraapiline toime, seetõttu ei tasu seda hetke, mil vikerkaare poole vaatad, soovide universumisse kanaldamiseks maha magada. Jäta see endale igavesti meelde ja õpeta seda ka enda lastele! Mul on ülimalt suur au jagada sinuga seda kaunist teadmist ja see teeb minu hinge nii-nii soojaks, et meil läheb siin vikerkaare all hästi. Naeratame koos vikerkaare poole!

Rahu, tasakaalu ja armastuseenergiat aitavad sinu ellu tuua ka Natroliit, Sinine Topaas ja Larimar. Neid kristalle tasub kanda pikka aega, et saavutada seesama efekt, mille suudab luua vikerkaare energia. Kanna neid kristalle armastusega ning lase neil end tervendada ja täita sinu elu armastusega.

Soovin sulle imelist spirituaalset teekonda!

Telepaatiliselt alati sinuga

Tene Laul