Kõiki ehteid tuleb energeetilist puhastada, nii hõbeehteid kui ka kuldehteid. Ehete energeetiline puhastamine on vajalik, kuna iga metall tõmbab enda sisse selle energia, mis on sinu energiaväljas. Puhastamine on eriti vajalik siis, kui kannad nende kuldehete küljes kristalle. Metallid ja kristallid neelavad endasse sinu mõtteid ja kogemusi ning puhastavad sinu energiavälja.

Puhastamine ei ole üldse keeruline. Kirjutan sulle selle õpetuse, et sa saaksid enda kuldehteid ja kristalle kanda nii, et need töötaksid sinu kasuks, mitte sinu kahjuks.

Kui sinu kuldehete küljes ei ole kristalle, siis soovitan sul kasutada äädika ja soodaga tehtud puhastuslahust. Pane tähele, et kristalle ei tohi äädika ja soodaga leotada, muidu need tuhmuvad. Kuld ei tuhmu, seega tee lahus, mis koosneb 25% äädikast, 25% soodast ja 50% veest ning pane selle sisse enda need ehted, mis on ainult kullast. Hoia kuldehteid seal sees umbes 10 minutit, seejärel hõõru need svammiga ilusasti puhtaks. Samal ajal keskendu sellele, et lased oma ehetest vabaks kogu negatiivse energia, mis on neisse kinnitunud. Pane kindlasti suitsema ka Viirukipuu viiruk. Miks?


Äädikas ja sooda eemaldavad ehetelt mustuse, aga Viirukipuu aitab kulda energeetiliselt puhastada. Kui ehete küljes on ka kristalle, eemaldab Viirukipuusuits ka kristallide seest sinna kogunenud negatiivse energia.

Aga kuidas puhastada neid kuldehteid, mis koosnevad kristallidest? Selleks sobib ainult Viirukipuu eeterlik õli

Selleks võta väike vatipadi või rätik, mida kasutad energia puhastamiseks ka edaspidi. Tilguta sinna peale väike kogus vett ning seejärel ca 13 tilka Viirukipuu eeterlikku õli. Seejärel tõmba sellega kristallid õrnalt üle, ise keskendudes sellele, et universum vabastaks kogu negatiivse energia, mis on kristalli sisse kogunenud. Samal ajal põleta enda kõrval ka Viirukipuu viirukit.

Viirukipuu eeterlik õli on üks parimaid viise halva energia vabastamiseks. Viirukipuu viiruki põletamine aitab aga eemaldada sinu kodust seda energiat, mis vabaneb nii kulla kui ka kristallide seest.

Hõbeehteid puhastatakse omal moel, olen sellest varasemalt kirjutanud, leiad selle artikli SIIT. Kullaga tuleb teha teisiti ja kasutada selleks kindlast Viirukipuud. Seega soovitan sul hoida kodus nii Viirukipuu viirukit kui ka Viirukipuu eeterlikku õli, et sa saaksid neid puhastada iga kord, kui tunned selleks vajadust. Kui sa näed ja tunned, et need ei teeni sind energeetiliselt nii hästi kui varem. Või siis, kui sa soovid nende ehetega minna ja kogeda midagi täiesti uut. Et nende sees ei oleks segavaid energiaid.

Puhastusprotsessi on vaja ka seetõttu, et need saaksid küllust su ellu juurde kutsuda. Kas sa teadsid, et kuld sümboliseerib rahavoolu, õnne, küllust ja jõukust? Kui sa kannad nende küljes kristalle, aitab kuld kristallienergiatel kordades võimsamalt töötada ja suurendada sinu soovide täitumist ja õnne. 

Seega ole nii hea ja anna endast maksimum nende energiate hoidmiseks ja tee puhastust kindlasti regulaarselt, et looduse poolt antud kinke maksimaalselt nautida. 

Kui sa kannad kulda, siis soovitan sul kanda kuldkettide otsas kristalle, et muuta kuld võimsamaks ja saada kristallide energiaid kiiremini kätte. Kõik metallid on energia kandjad ja kuld on neist kõige võimsam. Sellele järgneb roodium, hõbe ja siis kõik teised metallid. Kui sa ei ole kulla kandja, siis kanna roodiumist ja hõbedast ehteid, et saada enda Auravälja kristallide väge kordades kiiremini.

Soovin sulle imelist kulla ja kristallide ning teiste metallide kandmist. Hoia need energeetiliselt tervena ja naudi kristallide väge täie võimsusega!

Tene Laul