Hapnik on oluline hingamiseks, mõtlemiseks, analüüsimiseks, keskendumiseks, mis omakorda aitab sul tööalaselt saavutada paremaid tulemusi. Seetõttu on oluline, et sul oleks hea hapnikusisaldusega õhk nii töö juures kui ka kodus. Lisaks ka toksiinide vaba, et sa saaks olla endaga tasakaalus ja harmoonias. Seega, kui tunned uimasust, keskendumisraskuseid või vaimset väsimust, võib olla põhjus CO2 sisalduses või energeetiliselt negatiivses energias, millest on võimalik vabaneda lihtsate alternatiivsete viisidega. 

Kui sul on kodus ventilatsiooniseade, siis reguleeri see nii, et see tagaks korraliku õhuringluse. On olemas ka spetsiaalsed allergikutele mõeldud õhufiltrid, soovitan need kindlasti paigaldada, kui ventilatsiooniseade on olemas.

Energeetiliselt puhastavad koduõhku absoluutselt kõik eeterlikud õlid. Nii saab koos koduõhuga energeetiliselt puhastatud kogu sinu majapidamine, sinu isiklik tempel, sinu kodu. Kõik eeterlikud õlid on teraapilise toimega.

Allergikud võiksid koduõhu puhastamiseks ja energeetiliseks tervendamiseks kasutada kindlasti eeterlikke õlisid, pannes need  õlilampi või difuuserisse, parimad on Kadakamarja, Tüümiani, Basiiliku, Sidruni Teepuu, Eukalüpti, Teepuu ja kindlasti ka Küpress. Need on kõige intensiivsemad puhastajad, millega on võimalik saada tagasi hea hingamine.

Kasuta neid regulaarselt ja sa tunned päris kiiresti tulemust. Need muudavad sinu enesetunde kordades paremaks, eriti kui sa tead, et sul on allergiad või oled tundlik tööstuslikule tolmule, mida on kerge pakendite ning uute mööbliesemetega koju tuua. Pane eeterlikud õlid õlilampi tööle alati, kui tood midagi sellist enda koju. Nii ei satu koduõhku bakterid ja viirused, mis ei too sulle ega sinu perele midagi head. Nii puhastad sa need ära.


Kui armastad viirukeid ja kasutad neid energeetiliste tervendajatena ning rituaalide tegemisel, milleks need on ka loodud, siis  hoia neid kasutades kindlasti aknad lahti. Nii on tagatud õhuringlus, õhk puhastatud ja sa saad energeetiliselt tervendatud ja väestatud. Sama kehtib ka rituaalitõrvikute kasutamisel, kuna negatiivne energia tuleb tubade tuulutamisega majapidamisest välja suunata. See ei kehti eeterlike õlide puhul, neid võib aurutada ka kinniste akendega.

Väga paljud kogevad paanikahooge ning ärevust lihtsalt seetõttu, kuna hapnikku on vähe. Seega, kui sul on vaimselt keeruline olla, siis võib piisata ka värskest õhust, selle hingamisest ja enda hingamisrütmi korrigeerimisest hapnikurikkas keskkonnas. Ärge alahinnake hapnikuvajadust.

Lisaks soovitan juua vett, kõige ideaalsem oleks loomulikult see, kui jood kristallieliksiiri. Selleks on spetsiaalsed pudelid, leiad need siit. Alt keeratava korgiga chipskistallidega pudelitel on võimalik ka kristalle vahetada. Osad eliksiiripudelid on obeliskiga ja klaasi sisse valatud kristallidega. Saad enda lemmiku välja valida ning nautida vett koos energeetilise tervendusega. Kaks ühes ning oledki kohe tervem. Vee abil saame me oma kehasse hapnikku.

Hea indikaator mõistmaks, kas sul on veepuudus või mitte, on sinu nahk, hingamisrütm ning enesetunne. Hoia enda tervist, jälgi, et sul ja su kodustel oleks kodus hapnikku mida hingata, sama tee ka enda töö juures. Käi võimalikult palju värskes õhus ja tuuluta magamistuba enne magamaminekut. Õpeta seda ka enda lastele, et nad saaksid head tarkused kodust kaasa juba väikesest peale, siis oskavad nad end aidata, kui pea käib ringi või õppimisel on raske keskenduda. Värske õhk aitab paremini hingata ja ennast hästi tunda.

Kogu armastusega teile kirjutades! Olge terved ja hoidke enda keha ning hinge!

Tene Laul