Meditatsioon on väga oluline osa spirituaalse avanemise ja tervenemise juures. Mediteerimine on ka väga vajalik sinu üleüldise õnne ja heaolu jaoks. Seetõttu võtan selle uuesti ja uuesti teemaks, räägin sellest väga paljudes artiklites, kirjutan need just sulle!


Meditatsioonis sinu hing puhkab, sa oled iseendaga kontaktis ja see annab sulle võimaluse end harmoniseerida, tuua esile häid ja ilusaid emotsioone. See vabastab hirmudest ja suurendab eluenergiat.

Mediteerides on sul võimalik endas selgusele jõuda, sellega abistavad sind ka kristallid, mis töötavad meditatiivses seisundis kordades võimsamalt. Seega hoia alati kõiki kristalle, mis aitavad sul sinu missiooni täita, enda lähedal, et need saaksid kanaldada sinusse enda väge, kaitset, jõudu, õnne, tervist või ükskõik mida sa kristallidelt taotled. Kristallid on võimsad ja nende energiat saad sa ise avada. Mõtle - sa teed meditatsiooni ja samal ajal saavad ka kristallid sellest kasu, ühendades sind nendega ja ka vastupidi. Mis tähendab seda, et kõik taotlused, mis sa oled kristallidele edastanud, aktiveerivad sind ning suunavad selle konkreetse väe sinu energiasse. Meditatsioonis olles aktiveerub alati tervenemine ja energiate muutmine. See annab mulle tohutu julguse suunata ja inspireerida sind mediteerima. Lihtsalt alusta sellega, tee seda.

Kui sul on tunne, et sa ei oska mediteerida nii, et sa tunneksid meditatsioonis olles rahutunnet, siis kuula mind - ma aitan sul 5 lihtsa sammuga meditatsiooni minna. Rahutunde saavutamiseks tuleb sul meditatsiooni ise teha, mina ainult juhatan sind sinna. Ole sellele avatud, sest mida rohkem sa praktiseerid, seda lihtsamaks see sinu jaoks muutub. Seega on iga samm, mida sa meditatsioonis teed, vajalik just sinu enda jaoks. Kui mediteerimine on sul selgeks saadud, siis see aitab sul igas olukorras spirituaalselt areneda ja avaneda ning lasta kristallidel sinusse kanaldada enda kõige puhtamat, võimsamat ning õnnetoovamat energiat. Meditatsioon viib minema sinu stressi, aitab sul lõõgastuda ja end suurepäraselt tunda. Mida rohkem sa seda praktiseerid, seda tasakaalukamaks sinu enda hing muutub. Seda rohkem on sinu elus harmooniat!

Sul on vaja järgida ainult neid 5 sammu ja sa oledki meditatsioonis! Need on lihtsad ja nendeks on vaja vaid sind ennast! Loo enda ümber rahulik atmosfäär, võta välja oma kristallid, süüta küünlad, pane eeterlikud õlid aurama, viirukid suitsema, lülita taustaks mängima hea muusika, võta enda kõrvale parim tervendav jook, pane selga mugavad riided ja lihtsalt alusta.


Mediteerida on väga kasulik ka looduses, päeval päikese all või öösel kuult energiat ammutades - kus iganes sa tunned end mugavalt ja hästi. Kuula enda intuitsiooni, nii leiad sa enda jaoks parima meditatsioonikoha. Koht on väga oluline, seega kasuta tunnetust, sest meditatsioonis tuleb sul end tunda hästi mugavalt. Seega küsi iseenda käest, kus sa end kõige paremini tunned? Vasta ja sa leiad meditatsiooniks suurepärase koha. Loo sinna lisaks rahustav atmosfäär, et veelgi kiiremini ja paremini meditatsiooni minna, sügavamasse, tähendusrikkamasse ja võimsamasse meditatsiooni.

1. ISTUMINE

Istu rätsepaistes, hoia selg sirgena, et oleks mugav ja hea hingata. Kui tunned ebamugavust, siis muuda asendit. Muuda seda koheselt, et sa suudaksid end meditatsiooni viia.

2. SILMAD

Seejärel on oluline sulgeda silmad, et meditatsioon saaks alata. Kui sa hoiad meditatsiooni ajal enda silmi lahti, siis see takistab sul meditatsiooni minna. Seega pane silmad kinni, sellest on sulle väga palju kasu.


3. HINGAMINE

Järgmisena on oluline saada korda sinu hingamine. Seega, kui su silmad on suletud, proovi oma hingamisrütmi rahustada. Hinga sügavalt sisse ja välja. Tee seda senikaua, kuni tunned, et sinu kehast kaob füüsiline pinge. Seejärel võta ette järgmine samm. Kui sul kulub hingamisele palju aega, siis sellest ei ole mitte midagi, see on alguses tavaline, eriti kui sa ei ole harjunud mediteerima ja see on sinu jaoks kuidagi võõras. Mediteerimist tulebki õppida, kui seda ei osata kohe loomulikult teha. Kõik, kes on meditatsiooni selgeks saanud, on harjutanud, harjutanud ja veelgi rohkem praktiseerinud. Seega ole hea ja anna endale lihtsalt aega.

Kui oled hingamise korda saanud, siis on õige liikuda neljanda sammu poole, nüüd on selleks õige aeg!

4. VABAKS LASKMINE

Neljas samm on väga oluline, loe see nüüd põhjalikult läbi ja jäta kõik endale palun meelde. See samm on sellepärast väga tähtis, et kui sa suudad selle ära teha, siis sa oledki meditatsioonis.

Istu ja naudi seda hetke, mis sul on, küünlad aktiveerivad sinu elujõu, viirukid puhastavad kõik segava, õlid panevad sind tervemalt ja sügavamalt hingama, avavad sinu Tšakrad, tervendavad sinu Auravälja ning suurendavad sinu spirituaalsust.

Su silmad on kinni, sa lihtsalt naudid ja avaned hingeliselt. Hingad just nii, kuidas sinu keha seda tegelikult vajab ja soovib. Hapnik liigub sinu kehasse, sinu pähe, sinu füüsiline keha saab samal ajal tervendatud. Eemaldub pinge, kaob stress ning sa tunned end ülimalt hästi. See ongi vabaks laskmine, kui sa naudid seda hetke, mis sul meditatsioonis on. See on sinu hetk iseendaga.

Kui oled selle naudingu saavutanud, leidnud hetke iseendaga, siis aktiveerubki meditatsioon ja sa oledki seal, imelises kohas. Olgu see viieks minutiks või kümneks, sa oled seal ja see on kõige olulisem!

5. MEDITATSIOON

Meditatsioonis olles aktiveerub sinu energiaväli tervenema. Sa oled üliilusas tervendavas momendis. Kui sa mediteerid igapäevaselt, siis sinu keha ja hing leiavad endaga kontakti, kristallid suunavad sind spirituaalselt kasvama, rahutasand, mille oled meditatsioonis saavutanud, aitab sinu füüsilisel kehal võtta vastu kogu energia, mida on sinu hingele vaja.

Mida rohkem sa mediteerid, seda tervemaks sa muutud, sest see paneb sinu energiad tervenema. Kui sinu Auravälja energiad on võimsad, külluslikud, armastuseenergiat täis, siis sa oledki terve. Sul on võimalik sellesse seisundisse jõuda mediteerides läbi elu.

Samm-sammult, mediteerides veidi iga päev, leiad sa ülimalt kauni viisi end aidata. Mina tean, mida meditatsioon suudab hingele anda, usalda mind ja tee kõik selleks, et meditateerimine enda ellu tuua! See aitab sind!

Soovin sulle kõige suuremat rahutunnet! Hinga vabalt, naudi elu, ava end spirituaalsusele, milleks on elu mõistmine!

Tene Laul