Vesi on kõige olulisem tervendaja, mille sa meie koduplaneedilt leiad. Veejoomise vajalikkust tuleb kindlasti rohkem esile tõsta ning endale teadvustada. Olen läbi aastate palunud paljudel vee joomist suurendada, kuna olen tunnetanud nii paljude dehüdreeritud ehk veepuuduses kehade energiaid. Iga kord, kui olen selle ära maininud, siis tunnistatakse ja teadvustatakse endale, et vett ei jooda piisavalt. Mis tähendab seda, et nende inimeste intuitsioon on neid juba ette teavitanud, et vett oleks rohkem vaja, aga sellest hoolimata ei ole selles osas midagi ette võetud. Sellistes olukordades ma tunnen, et pean sellele tähelepanu juhtima, kuna veejoomine on kehale ja hingele ülimalt oluline. Minu jaoks on piin tunnetada, et kellegi keha kannatab veepuuduse all, sest on kurb vaadata, kuidas keha on vaevas ja hing närviline. Tihtipeale on närvilisus see, mis tuleb veepuuduse juures esile. Seega soovitan kõigil enda igapäevane veetarbimine ja regulaarsus üle vaadata. Võta enda jaoks hetk ning küsi: "Kui tihti ma joon igapäevaselt vett?" Mõtle selle peale ning sa leiad vastuse üles, kas seda on piisavalt või mitte.

Kui sinu intuitsioon ütleb sulle, et sa jood vett liiga vähe, siis palun kuula enda intuitsiooni, vastasel juhul see ei juhata sind enam. Intuitsioon on see, mida sa pead kuulama ja kui sa seda ei tee, siis palun ära oota selget mõistmist selle kohta, mis on sinu elus parasjagu toimumas. Kui sa kuulad enda intuitsiooni, siis sa muutud spirituaalsemaks ja tugevamaks inimeseks. Mina olen siin väga õnnelik, teades, et sinu intuitsioon areneb ja sa liigud spirituaalselt edasi ning edasi. See on minu eesmärk - aidata sind spirituaalselt tugevaks ja võimsaks kujundada. Sinu eesmärk on tugevdada enda intuitsiooni ning täita enda missiooni, milline iganes su missioon on - olgu see muuta haridussüsteemi, parandada maailmas toidu kvaliteeti, olla sotsiaaltööd tehes vaherahu looja või aidata poest toitu kätte saada. Kõik missioonid on olulised ja neid tuleb täita, ükskõik milline ülesanne sinul siin maailmas on. See on oluline! Aga missiooni täitmiseks tuleb sul olla iseendaga heas kontaktis.

Vee-eliksiirid on suurepärased energia-allikad, eelkõige sinu spirituaalsele kehale, aktiveerides sinu Tšakrasüsteemi. Seeläbi suudab ka sinu intuitsioon olla selgem ning seda on lihtsam kuulda võtta.

Mida rohkem sa tervendad end veejoomisega, eriti veel kristallidega väestatud vee joomisega, seda kiiremini sa spirituaalselt kasvad. Kristallid laevad vett enda energiaga, seega saad sa füüsilisele kehale vee andmisega toita samal ajal ka enda spirituaalset keha. Ei ole vahet, millise kristalliga sa vee-eliksiiri teed, igal juhul aitavad need sul kasvada ja areneda. Olen aastate jooksul kirjutanud kõikide poleeritud kristallide juurde, milliseid kristalle võib vette lisada, kas siis klaasi, kannu või pudelisse, ning kuidas need sulle mõjuvad. Vee väestamiseks on olemas ka spetsiaalsed kristallieliksiiripudelid ja eliksiirisauad, neid võimalusi on tegelikult palju, saad nendega tutvuda siit.

Kui sa kasutad vee-eliksiiri tegemiseks poleeritud kristalli, siis ole hea ja ära kasuta seda kristalli mõnel teisel eesmärgil, kuna see on sinu vee väestaja. Kui kasutad seda mõnel teisel eesmärgil, võib see endasse tõmmata teisi energiaid ning edastada neid sulle vee kaudu. Seetõttu tuleb vee-eliksiiride kristalle kasutada vaid vee-eliksiiride valmistamiseks. Soovitan hoida neid eraldi koti või karbi sees näiteks köögis, kus sa täidad enda veepudelit, hoiad veejoomise klaasi või kannu.


Puhasta neid kristalle iga kord, kui oled neid vee-eliksiiri tegemiseks kasutanud. Selleks lase need voolava vee alt läbi ning kuivata ära. Hoia aeg-ajalt ka vee sees, kuhu oled lisanud mõned tilgad Lavendli eeterlikku õli, et teha neile suuremat energeetilist puhastust. 

Vee-eliksiiri joomine aktiveerib tervenduse, eelkõige Kurgutšakras, mis tähendab seda, et sul on võimalik iseennast paremini mõista, minevikule head aega öelda ning uuendada enda ellusuhtumist. Kõikide kristallide energia, millega sa vee-eliksiire teed, mõjuvad Kurgutšakrale ning põhitšakrale, millele see kristall on kõige enam mõeldud abi andma. Vee-eliksiiridega on võimalik end kiiresti tervendada, 5D-energiasse liikuda, seal olla ja osata spirituaalselt võimekaks muutuda. Seega tasub see imeline tervendusprotsess esile võtta ja muuta enda igapäevaseks harjumuseks. Hoia kristallieliksiiripudelit alati endaga, kas autos või trennis või siis kontoris tööl joo klaasi seest vett, mida on väestanud näiteks Mäekristall. See kõik on hea selleks, et mõtted lendaksid, ideed tuleksid, energia kasvaks ning elujõud suureneks.

Hoia end, tasakaalusta end, tervenda end! Joo vett ning luba enda intuitsioonil tugevaks muutuda. Aktiveeri enda Kurgutšakra!

Telepaatiliselt alati sinuga!

Tene Laul