Alkoholi suhtes on väga palju erinevaid arvamusi. On neid, kes on selle tarbimise poolt, on neid, kes on selle vastu ja on neid, kes suhtuvad sellesse väga neutraalselt. Mina näen alkoholi kui ravimit, eriti kui on tegemist võimalikult puhta ehk kange alkoholiga. Viimase hulka kuulub ka tekiila. Tekiila on minu silmis alternatiivne ravim ja rituaalijook, mille väge tasub lähemalt õppida.

Mainin ära ka selle, et tekiilast kirjutamine ja minu nägemuste esitamine ei ole mitte kuidagi seotud alkoholi reklaamimisega ega toeta alkoholismi. Vastupidi - soovin näidata sulle ja kõikidele teistele enda lugejatele, et alkohol eksisteerib põhjusega ja sellel on olemas omad kasulikud omadused. Räägin sulle alkoholi spirituaalsest poolest ehk mida see suudab anda sinu hingele ja kuidas see sind mõjutab. Suurendan sinu teadlikkust selles osas, kuidas hinnata ja käsitleda alkoholi terve suhtumisega ning seda intelligentselt tarbida. Mitte kui meelelahutusjoogina vaid rituaalijoogina.

Tekiilat saadakse agaavist, mis on äärmiselt ilusa ja tugeva energiaga taim, millel on tohutult palju tervendavaid omadusi. Kui tekiilat tarbida, siis soovitan valida kõige puhtama versiooni, et selle spirituaalne tervendus sinu kehas oleks samuti ilus ning hea. 

Agaav sümboliseerib hinge puhastavat energiat. Sellest valmistatud tekiila on hingepuhastaja, millega on sul võimalik end ka Karmaatiliselt puhastada ja tervendada. Kirjutan selle artikli sulle siia põhjusega, kuna on erinevaid viise, kuidas enda Karmat tervendada ja kui sa ühendad erinevad tervendused, mis tegelikult moodustavad terviku, siis sa saadki puhastatud.

Kui tarbida tekiilat Karmatervenduseks, siis tarvitada seda väikeses koguses ning tarbides keskenduda sellele, et sinu Karma puhastuks. Enne tekiilapitsi kättevõtmist ning joomist vii end meditatiivsesse seisundisse ning keskendu sellele, et see puhastaks sinu hinge. Nii avad sa enda meeled puhastusele ning tekiila aktiveerib hingelise puhastuse kordades kiiremini. Väga oluline on olla ise õigesti lainestatud, see ongi 5D-versioon alkoholi tarbida - tervendamise ja spirituaalse arengu jaoks, mitte meelelahutuseks, mis on alkoholitarbimise 3D-versioon. Kui sa teadvustad endale, miks sa seda teed, mida see sulle annab ja teed seda heal eesmärgil, olles ise õnnelik, mõjub see sinu spirituaalsele kehale suurepäraselt.

Olen teile aastaid kirjutanud ja rääkinud, et minu missioon on teid valgustada. Kui sa tunned, et sul on vaja teha endale Karmaatilist suurpuhastust, siis on sul võimalik seda tekiilaga teha. On ka teisi erinevaid viise, millest olen kirjutanud ja väga suur osa Karmapuhastusest on kirjas "Ajarännak 2023" raamatus, kust saad lugeda ka selle kohta, kuidas enda 3D-kihtidest vabaks saada ning liikuda 5D-mõttemaailma, seal olla ning seda hoida, mida tuleb samuti osata teha.

Karmat aitab puhastada Rüoliidi, Musta Turmaliini, Oonüksi ja Musta Obsidiaani kandmine. Just Rüoliit ja veel lisaks ükskõik milline teine nendest kristallidest koos loob veel tugevama mõju. Kristallid tervendavad sind, püüdes enda sisse sinu energiaid ja andes vastu enda energiaid. Mis tähendab seda, et ükskõik millist kristalli sa kannad, kõik need annavad sulle enda energiat, eemaldavad blokaadid, negatiivsuse ja loovad sulle väga võimsa Auravälja.

Taimed ja mineraalid ehk kristallid on alati kokku sobinud. Vaadake looduse poole ning mõelge selle peale, et enamus sellest on eksisteerinud siin kordades kauem kui sina, kui kõik inimesed. Seega on vastus lihtne - need sobivad kokku. Kuna meie koduks on planeet Maa, siis järelikult see, mis eksisteerib siin ilma meie sekkumata, on siin põhjusega. Tõde on alati lihtne!

Tekiila on taimne rituaalijook, millega saad vabaneda lihaspingest, see vabastab Tšakratevahelise pinge, mis loob ärevust, närvilisust, unetust, seedeprobleeme, närvisüsteemihaigusi ning ebamugavustunnet kehas. Seejärel aktiveeruvad kõik Tšakrad omavahelisele koostööle, mõjudes hästi just Kurgutšakrale. Mis omakorda tähendab seda, et see aitab analüüsida minevikku, seda mõista ja seejärel vabastada. Seega võib öelda, et tekiila kui alternatiivne tervendaja suudab sulle pakkuda lahendusi puhastades sinu alateadvust, vabastades samal ajal Karmat ning puhastades omakorda Auravälja energiaid. Selle tulemusel toimivad kristallid kordades kiiremini, kuna segavad energiad on Tšakrasüsteemist eemaldatud.

Seda kõike lugedes võib sul tekkida küsimus, et kui palju tuleks siis tekiilat tarbida, et sellist mõju saada? Seda tuleb sul ise tunnetada, kuna mul ei ole õigust sulle alkoholi tarbimist soovitada, vaid ma ikkagi räägin enda nägemustest. See, kuidas sa seda kasutad, see jääb sinu enda vastutada, olles vähemalt 18-aastane.

Rituaalijooke tehakse endale siis, kui selleks on vajadus ja kõige olulisem on see, et see oleks pigem väiksem kogus, mitte suur. See on minu nägemus selle kohta.

Kui tekiilat tarbida koos laimi, sidruni, apelsini või ükskõik millise teise tsitruselisega, siis need lisavad rituaali energiatervendust ja aktiveerivad Karmapuhastuse veel kiiremini. Sa saad tsitruselise valida selle järgi, millist Tšakrat sa soovid ekstra tervendada. 


Sidrun aktiveerib Päikesepõimiku, kasuta seda siis, kui soovid olla õnnelikum olla, tuua endasse rohkem positiivsust, nautida elu rohkem ja tuua juurde naeru ning huumorit. Apelsini või Mandariini kasuta selleks, et tervendada Sakraaltšakrat, aktiveerides endas loomingulise poolel, tuues välja enda sensuaalsus ning ka tööedu. Kui sul on Karma tööalaselt kinni, siis kasuta neid tsitruselisi kindlasti. Samal ajal võid loomulikult kasutada õlilambis või difuuseris ka eeterlikke õlisid, et avada end meditatiivsesse seisundisse, mis soodustab Aurapuhastust. Kõik eeterlikud õlid leiad siit. Kõik on energiatervendajad, millega on võimalik sul meditatsiooni minna.

Laimi kasuta Südametšakra tervendamiseks, aktiveerides selle puhastuma, minevikuenergiaid vabastama, traumadest tervenema, südamevalu vähendama, aktiveerides enda sees uuendusliku armastuseenergia, suunates end 5D-tasandile ehk tingimusteta armastusse.

Pomelo aktiveerib Kroontšakra, eemaldades blokaade, mis takistavad sul enda unistusi täide viia. Pomelo suurendab lootust ja aktiveerib sind enda eest rohkem seisma.

Sviiti parandab sinu meeleolu, eemaldab stressienergia ja aitab luua kaitse selle tekkimise eest. Suurepärane valik depressiooni tervendamiseks alternatiivsel viisil. Tekiila avab Aurapuhastuse ja Sviiti aitab sinu Auraväljal tugevaks muutuda. Sviiti meenutab mulle Musta Turmaliini energiaid, kuna seda kantakse selleks, et Auraväljas ei oleks lekkeid, mille kaudu on negatiivsel energial võimalik Auravälja pääseda.

Greip vähendab ülemõtlemist, aidates lahti saada Kolmandas Silmas eksisteerivast valeinformatsioonist, mis viib sind eksiteele ja ei aita sul spirituaalselt areneda. Greip aitab vabastada hirme ning tervendada Juurtšakrat ja Sakraaltšakrat nii, et need ei teeks sind füüsiliselt ja vaimselt nõrgaks. Grebi eeterlikku õli soovitan kasutada õlilambis või difuuseris, kui sa ei soovi tekiilaga endale Auravälja ja Karmapuhastust teha. Eeterlikud õlid aitavad sellel puhul sind alati.

Tekiilat juuakse pitsist ning sellele süüakse tsitruselist peale. Kui soovid, siis võid tekiila soolaga kokku segada. Soovituslikult Himaalaja soolaga, mille kohta olen kirjutanud põhjaliku spirituaalse ülevaate, leiad selle artikli siit. Himaalaja soola tasub tarbida, see on tohutult kasulik nii füüsilisele kui ka vaimsele kehale.

Soovi korral saad teha rituaalijoogi ka värskelt pressitud tsitrusemahlaga. Kuula siin enda intuitsiooni, lase sellel end juhatada, eriti lugedes seda artiklit siin.

Tekiila on ka suurepärane prebiootikum ja probiootikum, mis tähendab seda, et see aitab lahti saada bakteriaalsetest haigustest ning kasvatab sinu soolestikku juurde tervislikke ning kasulikke baktereid. Eriti siis, kui sinu menüü on tervislik ja sa kasutad tekiila tarvitamisel tsitruseid. Nii saad lahti ka seedeprobleemidest, kiirendad ainevahetust ning see mõjub suurepäraselt sinu immuunsusele.

See on minu nägemus tekiilast ja selle kasutamise väest.

Taimed on maagilised ja need eksisteerivad siin planeedil põhjusega. Need on meie isiklikud tervendajad, spirituaalse väe suurendajad, meie hinge kasvatajad!

Hoidke end terve ja õnnelikuna!

Tene Laul