Olen 2021. aasta lõpust sulle rääkinud sellest, et me oleme täna maailmas, kus eksisteerivad üliaktiivselt nii 3D-energia kui ka 5D-energia. 2022. aasta eesmärk oli tegelikult anda sulle võimalus valida, kuhu sinu enda energia kaldub. Selle aasta jooksul tuli teha enda spirituaalse poolega palju tööd, arvestades seda, et 2023. aasta algusel kinnitus sinu Auravälja see energia, millist on sinus kõige enam.

Sa ei pea muretsema, kui tunned end täna kehvasti või sinu elus on kuidagi palju stressi, et siis sa oled kindlasti 3D-energias. Ei, stress ei kao uuel ajastul ära, muutub hoopis see, kuidas sa sellesse kõigesse suhtud. 3D-energias suhtud sa asjadesse nii, et justkui kõik on halb ja ebameeldiv, sa ise muutud väga toksiliseks, kui sinuga juhtub midagi, mis sulle ei sobi. 5D-energias eksisteerimine tähendab seda, et hoolimata sinu olukorrast suudad sa ületada raskeid emotsioone, luua rohkem mõistmist ning mitte kaotada lootust. See on kõige olulisem, et sa hoiaks lootust, kuna see on üks võimsamaid energiaid, mida Kroontšakra suudab vallandada. Kui sinus on lootus, siis Kroontšakra töötab ja see omakorda viitab sellele, et sa oled 5D-energias. Kui sinu Kroontšakra ei tööta, siis see viitab madalale spirituaalsele energiale. Aga siinkohal sa võiksid mõista seda, et Tšakrate aktiivsust on alati võimalik võimendada, mis tähendab seda, et Tšakrasüsteemis ei eksisteeri sellist asja, et “see on nüüd justkui terve ja valmis”. Tšakrate jõudu ja aktiivsust on võimalik lõputult aktiveerida, suurendada ja võimendada. 

2022. aasta eesmärk oli aktiveerida kogu Tšakrasüsteem ja suurendada spirituaalset energiat igas mõttes, et pääseda 5D-energiasse, mis kinnitus 2023. aasta alguses. Nüüd tuleb absoluutselt kõigil endaga tööd teha. Kirjutasin 2022. aasta veebruari artiklites Pluuto kohta: need, kes ei tegelenud enda spirituaalse poole tugevdamisega, jäid 2023. aasta alguses 3D-energiasse, ning sealt 5D-energiasse edasi liikuda on neil raskem. Kui sa oled 3D-energias, siis ära muretse, küll ma aitan ja juhatan sind sealt välja. Sa saad alati enda sees energiaid muuta, lihtsalt 2022. aastal oli seda kordades kergem teha. See oligi põhjus, miks ma pidevalt 5D-energiast rääkisin ja kirjutasin. Miks ma sind ja kõiki teisi sinna energiasse juhatasin. Selleks, et sul oleks kergem. Kuna 5D-energias eksisteerimine annab sulle endale palju eeliseid.


Näiteks aitab 5D-energias olemine sul eluraskustega ehk õppetundidega paremini hakkama saada, selles kergemalt olla ning leida lahendusi või õppida kiiremini, kui 3D-energias olles. Kui oled 3D-energias, siis võid tunda, kuidas justkui terve maailm on sinu vastu, su ümber ei ole mitte midagi head ja sa näed ise teistes, iseendas ja maailmas halba. See suhtumine on 3D-suhtumine. Kuidas siis ise 3D-energiast vabaks saada või kuidas saada hakkama nende inimestega, kes sind 3D-energiasse tirivad?

Jah, kui sa oled 3D-energias, siis sa võid enesele teadmata tõmmata teisi inimesi madalasse energiasse. Võid mõjuda isegi energiavampiirina. On inimesi, kes soovivad sinust eemalduda, kuna nad ei suuda selle energiaga toime tulla. Mis tähendab seda, et sinu enda heaoluks ja teistega läbisaamiseks on kindlasti vaja teha energeetiline pööre. Selleks, et sul oleks kergem ja ka teistel oleks parem sinuga koos eksisteerida.

Sa oled 5D-energias, kui sa näed elu ilusate silmadega, räägid armastusekeeles, oled tolerantne, heatahtlik, suudad teha kompromisse ja ületada negatiivsust positiivsusega. Sa oskad ka kõige keerulisemas olukorras näha lahendusi ja elu ilusat külge. Seda mitte ära unustades. Kui sa oled 5D-energias, siis on sinu ülesandeks seda energiat säilitada. Juba seetõttu, kuna kuni 2025. aastani väestab Pluuto meie planeeti kohati destruktiivse energiaga, mis lagundab vanu kihte. See kõik toimub tegelikult meie kasuks, muutes maailmas neid struktuure, mis enam ei toimi. See omakorda toob muutust paljudes tööstustes, erialades, tegevustes, tõekspidamistes ja inimeste poolt tekitatud teemades. See, mis muutub meie maailmas kuni 2025. keskpaigani ja, eelkõige, mis lõppeb, see peabki lõppema. Sellele kõigele ei ole mõtet vastu hakata. Muutused toimuvad inimeste hingedes ja me näeme maailma iga päevaga aina rohkem teisiti. See ongi 5D-energia, mis aitab maailmas parandada seda, mis vajab parandamist. Aga see toob kaasa uuendusi ja uuendusi ei ole alati lihtne aktsepteerida. Eriti, kui elad 3D-maailmas, kus näed muutusi kui probleeme või potentsiaalseid ohte. Tegelikult võiksidki kõik inimesed võtta hetkel sellise suhtumise, et see, mis ülemaailmselt toimub, see peabki toimuma. Kui esile tuleb midagi rasket ja keerulist, siis tuleb sellele anda uus kuju seda tervendades ja meie maailma parandades. Mida kõrgem on sinu 5D-energia tase, seda rohkem näed sa võimalusi, kuidas muuta olukord paremaks nii ülemaailmselt kui ka väga isiklikul tasandil nii, et suudad seda teha rahutasandil, mõistva suhtumise ja armastusega.

2021. aasta juulikuust kuni praeguseni on Kosmos vallandanud energiaid, milles on suur sõnum meie maailmale: “Kui sa lased armastusehäälel teha enda sees otsuseid ja valikuid, siis sa jõuad kõrgustesse!”. Meil on siia maailma armastuseenergiat vaja ja ilma selleta ma ei näe võimalust, et inimeste vaimne tervis saaks korda ja lõppeks toksilised tegevused erinevates valdkondades, mis mõjutavad meid ja kogu planeeti. Ma ei hakka ilustama midagi, mida ei ole võimalik ilustada. Meie maailm vajab armastust, hoolitsust ja headust. Seda on vaja juurde igas aspektis. Kosmos ise loob uuendusi, annab võimaluse Maale ja meie inimestele teha pööre tagasi loodusesse, headusesse, ühtehoidmisesse, koostöösse, tervendusse. Avatakse iidseid teadmisi, juba on olnud ja on tulemas väga palju erilisi kosmilisi hetki, mis väestavad 5D-energiat, silmaringi ja armastuseenergiat. Nendel teemadel hakkan ma rääkima nii LA TENE podcast'is kui artiklites. Me oleme siiski uuel spirituaalsel ajastul - 2022. aasta oli selle sissejuhatus ning 2023. aasta selle ajastu algpunkt nii, et lukku pandi need energiad, mis vallandusid meie Maale poolteist aastat enne seda. Seega, tere tulemast uude ajastusse ja kui sa soovid maailmaga koostööd teha, siis ava enda energia 5D-sse.

Kui soovid selles energias olla ja seda säilitada, keskendu Südametšakra tervendamisele ja aktiveerimisele. See on kõige olulisem, sest see aitab sul kanaldada 5D-energiat otse Kosmosest, avada sind nägema võimalusi, mitte takistusi. See on väga oluline oskus ja 5D-energias suhtumine. Et saada aru, kas sa oled 5D-energias, küsi iseenda käest, kuidas sa suhtud sellesse, kui sinu eluteele tuleb midagi, mis tekitab sulle probleeme või paneb sind situatsiooni, kus sa oled nagu nurka surutud? Küsi enda käest, kas sa lähed kohe paanikasse ja hirmutasandile? Kas sa hakkad seda kõike kartma ning võtad suhtumise, mis mõjub raskelt sinu tervisele nii füüsilisel, emotsionaalsel, vaimsel kui ka spirituaalsel tasandil? Kui sinu eluteele tuleb midagi ja üllatab sind mitte kõige meeldivamalt, siis sinu füüsiline keha läheb eelkõige närvi, sinu lihased lähevad pingesse ja sa kaotad mingil määral enesevalituse. Iga kord, kui sul vallandub automaatselt selline reaktsioon, siis on see märk selle kohta, et sinu energeetikas on 3D-energia domineerival kohal. Jäta endale see meelde. Aga sa ei pea seal 3D-energias eksisteerima, sa võid teha muutuse kohe, kui sa mõistad, et sul on seda vaja teha. Selleks ma siin olengi, et aidata sul märgata 3D-energiat nii enda kui ka teiste juures, et sa mõistaksid, kus sa hetkel enda elus seisad. Lisaks annan sulle kätte kogu juhatuse, kuidas olla 5D-energias ja seda säilitada. Seda on vaja säilitada kogu meie uue ajastu jooksul, see on väga oluline. Seda tuleb ka aktiveerida ning teatud kosmilistel hetkedel on võimalik seda teha. Hakkan sulle sellest täpsemalt kirjutama ja rääkima, et sa saaksid kogu oma väe viia positiivsemasse, kõige võimekamasse ja armastuseenergiasse.

Südametšakra aktiveerimiseks kasuta Tsoisiiti, Rubiin-Tsoisiiti või Rubiini. Eriti siis, kui sa tunned, et sinu suhtumine on alles 3D-energias. Need kolm kristalli on suurepärased Südametšakra kristallid, aidates puhastada selles Tšakras olevaid ebakõlasid ning seejärel aktiveerida see tööle 5D-energiat kanaldama ning salvestama. Kuna Kosmosest kiirgab seda valgustatud energiat meie kõigi hingedesse, siis on sinu ülesandeks end sellele energiale avada. Energiad, mida meile saadetakse, tuleb vastu võtta, eriti kui sa soovid nendest kasu saada. Ja sul on tegelikult võimalik neist kasu saada. Selleks, et aktiveerida 5D-energiat otse Südametšakrasse, soovitangi kanda Tsoisiiti, Rubiin-Tsoisiiti ja Rubiini. Vähemalt ühte nendest kristallidest, need aitavad ka väga ebatervel Südametšakral terveneda ja seejärel aktiveeruda. Eriti siis, kui sa oled 2022. aastal kogenud suhete tõttu hingevalu või südamevalu, need kristallid toetavad sind ekstra palju.

Kui sinu Südametšakra on katkine, purustatud eluraskuste, pettumuste, petmiste või reetmiste tõttu, mida on viimased 3 aastat meie maailmas palju olnud, siis peaksid sa enda Südametšakra tervendamise kindlasti ette võtma. See, mis on viimased 3 aastat maailmas toimunud, see kõik on olnud vajalik uude ajastusse liikumise jaoks. Palju probleeme, hukkamõistmist, destruktiivset käitumist, ärakasutamist, valestimõistmist, kritiseerimist, piiranguid ja valesid. Energiad on olnud äärmiselt ärevad selleks, et lagundada vanu mustreid. Sa oled neid kogenud kas isiklikul või ülemaailmsel tasandil, mitte keegi meist ei ole sellisest energiast pääsenud, kõik on sellega kuidagi seotud olnud. Nüüd olenebki, kui head tööd sa tegid 2022. aastal enda spirituaalse poolega, kas sa kasvasid hingelt armastavamaks ja tegid vaherahu probleemidega, mis sinu eluteele saadeti või milles sa eksisteerisid. Kui sa jäid sinna kinni, siis olgu esimene samm kindlasti Südametšakra tervendamine. Selleks, et sa ei langeks sügavale 3D-energiasse, millesse ma tegelikult ei taha sind lasta. Ma lausa ei luba sul sinna kukkuda.

Kõige olulisem on see, et me kõik oleksime 5D-energias ja säilitaksime seda endas. See on kõigi jaoks kasulik ja annab maailmale võimaluse terveneda. Eelkõige on tähtis suhtumine teistesse inimestesse, see on esimene etapp 5D-energias. Kuidas sa suhtud teistesse? Kuidas sa mõtled inimeste peale, keda sa tunned või kohtad? Millised on sinu esmased reaktsioonid, kuidas sa end väljendad ja mida sa nendele pakud?

Esita endale need küsimused ja tee omad järeldused. Kas sa oled pigem see, kes kritiseerib ja mõistab teisi hukka või oled sa see, kes pigem näeb inimeste häid külgi ja annab neile võimaluse, mitte ei võta neilt seda kohe ära?

Olles kriitiline, mõistes hukka ja kommenteerides teiste inimeste valikuid halvustavalt, viitab see väga madalale energiale. Kas selle asemel, et proovida aru saada, aidata, inspireerida, juhendada, toetada, valgustada, on sul negatiivne suhtumine? Kui jah, siis see on tõsine märk 3D-energiast. Kui sa tunned end siinkohal ära, siis võta sellise suhtumise muutmine kiiremas korras esile. See ei vii sind mujale, kui sõna otseses mõttes hukatusse. Arvestades seda, millises positsioonis on Pluuto kuni 2025. aasta keskpaigani, siis tõmbad sa sellise suhtumisega enda ellu ise väga palju raskusi ja Karmaatilist tagasilangust. Seega lõpeta koheselt selline suhtumine, kui sa oled seda endas märganud.

Kui soovid endast sellist suhtumist vabastada ja luua rohkem armastavamat ning positiivsemat lähenemist, siis soovitan sul kindlasti alustada esimesel võimalusel Oonüksi kandmist. Tegemist on kristalliga, mis suunab sind end paremini väljendama, aidates sul mõista seda, kus sa võid enda agressiivsema poole välja tuua ja kus sa kindlasti peaksid end vaos hoidma. On inimesi, kellel ei ole võimalik enda agressiooni täielikult vabastada, kuna tegemist on iidse energiaga, ellujäämisinstinktiga, kaitserefleksiga. Mida vanem on sinu hing, seda suurem on sinu oskus kaitsta ja vastu hakata. 5D-energia ei tähenda seda, et agressiooni ei oleks, see lihtsalt tuleb esile õigel ajal, kui on vaja kedagi või iseennast kaitsta nii, et teisiti ei ole seda võimalik teha. Ürgsed energiad tulevad nii või naa aina rohkem esile, sest Pluuto aktiveerib neid. Ja siin ongi küsimus, mil viisil vallandub sinu spirituaalses DNA-s ürgne energia: kas 3D-s või 5D-s? 3D-s kasutad sa enda väge teistele teadlikult liiga tegemiseks või enda õiguse saavutamiseks. 5D-energias kasutad sa seda kõigi heaoluks, kellegi kaitseks, tingimusteta armastades. Kui sul on raske seda mõista, mida ma soovin sulle sellega öelda, siis selgitan juurde. Kuna minu eesmärk on sind ja kõiki teisi valgustada, siis ma teen seda. Et teha end võimalikult arusaadavaks, et sina saaksid minu käest võimalikult palju spirituaalset informatsiooni ning see aitaks sind.


Kui sa satud sellisesse olukorda, kus keegi soovib sinu ümber draamat, sind alla tõmmata, sind nii-öelda paika panna ja on omavoliliselt võtnud õiguse hakata sind ümber kujundama (3D-ülimadalas energias eksisteerivad inimesed teevad seda nii kõrgetel positsioonidel kui ka pereringis), siis saab sinul olla kaks suhtumist. 3D-energias suhtumine on see, et sa lood sellest veel suurema draama, sinus tekib viha ja suured probleemid peale seda on garanteeritud. Kirjutasin oma raamatus "Ajarännak 2023", et 2023. aasta esimestel kuudel on eriti oluline tervendada enda Karmat, et uues ajastus oleks lihtsam ja kergem liikuda ning õnnelikult elada. Kuidas seda teha, saad lugeda sellest raamatust.

Kui sa oled selles situatsioonis ise 5D-energias, siis sa suhtud sellesse kõigesse väga kergelt, hoolimata probleemist, millesse sind on tiritud. 5D-energiaga inimene ei tõmba ise teisi inimesi probleemidesse, vaid tegeleb draamade ja pealetükkivuste ning arrogantsete inimestega siis, kui ta on selleks sunnitud ehk siis, kui teda on sellistesse situatsioonidesse tõmmatud. Kui sa oled 5D-energias, siis sa suudad aru saada, et teine osapool (või teised, oleneb, milline probleem on sinu ellu toodud) käituvad sinuga ebaõiglaselt. Sa suudad aru saada sellest, et tegelikult ei ole sellist situatsiooni üldse vajagi. Sa suudad sellest kõigest aru saada, aga sa hakkad end kaitsma. Kõik inimesed on alates 2023. aastast aktiveerunud end kaitsma, seega on draamad ja inimestevahelised lahingud garanteeritud. Seetõttu rääkisingi sellest, et maailm jaguneb kaheks ja 5D-energia piletit on võimalik kohe kätte saada vaid pooltel. Teised peavad end treenima kuni Pluuto väe kadumiseni ja alles siis saavutavad selle, mille teised saavutasid juba 2023. aasta tulekuga. Seega erinevus jääb, aga kõik jõuavad omal ajal sinna, kuhu Universum soovib meid juhatada.


Kui sa oled 5D-energias, siis igasugune draama, mis sinu ellu tuleb, teeb sulle haiget, aga mitte enam nii, kuidas see võis sulle varem mõjuda. See hetk võib olla raske, kuid see läheb kiiresti minema, kuna 5D-energia on täidetud armastusega ja armastav suhtumine on see, mis aitab ka nii-öelda kõige räpasema energiaga hakkama saada. Selle asemel, et tunda end justkui kannatajana, võtad sa suhtumise, et seda olukorda ära lahendada. Sellest välja pääseda, õppida, liikuda edasi ja enda südames andestada. 5D-spirituaalsus tähendab seda, et sa andestad sellele olukorrale, aga sa ei aktsepteeri seda, mis sinuga on tehtud. See kõik jääb meelde, kuna 5D-energias suureneb ka spirituaalne mälu, mis tähendab seda, et sa ei unusta, aga sa suudad selle teadmisega elada, mis on toimunud, sa õpid situatsioonist, tervened ja liigud eluga edasi. Mis on minu meelest suurepärane ja imeline. Kui sa oled 3D-energias, siis sa lood ise draamat, kritiseerid, kahjustad teisi inimesi ja pead vimma. Kõige hullem on 3D ekstra madalas energias see, et viha hoitakse sügaval Südametšakras ja seda sealt kätte saada on äärmiselt raske. Selleks tuleb teha pidevalt Aurapuhastusi näiteks Viirukipuu viirukiga, Viirukipuu eeterliku õliga ja keskenduda sellele, et Auraväli oleks puhas. Seda energiat on võimalik sealt välja päästa, aga selleks tuleb ise palju tööd teha ja endaga vaeva näha.


Minu kõige suurem eesmärk selle artikliga on inspireerida sind 3D-energiast väljuma ning hoidma alati 5D-energiat. See on ainukene viis, kuidas parandada seda, mis on meie maailmas tegelikult valesti läinud. Väga paljudes kohtades on inimene ise võtnud õiguse ja julguse sekkuda millessegi, millesse ei tohiks sekkuda. Näiteks teiste inimeste tervisesse. Julgen ausalt ja kogu südamest välja öelda selle, mida ma arvan vaktsineerimispropagandadest ja massihüpnoosist, nii nagu ütlesin 2019. aasta lõpus kõikidele loengus osalejatele ja neile, kellega olen kuni tänaseni kohtunud ning sellel teemal vestelnud: “Tegemist on ülemaailmse kuriteoga, mille tagajärjed on kordades kohutavamad, kui seda suudetakse endale teadvustada. Tegemist on kuriteoga, kuna mitte ühelgi teisel inimesel ei ole õigust reguleerida teise inimese tervist. Kui seda reguleeritakse ülemaailmsel tasandil, siis ongi tegemist ülemaailmse kuriteoga. Kes vastutab? Mõelge selle peale. Kes vastutab selle eest, mis maailmaga on tegelikult tehtud?”.

Lisaks sellele ei tohiks inimeselt ära võtta vaba tahet. Seda on aga tehtud viimased 3 aastat korralikult. Seda on tehtud ka eelnevalt, aga need viimased 3 aastat olid ekstra julmad ja ma olen selles osas kogu südamest aus. Kõikides artiklites on minu isiklik arvamus, seega ei ole seda võimalik mitte ühelgi “organisatsioonil” või “tegelasel” ümber lükata. See on minu hinge häälestatus, mida ma alati artiklitesse kanaldan. See kõik, mis on maailmas toimunud, see on 3D-suhtumine. Pressime ja surume inimesi nurka. Milleks? Keegi kuskil saab sellest kasu, kui kelleltki võetakse ära tema vaba tahe. Alati on nii. 5D-energias eksisteerimine tähendab seda, et sa lubad teistel olla nemad ise, olles ise väga autentne. Kui teine inimene sinu kõrval soovib end vaktsineerida või kuidagi enda tervist kahjustada, siis see on tema teadlik valik. Kui ta küsib sinu käest nõu või annab sulle õiguse sellesse sekkuda, siis on sul olemas luba enda maailmapildiga sellesse siseneda.

Meenutan ka seda küsimust, mida küsisin alates 2019. aasta lõpust kõigi käest, kes tulid minu juurde vaktsineerimise kohta nõu küsima, ja kes olid paanikas ning ootasid minu käest tuge. Minu esimene küsimus oli: “Mis paneb sind kohe vastu võtma vaktsiini, mille sisu sa ei teagi ja mille sisu üldse ei avalikustata?”. Ainukene asi, mida avalikustati, oli see, et see kaitseb meie inimesi, aitab kaitsta surma eest. Ütlen ausalt, et ma ei usalda mitte ühtegi toodet, mille sisu ma ei tea, kui see just ei ole 100% taim. Sellisel juhul ma tean, et see on looduse loodud ning selle sisu on võimalik kasutada tervendamise eesmärgil. Tegelikult on maailm väga lihtsalt üles ehitatud ja tihtipeale teevad inimesed ise selle elu siin planeedil kordades keerulisemaks ja probleemsemaks. Seega tuleb alati vaadata skeptiliselt otsa kõigele, mille on loonud inimene, mis on uus ja tekitab küsimust, kas see on ikka okei või ei ole. Jäta see endale meelde ja usu mind, sul on kordades kergem ja lihtsam siin maailmas ringi liikuda ning teha õigeid valikuid. Ära kahtle enda intuitsioonis. Kui miski ei tundu sulle õige, siis see tegelikult ei olegi üdini õige. Alati kahtle, aga leia üles see tõde.

Mina aitan sul mõista seda maailma paremini, arvestades seda, mis informatsioon minu peast pidevalt läbi käib ja mida minu silmad on suutelised nägema. Ma annan hea meelega sulle kogu informatsiooni, et sa saaksid siin maailma kergemalt liigelda, teha paremaid valikuid, olla tervislik, suhtuda kõigesse 5D-energiaga ja kasvada spirituaalselt võimekamaks inimeseks. Mul on vaid hea meel, kui sina kasvad, väestad end spirituaalselt ning oled avatud maailmavaatega. Mul on alati ülimalt hea meel anda informatsiooni, kui see aitab sind ühel või teisel viisil.

Hoian sind alati armastusega! Oleme telepaatiliselt alati ühendatud! Igavesti!

Tene Laul