Marss on Vähis 25. märtsist - 20. maini ja seda perioodi iseloomustab kõige paremini Südametšakra energia. Aktiveerub vaatamine sügavale Südametšakrasse, mis tähendab seda, et meie mõistuse võivad vallutada suhted ja kõik nendega seoses. Soovid sa seda või mitte, aga sinu mõtted liiguvad suhete suunas. Kui Marss on Vähis ei ole asjade kontrollimine võimalik, seega, kui sa soovid asju kontrolli all hoida, siis lase sellest vabaks. Nii saab loodud sügavam, telepaatilisem side sinu ja nende vahel, kes on sinu elus.


Selle asemel, et mõtete ja tunnetega võidelda, luba mõtetel eksisteerida ja endal tundeid tunda. Ükskõik, millised need tunded on. Kuna Vähk ise on sügavamõtteline tähtkuju, siis Marss kombinatsioonis Vähiga aktiveerib Maa suunas vaatamise Südametšakra sügavaimasse soppi, et leida sealt üles kõik tunded ja oluline informatsioon, mis on seotud sinu ja nende hingedega, kellega sul on hingedevaheline liit kokku lepitud.


Kui sind tabavad sel perioodil rasked ja keerulised emotsioonid ning mälestused, siis lase need vabaks, nuta need enda seest välja. Julge nende pärast nutta, kas siis kurbuse- või õnnepisaraid. Ära blokeeri enda hingelist vabastamist sellel ajal, see on väga suur ja kasulik puhastusperiood sinu hinge jaoks. Seega tee see periood läbi, julge emotsioone tunda, julge neid välja näidata. Ära karda, sest kui sa hoiad seda energiat kinni, siis see muutub sinu jaoks talumatuks. Sa ei suuda seda kannatada ja nii teed sa endale palju rohkem liiga. Luba Südametšakral puhastuda, Marss Vähis on sinu kasuks, mitte sinu kahjuks. Palun jäta see endale meelde ja tule ning loe sellel perioodil seda artiklit uuesti. Eriti just nendel hetkedel, kui sa tunned, et sinu jaoks on talumatu, mis sinu hinge energeetikas toimub, mis mõtted, mälestused ja tunded on esile tõusnud. Ma toon sind tagasi sinu harmooniasse ja tasakaalu. Annan sulle kogu vajaliku informatsiooni ette, teades, et sind ootab ees selline periood. Olen sulle toeks, nii nagu ma olen alati öelnud - ma olen sinuga ja ma ei lase sul mitte kunagi maha jääda, kui sa peaksidki kukkuma. Tõstan sind püsti ja panen rajale tagasi. Me teeme seda koos, mina tõstan sind õhku, sina jääd õhku!

Marss Vähis aktiveerib esmalt Südametšakra detoxi, mis tähendab seda, et sa saad sellel perioodil järgmisesse etappi jõuda alles siis, kui lased enda hingel puhastuda ja armastuseenergiatel paika loksuda. Kui sa jõuad sellel ajavahemikul (25. märts - 20. mai) enda Südametšakral lõpuni puhastuda, siis on sind ees ootamas teine etapp. Kui Marss on Vähis, siis eemaldatakse 2022. aasta madalad energiad ja tuuakse esile väga palju uut informatsiooni, mida sa ei ole enne teadnud või osanud märgata. See saab olema positiivselt üllatusterohke periood, kuna Marss Vähis on sinu kasuks ja avab sinu silmad positiivselt nii mõneski teema osas, andes sulle juurde lootust, julgust, enesekindlust ja usku armastusse. Seda nimetan ma Universumi maagiliseks tingimusteta armastuseks inimese hinge vastu, kes julgeb elada sünkroonis Universumiga. Julge seda teha! Mina julgen, miks mitte ka sina? Ela 5D-energias, nii julged sa elu usaldada.


Südametšakrale aitab teha kiirendatud detox'it, et sa suudaksid teise etappi liikuda, Südametšakra Aurapuhastus. Sellel perioodil, kui Marss on Vähis, võiksid seda teha vähemalt 7 korda. See aitab sul vabaks saada igasugustest madalatest energiatest. Sellest on kasu ka siis, kui teed seda korra või paar, aga võid ka ise tunnetada, mitu korda sul on seda vaja.

MILLAL TEHA SEL PERIOODIL SÜDAMETŠAKRALE AURAPUHASTUST?


Aktiveeri Aurapuhastus kohe, kui tunned, et emotsioonid ja tunded hakkavad sinu jaoks üle pea kasvama.
Kui sa ei suuda tulla toime teemade ja suhteenergiatega, mis kerkivad sel ajal sinu elus esile. Kui tabad end hetkes, kus sinu pea tahab plahvatada. Tee endale siis Aurapuhastust. Vabasta end segavast energiast, et sinu intuitsioon töötaks ja sa suudaksid kõigele leida lahendusi, seletusi, suudaksid vastu võtta uuendusi, inspiratsiooni, et sinus avaneks lootuse- ning armastuseenergia. Just seda soovibki Marss Vähis sinuga teha. Seega aita sellele kõigele kaasa, kui soovid sellest perioodist maksimumi saada.


Südametšakra Aurapuhastuse jaoks kasuta kindlasti Roosipuu eeterlikku õli koos Basiiliku eeterliku õliga. Nende kahe õli aurutamine või isegi korra pudelist sisse hingamine aitavad su Südametšakrast stressieenergiat vähendada. Nii avaneb sul võimalus hoida end vaimselt väga tugevana, et Marsi vägi Vähis mõjuks sulle nii, et sa ei tunnegi sellel ajal stressi. Ka nii on võimalik see periood üle elada - et sa ei tunne stressi. Selleks aga tuleb iseendaga tööd teha ning spirituaalselt vaeva näha.

Vaja läheb ka Roosiviirukit. Kasuta enda lemmikut roosiviirukit, kui soovid, saad nendega alati LA TENE poodidesse tutvuma tulla. Lisaks otsi Aurapuhastuseks välja ka õlilamp, üks teeküünal õlilambi jaoks, viirukialus, tikud.

Kindlasti läheb sul vaja ka vett, et seda Aurapuhastuse ajal juua. Kui sul on vee-eliksiiri kristallide seas olemas Roosa Kvarts, siis on selle kristalli vette lisamine väga kasulik. Väga mugav on kasutada ka Roosa Kvartsiga eliksiiripudelit. Eliksiiride tegemiseks kasuta kindlasti eraldi kristalle, et need ei kanaldaks sinu hinge energeetikasse energiat, mille need on sinu kaitsmiseks endasse püüdnud. Seetõttu hoiustatakse vee-eliksiiri kristalle eraldi karbi sees, et nende energiad ei seguneks teiste energiatega. Vee-eliksiiride vajalikkuse ja selle kohta, kuidas need aitavad sul 5D-energias olla, leiad minu ühe artikli SIIT.

Aurapuhastusega alustades joo ära vee-eliksiir. Seejärel süüta Roosiviiruk, öeldes ühe korra: "Südametšakra puhastugu!" Siis lisa õlilambi kausikesele vesi, süüta teeküünal ja pane see õlilampi ning ütle uuesti üks kord: "Südametšakra puhastugu!" Nüüd võta mõlemad eeterlikud õlid ja tilguta ühte õli vee sisse täpselt 22 tilka ja teist õli samuti täpselt 22 tilka, öeldes samal ajal ühe korra: "Südametšakra puhastugu!" Kui sa oled selle ära teinud, siis tilguta üks tilk Roosipuu eeterlikku õli enda vasakusse peopessa ja üks tilk Basiiliku õli paremasse peopessa. Kui oled selle ära teinud, lausu endamisi viimast korda: "Südametšakra puhastugu!" Peale seda määri käed õliga kokku nii, et need lõhnaksid mõlema eeterliku õli järgi, sulge silmad ja aseta enda käed risti Südametšakra kohale, hoides vasaku käega paremat õlga ja parema käega vasakut õlga. Kui silmad on kinni ja käed on sellises asendis, siis hinga rahulikult nii, et tunned, et sa oled lõõgastunud. Kui oled selle lõõgastustunde saavutanud, siis tee silmad lahti. Aurapuhastus on tehtud.

Võid jätta viiruki ja õlid aurama, kuni need on lõpuni jõudnud. Võid neid sel perioodil igapäevaselt põletada ja aurutada, kui soovid. Spirituaalsuse puhul on lihtne reegel - mida rohkem väeesemeid sa kasutad, seda võimsam on energia ja seda kiiremini kõik toimub!

Marss Vähis toob sinu ellu väga õnneliku perioodi, kui sinu hingetervendus on toimunud enne selle kosmilise energia lõppu ehk enne 20. maid. Seega tasub end selle etapi nimel spirituaalselt väestada ja see etapp Kosmosest enda ellu kanaldada, et muuta enda saatuserada kordades võimsamaks ja aktiveerida tohutult ilus armastuseperiood, mis kandub tulevikku. Sinu õnneenergia suurus sõltub nüüd sellest, kui palju puhastustööd sa sellel perioodil endaga teed. Seega on sinu armastuse saatus sinu enda kätes. See on Universumis haruldane moment ja kui sa seda tead ning tegutsed teadlikult enda väestamise nimel, siis, usu mind, sa ei kahetse seda mitte kunagi! Vastupidi, see teeb sind õnnelikuks, väga õnnelikuks! Ja usu mind, see meeldib sulle!

Kindlasti soovitan sellel perioodil süüa ka granaatõuna, granadilli ja vaarikaid, nendega väestad enda Juurtšakrat ja Sakraaltšakrat. Marss Vähis on lisaks Südametšakrale ka nende Tšakratega tugevalt seotud. Kui need kaks Tšakrat saavad sel ajal sinult energeetilist tuge, aktiveerub armastuseenergia ja muutub suuremaks ning sügavamaks. See on ka selle kosmilise seisu mõte - suurendada sinu ümber armastuseenergiat. Kui sa neid süüa ei soovi, siis võid kanda ka Karneooli kristalli, mis aitab sellel perioodil neid Tšakraid väestada.

Teine maagiline romantikalaine on sinu ellu tulemas, kui suudad selle etapi läbi teha. See, kui võimas see armastuse energialaine on, selle määrad sina ise! Seega tegutse, tee kõik selleks, et see oleks võimas ja kannaks sind kõrgustesse! Armastus on kõige ilusam energia siin maailmas, see on miski, mille nimel anda endast alati maksimum!

Teises etapis toimub Kaksikleekide, Hingesugulaste, Saatusekaaslaste, Elukaaslashingede, Sõprushingesugulaste ja paljude teiste hingedevaheliste liitude vahel tervenemisprotess. Seega ei ole vahet, millised on sinu hingedevahelised liidud, need leiavad tervendust, vaherahu ja tekib tasakaal. Mis tähendab seda, et need suhted, mis on enne 20. maid ebaterves seisus, saavad tervendatud. See on ka osaliselt Saturni töö, mis on aktiivne samal ajal ja millest olen teile artikleid kirjutanud suurte globaasete ettekuulutustega, leiad need SIIT.

Saturn annab Marsile jõudu juurde, et puhastada Südametšakrat, ja Vähi tähtkuju annab kõikidele inimestele suure emotsionaalsuse ning loob selge pildi, mis suhetes päriselt toimub. Vähile ei meeldi iseendale valetada ja seda ta ei lase teha ühelgi inimesel siin Maa peal sellel perioodil. Globaalne Südametšakra avamine on toimumas põhjusega - et elus edasi liikuda. Liikuda suhetes teistele tasanditele, teha enda missiooni ilma minevikust kinni hoidmata.

Marss Vähis aitab saada vabaks suhetega seotud minevikuenergiast, seega tunned sa end peale 20. maid nagunii kordades kergemini. Ükskõik, millise hingepuhastusprotsessi sa läbi tegid, see annab sulle peale 20. maid kergustunde, mis on kõiki ees ootamas. Eriti just neid, kes tegid endaga õigel ajal suurt hingelist tööd, tervendasid enda suhteid ja suurendasid enda sees armastusetunnet.

Teine etapp toob kaasa näiteks Kaksikleekide põgenemiskatse lõpu, taas kokku saamise, nende liit muutub tugevaks. Hingesugulaste puhul on täpselt samamoodi. Vallalised võivad peale 20. maid kohata enda armastust. Saatusekaaslased suudavad teha erimeelsustele lõpu, õppida enda õppetunnid ja edasi liikuda. Karmakaaslased lõpetavad Karmapuhastused, elukaaslashinged lepivad sellega, et on eluks ajaks üheduses. Paljud iidsed hingedevahelised liidud saavad peale 20. maid uue elu sisse. Mis tähendab seda, et mida suurema tervenduskuuri sinu Südametšakra sellel perioodil läbi teeb, seda puhtamaks muutub sinu suheteenergia, seda õnnelikumat ja armastus täis elu sa koged. Tulevad uued liidud ja hingede vahel aktiveeruvad uued missioonid. Mida rohkem on sinu Auraväljas selleks ruumi, seda rohkem head õnne sa armastusetasandil koged. Seega asu nüüd enda Südametšakrat tervendama ja vastu võtma kõike seda, mis Universum sulle sellel perioodil suhetesse saadab. Võta vastu, analüüsi spirituaalsel tasandil ära ja hoia enda Auraväli tugevana. Kanna sel perioodil kindlasti vähemalt ühte kaitsekristalli, parimateks on Tiigriraud või Bronsiit.

Sel ajal, kui Marss on Vähis (25. märtsist - 20. maini), tuleb esile romantikaenergia, mis tähendab seda, et kõik inimesed soovivad sellel ajal rohkem lähedust, tähelepanu, privaatsel tasandil suhtlemist, koostegutsemist ning tunda seda, et nad on armastatud. Paku ise sellel ajal teistele armastust ja nemad pakuvad seda sulle vastu! Minge Universumile poolele teele vastu. Jaga hellust, lähedust, armastust, romantilist energiat, sensuaalset energiat - oleneb, mis tunded sul kellegi vastu on. Jaga armastust, jaga enda elu!

Armastusega alati teiega, telepaatiliselt ühendatud

Tene Laul