Maajumalanna Gaia on andnud meile kõik selleks, et me saaksime olla terved. On imeline rakendada enda elus taimi, andes neile võimaluse meid tervendada. See on põhjus, miks taimed on meie planeedil ja seda ei tohiks kindlasti ära unustada. Elu on lihtne, tõde on lihtne, aga inimesed on võimelised oma suurepärase mentaalse võimekuse tõttu üle mõtlema ja tegema asju keerulisemaks, kui need on. Sellepärast tulebki taimedega kontaktis olla, et oleksime Maa energiaga kontaktis. Mina olen seda meelt, et need, kes oskavad looduse väge kanaldada, on spirituaalselt väestatud, nad on endaga suurt tööd teinud, kuna spirituaalsusesse ei jõua ilma taimedeta. Seetõttu kasutage taimi ja kasvage loomulikult spirituaalsuses. Olen alati öelnud, et spirituaalsus on meid ühendav vägi, see ühendab meid ka planeediga Maa. Hoiame sellest ühendusest kinni, ärme lase sellel minna, sest kui sa ei ole loodusega kontaktis, siis seda seda vähem töötab sinu intuitsioon, seda vähem tunned sa elust rõõmu.

Eeterlikes õlides on taimede vägi, millega saad enda spirituaalsust aktiveerida ja suurendada. Eeterlike õlidega on sul võimalik end avada 5D-energiale, see toimub Kroontšakra kaudu. Loo enda ümber hea atmosfäär, sea enda lemmikud eeterlikud õlid õlilampi ja mediteeri. Nii aktiveerid enda elus harmoonia tasandi ja 5D-energia. Kui sa näiteks mediteerid enne magamaminekut, siis suurendad endas kosmilise energia vastuvõtmist, see omakorda annab sulle võimaluse saada enda jaoks vajalikke vastuseid. Meditatsioon on sinu enda jaoks, enda sisse vaadates saad sa kõigest veelgi paremini aru.


Soovitan panna õlilampi Clary Salvei, Niaouli ja Viirukipuu eeterlikud õlid üheskoos, nii aktiveerid meditatsioonienergia Kroontšakra kaudu. Doseeri õlisid enda enesetunde järgi või kasuta enda intuitsiooni. Nende kolme õli ühine energia on võimsam ja suurem, seega kanaldad sa endasse veel suurema energiavoo ning sa jõuad soovitud tulemuseni ja vastusteni vähesema vaevaga. Nii lihtne taimede vägi ongi! 


Lisaks eeterlikele õlidele soovitan kasutada ka Kuntsiiti, sest see on kristall, mis aitab sul näha ja mõista maailma paremini. See avab sinu silmad, aitab sul õigeid otsuseid vastu võtta ning teha enda jaoks kasulikke valikuid. Kõige olulisem on praegusel uuel spirituaalsel ajastul tingimusteta armastuse suurendamine. Kui sa kannad Kuntsiiti, siis aktiveerub sinus ka armastuseenergia. Kristallid laevad sinu Auravälja enda energiaga ja Kuntsiidi puhul on tegemist kristalliga, mis aitab kanaldada Veenuse kaudu kireenergiat otse sinu Sakraaltšakrasse. Kõikidel kristallidel on head energiad, neid on alati põhjust kasutada ja seetõttu ma nendest ka kirjutan, räägin ja neid armastan!

Alati sulle armastusega kirjutades, telepaatiliselt ühenduses olles

Tene Laul