Jagan sinuga enda motiveerivaid mõtteid, mis aitaks sul elus paremini edasi jõuda. Räägin sulle iseendasse uskumise kunstist, mis muudab sind positiivsemaks ja elurõõmsamaks.

Stress, depressioon, negatiivsus, endasse mitte uskumine ja madal enesehinnang on tänapäeval liigagi levinud probleemid. Aga sellest kõigest on võimalik samm-sammult ja aja möödudes välja astuda ning üle saada. Selleks, et ennast optimistlikumaks ja positiivsemaks muuta, pead sa midagi ka tegema, lihtsalt niisama sa ühel päeval õnnelikumana üles ei ärka. Usu mind, nii need asjad paraku ei käi. Aga kui sa teed pidevalt endaga tööd, siis ühel päeval leiad sa selle õnnetunde endas üles ja muutud enesekindlamaks ning tugevamaks.

Iseendasse uskumise kunst aitab sul taas leida üles selle energia, mis viib sind tegudele ja paneb sind enda unistuste poole liikuma. Sa ei saa luua enda elu paremaks ja ja parandada elukvaliteeti, kui sa iseendasse ei usu.

Kui sa soovid midagi luua ja teha, siis tee seda! Sa lihtsalt tee seda!

Esimene samm sinnapoole liikumiseks on astuda välja enda ebakindlusest. Astu sellest lihtsalt välja.

Kui sa unistad, et saaksid ühel päeval parimaks moedisaineriks, kokaks, juuksuriks, inseneriks või automehaanikuks, siis see kõik on võimalik. See kõik on võimalik siis, kui sa iseendasse usud! Kui sul puudub eneseusk, siis seda ka ei juhtu.

Ära kunagi oota, et sa jõuad soovitud tulemuseni, kui sa endas kahtled. Nii annad sa enda saatusesse sõnumi: "Ma ei ole selleks valmis." Kahtlemine ja unistamine ei sobi omavahel kokku. Kui sa soovid millenigi jõuda, siis sa pead iseendasse uskuma. Sa pead endasse uskuma ka siis, kui mitte keegi teine sinusse ei usu, sind ei toeta ja sinu valikuid ei aktsepteeri. Sa ei vaja teiste heakskiitu, et millegi poole liikuma hakata. Tuleta endale meelde seda, et teised sinu ümber ei ole selgeltnägijad, kes oskavad sinu saatust lugeda. Kui sa ikka soovid midagi, siis järelikult ütleb miski sinu sees, et sul on seda teemat enda ellu vaja. Teised ei tea, mis on sinu elus õige ja mis vale.

Ennekõike pead sa aru saama, et teised inimesed ei tohiks sinu elu kontrollida. Sinu enda käes peaksid olema ohjad, mis suunavad sinu saatuse ühele või teisele teele. Mitte teiste inimeste käes!

Mulle meeldib inimestele motivatsioonikõnesid pidada, kuid tead, mis on iseendasse uskumise kunsti kõige tähtsam valem? Enda motiveerimine ja iseendaga kõnelemine. Motiveerimine, motiveerimine, motiveerimine!

Ma teen pidevalt motivatsioonikõnesid ja need aitavad. Teen neid iseendale, enda lähedastele ja ka sulle.

Kui sa soovid enda elus midagi saavutada, midagi konkreetset, siis keskendu sellele, et sa soovid seda enda ellu. Keskendu sellele, et sa suudad sinna jõuda ja sellega hakkama saada. Usu iseendasse! Kui sa tunned, et sul puudub teiste toetus, siis usu endasse juba selleks, et endale näidata, et teised inimesed ei saa sinu elu kontrollida.

Jäta meelde see, et kui sa soovid midagi enda ellu luua ja teha, siis sa pead selleks ise midagi ka tegema. Sa ei saa oodata, et miski hakkaks muutuma ilma, et sa end liigutaksid, ja seda nii emotsionaalses kui ka füüsilises mõttes. Karmaseadus näeb ette, et sa pead soovide reaalseks muutumiseks andma neile nii füüsilist kui ka vaimset energiat. Kui sa tegutsed, aga samal ajal ei usu endasse, siis sa ei jõua soovitud tulemuseni. Isegi kui sa jõuad, siis see tulemus tehakse sulle ebameeldivaks või sa ei jää sellega rahule. Seega, kui soovid millenigi jõuda, siis usu iseendasse ja tegutse!

Kui sa soovid iseennast motiveerida, siis mõtle kõige selle peale, mida sa oled eelnevalt saavutanud. Mõtle, kuidas sa oled nii kaugele jõudnud. Tuleta endale meelde, mida kõike sa oled loonud. Räägi endale, kus ja kellega sa oled hea olnud. Selliste asjade peale mõtlemine aitab sind motiveerida, usu mind!

Motivatsiooni leidmise ja iseendasse uskumise kristallid on Karneool ja Oranž Kaltsiit. Meestele sobib väga hästi Punane Tiigrisilm. Need kolm kristalli aitavad sinus motivatsiooni tekitada ja kiirendada seda protsessi, et sa suudaksid lõpuks iseendasse uskuda.

Ära kindlasti tee seda, et sa lased hirmul endast võitu saada. Võitle enda hirmudega, astu nendest üle, muuda enda hirmud missiooniks, mis tuleb ületada. Ära lase millelgi nii alatul enda üle võitu saada! Küsi enda käest: "Kas tõesti ma lasen nüüd hirmul võita?"

Positiivne suhtumine kiirendab asjade paremuse poole liikumist, seega ürita näha igas halvas ka midagi head! Usu mind, see on seal alati olemas! Ära lase negatiivsusel endast võitu saada, veena end ümber! Ja mis veel kõige tähtsam - räägi iseendaga! Mina räägin endaga pidevalt, kogu aeg kusjuures. Arutan kõik teemad enda peas läbi ja leian enda jaoks alati kõige kasulikuma ning parima lahenduse. Need inimesed, kes suhtlevad iseendaga, on enesekindlamad, sest endaga arutlemine loob tugeva kontakti sinu intuitsiooniga.

Kasuta enda motivatsiooni tõstmiseks ka minu artikleid. Lase nendel enda hinge jõuda. Ma kirjutan sulle enda artiklites pidevalt erinevaid motivatsioonikõnesid. Võta vajaminev artikkel lahti ja loe seda, leia minu mõtete ja sõnade abil endas taas usk üles. Minu eesmärk on sulle näidata, mida head on võimalik saavutada ja kuidas sa saaksid end ise paremaks ning tervemaks inimeseks muuta.

Liigu alati edasi. Jäta see palun endale meelde - mine edasi! Elu on elamiseks, see peab pidevalt edasi minema. Vastasel juhul sa jääd kinni ja sul kaob usk iseendasse. Mida rohkem sa edasi liigud, seda positiivsemaks muutub sinu energia ja seda rohkem kasvab eneseusk. Kui sa liigutad, lähed, tegutsed, siis hakkavad asjad juhtuma. Kui sa istud ja ootad, siis ei juhtu midagi. Peale auku kukkumise. Ja seal augus sa kaotadki eneseusu. Seega jäta meelde, et hoolimata olukorrast liigu alati edasi ja tegutse enda elu paremaks muutmiseks.

Ära lase ebaõnnestumisel end maha tõmmata.
Kui sa ei saanud minevikus mingi asjaga hakkama, sa põrusid ja said endale emotsionaalsed haavad, siis see ei tähenda seda, et sa ei peaks uuesti proovima. Me ei tohi kunagi hinnata end minevikus toimunu põhjal. See, mida sa siis ei osanud, ei tähenda seda, et sa ei oska seda täna. Ära karda, et sealne nõrkus eksisteerib sinus ka täna. Võta enda ebaõnnestumisi kui missioone. Suhtu neisse kui ülesannetesse, millega sa saad ühel päeval hakkama, hoolimata minevikus toimunud ebaõnnestumisest.

Usalda elu, lase asjadel end ise paika sättida, lõpeta elu pidev ja paaniline kontrollimine. Usu sellesse, et kõik juhtub põhjusega ja kui sul on vaja midagi kogeda, siis see tee avatakse sinu jaoks. Lase enda intuitsioonil end juhtida, isegi kui ta juhib sind esmapilgul ebareaalsusesse. Selsamal hetkel ebareaalselt tunduv asi võib peagi saada tõukavaks jõuks parema tulemuse poole.

Kuula, kuula ja veelkord kuula enda positiivseid mõtteid! Kui tuleb inspiratsioon, siis lase see käiku. Hakka inspiratsiooni ajendil liikuma, vastasel juhul sa kaotad üliväärtusliku energialaine. Inspiratsioon on üks edasiviivamaid energiaid. Sa pead kohe härjalt sarvist haarama, vastasel juhul jäädki rongist maha.

Soovin sind südamest motiveerida! Soovin sulle tõuget anda ja soovin, et sa jätaksid minu mõtted endale meelde. Kui tuju on halb, eneseusk on kaduma läinud, siis hakka kohe end motiveerima. Ütle iseendale: "Ma saan hakkama, ma olen tugev, ma suudan, ma jaksan, ma oskan, ma olen seda väärt, ma jõuan selle tulemuseni, minus on see vägi, mina olen iseenda elu juht!"

Iseendasse uskumise kunst on oskus end motiveerida ka siis, kui kõik sinu ümber tundub must ja udune. Isegi kõige väljapääsmatus ja melanhoolsemas hetkes pead sa ise looma valguse, et sellest välja tulla. Motiveeri, motiveeri ja veelkord motiveeri end! 

Loe ka minu varasemaid artikleid: "Positiivne mõtlemine - kiirtee tervenemise ja edu saavutamiseni", "Serotoniin - sinu isiklik õnnetunde aktiveerija", "16 mantrat mis muudavad sind õnnetundele atraktiivseks", "Kuidas negatiivseid mõtteid vabastada ja muuta need positiivseteks".

Armastusega

Tene Laul