Sinu sünd ei ole juhuslik ja juhuslikud ei ole ka numeroloogilised näitajad. Iga sünnikuupäev mõjutab inimeste loomust. Kui sa oled sündinud 11. kuupäeval, siis kannad selle numbri salajast väge terve elu, see mõjutab sind, kujundab ja juhib. Suurima heameelega aitan sul selle numbri energiat mõista, et sa suudaksid endast rohkem aru saada!

Sinus on parasjagu ettearvamatust!

Pealtnäha tasakaalukas 11. kuupäeval sündinu võib nii mõnigi kord enda sammude ja tegudega šokeerida. Sul tuleb elu jooksul päris palju ette neid olukordi, kus teised inimesed, eriti lähedased, ei suuda uskuda, mida sa oled ette võtnud, otsustanud või teinud ja seda nii heas kui ka halvas mõttes. See, kuidas nad reageerivad, sõltub loomulikult sinu enda valikutest, aga sa satud tihti olukordadesse, kus sind saadavad pilgud või saad kommentaare selle kohta, mida sa oled teinud.

Sa oled väga äkiline muutuja. Kui tunned, et pead enda elus midagi muutma, millestki vabanema, tooma enda ellu midagi uut, siis sa lihtsalt teed selle ära!

Sa ei pea väga kaua mõtlema mida, kus ja kuidas. Kui see soov sinuni jõuab, siis sa tegutsed. Kui sa teed neid valikuid intuitsioonipõhiselt, siis toob see sama kiireloomuline reageerimine sinu ellu head. Vastupidine olukord tekib siis, kui sinu Kolmanda Silma Tšakra ehk intuitsioonikanal ei tööta. Sinu isiklikuks intuitsioonikristalliks on Fluoriit. Kanna seda ja lase headel ideedel ning intuitsioonil esile tulla!

Kaitse end teiste inimeste arvamuse eest

Sa oled tundlik ja see muudab sind teiste inimeste arvamuse suhtes nõrgaks. Selles elus on väga oluline ära õppida, kuidas mitte lasta südamesse seda, mida teised inimesed sinust arvavad. Kui midagi saab üldse sinu elu ära rikkuda, siis kindlasti see, et sa lased sellel juhtuda - imad nagu svamm sisse kogu kriitika ja kõik pilgud. Lase vabaks, keskendu pigem sellele, miks sa midagi tunned. Võib-olla on sul midagi õppimata? Näiteks täiel rinnal iseendale elamine? Vabaks laskmine? Midagi, mis on sinu saatuseraamatus, on veel õppimata.

Sa sobid suurepäraselt teiste inimeste isiklikuks nõustajaks ja tugiisikuks

Sünnikuupäev 11 lausa õhkab abivalmidust ja abi pakkumist. See, kusjuures, on ka üks sinu elueesmärkidest - olla toeks enda jaoks kallitele inimestele. Sinu kohalolu, sinuga vestlemine ja koos tegutsemine leevendab teistes inimestes pinget. Veelgi ideaalsem oleks see, kui sinu erialavalik oleks seotud psühholoogia, õpetamise, nõustamise, meditsiini, esmaabi, konsulteerimise või teenindamisega. Need alad sobivad sinu hinge teekonnaga kokku. Kui oled aga valinud mõne teise suuna, siis rakenda enda missiooni eraelus - aita kõige lähedasemaid inimesi ja ole neile toeks. Seda tehes muutud sa ise õnnelikumaks inimeseks. Sa tead, et sinu kodurahu algab sellest, kui kõik teised sinu ümber on tasakaalus, õnnelikud ja heas seisundis.

Kui sa veel täpselt ei tea, milles sa hea oled, millist tööd võiksid teha, mida õppida või kuhu tööalaselt edasi liikuda, siis kanna endaga Fluoriidi kristalli. Tegemist on sinu õnnekristalliga, mis aitab jõuda õige vastuseni ja sammuda kõige edukamal saatuserajal.

Sa oled tundlik ja ei talu kriitikat ning soovid rahulikku ja draamavaba elu!

Kõige halvemini mõjub sulle see, kui keegi soovib sinuga tülitseda, sind draamasse tirida või kui sinu ja kellegi teise vahel on õhus midagi negatiivset. Sa ei suuda seedida kaost ja suhtealast korralagedust, kuna oled äärmiselt tundlik ja emotsionaalne inimene, kelle Südametšakra ei talu kriitikat. Kriitika on justkui noahoop otse südamesse. Soovid igal võimalusel konflikte vältida, et sa ise ei peaks emotsionaalselt nende käes kannatama.

Kui see oleks sinu võimuses, siis ei eksisteeriks selliseid olukordi mitte kellegi elus. Lisaks sellele, et sa ei soovi draamas osaleda, on sinu jaoks valus ka see, kui keegi teine, näiteks sinu pereliige, on tüli keskel või kellegagi vaenujalal. Sinu ja sinu lähedaste omavahelised head suhted on sinu jaoks väga-väga olulised.

Tihtipeale lükkad enda vajadused tagaplaanile, et säilitada rahu ja tasakaal enda ja inimese vahel, kellest sa väga hoolid. Kuid selle kõige juures ei tohiks ennast unustada. Selle sünnikuupäeva kandjad teevad seda tihti, elades iseendale alles hiljem.

FLUORIIT ON SINU KÕIGE SUUREM ÕNNEKRISTALL

Hoia Fluoriiti terve elu vältel enda lähedal, kanna seda kaasas, hoia sünnikristallide laekas või enda kodus. Fluoriit toob head õnne kõikidele, kes on sündinud 11. kuupäeval. See on tasakaalustav, energiaid harmoniseeriv, suhteõnne, isiklikku õnne, tööalast ja erialast edu toov kristall. Kui seda enda elus hoida, siis leevendab see ülitundlikkuse negatiivset külge ja toetab hea õnnega terve elu. Soovitan 11. kuupäeval sündinutele seda kristalli ka kinkida!

Sa oled enda tähtkuju leebem, tundlikum, tagasihoidlikum ja säravam versioon

11. kuupäev muudab päikesemärgi energiad automaatselt rahulikumaks.
Näiteks Jäärad, kes on sündinud sellel kuupäeval, ei ole kaugeltki sarnased teiste Jääradega, nad on pigem tagasihoidlikumad. Samamoodi ei ole 11. kuupäeval sündinud Veevalaja kaugeltki nii ekstravagantne ja avameelne kui teised Veevalajad. Soovin sellega öelda seda, et 11. kuupäev vaigistab domineerivaid päikesemärgienergiaid. Räägin seda seetõttu, et kui sa oled sündinud sellel kuupäeval ja ei tunne end alati päikesemärgi tõlgendamise puhul ära, tajud pidevalt, et sa ei ole mõnes küljes nii esiletuleva iseloomujoonega, siis nüüd saad aru, miks see nii on.

Võtsin juba väga palju aastaid tagasi eesmärgiks tõlgendada numeroloogiat ja astroloogiat väga põhjalikult, nii et kõik leiaksid minu kirjutatud artiklitest selle, mis neid täielikult aitaks. Loodan, et said siit samuti endale midagi väga väärtuslikku juurde ja sinu enda pusle hakkab vaikselt tervikpilti näitama.

Kõik minu kirjutatud teised sünnikuupäeva artiklid leiad SIIT! Enda päikesemärgi kohta loe pikalt ja põhjalikult "Tähtkujude salapära" raamatust.