Kõik kolm vee-elemendi esindajat ehk Kalad, Vähk ja Skorpion on emotsionaalsed, tundlikud ja sellest maailmast isegi veidi ära. Vee-elemendi esindajad rändavad ühest dimensioonist teise ja seetõttu võib neid jälgides tihtipeale näha, kuidas nad on vahepeal kuskil teisel planeedil. Eriti Kalad ja Vähk, kõige rohkem maa peal on loomulikult Skorpion.

Vee-element annab neile kolmele tugeva pealiskihi, mille all on tundlikkus, õrnus ja romantika. See element sümboliseerib naiseenergiat, mis tähendab, et see energia on nende kolme puhul juhtivaks väeks. See ei tähenda seda, et nende kolme tähtkuju mehed on naiselikud, ei, ärge saage minust valesti aru. Vastupidi, need mehed võivad olla väga mehelikud, hästi hoolitsetud ja nägusad. Vee-elemendi meestel on lihtsalt olemas see õrn külg, mida nad näitavad välja vaid enda lähedastele.

Nende kolme tähtkuju naised on väga naiselikud ning samaaegselt südikad ja haprad. Tihtipeale peetakse vee-elemendi naisi esmapilgul nõrkadeks. Aga kes nii arvab, saab peagi aru, et ta on eksinud. Nad pole kaugeltki nõrgad. See, et vee-elemendi esindajatel on hulgaliselt emotsioone ja nad on avatud rääkima oma tunnetest, ei tähenda seda, et nad ei ole tugevad. Kui vaja, siis nad saavad kõigega hakkama kasvõi üksinda ja võivad päevapealt muuta enda elu kurssi, kui neile saatusepoolne pakkumine ei meeldi.


Kalad, Vähk ja Skorpion - nad solvuvad kergesti ja andestavad sama kiiresti. Skorpion võtab solvumiseks veidi rohkem aega, samuti andestamiseks. Kalad muudab energiaid kõige kiiremini. Vähk on Skorpioni ja Kalade vahel.

Ära alahinda nende sodiaakide mälu, eriti siis, kus sa oled neile midagi öelnud või teinud - neile jääb kõik meelde. Vee-elemendi esindajate peas on justkui mingisugune meeletult suur arhiiv, kõik salvestatakse. Võib-olla selleks, et tal on mingil hetkel vaja seda informatsiooni kasutada. Nad on kannatlikud, aga kui sa ületad piiri, siis nad näitavad oma arvamust välja tsunaamina. Vaga vesi, sügav põhi.

Vee-elemendi esindajatel on raske suhtes selgeid piire hoida. Kalad, Vähk kui ka Skorpion - nad on intensiivsed, nad on igal pool oma tunnete ja imuplsiivsete väljaütlemistega. Terve tuba on vett täis, kui ta on ruumis! Energia on intensiivne kas heas või halvas mõttes, aga alati on energia intensiivne.

Kalad sümboliseerivad kõige enam Vaikset ookeani - pinna peal on kõik justkui tasakaalus, aga sellest, mis toimub sügaval sees, ei tea mitte keegi. Isegi ta ise ei tea alati.

Vähid on justkui tagasihoidlikud selged veed, kes ei kannata sekkumist, sogamist ega häirimist. Keemiline reaktsioon toimub automaatselt, kui sekkuda nii puhtasse energiasse madala energiaga.

Skorpionid meenutavad mulle kõige enam koske - alati liikumises ja tegusad. Kui sa nende vooluvetega kaasa ei lähe, siis sa lihtsalt jääd nende energiast maha.

KUIDAS SOBIVAD NEED KULLAKESED KOKKU TEISTE TÄHTKUJUDE ELEMENTIDEGA?

VESI JA TULI

Tuleelemendi esindajateks on Jäär, Lõvi ja Ambur. Vesi võib tunda, kuidas Tuli võib olla kohati taktitundetu ja see võib Vett kergesti häirima hakata. Vesi ootab Tulelt seda, et ta väljendaks end leebemalt, tolerantsemalt, rahulikumalt või taktitundelisemalt. Samas vaatab Tuli Veele otsa ja tunneb kuidas Vesi võiks olla ambitsioonikam, sihikindlam, südikam ja julgem. Eriti see viimane võib Tuleelemendi esindajat Vee-elemendi esindaja juures häirida. Aga siin ongi õppimise koht. Vee-element peab õppima Tulelt julgust ja Tuli Veelt armastavamat eneseväljendust.

VESI JA MAA

Maaelemendi esindajateks on Kaljukits, Sõnn ja Neitsi. Vesi toob Maaelemendi esindajas välja tema emotsioonid, mis on pinna all peidus. Kõik Maaelemendi esindajad on hingelt väga romantilised, aga nad tihtipeale ei suuda neid romantilisi tundeid väljendada ja ellu äratada. Samas aitab Maaelemendi esindaja Vee-elemendi esindajal hoida kainet mõistust, näha kohti, kus tuleb pidurit panna või pigem loogikaga peale minna. Vesi on loogikast kaugel, tunnetus ja intuitsioon on olulisemal kohal.

VESI JA ÕHK

Õhuelemendi esindajateks on Veevalaja, Kaksikud ja Kaalud. Vesi aitab Õhul leida kontakti iseenda tunnetega ja anda väärtust kõigele, mida Õhuelemendi esindaja teeb. Õhk, kes on väga ratsionaalne ja loogiline, tema jaoks on Vesi suurepäraseks silmade avajaks. Samas aitab Õhuelemendi esindaja luua Veel enda elus süsteeme, õppida ja areneda teistes valdkondades, kus Veel tavaliselt huvi puudub. Õhk ja Vesi aitavad üksteisel inimestena areneda.

VESI JA VESI

Tsunaami, üleujutus, suurepärased lained, voolav igavene vesi või kiirevooluline jõgi - kahe Vee-elemendi esindaja vahel on võimalik saavutada kõik versioonid veest. Ühel päeval ujuvad nad koos soojas ookeanis päikese all ja teisel hetkel külmetavad jääl, kus on haudvaikus. Nad mõistavad üksteist ideaalselt, kui selleks on soov ja tuju. Vesi sobib veega ideaalselt kokku!

Mul on soovitus kõikidele Vee-elemendi tähtkujudele - Kalad, Vähk ja Skorpion, valige intuitiivselt välja enda isiklik kristall. Kas tead, kuidas seda teha? Vali intuitiivselt helesiniste ja tumesiniste kristallide seast välja kristall, mis sind kõige enam kõnetab. Vee-elementidele sobivad kõik sinised kristallid, need aitavad Kaladel, Vähkidel ja Skorpionitel spirituaalselt kasvada, areneda, intutisiooni võimekamaks muuta ja on ka isiklikesk õnnekristallideks.

Olen ise Kalade tähtkuju esindaja ja näiteks mind on sinised kristallid väga palju kõnetanud. On olnud perioode, kus ma olen kandnud palju Lasuriiti, Larimari ja siis hoopis Sinist Kaltsedoni ja Sinist Pitsahhaati. Need kristallid on meile, vee-elemendi esindajatele, tasakaalustavaks energiaks.

Tervitan kõiki Kalakesi, Vähikesi ja Skorpionikesi! Olen telepaatiliselt teiega ja me ujume koos suures ookeanis või oleme koos kaldal!

Loe ka minu varasemat artiklit "Vee-elemendi armastus - mida sa peaksid teadma Vähi, Skorpioni ja Kalade kohta" SIIT.