Päikesemärgid räägivad meie endi kohta palju - kes me sellised oleme, millised on meie esilekerkivad iseloomujooned ja kuidas me hindame maailma enda ümber. Igaüks on sündinud teatud päikesemärgina ja kui me otsustame jagada enda elu kellegi teisega, siis me ühendame enda ja tema päikesemärgi väe. Selle kõige käigus meie energiad ühenduvad, seonduvad ja loovad erilise koosluse. Kui kokku saavad Kaalud ja Kalad, siis loovad need kaks üdini romantilise sideme.

Kaalude juhtivaks planeediks on Veenus, mis on üdini romantiline, täis kirge ja spontaansust. Veenus sümboliseerib armastust ja Kaalud on need, kes on armunud armastusse. Kalade juhtivaks planeediks on Neptuun, mis sümboliseerib fantaasiat, loomingulisust, illusioone, müstitsismi. Nende kahe planeedi kooslus annab nende päikesemärkide suhtesse palju maagilisust ja värvi. Veenus ühendatud Neptuuniga loob sideme, mis on täis romantilisel tasandil fantaseerimist ja see ju loomulikult meeldib Kaaludele.

Kaalud ja Kalad - tõelised romantikud

Kaalud ja Kalad on kõikide teiste päikesemärkide keskel kõige romantilisemad, seetõttu on nemad need, kes suudavad luua enda ümber armastusemaagia, mida tunnevad energeetiliselt juba kaugelt ka teised. Nende kooslusest õhkab õrnust, sensuaalsust ja eelkõige seksuaalsust, sest Kaalud on üdini seksuaalne päikesemärgi esindaja. Tema on see, kes väljendab enda tundeid läbi seksuaalse kontakti, puudutuse, läbi selle energia. Kalad on samas üdini romantikasse uppuv, ta ilmselgelt ei eksisteerikski teistsugusel tasandil kui romantika.

Kalad toob sellesse suhtesse romantikat - see on miski, mida Kaalud on terve enda elu tegelikult igatsenud või salamisi otsinud. Ta on otsinud kedagi, kes pakuks talle seda õrnust ja voolavust nagu ta Kalade puhul tunneb. Sujuv energiate liikumine, mida Kalad suudab Kaaludele pakkuda on Kaalude jaoks täpselt kirsiks kõige täiuslikumal tordil. Samas, Kalad, kes ei kannata agressiivsust ja jõulisust ning eelistab pehmust, õrnust ja kirge, mis on esitletud eelkõige õrnalt, saab seda Kaaludelt. Kuna Kaalud on see, kes ei soovi end mitte kunagi teadlikult-tahtlikult jõuliselt väljendada - see on tema voorus, mis sobib Kaladele kohe väga hästi. Välja arvatud suletud uste taga, kui asi liigub seksuaalsele tasandile, seal sobib mõlemale mõõdukas koguses enda tugevuse välja näitamine. Seega võib öelda, et need kaks romantikaga täidetud päikesemärgi esindajat on üksteisele justkui loodud. Kui vaadata neid kahte, siis võib vabalt öelda, et tegemist on muinasjutulise kooslusega, kus on kaks hinge, kes on armunud armastusse ja üksteise õrnusesse. Seda loomulikult siis, kui mõlemad osapooled ütlevad teineteisele JAH ja on südamega üksteise kõrval.

Suhe Kaalude ja Kalade vahel ei pruugi alata suurejoonelise kirega, kus on omajagu agressiivsust. Hoopis vastupidi, see tuleb nende ellu sujuvalt ja enne, kui arugi saad, on need kaks üksteise südames. Kaalud ja Kalad on mõlemad vaatlejad, tajuvad, tunnetavad ja alles siis ütlevad teineteisele jah-sõna. Kaalude puhul võib suhte algus olla selgem, et just see on see, mida ta soovib, sest teda juhib Veenus ja see planeet loob oskust end füüsiliselt rohkem väljendada. Kalade planeet Neptuun loob hõljuvat energiat, andes Kaladele suure küsimärgi, mida lahendama asuda. Seega on suure tõenäosega Kaalud see, kes kõike algatab ja Kalad see, kes ei suuda sellele võlule ja karismale, mis Kaaludest välja kiirgab, ei öelda.

Kaalud ja Kalad koos on nagu öö ja päev, keda ühendab üks ühine teema - õrnus ning selle suur hindamine.

Ülejäänu on neis mõlemas justkui täiustavaks energiaks, mida üksteisele kinkida. Näiteks on Kalad see, kes lookleb elus ringi, elab enda unistuste-fantaasiamaailmas ja ei soovi mitte kuidagi enda roosa pilve pealt alla tulla. See on kuidagi ekstra atraktiivne Kaalude jaoks, kes on kahe jalaga maa peal ning oskab elu väga ratsionaalselt vaadelda. Kalasid endid õrritab aga Kaalude intelligentsus, mis tuleneb õhuelemendi väest. Kaalud on teine õhuelemendi esindaja, kellel on oskus kõike objektiivselt hinnata. See on omadus, mis tegelikult Kalades puudub, kuna Kalad võtab elu väga isiklikul tasandil, aga mitte enesekesksel tasandil - need kaks on väga erinevat vaatenurka elule. Kalad on see, kes on hoolitsev igal pool, kus ta liigub, soovides jätta jälje armastusest igale poole. Kaaludele see meeldib, kuna ka tema hindab teiste inimeste toetamist, armastamist ja abistamist. See on samuti omamoodi ühendav vägi, mis neid kahte kokku liidab.

Kaaludel on Kaladele palju õpetada ja jagada ning näidata elu osas enda erinevaid vaatenurki. Kalad, kes vaatab elu läbi roosade prillide, vajab sellist maa peale toomist, elu hindamist erinevate külgede kaudu ja see on ju tegelikult Kaalude tugevus. Kaaludena sünnitakse selleks, et kõike ja kõiki erapooletult  hinnata - seista kõige keskel ning mõista olukordi erinevatest nurkadest. Kalasid haarab Kaalude juures selline objektiivsus, lihtsus ning see kergendab oluliselt Kalade enda pagasit, kuna tema on see, kes võib tahtmatult võtta liiga isiklikult elu, väljaöeldut ning situatsioone, millesse elu on teda sättinud. Siinkohal saab Kaalud talle toeks olla ja seda nii lihtsalt, sujuvalt, ilma igasuguse pingutuseta, öeldes Kaladele: "Kullake, pole vaja muretseda, pole vaja endast välja vaja minna, vaatame selle asja korra uuesti läbi," andes selgituse nii nagu see tuleks une pealt, nii lihtsalt. Ja vot see Kaladele meeldibki, see lihtsus, kergelt tulev tugi, sõnad, milles on maandamist. Ja ilmselt see ongi kõige parem viis väljendamaks seda, mida Kalad selles suhtes tunneb. Kaladele, kellele meeldib kuulata ja eelkõige rääkida ning kes vajab asjadele selgitust, on Kaalud ideaalne kaaslane, kes täidab selle rolli. Ta pakub sõnadega tuge kõige raskemal perioodil, kõige keerulisemas olukorras.

See suhte toimib, kui need kaks päikesemärgi esindajat on iseendas tasakaalus

Mida see tähendab? Selgitan sulle veidi, et sa mind täielikult mõistaksid. Kõik tähtkujud ehk päikesemärgi esindajad saavad olla nii tasakaalus versioonid kui ka tasakaalutud. Tasakaal = selle päikesemärgi kõige parem seis, tasakaalupuudus on selle vastandversioon. Kui loed minu mõtteid Kaalude ja Kalade kohta, siis olen selle kirjutanud ikkagi nende kahe tasakaalus versioone lahti harutades. Kõige suurem tasakaalupuudus lööb Kaalude puhul välja nii, et ta tekitab Kalades ebakindlust, kuna ta ei oska sellisel juhul sõnadega rahu maa peale tuua. Kalade tasakaalutuse välja löömisel loob see ebakindluse aga Kaaludes. Ja me kõik teame, et see on suurejooneline koht ära eksimiseks. Kalad, kes põgeneb armastuse ja iseenda tunnete eest, on tasakaalust väljas. Aga kui need kaks kauni hingega päikesemärgi esindajat on iseenda parimad versioonid, siis see suhe toimib ja seda väga lihtsalt. Nii lihtsalt, et mõlemal võib tekkida küsimus: "Kuidas on see võimalik? Kas nii lihtsalt asjad käivadki?" Jah, ning see on täiesti okei, see on nende kahe sümbioos. Lausa kadestusväärselt kaunis kooslus, kas pole? Mina olen aga õnnelik sideme üle, kus kaks inimest leiavad teineteises selle armastuse, mis nad on soovinud.

Mis võiks olla aga see, mis võib tulla nende kahe vahele ja põhjustada suhtes kaugenemist või sellisel tasandil energiat, kus see suhe enam ei toimi? Alati on miskit, kuna tegemist on siiski erinevate inimestega. Kalad on näiteks see, keda kütkestab "alfalikkus" - ta ootab ikkagi seda, et tema kaaslane, tema Kaalud, haarab ohjad. Aga Kaalud on pehme, olgu ta naine või mees, vahet ei ole, temas on pehmust. Liigne pehmus on Kalade jaoks eemaletõukav, kuigi ta ise soovib pehmust, siis ei mõista ta alati, et mõlemat koos on eksklusiivne saada. Siinkohal annan ma selles suhtes Kaaludele nõu - kui sa soovid enda sidet Kaladega alati värskena hoida, siis luba Kaladel tunda seda, et sa ei ole üdini kättesaadav. Alfalikkus, mis Kaladele meeldib on see, et tema kaaslane oleks iseenda kõige enesekindlam versioon. Kalad ootab seda, et Kaalud oleks piisavalt tugev mees või piisavalt iseseisev naine, et kirg säiliks. Kalad on kodustaja, aga kui lasta tal kodustada õrna Kaalude esindajat, siis võib kirg kaduda. Samas võib Kaalude jaoks olla eemaletõukav Kalade ebakindlus, enda tunnete osas edasi-tagasi pendeldamine. Kalad, kes on vee-elemendi esindaja, on siiski üks tundlikumaid ja emotsionaalsemaid päikesemärgi esindajaid ja seda ei tohiks selles suhtes ära unustada. Kalad on tuulest viidud, sealt poolt, kust puhub tuul, liiguvad Kalade tujud ja tunded. Kaalude jaoks võib see ühel hetkel ebamugavaks muutuda, kuna ta ei pruugi aru saada, mida tema Kalake siis tunneb, kas on temaga või mitte. Siinkohal ma annan Kaladele nõu - kui sa soovid Kaalusid enda kõrval hoida ja soovid, et see suhe oleks kirglik, siis tuleb sul selgelt ja ilmekalt väljendada seda, mida sa tema vastu tunned. Kui sind häirib miski, mis ei ole temaga seotud, siis ütle see välja, vastasel juhul võtab Kaalud seda isiklikult. Ta ei näita seda küll välja, sest kaaludel on Kalade tolereerimine autopiloodil.

Seksuaalsest vaatenurgast võib Kaalud olla ilmselgelt see, kes esimesena enda tundeid välja näitab, kuna tasakaalutu Kalade esindaja põgeneb oma sügavustesse, iseenda ookeani, sest justnimelt ookean on see, mida Kalad endas sümboliseerib. Ja tema on see, kes võib esialgu seda osa iseendast varjata. Kui aga tekib mõlemapoolselt see õige tunne, siis sobib seksuaalenergia nende kahe päikesemärgi esindaja vahel imeliselt. Seega, Kaalud, andke enda Kaladele aega ja ruumi selle seksuaalenergiaga kohanemiseks, mida te õhkate või lausa kiirgate.

Mõlemad, nii Kaalud kui ka Kalad, on pühendunud enda partnerile.

Mõlemad soovivad olla andja rollis ja see toimib nende kahe vahel hästi. Selles suhtes on keeruline leida seda kohta, kus üks või teine domineerib, siin ei ole domineerimist, on vaid sujuv positsioonide vahetus. Ühel hetkel on Kaalud see, kes on nii-öelda alfa-rollis, seejärel Kalad ja nii uuesti ja uuesti, mis muudab selle suhte väga dünaamiliseks.

Kaalud on selles suhtes see, kes toetab Kalasid intellektuaalsel tasandil, kinkides Kalade ellu palju väärtust. Kaalude jutt ja elu või ka ühise kooselu jooksul kogutud teadmised rikastavad Kalasid, kuna Kalad on see, kes süveneb tihtipeale konkreetsetesse teemadesse, mis just teda huvitavad. Tema on see, kes võtab ja areneb just selles suunas, mis teda kõige enam huvitab ja Kaalud on, vastupidi, avatud kogu elule. Sealt tulevad ka Kaalude suured teadmised. Nii rikastabki Kaalud Kalasid, avades uusi vaatenurki, kinkides teadmisi ja tarkusi ja Kaladele see sobib ning meeldib. Samas on Kaalud see, kes soovib enda ellu tundlikkust ja Kalad on ideaalne seda pakkuma, andes Kaalude elule sügavama tähenduse, muutes elu veelgi tähendusrikkamaks.

Kalad ei kannata armukadedust ja Kaalud suudab talle pakkuda sellest nii-öelda nähtamatut versiooni. Kui Kaalud peaks tundma, et igavesti eluga flirtiv Kalad annab enda energiat väljapoole, siis ta ootab, on vaatleja positsioonis ning ootab ilusti ära selle, et Kalad end uuesti temale pühendab, mitte ei hakka kohe etteheiteid tegema. Jah, Kaaludele ei meeldi see, kui tema kaaslane annab väljapoole liialt tähelepanu, aga Kaalud peab selles suhtes mõistma seda, et Kalad on armunud inimloomusesse ning seda kõike üldse mitte väga isiklikul tasandil. Kui mõtestada lahti seda, kes on Kalad, siis tema kingib enda naiselikkust või mehelikkust (oleneb, kas Kalad on mees või naine) kõigile, kes talle meeldivad. See ei tähenda alati seda, et Kalad otsib enda kõrvale kedagi teist. Kui see suhe on kindel, siis Kalad kindlasti ei tee seda. Kui mitte, siis teeb Kalade esindaja seda loomulikult alateadlikult sellel põhjusel, et tõmmata enda poole kedagi uut ja põnevat. Kalad aga ise ei kannata seda, kui tema meeldiva, inimesi ligi kutsuva energia suhtes ollakse armukade. Siinkohal saab Kaalud jällegi Kaladele kannatlikkust pakkuda.

Kannatlikkus, kusjuures on osa Kaalude ja Kalade suhtest. Kaalud on selles suhtes Kaladele perfektne kaaslane, kes annab eksisteerimiseks ruumi, andes võimaluse olla Kaladel tema ise. Kui Kaalude esindaja suudab selles suhtes nautida Kalade elukestvat sensuaalsust ilma armukadeduseta, siis saab nende kahe vahel eksiteerida loomulikult suurepärane sünergia.

Mõlemad, nii Kaalud kui ka Kalad, on suure empaatiavõimega, tolereerivad ja inimeste abistajad. See on ühendatud vägi, mõlemad suudavad mõista või vähemalt peaksid mõistma (päikesemärkide tasakaalus versioonid), et üks osa nende mõlema maisest ja vaimsest eesmärgist on aidata inimesi enda ümber. Kui need kaks soovivad koostööd teha, siis võiks see olla kindlasti seotud teiste inimeste toetamise, õpetamise, tervendamise, abistamisega või kuidas iganes sa seda mõtet sõnastada soovid.

Kaalude ja Kalade ühiseks armastuseõnnekristalliks on kireenergiat üleval hoidev Granaat ja selle kõrvale sobib ka Natroliit, mis sümboliseerib hingedevahelist sidet tugevana hoidvat energiat. Granaadi puhul on tegemist on kõige tugevama kireenergia kristalliga, mis aitab Kalade ja Kaalude vahel tugevat seksuaalenergiat õhus hoida. Seda on vaja siis, kui suhe on jõudnud aastatepikkusesse koosellu, kus kirg võib maha vaibuda. Kuna nii Kalad kui ka Kaalud ei soovi konflikte, siis nad hoiduvad sellest. Mõlemale ei meeldi tülitsemine, aga vahel on vaja seda "särtsu", et kirge taaselustada. Selle asemel, et konflikti tekitada on võimalik see särts ka kristalliga üles kütta, seda aitab Granaadi kandmine või ühises kodus hoidmine, kui need kaks jagavad kodu. Natroliit on see-eest suurepäraseks toetavaks energiaks, aidates neil kahel tuua välja enda kõige paremad küljed ning hoida suhe värskena. Natroliiti soovitan kanda, et nendevahelist vaimset ja spirituaalset sidet tugevana hoida.

Kui küsida minu käest, kuidas Kaalud ja Kalad kokku sobivad, siis mina ütlen ilmselgelt ja valju häälega, et need kaks sobivad imeliselt kokku. Olen õnnelik, kui need kaks päikesemärgi esindajat üksteist leiavad ja lähevad kaasa selle armastusevooluga, mis on nendes üles kerkinud!

Armastusega

Tene