Suhtesobivusartikleid on alati nii põnev kirjutada, kuna tean, et ma kingin iga artikliga kellegi ellu südamerahu, kellegi suhtesse juurde ilu ja võlu. See paitab minu hinge, see teadmine, et saan teie eludesse väärtust juurde anda. Olen alati ülimalt tänulik igale lugejale ja jälgijale, et te hindate minu spirituaalset missiooni. See annab päikest minu südamesse ja paneb veelgi rohkem kirjutama ning kõigest spirituaalsest rääkima. Aga milline on suhe nende kahe sügavamõttelise, kirgliku ja tundliku vee-elemendi esindaja vahel? Sukeldume sügavatesse ookeanivetesse ja ma selgitan sulle, kuidas need kaks romantilises suhtes koos eksisteerivad.

Ütlen kohe alguses ära, et ma lihtsalt armastan nende kahe tähemärgi vahelist keemiat ja sidet. Nemad on need, kes loovad õhku tõeliselt suure sädeme, kui nad kokku saavad või koos on.

Mõlemad on intensiivsed vee-elemendi esindajad, kellel on vajadus tunda suhtes sügavaid tundeid, vastasel juhul ei ole suhe üldse loomist väärt

Nii Skorpion kui ka Kalad on mõlemad ülitundlikud, vahe on ainult selles, et Skorpion näitab enda tundlikkust välja arrogantselt, Kalad aga väga sentimentaalselt. Mõlemad suudavad teineteise emotsionaalsust suurepäraselt mõista ja see on nende mõlema jaoks isegi kütkestav.

Kui Skorpion ja Kalad saavad kokku, nende pilgud kohtuvad esmakordselt ning sellest tekib säde, siis suudab kõik eskaleeruda ülihelikiirusel. Nemad on need, kes suudavad koheselt üksteisesse armuda ja sügavasse suhtesse minna. Pealtnäha on see suhtesse hüppamine impulsiivne, kuid tegelikult on nad ülimalt intuitiivsed, teades kohe, kas neist saab asja või mitte. Kui mõlemad ütlevad teineteisele "jah", siis tuleb sellest üks intensiivne, ilus, müstiline, maagiline, intellektuaalne ja kirglik suhe. Ideaalne, kas pole?


Nii Skorpion kui ka Kalad hindavad kõrgelt emotsionaalsust ja avameelsust, mis selle kõigega kaasas käib. Skorpion, kes tõepoolest armastab Kalasid, avab talle kogu enda hinge. Skorpion, kes muidu avab enda loomust väga raskelt ja on avatud rääkima maailma asjadest ning kõigest tühjast ei ole kindlasti see, kes laoks esimese asjana letti selle, mis tema sees tegelikult toimub. See on Skorpionile loomulik - hoida enda tõelist mina tagaplaanil. Tal on kuklas teadmine, et keegi võib tema isiklikku informatsiooni kuritarvitada ja näha teda liiga haavatavana. Skorpion on see, kes peab end alati iga hinna eest kaitsma ja kellel on silmad ka selja taga, isegi siis, kui kedagi ruumis ei ole. Kaladega suhtes olles ja armastuses eksisteerides tunneb ta end ülimalt vabalt, nii vabalt, et lausa imelik hakkab, arvestades seda, millised on kõik teised suhted tema elus. Kalades on miski, mis paneb Skorpioni end mugavalt tundma ja see miski on avatud südamega ellusuhtumine, mis on Kalade üks tugevamaid külgi. Seda loomulikult siis, kui Kalade päikesemärgi esindaja on tasakaalus ehk enda parimas energeetilises vormis.

Kaladel on avatud Südametšakra, mis on ühest küljest suurepärane ja teiselt poolt vaadates Kalade enda jaoks veidi ohtlik. Skorpion teab ja tunnetab seda. Selles headuses tunnebki Skorpion end Kalade kõrval ja käte vahel turvaliselt, mugavalt, koduselt, hoituna, armastatuna, hoolitsetuna ja aktsepteerituna. Ta teab, et Kalad on temaga igati siiras ja tema jaoks alati olemas, ilma igasuguse kriitikata. Kalad aktsepteerib Skorpionit sellisena nagu ta on ja see on Skorpioni jaoks väga atraktiivne, kuna Kalad ei soovi draamat, vaid armastust ja kirge kõige ilusamal tasandil.

Samas, teise külje pealt vaadatuna, teab Skorpion ülimalt hästi seda, et tema Kalake on õrn, habras, tundlik ja talle on kerge liiga teha. Skorpionis lööb välja tema juhtiva planeedi Pluuto vägi, mis paneb teda enda Kalakest kõige ja kõigi eest kaitsma. Kui Skorpionil on enda kaitsmiseks silmad igal pool, siis Kaladega suhtes olles on tal topeltpaar silmi. Ta vaatab ringi ka sellise pilguga, et tema kaaslane ei satuks ohtu ja veel vähem kellegi teise halbade kavatsuste küüsi. Skorpion on Kalade jaoks täielik rüütel või hoopis preestrinna, kellel on palju intellektuaalset ja füüsilist võimekust enda kaaslast kaitsta.

Pluuto, mis Skorpionit mõjutab, on salakavaluse, pettuste, ärakasutamise ja kõige halva leidmise planeet. Seesama annabki Skorpionile oskuse leida kiirelt, ilma igasuguse pingutuseta, üles inimene või situatsiooni, kes või mis võib ohtlikult mõjuda. See on kasulik nii temale endale kui ka Kaladest kaaslasele, keda ta armastab ja hindab. Skorpionil ei ole keeruline Kalasid armastada, sest Kalasid on lihtne armastada kellelgi, kes hindab loomulingulist, vabalt võtvat, hea huumorimeelega ja sentimentaalselt inimest. Kalad on just sellised.

Kalad tunneb end Skorpioni kõrval väga turvaliselt, kui mõlemad on armastuses kindlad ja lojaalsed

Kalad teab, et Skorpioni näol on tal alati keegi, kellega jagada enda emotsioone, tundeid, spontaansust, välkideid ja unistusi. Skorpion, kes on ise küll ratsionaalsem ja kahe jalga maa peal, armastab siiski ka kõike seda ning naudib Kalade unistavat natuuri. Kalad see-eest naudib kirge, mida Skorpion endast õhkab. Ta sulab Skorpioni käte vahel, kuna sealt kiirgab tohutu maskuliinne energia (isegi naiste puhul). Skorpioni naine või mees on nii-öelda alfa, Kalad sümboliseerivad aga naiselikkust (ka meeste puhul) ehk siis leebust ja õrnust. Mõlemad hindavad teineteise juures seda kvaliteetset omadust - seda nimetan ma tasakaaluks. Seetõttu ongi see niivõrd kuum paar kõikide teiste päikesemärkide keskel. Need kaks lausa kiirgavad seksuaalenergiat ja võivad kadedaks muuta need, kes seda keemiat pealt näevad.

Seksuaalsus nende kahe päikesemärgi esindaja vahel on nii kuum, et kogu vesi saab üles köetud

Skorpion, kes armastab sõna otseses mõttes seksi ja Kalad, kes on üdini sensuaalne, kellele meeldib naudingut pakkuda ning naudingute kinkimisel "teenindaja" rollis olla, loovad suurepärase seksuaalduo. Skorpion, kes soovib juhtida ja olla teenindatud, leiab Kaladest kaaslase puhul ideaalse seksuaalpartneri. Kaladele sobib kohati domineeriv, alfalik käitumine, see kütab Kalasid üles. Seega, kui rääkida nende kahe voodielust, peaks kõik olema täiuslik ja tasakaalukas.

Skorpion ja Kalad on mõlemad üsnagi tundlikud ja see võib tuua esile vaidlusi, draamasid ja lausa suuri tülisid

Aga siin on üks suur aga, mis on nende kahe vahel minu meelest nii armas - see kõik kütab neid veelgi rohkem üles, see õrritab ja mõjub nende omavahelisele seksuaalenergiale ideaalselt. Nad on vee-elemendi esindajad, kes vajavad aeg-ajalt auru välja laskmist, et vee-energia endas uuesti tasakaalukaks muuta. Seega, kui keegi peaks pealt nägema nende omavahelist kismat, siis võiks ta öelda, et õhus on potentsiaalne mõrv. Ja siis järsku vaatab üks teisele otsa ning saab sellest hoopis sensuaalses või seksuaalses mõttes üles köetud. Mõlemale, nii Skorpionile kui ka Kaladele, meeldib näha silmades seda kirge ja tulisust. Mõlemad naudivad silmade energiat ja vee-elemendi esindajatel on sügavad ning kõnekad silmad. Selliseid tülisid on lausa vaja, et nende kahe vahel kirge üleval hoida. Kusjuures päikesemärkide suhtesobivustest on nemad top 3 seas, kelle suhtes saab alati olla kirg. Ma jätan sind siia ripakile küsimusega, millisel kohal need kaks tähtkuju on, kas esimesel või hoopis kolmandal. Põnevus on hea, seega õrritan sind, nii nagu Skorpion ja Kalad üksteist õrritavad.

Kui pikaajalised suhted kipuvad ära vajuma ja seda just seksuaalenergia osas, siis Skorpioni ja Kalade puhul seda ohtu ei ole

Ainukene põhjus, miks kirg maha vaibub, on see, et emb-kumb ei ole suhtes armastusega. Ühepoolne suhe ei toimi nende kahe puhul kunagi. Nende kahe vahel kehtib all or nothing - kõik või mitte midagi!

Skorpionil ja Kaladel on alati millestki vestelda, jututeemad võivad hüpata ühelt teisele, vahetuda täiesti ootamatult ning jälle ringiga tagasi algusesse jõuda. Mõlemale meeldivad sügavamõttelised ja intellektuaalsed vestlused ning mõlemad suudavad seda teineteisele pakkuda ja seda erinevatest vaatenurkadest vaadatuna.

Skorpioni jaoks on äärmiselt atraktiivne Kalade hoolivus, armastuse väljendamine, kodusoojuse loomine - Skorpion soovib seda kogu südamest. Ja Kalade jaoks on atraktiivne see, et keegi seisab tema eest, on tema kõrval alati olemas ja et on keegi, kelle peale saab loota. Mõlemad on üksteisele ideaalsed kaaslased.

Skorpion on selles suhtes kindlasti see, kes näitab välja tujukust ja ka armukadedust. Kalad on see, kes pigem hoiab need energiad enda teada, kuna ta teab väga hästi, et parem on läbi saada kui tühjast tüli teha. Samas on nad mõlemad teineteise jaoks need, kes suudavad teise emotsioone mõista ja peidetud tundeid näha. Mõlemad suudavad nagu laserid üksteisest läbi vaadata ja aktsepteerida seda, et üks või teine emotsioon või tunne pärineb kuskilt mujalt kui nende omavahelisest suhtest. Ühel läheb tööl keeruliselt, teisel on selja taga võib-olla magamata öö, see ei tähenda seda, et tujukus oleks otseselt seotud nende kahe vahelise probleemiga. Vastupidi, nad mõistavad üksteist telepaatiliselt suurepäraselt, lausa liigagi ideaalselt ja seetõttu ma nad sinna esikolmikusse sättisingi. Võta korra hetk ning mõtle selle peale, kui palju on võimalik erinevaid päikesemärkide ehk tähtkujude suhtesobivusi kirjutada - 12x12 võrdub 144. Ja olla siis esikolmikus - see on omaette VAUD väärt! Aga see kehtib vaid sellisel juhul, kui mõlemad on selles suhtes teise vastu siiraste tunnetega. Samahästi võib öelda, et need kaks võivad olla teineteisele täiesti kohutavad kaaslased, kui ühel või teisel kaovad tundeid ära või ei ole neid kunagi olnudki.

Kuidas saada aru, kas nad armastavad üksteist või mitte?

See on imelihtne, selleks ei pea isegi selgeltnägija olema, et mõista kas Skorpioni ja Kalade vahel on armastus. Teistes päikesemärgikombinatsioonides võib minu selgeltnägemise teenust parema meelega kasutada, kuna teisi on tavalise pilguga raskem lugeda ja ilma oskuseta sügavale näha.

Skorpion ja Kalad armastavad üksteist, kui nad on mõlemad huvitatud üksteisega vestlemisest, nad vaatavad teiste keskel üksteist, näiteks kui nad on koos ühes ja samas seltskonnas, siis visakavad teineteisele pilke. Miks nad seda teevad? Et hoida end kursis selle energiaga, mida teine sisaldab ja loomulikult otsivad nad teineteiselt ka toetavat energiat. Soe kirglik pilkudevahetus on mõlemale kinnitus, et JAH, kõik on super, oleme ühel lainel! Nad mõtlevad üksteisest pidevalt, söögi alla ja söögi peale, suurema tõenäosusega on nende päikesemärgiesindajate puhul tegemist kaksikleegi suhtega või kõrgema hingesugulussuhtega, kuna selles esineb korralik telepaatia ja intensiivne üksteise läheduse, aitamise ja peegeldamise vajadus. Kõlab põnevalt, eks ole? Ja loomulikult väljendab armastust ka seksuaalne huvi üksteise vastu. Kui ma tavaliselt selgitan seda, et armastus ei pea ilmtingimata tähendama kirge, et need on eraldi energiad, siis nende kahe vahel armastus = kirg.

Mul oli järjekordselt suurepärane kodeerida lahti kahte päikesemärgiesindajat ja nende romantilist suhet. Kui sa oled Skorpion ja sinu kaaslaseks on Kalad või vastupidi, siis võta seda paljastust ja lahti harutamist minupoolse kingitusena! Nautige üksteist kuumalt, seda oskate te ju kõige paremini teha!

Teie kahe armastust ühendavaks kristalliks on Must Turmaliin. Kui nüüd mõelda, siis ei ole tegemist tüüpilise armastusekristalliga. Kui sa juba tunned kristallide maailma, siis tead, et tegemist on kaitsekristalliga. Aga miks see kristall? Armastust, kui see eksisteerib teie, Skorpioni ja Kalade vahel, ei ole tõesti vaja üles kütta, aga maandamine, tasakaal ja üliintensiivsuse harmoniseerimine - see kulub ära. See suhe on intensiivsuse tipp, seega toetab Must Turmaliin seda orkaani väga hästi.