Kõik inimesed sünnivad siia maailma koos enda isikliku sünnikaardiga ehk planeetide seisuga, mis eksisteerisid universumi tollel hetkel, kui sina sündisid. Sellel hetkel, kui sa taas ilmavalgust leidsid. Planeetide energiad kinnitusid sinusse, kui sa olid rännanud enda eelmisest elust siia tänasesse ellu ja sa kannad neid endaga kaasas terve see elu. Üheks olulisemaks astroloogiliseks aspektiks sinu sünnikaardis on sinu päikesemärk. See on sind tiivustav energia, sinu domineeriv ja sind saatev vägi. Soovitan kõigil enda jälgijatel lugeda enda tähtkuju artikleid, noppida sealt üles soovitusi ja ka õnnekristalle, mida on kasulik endaga kaasas kanda, kuna need tasakaalustavad sind ja loovad sinu sees idülli.

Kirjutasin mõnda aega tagasi Sõnni päikesemärgist artikli, milles tõin välja tema edu 3 võtit. Sellelsamal teemal edasi minnes kirjutasin teile, Kaksikud, teie isikliku edu 3 võtit. Selleks, et te saaksite liikuda enda tasakaalutust versioonist tasakaalus versiooni. Te ise soovite harmoonias olla, aga see mõjub suurepäraselt ka teistele, kellega te enda elu jagate. Seega, kui sina, Kaksik, tunned, et sa oled tasakaalust väljas ja soovid enda hingeelu harmooniasse seada, siis sa oled täiesti õigel ajal täiesti õiges kohas. Külvan sinusse inspiratsiooni, sinul jääb üle vaid tegutseda ja enda hingerahu tagasi saada. Kui see juba on sinus olemas, siis ehk tunned end siin ära ja mõistad nüüd täpselt, miks sa oled alatihti õnnelikus seisus. Võib-olla sa juba oskad endas seda tasakaalu luua. Kui jah, siis olen sinu üle väga õnnelik. Sina ise kindlasti ka, iseenda üle!

ESIMENE SAMM, Kaksikud, on sinu jaoks - luua enda elus korralik, stabiilne ja toimiv struktuur. Kui sina, Kaksikud, oled ärevil või mingil põhjusel rivist väljas, siis tuleb sul püsti tõusta ning enda heaolu nimel tegutsema hakata. Sina ja kõik teised sinu lähedased teavad seda väga hästi, et parim kaaslane oled sa siis, kui sa oled iseendaga harmoonias.

Et esimene samm ära teha, pead sa end veenma püsti tõusma. Sa oled väga aktiivne, aga kui sa ei tunne end hästi, siis sa rakendad enda närvilisust teiste inimeste peal. Sa tead seda, isegi kui sa julge ega soovi seda endale tunnistada. Sinu suuvärk ei ole sellel hetkel kõige viisakam ja sa võid sildu põletada, kui sa oled tasakaalust väljas, pärast hiljem seda kõike kahetsedes. Minul tekib aga siinkohal küsimus - miks sellisesse energiasse üldse laskuda? Sa võiksid end aidata kohe, kui sa tunned ära, et sa ei ole enam sina ise. Sa tead küll, millest ma räägin. Kõik Kaksikud teavad.

Loo endale plaan, igapäevase rutiini tekitamine on sulle sellises olukorras väga kasulik. Tee endale päevakava. Näiteks hommikul jood kristallivett, õhtul mediteerid, mingil hetkel tegeled kõikide su postkastis olevate meilidega ja seejärel teed trenni vähemalt paar korda nädalas. Sulle sobib rutiini loomine. Ja kui sa nüüd vaatad enda elule tagasi, siis sa tead täpselt, et rutiin on just sinu jaoks loodud. Aga siin on üks konks - selle rutiini pead sa ise tekitama, sulle ei meeldi, kui sulle öeldakse, mida teha ja kuidas teha. Sa pead ise selleni jõudma. Aga mina ütlen sulle, et hakka tegutsema ja loo enda rutiin, mis viib sind elus edasi, mitte tagasi!

TEINE SAMM, Kaksikud, on sinu jaoks - unistamine, unistamine ja veelkord unistamine. Mõtle ükskõik millisele madalseisule, mis on su elus olnud. Sa tuled sealt iga kord välja tegelikult tänu sellele, et sa lased ja lubad endal unistada. Unistamine on hea ja sinu jaoks on see madalseisust täielikult väljatoovaks jõuks. Sa lähed lendu kui unistad. Sa võid endale terve teekonna ette kujutada, kui sa lihtsalt lubaksid sellel juhtuda.

Ma soovitan sul mediteerida Laxmi Pooja viirukiga või Nag Champa ja Vanlje seguviirukiga. Mõlemad aitavad sinu ümber luua hea meeleolu ja energia, sest tegemist on viirukitega, mis toetavad õnneenergia kasvamist ja sinu tuju paranemist. Sea viirukid enda lähedale suitsema ning naudi nende energiaid. Viirukid on armastamiseks ja nautimiseks, kasuta neid õigel hetkel!

Tihtipeale küsitakse minu käest: "Tene, kuidas on nii, et sa selgitad tähtkujude iseloomusid nii lihtsalt lahti?". Vastus on väga lihtne. Olen inimloomust oma eelmiste elude kaudu nii põhjalikult tundma õppinud, et sellesse elusse tagasi sündides on see lihtsalt minusse kinnitunud. Ja mul on alati ülimalt hea meel jagada sinu ja kõikide teiste enda jälgijatega seda kõike, mida ma juba tean, mis on minus nii loomulikult. Kui see aitab sind, siis miks mitte sind inspireerida ja aidata sul ka kõige raskemast seisust välja tulla. Mulle meeldib see, kui inimesed on õnnelikud. Mida rohkem on õnnelikke inimesi, seda ilusam on elu meie ümber. Usun, et sa nõustud minuga!

KOLMAS SAMM, Kaksikud, on - kasuta enda tasakaalu- ja harmooniakristalle, mis aktiveerivad sinu elus edukuse. Kristall, mis kindlasti peab Kaksikute elus olema, on Valge Hauliit. Tegemist on energiatervendajaga igal tasandil. Oled sa siis vaimselt kurnatud või vajad inspiratsiooniallikat, see kristall on täpselt sinule.

Soovitan kõikidel Kaksikutel kanda endaga kaasas kolme kristalli ajal, kui te soovite suurendada enda edukust ja aktiveerida positiivsust, optimismi ja head õnne. Nendeks kristallideks on Valge Hauliit, Dumortjeriit ja Ametüst. Nende kolme kristalli ühendatud vägi toetab sind, Kaksikud, ajal, mil soovid külluseenergiaid enda kasuks pöörata. Eelkõige aitavad need sulle luua head enesetunnet, tuua rahu sinu sisse, aidata sul enda intuitsiooniga kontakti luua, sinu spirituaalset energiat kasvatada ja tõsta. Seejärel, kui need kristallid on sind aidanud ära tervendada, töötavad need küllusekristallidena. Miks? Kuna need aitavad sul heade ideedeni jõuda, need on sinu motivaatorid. Soovitan neid kanda ehtena või hoida kristalle enda pildi lähedal, sest kristalle saab kasutada ka piltide energiate võimendamiseks. Näiteks asetad enda pildi peale kristallid või asetad kristallid pildiraami lähedale.


Kaksikud, te olete ühed vinged tegelased! Need Kaksikud, kes on minu südames enda koha leidnud, on suurepärased kaaslased. Arvestades seda, kui hästi nad oskavad vestelda, filosofeerida, õhtud imeliseks muuta. Mõelge ise, Kaksikud, et kui te oletegi iseendaga idüllis, siis te oletegi suurepärased kaaslased. Teil on alati millestki rääkida, teie mõistus töötab ülihelikiirusel ja teiega on põnev koos aega veeta. Teid on kõikide teiste päikesemärkide keskele väga vaja! Seega süstime koos sinusse positiivsust, enesekindlust ja tervendust,

Kokkuvõtvalt, mida sul on siis vaja teha, et enda päikesemärgi vägi edukaks muuta? Sul on vaja luua rutiin, elada süstemaatiliselt, unistada, mediteerida ja hoida endaga enda õnnekristalle. Sa saad sellega hakkama, tahtmises on asi! Ja ma tean seda, et kui Kaksikud tahab, siis ta on väge täis, et end kokku võtta ning elada elu positiivses energiaringis. Sa saad sellega hakkama!

Kui sa tunned, et see artikkel inspireeris sind, Kaksikud, või sinu elus on väga kallis ning lähedane Kaksik, keda sa soovid aidata, siis rõõmusta teda ning jaga seda artiklit ka temale. See on sinu ja teiste Kaksikute jaoks kirjutatud artikkel!

Armastusega

Tene Laul