Kõik inimesed sünnivad teatud numeroloogiliste näitajatega. Meie enda sünnipäevas on erinevad numbrid, mis kannavad meie hinge ja Aurasse teatud väge. Nende numbrite taga on peidus suur teadmine sinu enda hingeelu kohta. Sinu sünnikuupäev paljastab seda, milline sa oled ja millist erilist energiat sa endaga kaasas kannad.

Sünnikuupäeva esimene number ehk see päev, millal sa sündinud oled, see kannab endaga kaasas teatud energiat, mis mõjutab sinu olemust. Ei ole juhus see, millal üks laps siia ilma sünnib. Täpselt samamoodi ei ole juhus ka see, millisel päeval kuus sa sündisid. Sinu sünnikuupäev näitab ette selle, milline energia on sinu Aurakehas.

Sünnikuupäev mõjutab iga inimese sodiaaki. See kas täiustab sodiaagi teatud iseärasusi või võimendab mõnda konkreetset ülekülluses olevat energiat. See on ka põhjus, miks vahel mõne sodiaagi esindaja ei tunne end teiste sama sodiaagi esindajatega ühtemoodi olevat. Numeroloogia mõjutab astroloogiat ja nii ka vastupidi. Iseenda näitajaid lugedes pead sa kokku viima kõik enda näitajad ja mõistma, et üks mõjutab teist.

Sünnikuupäeva mõjutus inimese eluteele ja iseloomule on osa inimese hinge tervikust. Et mõista täielikult, kes sa oled, pead sa kõik enda astroloogilised ja numeroloogilised näitajad kokku liitma ning nendest saadki sa tõese vastuse. Kui näiteks astroloogilistes ja numeroloogilistes näitajates on iseloomujoonte kattumisi, siis need esinevad sinus eriti tugevalt. Kui on aga väga palju erinevaid, siis oled tasakaalukam, jne.

16. KUUPÄEVA ERILINE VÄGI

Kui sa oled sündinud 16. kuupäeval, siis sind saadab terve elu see number oma väega. See annab sulle iseloomuomadusi juurde ja lisab väärtust sinu teistele numeroloogilistele ning astroloogilistele näitajatele.

Kui sa oled sellel kuupäeval sündinud, siis oled sa sügaval sisimas väga tundlik ja emotsionaalsed haavad võiksid sinu meelest inimeste elus puududa. Sulle ei meeldi haiget saada ja sa ei soovi teadlikult kellelegi teisele liiga teha. Sisemine rahu ning tasakaal on sinu jaoks eluks vajalikud väärtused. Elu on aga selline, et vahel tuleb valu tunda, see viib ühel või teisel kõrgusel edasi ja sellega tuleb lihtsalt õppida toime tulema ning see enda seest vabastada.

Sa oled inimene, kellele meeldib jagada, aidata ja anda. Üheks tegevuseks, mis muudab sind õnnelikuks, on see, kui sa saad kellelegi head teha ja näha, kuidas sinu headusest on abi olnud. Kui sa oled sellel kuupäeval sündinud, siis jaga alati armastust ja abi välja kõigile, kellele sa soovid seda jagada, sest see muudab sind suuremaks inimeseks.

Sul on olemas kõik, et osata tunnetada teiste inimeste emotsioone, vajadusi, nõrkusi ja tugevusi. Sa oskad emotsioone lugeda ja sedasama omadust tulebki teiste inimeste aitamisel kasutada. Kui sa oskad neid lugeda, siis oska ka õigele teele suunata, ära raiska enda oskusi!

16. kuupäeval sündinud on väga huvitava, sügava ja sisuka mõttemaailmaga. Kui see number on sinu sünnikuupäeva esimeseks numbriks ehk sa oled sellel päeval sündinud, siis on see andnud sulle kaasa väga tugeva mõjutuse, mis viib sind enda mõtete sügavustesse. Sa oled iseenda hinges rändaja, eksid tihtipeale sinna ära, avastad jälle midagi huvitavad läbi analüüsimise ja maailma tunnetamise, siis naased jälle tagasi ja oled teistega ühel planeedil. 16. kuupäev on sulle andnud sulle paraja koguse fantaasiat ja oskust visioone luua ning ette kujutada seda, mida iganes sa soovid enda vaimusilmas näha. Seesama omadus aitab sul elus hakkama saada, see annab sulle eelise luua enda peas tuleviku jaoks uusi samme, sa suudad neid ette kujutada ja näha, kas sa sobiksid ühte või teise konteksti.

Pilvede peale hõljuma jäämine võib olla aga probleemiks neile 16. kuupäeval sündinutele, kes on teiste astroloogiliste või numeroloogiliste näitajate järgi unistaja tüüpi. Sellisel juhul on vaja pidevalt enda maa peale toomisega tegeleda. Sellest tulenevalt on 16. kuupäeval sündinute õnnekristalliks Must Turmaliin. Must Turmaliin aitab energiaid maandada ja korrigeerida. Kristall, mis aitab keskenduda sellele, mis on oluline ja aitab olla hetkes. Must Turmaliin aitab mõista seda, milline unistus, soov või ambitsioon on see, millesse tuleks iseennast ja enda energiat panustada ehk millest oleks kasu.

Sinu mõistus on sinu kõige tugevaim ja nõrgim külg korraga. Osates ära kasutada enda analüüsivat ja väga hea keskendumisoskusega mõistust enda heaolu nimel või eneseteostamise eesmärgil on suurim võit, mida saad enda elus kogeda. Leia iseendaga kontakt ja tasakaal! Kui sa leiad endale eriala, hobi või mõne eesmärgi, millesse sa saad end pühendada, jätkad seda rada sihikindlalt, siis saabub sinu ellu ka edu. Sul on vaja enda intelligentsi kasutada, end sellel teemal arendada ja olla tegevuses, mis sind hariks. Siis oled sa ka õnnelik. Kui sa ei kasuta enda tugevaimat külge, siis see muudab sind nõrgaks. Kui sul ei ole suuremat eesmärki, siis sa võid hakata üle mõtlema, üle reageerima, fantaasiamaailm hakkab sulle tootma midagi väga ebavajalikku ja kahjulikku. Ma räägin sulle seda sellepärast, et sa mõistaksid, miks sa just selline oled ja kuidas sa iseendaga hakkama saad. Kui sa oskad märgata enda tugevusi ja nõrkusi, siis see on juba pool võitu. Sinu õnnekristall Must Turmaliin aitab sul enda elus üles leida selle õige tegevuse, eriala või eneseteostamise viisi, mis aitaks sul elada nii, et sa elaksid õnnelikult!

Analüütilise, fantaasiarikka ja sügava sisemaailma kokku võttes on mul üks suur palve igaühele, kes on sündinud 16. kuupäeval - leia iseenda teema üles ja pühenda end sellesse!

Aktiivne mõttelend ja fantaasiamaailm tuleneb aktiivsest Kolmanda Silma Tšakra tegevusest, mis omakorda annab sulle võimaluse olla väga intuitiivne juba loomu poolest
. Numeroloogiline mõjutus number 16 poolt kingib sulle kõrgenenud intuitsiooni ja huvi spirituaalsete teemade ning kasvu suhtes.

Aktiivne Kolmas Silm ei tähenda aga seda, et intuitsioon, mis 16. kuupäevaga kaasa on antud, on alati õige ja ehe. Kõrgenenud fantaasiamaailma tõttu võivad valenägemused, ebatäpsed energiatunnetused ja halbade tagajärgedega otsused sinust läbi tulla. Sinu õnnekristall Must Turmaliin aitab sind selle eest kaitsta, aidates vaid ehedatel ja õigetel intuitiivsetel märkidel, visioonidel ja tajudel sinu sisse alles jääda. Kui soovid seda saavutada, siis hoia Musta Turmaliini väga kaua enda elus, enda lähedal, kodus ja sünnikristallide laekas.

Mida aktiivsem on mõttetegevus, seda rohkem tuleb end kaitsta nende mõtete mõistusesse sisenemise eest, mis ajavad segadusse ja loovad halba enesetunnet. Must Turmaliin aitab blokeerida negatiivseid mõtteid, mis on 16. kuupäevale kohati omased. Kui see on sinu sünnikuupäev, siis võivad sind tabada momendid, kus sa oled liialt kriitiline või negatiivne. Sellisel juhul on sul vaja end sellisest situatsioonist välja tuua. Püüa mõelda positiivselt, vabastada negatiivne ja kriitiline suhtumine. Anna iseendale ja teistele rohkem eksimusruumi või ürita paremini mõista. Sul on väga hea oskus analüüsida, kasuta seda omadust just sellistel hetkedel ära, ürita leida igas halvas midagi head.

Oma elus tee palju head, nii kasvab sinu enda hing ja see annab sulle võimaluse spirituaalselt edasi liikuda. Leia õige eneseteostus, püsi selle loomisel, kujundamisel ja hoia siht silme ees. Sinu õnnevalem on olemas!

Sünnikuupäeva esimene number räägib nii mõnegi olulise asja sinu kohta välja, numeroloogia on antud selleks, et sa suudaksid iseennast paremini mõista!

Et mõista täielikult iseennast, selleks tuleb kõiki enda astroloogilisi ja numeroloogilisi näitajaid koos vaadata ning analüüsida. Õpetus selle kohta, kuidas seda teha, selle leiad SIIT.