Armastus on üks elu olulisem osa. Kes meist ei tahaks olla armastatud või olla koos inimesega, keda sa armastad siiralt ja ehtsalt? Armastust otsitakse, kui ollakse üksinda. Armastust soovitakse võimsamaks muuta, kui ollakse koos kallimaga. Alati on midagi, mis käib ümber armastuse. Kas sa teadsid seda, et tähtkujud ja kõik ülejäänud astroloogilised näitajad annavad meile väga suure eelduse olla teatud sorti armastaja ja võimaluse kogeda teatud sorti armastust. Meie näitajad loovad meile teatud iseloomuomadused, mis põimuvad kokku meie unikaalse isiksusega ja loovad meist terviku. On olemas neli erinevat elementi, mille alla kuuluvad kõik 12 tähtkuju. On olemas tuli, maa, õhk ja vesi. Iga elemendi alla kuulub 3 tähtkuju ja see element annab sellele tähtkujule teatud iseloomujooned. Ma aitan sul mõista, milliseks muudab vee-element armastuses need tähtkujud, kes kannavad endaga vee-elementi - nendeks on Vähk, Skorpion ja Kalad. Nad kõik on väga erinevad tähtkujud, kuid neid kõiki mõjutab vesi.

Sellest artiklist saagu sinu jaoks hea teenäitaja nende südamesse. Kui sinu partneriks on üks neist tähtkuju esindajatest, siis võta minu mõtteid kui rahutoojaid, kuna need aitavad sul oma armastatu erilisemate pooltega paremini leppida ja neid väärtustada. Kui sa oled armastuse otsinguil, siis olgu see teenäitajaks nende tähtkujude südamesse. Mõtle ja analüüsi, kas sa suudaksid ühe neist tähtkuju esindajaga olla suhtes ja aktsepteerida seda poolt, mis vee-element on neile andnud. Kuid jäta meelde, et iga inimene on unikaalne ja lisaks tähkujupoolsetele iseloomujoontele on inimestes alati veel palju muudki. Siin olgu sulle lihtsalt vihjed, mida Vähk, Skorpion ja Kalad suhtes vajavad, otsivad või mis neil endal on suhtesse pakkuda.

Vee-elemendi esindajaid tuntakse ikka kui väga tundlikke inimesi. Vee-element muudab inimese sügavalt romantiliseks, muutlikuks ja nad vajavad enda ellu ilu. Need jooned esinevad neis kõigis. Kuigi Vähk, Skorpion ja Kalad on kõik vee-elemendi tähtkujud, on nad siiski väga erinevad ja neil on oma suhtumine armastusse.

Vähk on näiteks see, kellele on iseloomulik suhet juhtida ja olla suhte algataja või edasiviija. Ta oskab suhet alustada ja anda nii endale kui ka teisele poolele võimalus. Tal on oskus märgata, mis on suhtes probleemiks, kui see suhe ei liigu edasi või ei toimi. Ta märkab, kuna ta ei taha ebakvaliteetset suhet ja ta üritab lahendusi leida või suhtesse vürtsi lisada. Igatahes ei lepi ta vähemaga, kui on tal peas ette kujutatud suhe. Ta võib olla seni õnnetu, kuni ta suudab suhte enda jaoks perfektseks luua. Ta on õnnelik, kui tema ideed ja fantaasiad elustuvad. Vähk on kindlasti see, kes töötab suhte kallal enda vaatenurgast lähtuvalt. Kui sa soovid suhet kellegagi, kes soovib suhet kujundada, siis Vähk võiks olla sinu valik. Kui sa oled Vähiga suhtes, siis anna talle vabadus kujundada suhet enda meele järgi, et ta ei oleks õnnetu.

Vähk on see, kes väljendab enda südameasju läbi oma emotsioonide. Vähk on väga emotsionaalne. Kui sa soovid enda kõrvale emotsionaalset ja väljendusrikast kaaslast, siis teda valides lähed sa kindla peale välja. Kui sa oled Vähiga suhtes, siis sa ei saa tema üliemotsionaalsust pahaks panna (ausalt!). Lase tal olla selline nagu ta on, ta ei suuda oma tunnete väljendamisel vaiksemaks muutuda, see on võimatu (päriselt!), kuna see juhtub nii möödaminnes.

Vee-element on andnud Vähile võimaluse olla oma kaaslasele see, kes madalseisus tunneb koos temaga valu. Kuid koos nutmisest ei ole väga kauaks kasu, sest Vähk on see, kes genereerib probleemi likvideerimiseks praktilise lahenduse. Seega on Vähk see, kes võib sinuga koos raskeid emotsioone läbi elada, olla sulle toeks, ja hiljem sind üles tõsta ning parandavatele tegudele suunata. See, et ta sinuga koos raskeid tundeid läbi elab, ei tähenda, et ta on nõrk.

Vähk soovib oma kaaslase poolt oma rikkalike emotsioonide aktsepteerimist ja veidike neile ka kaasaelamist, isegi suurel määral. Kui sa oled Vähiga suhtes, siis hüppa koos temaga, kui ta on rõõmust hulluks läinud. Kui sa soovid Vähiga suhet, siis ära hoia end tagasi, et tema emotsioonidega kaasa minna.

Lisaks on Vähk see, kes vajab kaaslast, kelle eest ta saaks aeg-ajalt hoolitseda. Vee-element toob Vähis esile tema emalikud hoolitsemisvajadused, nii naistel kui meestel. Vähk on see, kes soovib poputada, hellitada ja aidata. Vähil käivad hoolitsusvajadused hooti, see tunne tuleb peale, kui õige tuul on tema poole suundunud. Ütleme nii, et kui sa ei soovi olla hoolitsetud, siis palun ära suuna oma silmi Vähi poole. Kui sa aga armastad poputamist ja hellitusi, siis Vähk on kaaslasena väga hea valik.

Skorpion on Vähist väga erinev. See, mis on armastuses osas Vähis, seda Skorpionis ei ole. Valides endale Vee-elementide seast armastust, vali Skorpion siis, kui sa soovid enda ellu salapära ja müstikat. Skorpion on Vee-elementidest kõige emotsionaalsem ja tundlikum, kuid samas kõige tugevam ja enda eest seisvam. Skorpion on see, kelle armastus muutub iga päevaga vaid sügavamaks, kui sa oled tema südame kord võitnud. Skorpion loob enda peas suhtele eraldi väärtuse, ta vajab kedagi, kellega enda elu risti-rästi põimida. Kui sa otsid armastus, kus sind muudetakse väga oluliseks ja tähtsaks, siis Skorpion suudab seda väga hästi teha. Ta ei ole kaugeltki sarnane Vähiga, kes poputab ja vajab enda kõrvale kedagi, kelle eest hoolitseda. Skorpion armastab väga iseseisvat inimest, kes tegelikult hoolitsust ei vaja. Kui Skorpion on koos iseseisva kaaslasega, siis ta hellitab ja poputab teda. Iseseisvus on tema jaoks väga atraktiivne.

Skorpion õpib enda kaaslast tundma iga päev, ta analüüsib ja uurib sind ning seetõttu on tal võimalik lukustada oma kaaslane enda südamesse. Kui Skorpion armastab sind, siis ta ei lase sinust lahti. Kui sa otsid enda ellu väga kirglikku ja pühendunud armastajat, siis Vee-elementidest on see kindlasti Skorpion.

Vee-elementidest on Skorpion see, kes on kõige jäärapäisem ja tema emotsionaalne pool on väga sügav, tihtipeale vaoshoitud ja salapärane. Ta võib iga hetk plahvatada, kui teda paneb miski rõõmustama või petumust tundma. Kui sa oled Skorpioniga suhtes, siis äkilised õnne- ja vihapursked on Skorpionite puhul nii tavalised, et nendega tuleb õppida elama. Viha paiskub enamjaolt välja kurbust või pettumust väljendades. See enamus ajast üldse ei sümboliseerigi viha. See on lihtsalt viis, kuidas Skorpion end väljendab. Vee-element on see, mis Skorpioni emotsioone juhib. Kui sa otsid endale kaaslast, kes võiks olla väljendusrikas, siis on Skorpion on väga heaks valikuks.

Skorpion on see, kelles võivad kokku saada taevas ja põrgu. Kõik emotsioonid võivad minna ülivõrdesse, kui miski puudutab tema hinge positiivsel või negatiivsel viisil. Skorpioni kaaslane peaks olema kindlasti sellel inimesel, kes suudab taluda intensiivseid emotsioone ja tugevat isiksust. Kui sa eelistad kedagi, kes hoiab end rohkem vaos ja ei väljenda end intensiivselt, siis ei peaks Skorpion sinu valik olema.

Vee-elemendi mõjutus loob Skorpionisse vajaduse olla koos inimesega, kes suudab enda eest seista, isegi siis, kui see on ta ise, kelle eest ta peab seisma. Skorpion naudib tugevat natuuri ja armastatut, kes ei karda elada. Igaühele on siin maailmas keegi potentsiaalne olemas, Skorpioni jaoks on iseseisev inimene üks parimaid valikuid.

Vee-element muudab Skorpioni väga sügavaks armastajaks, tema ei soovi pealiskaudset suhet. Kui sa soovid Skorpioniga heas suhtes olla, siis sa pead mõistma, et Skorpion ei võta sind enesestmõistetavalt ja veel vähem ootab ta sinult sellist suhtumist. Kui sa ei näita talle välja seda, kui väga sa temast hoolid ja et tema on see "kõige-kõige", siis see peletab ta sinust eemale. Isegi kui sinu tunded tema vastu on suured, on tema see, kes vajab iga mõne aja tagant meelde tuletamist, et sul on sellised tunded. Skorpionil on vaja füüsiliselt teada, kas sa oled temast sama sees kui tema sinust. Seega, kui sa oled tunnete väljendamisel tagasihoidlikum, siis Skorpioniga suhtes olles on sul vaja tunnete väljendamisel temaga kindlasti samastuda, et midagi kaduma ei läheks. Kokkuvõtvalt on Skorpion väga intensiivne armastaja ja sobib ideaalselt sulle, kui sa ootad enda ellu kirge.

Kalad on vee-elemendi viimane tähtkuju. Kalad jagavad Vähi ja Skorpioniga oma emotsionaalsemat poolt, selliseks muudab nad just vee-element. Kalad on üheaegselt emotsionaalsed ja tundlikud. Kalades peitub oskus tunnetada emotsioone väga peenel ja sügaval tasandil, kaasa arvatud oma kaaslase tundeid, märgata tema muresid ja mõista neid isegi siis, kui tema kaaslane neid ei väljenda või neist ei räägi. Kalad on vee-elementidest kõige ettenägelikum tähtkuju. See annab Kaladega suhtes olles sellise eelise, et ta mõistab sind isegi siis, kui sa ei jaga enda tundeid ja mõtteid. Küll aga ei tähenda see seda, et Kaladele meeldib arvamismängu mängida, kaugeltki mitte. Kaladele meeldib verbaalne eneseväljendus ja ta ootab seda ka enda kaaslaselt. Kui aga sõnadest jääb väheks, siis Kalad on see, kes uurib sinu südant sellel tasandil, mida sõnad ei oska kirjeldada.

Kui sa oled Kaladega suhtes, siis ei tohiks talle pahaks panna seda, kui ta üritab sind defineerida. See mitte ei ole tema viis sind enda kontrolli all hoida, vaid see on tema viis sind mõista ja sinuga sügavamat lähedust luua. Kui sa oled seda tüüpi inimene, kellele meeldib suhtes distantsi hoida ja olla rohkem omapäi, siis teeksid sa Kaladega suhtesse astudes vea. Kui sulle meeldib üksteist täielikult tundma õppida ja jagada elu nii, nagu see oleks teie üks elu, siis on  Kalad sinu jaoks ideaalne valik. Tema soovib suhet, kus ei ole ühtegi saladust ega ootamatust.

Mõnele võib see Kalade pool liialt pealetükkiv või lämmatav tunduda. Kuid tegelikult on selle taga vee-elemendile omane vajadus mõista enda kaaslast. Kõikidel vee-elemendi tähtkujudel on vajadus ennast kellegagi siduda. Vähk on see, kes vajab endale õigust hoolitseda, Skorpion on see, kes vajab endale õigust sind lasta tema südamesse juurduda ja Kalad on see, kes vajab õigust õppida ülimalt tundma.

Kui Vähk ja Skorpion on need, kes on pigem tasased, ja lainetavad siis, kui torm on tulnud, siis Kalad on see, kes kellel käivad emotsioonid tsüklitena, teda ei juhi tormid. Emotsioonid käivad tal tsüklitena selle järgi, millises eluperioodis ja keskkonnas Kalad on. Kalade esindaja sarnaneb kõige enam veega, võttes sama vormi, milles ta on. Seega tuleb Kalade kaaslasel seda aktsepteerida ja võtta tema muutlikku meelt kui tema ühte iseloomujoont. Kalad on igavesti liikuvad ja muutuvad. Kui sinu jaoks on atraktiivne see, et sinu kaaslane ajaga muutub ja temas ei ole ühekülgsust, siis Kalad on sinu jaoks väga hea valik. Kui sa armastad aga konkreetsust, rutiini ja kardad põnevust, siis hoia Kaladest eemale.

Kalad on üks enim valesti tõlgendatud tähtkuju oma muutliku meele tõttu, mis vee-element on Kaladele andnud. Kalad võib olla kõike seda, mida sa temas soovid näha, ja teisel hetkel kõike seda, mida sa temast ei oota. Kõik oleneb sellest, kuidas sa ise temaga käitud. Kalade armastajana suuna temasse seda, mida sa ootad temalt tagasi saada.

Kalad vajab enda ellu kedagi, kes suudaks mõista ja aktsepteerida teda sellisena nagu ta on. Kui sa suudad seda teha, siis on tema see, kes külvab sind oma lahkuse ja armastusega üle. Kalad ei ole see, kes soovib olla sulle sinu ema eest, sind ära kasutada või sinu kaudu lihtsamalt elus hakkama saada. Ta lihtsalt soovib kedagi, kes aktsepteeriks teda ja oleks romantiline. Sa pead oskama tema maagiaga kaasa minna ja unistada ilusatest unelmatest ning need temaga koos realiseerima. Kõik Kalad on paadunud romantikud.

ROOSA OPAAL on kõikide vee-elemendi esindajate ühine armastuseõnnekristall. Roosa Opaal toob armastust ja teineteisemõistmist suhtesse, kus on üks nendest tähtkujudest. Eriliselt kasulik on Roosa Opaal veel neile, kus suhtes on mõlemad vee-elemendi esindajad. Näiteks, kui suhtes on Kalad ja Vähk või hoopis Skorpion ja Skorpion. Kui sinu armastatu on üks neist vee-elemendi esindajatest, siis hoia oma kodus kindlasti ühte või lausa mitmeid Roosasid Opaale. Seda kristalli on kasulik hoida koos teiste armastusekristallidega, enda ja kaaslase pildi ees või magamistoas. Roosa Opaal aitab ebakõlasid vähendada, muuta suhet mõistvamaks, tasakaalukamaks, kirglikumaks ja sügavamõttelisemaks. Täpselt nii nagu Vähk, Skorpion ja Kalad seda ka soovivad.

Loe lisa ja sukeldu tähtkujude müstilisse maailma raamatus "Tähtkujude salapära."

Et mõista inimeste iseloomu, tuleb kokku liita kõik tema astroloogilised ja numeroloogilised näitajad ning nendest tervik luua. Loe minu poolt kirjutatud artiklit selle kohta, kuidas astroloogia ja numeroloogia artikleid tõlgendada siit.